Nasılsın Neler yapıyorsun arkadaşım ..pek girmiyorsun forma.yeni planlar yokmu.Tekrar deneme be zaman.Ben bu aralar phistereskopi.kabusuyla uğaşıyorum.
Sevgili Tressciğim iyiyim, çok yoğunum bu aralar iş konusunda. 1O gün tetildeydim ama pek tatile benzemedi işverenlerim pek yakamı bırakmadı... Aslında iş seyahatlerim çok oluyor ama 1-2 günlük. O yüzden fırsatım oldukça foruma girebiliyorum. Ama uzun seyahat ve iş yoğunluğunda pek fırsat bulamıyorum,bir de öyle ulu orta her yerde bu foruma girmiyorum... Deneme mart idi ancak mart sonuna kadar yoğunum. Sanırım martta tedaviye başlayıp nisanda transfer olur.... -hayırlısı ile inşallah-
Sana arasıra yazmak içimden geçiyordu ama kafa karıştırmayım deyip vazgeçiyordum. Madem bana yazdın, fikrimi söyleyeyim; senin bu inanılmaz telaş ve paniğin taaaa buralarda beni yordu arkadaşım :))) Önce eşinin spermlerini didikledin-adamın her şeyi normal gözüküyordu zaten- Şimdi kendini didikliyorsun, tamam haklısın araştır ama çok yersiz telaş yapma ne olur... Hepimiz yaptık ya da yapıyoruz buna benzer araştırmaları ama bazı tetkikler elzem değilse zarar verebilir. Senin rahimde bir sorun var mı arkadaşım? Ayrıca küçük bir yerde normal bir kadın doğumcuya yaptırmak istediğini söylüyorsun histereskopiyi.Bu acele ne? Gerekirse 1 ay ertele. Eğer yaptırmak istiyorsan lütfen bu işte uzman olan bir yere yaptır ki bence gerek yok. Onun yerine kan testlerini eksiksiz yaptır ve duruma göre önlem al... Ama elbette karar senin.... Ha bir de aklıma gelen başka bir şey,geçenlerde seni donasyon için hazırlayacak doktorun 1500 tl. istediğinden bahsetmişsin.Kıbrıstaki doktorunun önerdiği doktor yok mu bulunduğun yerde takibini yapacak? Donasyon ya, Türkiyede yasal değil ya, istediğim parayı alırım diye düşünmüştür.....
BAK ARKADAŞIM, DONASYONDA YUMURTA TAKİBİN YOK,YUMURTAYI DIŞARDAN ALACAKSIN,-BU ÇOK ÖNEMLİ- SADECE RAHİM BELLİ KALINLIĞA ULAŞSIN DİYE İLAÇ KULLANACAKSIN! BUNU NEREDEYSE HER KADIN DOĞUMCU YAPAR VE BİR MUAYENE ÜCRETİDİR EN FAZLA.-Biliyoruz ki konuşuyoruz- BU NE REZİLLİK YAA??? SIRF BUNUN İÇİN Mİ O PARA İSTENİYOR? AMAAA HİSTERESKOPİYİ HERKES YAPAMAZ! Eli çok iyiymiş doktorun;bunun açıklaması nedir? İyi muayene mi eder? İyi çocuk mu doğurtur? Yoksa doğum dışı operasyonlarda iyi midir? Arkadaşım o hayalini kurduğun bebeği o kurcalatacağın rahminde taşıman gerektiğini unutma lütfen... Sanırım seni heyecan ve telaş bastı ki bu aralar,takibini gereksiz rant elde etmek isteyen bir doktora ama çok önemli operasyonunu öylesine bir kadın doğumcuya bırakıyorsun gibi geldi bana... Rahim filminde sorun yoksa yaptırma derim. Kıbrıs doktorun kim? Onun anlaşmalı doktoru vardır sana söylemiştir,sen Ankaradaydın değil mi?
Canım böyle uzun yazdım ama çocuk isteği ve geçirilen süreç her şekilde canımızı yakıyor zaten. Bu yüzden gereksiz detaylarla zarar görelim istemiyorum... Bazen yalan yanlış şeyler okuyorum forumda sonra diyorum ki tut çeneni kafa karıştırma elbette herkes araştırır bulur doğruyu.... Lütfen kafanı ve bedenini gerksiz detaylarla yorma.
Mutlu kall...
Son düzenleme: