Walktrayburg sagol canim..hamilelik su an en cok migde bulantili zamanlardayim..9. haftaya girdik teyzesi - darisi insallah sana!!!!
belirtiler cok kötü bu aralar, sabah ögle aksam migdem cok bulaniyor..sadece sanki meyve yiyebiliyorum..cok güzel yemekler yapiyorum, bir kasik aliyorum - devami gelmiyormigde bulaniyor...aksamlari bilhassa dizlerimde derman kalmiyor..benim tüm enerjimi aliyorlar yavrularim - alsinlar diyorum, yeterki orda büyüsünler, tek her gün beni yatirsinlar :)
Allahim insallah sizlerde en yakin zamanda yasarsiniz...hep dualarimda sizlerde varsiniz.........
sen nasilsin bu ara - nasil devam etmek istiyorsun - karar verdinmi?
canim zaten 12 hafta olurmus nu mide bulantilari az kaldi iyi olsunlarda bebisler..bebekcim bilmiyorum yaaa ayni mnerkezemi gideyim baska yeremi sonradan aklima geldi transfer aninda makinayi yanlis takti isiklar sondu tam transfer olacak olmadi tekrar isiklari yaktilar dr bana pardon yanlis oldu rahim agzina tam oturmadi dedi önundeki cöp kovasi kanli pecetelerle doldu sonra ikinci kez denedi transfer yapildi bilmiyorum canim kafam cok karisti ayni merkezde baska dr a yonlendirseler onuda yapmiyorlarmis...