• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar çok uzunn süredir forumu takip etmiyodum,, 46.sayfada ilk sevincimi paylaşmıştım,,, zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtikten sonra çok şükür ikizlerime kavuştum,, kıbrısa gidicek arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallahh,, benm dktrm hit. ti memnun kaldımm,, dua çok önemli birbirimize dua edelim inşşallhhh,,:1:

Allah bağışlasın, analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

allah uzun ömürler versin sizlere canım hit e ön görüşme için gittin mi,kaç kere gitmek gerekiyo mesela tedaviye başlıycaksın hemen gittiğin gün sperm veriliyormu yoksa donörden yumurtalar toplandıktan sonra tekrar gidip mi veriliyor.

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım,, umarım en kısa zamanda sende hamiş kalırsın,, hit le ön görüşme için gittik tedaviye karar verdik ve ilk görüşmede sperm aldılar, 2. gidişimde transfer gerçekleşti,,

Arkadaşlar bişey sorucam donasyona hazırlanırken burdaki doktor yani kadın doğumcu rahim kalınlığını takip ederken normal muayene ücreti dışında ekstra para alıyormu yaptıranlar cevaplasın lütfennnn....

aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..

bebek kaç haftalık oldun allahım nazarlardan korusun.

tres histerokopi nasıl geçti?

yusufzilan kaybolma burlarda ol özletme kendini

mucuze kadın atesn nerlerdesin

zeytin umarım transferim iyi geçmiştir. olumlu sonuç bekliyoruz senden. bir ses ver.

eee diğer arkadaşlar keyifler yerindedir umarım.

he ben var ya işi bıraktım: patron bana fazla cahil geldi. yaw biliçli ve bilgili olmak zor iş valllaha :)

bilginisa canim, demek isini biraktin..hayirlisi artik!! herseyde vardir bir hayir. daha iyi isleri bulursun insallah canim

sagol - bugün 9. haftaya girdik (8+0). haftaya cuma ultrason. insallah iyilerdir bebeklerim. korkmaya cok korkuyorum daha tabii..

ya zeytin den bende haber alamiyorum, atessn dende - nerdeler acaba :(

Arkadaşlar bişey sorucam donasyona hazırlanırken burdaki doktor yani kadın doğumcu rahim kalınlığını takip ederken normal muayene ücreti dışında ekstra para alıyormu yaptıranlar cevaplasın lütfennnn....

lalilta canim

ya illada burda doktora rahim kalinligi icin gitmeniz gerekmi? ilginc - ben mesela gitmedim burda tekrar doktora. zaten kalinlasmasi icin haplar kullaniyoruz. ben direk 10. gün kibrisa ucmustum. ordan baktilar.

bebek senin donsayon firdevs hanımda mıydı,kaç embriyo verdiler.ben de firdevs hanımın hastasıyım artık:)))

evet 4ekim, firdevs hanima gitmistim. 3 veya 4 tane veriyor. ama normal sartlarda 3 - ben özellikle 4 istedim, ikiz risikosunu alarak. ama bana almanyadaki doktorlarim cok kizdi 4 tane blastokist aldigim icin...yani cok tehlikesi var dediler, ya 4ü birden tutsaydi, rahimde bir kac tane bebegi o zaman aliyorlarmis :( ay düsünmek bile istemiyorum. yani iyi düsünün aslinda sanirim gercekten 3 tane bile yetiyor - ki bilhassa 5. gün transferi yaptirirsaniz.

Süperrrrr hepimiz hepimiz hamileyizzzzz
kıbrıs sonucu hep pozitif çıkıyor kızlar iyiki gitmişiz bakın nasıl hamile kaldık hadi bakalım allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin :)) çalsın sazlar oynasın kızlar yapan yapsın ben 1000.sayfanın açılışını yaptım:)

999 MUŞ HALA:(( bilginisacım bende heyecen yaptın bir açtım 999,sayfa mesajlar da bayağı var e bilginisa da yok ben alayım görevi dedim çok şaşaalı olamadı ama umut olsun:)))

Son düzenleme:
Süperrrrr hepimiz hepimiz hamileyizzzzz
kıbrıs sonucu hep pozitif çıkıyor kızlar iyiki gitmişiz bakın nasıl hamile kaldık hadi bakalım allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH:))
çalsın sazlar oynasın kızlar yapan yapsın ben 1000.sayfanın açılışını yaptım:)

lalilta canim

ya illada burda doktora rahim kalinligi icin gitmeniz gerekmi? ilginc - ben mesela gitmedim burda tekrar doktora. zaten kalinlasmasi icin haplar kullaniyoruz. ben direk 10. gün kibrisa ucmustum. ordan baktilar.

anlamadım canım burda dra gitmeden oluyormu herkesin kalınlaşması aynı zamanda istenen mmye ulaşabiliyormu ölçmeden yada ultrasonda bakmadan nasıl ilçların dozunu arttırıyor yada azaltıyor bilmediğim için sordum sanki diğer arkadaşlar gidiyordu gibi geldi.mesela normal kalınlık 9-12mm olarak aklımda kalmış.tabiki sen denediğin için daha iyi bilirsin

cnm bende bulunduğum yerde doktora gidiyorum 5 ay olsu gideli o takip ediyor beni o hazırlıyor rahim kalınlığını takip edicem seni göndericem demişti ben bu işten para kazanmıyorum hastalarım hamile kalıp dönerse beni tercih ederlerse ben ozaman kontrollerden kazanıyorum demişti ayrıca muanedende heraman almıyor benden 5 aydır 2 kere aldı.bakalım arkadaşım inş. herşeyin hayırlısı olur hepimiz için bende bu ayın sonu mart başı gitcem adet olmamı bekliyorum sonra gitcez bakalım kıbrısa bugün hatta kredi çektik eşimle rabbim bu zorlu günlerimizi boş çıkarmasın hepimizin evlatları olsun

düşündüğünüz merak ettiğiniz iyi dileklerde bulunduğunuz için çok çok çok teşekkür ederim sizlere.
ben hareketli bir hafta geçirdim. duygusal olarak son derece inişli çıkışlı günlerdi.
mucize hamilelik yazıkki dün başlayan kanama ile sona eriyor.
ama ben çok mutluyum. zira benim kafamda bu hamilelikten doğan çocuk sağlıklı olmaz diye bir kaygı vardı.
çünkü ben bu yaştaki yumurtadan birşey olmayacağını düşünüyorum düşünüyordum da hep. zaten hamile kalabileceğim de bu yüzden hiç aklıma gelmemişti.
dediğim gibi ben zaten yumurta kalitesizdi bu yüzden düştü diye düşünüyorum.???
doktor tam da o günlerde öğrendiğim pıhtılaşma sorunumdan olabileceğini söylüyor.claxene iğne olsaydım bebek beslenebilirdi belki.???
birde o günlerde karnıma takıp iyice sıkıp hergün son devrede çalıştırdığım titreşimli zayıflama aleti var.....???
yani kısaca bebeğin gelişimi durdu ve kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.

ben mutluyum çünkü hamile kalabildim bu yaşta bu çok umut verici.
benim için tek kötü şey şu oldu. donasyona sıcak bakmayan eşim yeniden benim yumurtama güvenmeye ve olabileceğine inanmaya başladı. yanibu anlamda yol almıştık şu an yine kafası karıştı.

durum böyle bininci sayfaya gelmişiz. dilerim binlerce hamile haberi olur binlerce sayfalarda.:)
sizlere yazamadım çünkü bir gün yükseldi beta hcg bir gün düştü doktorlar bile şaşkındı olmaz diyenler rastlıyoruz çok nadir ama olabilir demeye başladı. yani yazacak net bişey yoktu her gün kan verip sonucu beklemek biraz yıprattı
ama daha çok umutlandırdı beni herşey.
vardır bir hayır naapalım yaşamam gerekiyormuş. pıhtılaşma sorununu bir hafta erken öğrenseydim keşke:( gerçi hamile olduğumu hiç aklıma getirmemiştim. neyse vardır bir hayır herşeyde
dediğim gibi çok mutluyum küçük bir staj yaptım:)) öyle yada böyle gelecek yıl ikiz dğurmaya kararlıyım:))) darısı tüm isteyenlere inşallah:))))

düşündüğünüz merak ettiğiniz iyi dileklerde bulunduğunuz için çok çok çok teşekkür ederim sizlere.
ben hareketli bir hafta geçirdim. duygusal olarak son derece inişli çıkışlı günlerdi.
mucize hamilelik yazıkki dün başlayan kanama ile sona eriyor.
ama ben çok mutluyum. zira benim kafamda bu hamilelikten doğan çocuk sağlıklı olmaz diye bir kaygı vardı.
çünkü ben bu yaştaki yumurtadan birşey olmayacağını düşünüyorum düşünüyordum da hep. zaten hamile kalabileceğim de bu yüzden hiç aklıma gelmemişti.
dediğim gibi ben zaten yumurta kalitesizdi bu yüzden düştü diye düşünüyorum.???
doktor tam da o günlerde öğrendiğim pıhtılaşma sorunumdan olabileceğini söylüyor.claxene iğne olsaydım bebek beslenebilirdi belki.???
birde o günlerde karnıma takıp iyice sıkıp hergün son devrede çalıştırdığım titreşimli zayıflama aleti var.....???
yani kısaca bebeğin gelişimi durdu ve kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.

ben mutluyum çünkü hamile kalabildim bu yaşta bu çok umut verici.
benim için tek kötü şey şu oldu. donasyona sıcak bakmayan eşim yeniden benim yumurtama güvenmeye ve olabileceğine inanmaya başladı. yanibu anlamda yol almıştık şu an yine kafası karıştı.

durum böyle bininci sayfaya gelmişiz. dilerim binlerce hamile haberi olur binlerce sayfalarda.:)
sizlere yazamadım çünkü bir gün yükseldi beta hcg bir gün düştü doktorlar bile şaşkındı olmaz diyenler rastlıyoruz çok nadir ama olabilir demeye başladı. yani yazacak net bişey yoktu her gün kan verip sonucu beklemek biraz yıprattı
ama daha çok umutlandırdı beni herşey.
vardır bir hayır naapalım yaşamam gerekiyormuş. pıhtılaşma sorununu bir hafta erken öğrenseydim keşke:( gerçi hamile olduğumu hiç aklıma getirmemiştim. neyse vardır bir hayır herşeyde
dediğim gibi çok mutluyum küçük bir staj yaptım:)) öyle yada böyle gelecek yıl ikiz dğurmaya kararlıyım:))) darısı tüm isteyenlere inşallah:))))

cnm ya:(gerçekten merak ettik seni herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım dik duruşun çok güzel gerçi böle olmak zorundayız.okadar güzelki bu mucizeyi yaşadın ummadığın anda
inşallah bu mucizelerin belli mi olur devamı gelir arkadaşım.rabbim hayırlısı ne ise onu yaşatsın ve versin.eşinde belkim haklı kendi çapında cnm umarım zamanla kendini toparlıyacak belki gerçekten senin yumurtalaraına inanması tekrar sana güç vericek bir mucize getirecek.olmuyacak demeicez hayatta aslında genede umudumuzu kaybetmemek lazım:Dherşey gönlünce olsun cnm

cnm ya:(gerçekten merak ettik seni herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım dik duruşun çok güzel gerçi böle olmak zorundayız.okadar güzelki bu mucizeyi yaşadın ummadığın anda
inşallah bu mucizelerin belli mi olur devamı gelir arkadaşım.rabbim hayırlısı ne ise onu yaşatsın ve versin.eşinde belkim haklı kendi çapında cnm umarım zamanla kendini toparlıyacak belki gerçekten senin yumurtalaraına inanması tekrar sana güç vericek bir mucize getirecek.olmuyacak demeicez hayatta aslında genede umudumuzu kaybetmemek lazım:Dherşey gönlünce olsun cnm

merhaba kizlar 1000 sayfamiz hayirli olsun...yaa benim aklima son gunlerde birsey takildi yada bahane ariyorum bilmiyorum..benim transferim yapilirken rahim agzina makinayi tam yerlestiremedi kanatti ..olmadi deyip tekrar takti ama gordum epey kanatti transferim ondan basarisiz olmus olabilirmi ? ayni dr a gidersem anlasmamiz 4500 degil 3500 vercem oyle anlasmistik ama ayni dr. a gideyimmi ? yoksa sansimi baska dr dami deneyeyim off kafam allak bulluk ne yapacagimi bilmiyorum

Geçmiş olsun Atessn,gerçekten foruma umut oldun,olmaz diye birşeyin olmayacağını gördük hep beraber,her şerde bir hayır vardır,eşine yumurtaların kalitesizliğini ileri yaşlarda anomalili çocuk yüzdesinin fazla olabileceğini iyice empoze et mutlaka tekrardan onaylayacaktır,durmak yok yola devam arkadaşım

Herkese merhaba aranıza bugün katıldım.Belkide acım biraz hafiflesin diye ne bilim işte paylaşmak istedim.29 ocakta istanbulda ismi lazım değil bir tüp bebek kliniğinde yumurta donasyonu yaptırdım.Sonucu bugün kan testi ile öğrendim malasef (hcg 0.01)negatif.Öğrendiğimden beri ağlıyorum inanın gözümde yaş kalmadı.yaşım 31, 3 yıllık evliyim hiç yumurtam olmadığı için bu yola başvurduk.Eşim benden de perişan şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum aileden kimsenin durumdan haberide yok birilerine anlatıp içini dökememek çok kötü anlayacağınız.Enkaza döndük resmen şimdi maddi olarakta çok zorda kaldık zaten kredi çekmiştik.Yarın testi tekrarlayacam ama zannetmiyorum birşeyin değişeceğini...İşte bu kadar. umarım kimse bu durumu yaşamaz.

ama burada bunu en az bir iki kere yaşayan o kadar çok kişi var ki.
herkes tanıyor yani yaşadığın hisleri....
geçiyor.....
biraz zaman lazım sadece..
yalnız donasyon türkiyede yasak eminmisin donasyonun türkiyede yapıldığından yada yapılanın donasyon olduğundan????

Herkese merhaba aranıza bugün katıldım.Belkide acım biraz hafiflesin diye ne bilim işte paylaşmak istedim.29 ocakta istanbulda ismi lazım değil bir tüp bebek kliniğinde yumurta donasyonu yaptırdım.Sonucu bugün kan testi ile öğrendim malasef (hcg 0.01)negatif.Öğrendiğimden beri ağlıyorum inanın gözümde yaş kalmadı.yaşım 31, 3 yıllık evliyim hiç yumurtam olmadığı için bu yola başvurduk.Eşim benden de perişan şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum aileden kimsenin durumdan haberide yok birilerine anlatıp içini dökememek çok kötü anlayacağınız.Enkaza döndük resmen şimdi maddi olarakta çok zorda kaldık zaten kredi çekmiştik.Yarın testi tekrarlayacam ama zannetmiyorum birşeyin değişeceğini...İşte bu kadar. umarım kimse bu durumu yaşamaz.

merhaba arkadasim aramiza hosgeldin cok gecmis olsun ne hisseddigini cok iyi anliyorum cunku daha gecen hafta cuma gunu negatif sonucunu aldim,,cok zor bende zirladim isyan ettim ama bos yani sonra demekki vakti degil yada nasipimde yok diye dusundum burda herkesin derdi istegi ayni kucagimiza bir bebek,,,neyse ALLAH sana ve tum isteyenlere anne olmayi nasip eder insallah...

Evet arkadaşlar Kıbrıs la ilgili maceralarımı anlatmaya başlıyorum şimdi sıkı durun bayılabilirsiniz veya mısır falan patlatın, içeceklerinizi hazırlayın relaks olun çünkü ya gülmekten birşeyler kaçıracaksınız veya şaşkınlıktan bayılacak ve hatta mendil gerekebilir gözleriniz yaşlarla dolacak şimdi hazır mısınz çünkü bu kadar uzun süre sustum ve izlenimler geliyor

Canim cok uzuldum... Ama herseyde bir hayir dediginle cok haklisin bence.. Zaten hep doktorlar diyor embyro saglikli olsa devam buyuyor diye... Yine demek senin icin en hayirlisi buymus.. Ama ne guzel hamile kalabildigini ogrendin... Bence siz yinede donasyon icin arastirmaya devam edin derjm ben senin yerinde olsam. Allahim sana ve esine sabir versin canim

Back
X