Arkadasim,
bizleri aydinlattigin icin sagol...sanirim gercekten arzumuz cocuk sahibi olmak istedigimiz icin herseyi de ince detaylarina kadar karistirmamak gerek..güven sart..yoksa hic ilerleyemiz.
ben ingilizlerin bir forumununa üye oldum, cünkü avrupadan en cok ingilizler mesela kibrisa tüp bebek olsun veya donasyon icin gidiyorlar. orda bir sürü bayan kibris merkezlerini cok begeniyorlar...
o yüzden bende artik negativ düsünmüycem...madem bizler allahin kismetiyle gebe kalmak istiyorum, cocuk sahibi olmak istiyoruz, artik bu yolu gidecegiz...güvenerek gidecegiz....
Evet arkadaşım İngilizlerden Kıbrısı tercih eden çok... Kıbrıstaki merkezlerde onları çekmek için uğraşıyorlar. Bilhassa HİT. Benim amacım İngiltereye hitabetmek diyor zaten. Her gittiğimde de bir sürü İngiliz ve diğer ülkelerden hasta görüyordum gerçekten. Firdevs inde İngiliz bir asistanı var.Onun da İngiltereden ve başka yerden hastaları var...İngilizlerin de Kıbrısı tercih etme sebebi hem o adayı seviyorlar,ayrıca ucuz.... Bir de İngilterede donasyon yasak değil,ancak yasalara göre çocuk 18 yaşına geldiğinde bunu öğreniyor.Onlar da tıpkı bizim gibi çocuk bunu bilsin istemiyor ve yurtdışına yönleniyorlar....