bu ilk kez olan birşey biraz daha detaylı anlatır mısın??
sen de mi iğne kullandın bu durumda donör gibi.
yani hem senin yumurtan toplandı hem donörün değil mi?
artı ücreti varmı bu uygulamanın??
hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi??
biraz daha detaylı anlatır mısın ne zaman gittin kaç gün kaldın ne zaman nasıl transfer yapıldı???

Evet tıpkı tüp bebeğe hazırlanır gibi hazırlandım sonrasıda donasyon gibi zaten. Bu işlemin daha pahalı olacağını düşünmüştüm ama TR deki drum aynı ücrete ayarladı. Şu anda progeston estrofem coraspin ve folik asit kullanıyorum.Yumurta toplanacağı gün gittim transfer 5 gün sonra oldu ve ben transferden 2 gün sonra döndüm. Ancak bana donduracak yumi kalmadı dediler büyük olasılıkla bana az donör yumisi ayırmışlardı ama bu sorun değil tutarsa ne önemi var. Tutmazsa o zaman bakarız artık.

Sevgili Alpilknur merhaba,
Çok özür diliyerek nacizane sana da aynı eleştiyi getireceğim; sende mi 2000 tl. ödedin daha önce? Ve şimdi yeniden deneyeceğin zaman yine mi 2000 tl. ödeyeceksin? Kuzum allah aşkına siz birbirinizi mi azdırıyorsunuz yaa???
Haa sana ne be kadın nereye istersem giderim istediğim kadar para öderim de diyebilirsin elbette, bana halt etmek düşer tabii......... Nedir bu C.......r hoca takıntısı yahu??? Bütün hocalar öldü bi o hoca mı kaldı arkadaşım??? Kusura bakma beni sert mi algılarsın bilmiyorum ama burası paylaşım sitesi ise fikrimi paylaştım amacım kimseyi kırmak değil.... Mutlu kall.......

lütfen arkadaşım yargısız infaz yapmayın benim hiç bir suçum günahım yokki. üzüldüm şimdi.

ama kırılmam haklısınız.
tress e sorduğu için söyledim .dr sordu ankara da bildiğim en iyi dr u söyledim.araştırın siz de.ama evet 2000 tl gerçekten yüksek ona da yazdım firdevs hanımla görüş ilaçlarını o söylesin üç gün önce gidiyorsun belki takip gerekmiyor diye söyledim ben ona para öde demedim. bundan hiçbir çıkarım olamaz ki.

tabii ki ben de şu an 2000 tl yi gereksiz buluyorum ama önceden bilmiyordum ki bunu .ben 1000 tl ödemiştim geçen sene ama sadece takip değil bir nevi komisyon olduğunu söylemişlerdi.bana da çok yüksek gelmişti ama savaş beyi o önermişti daha önceki dr um da şevket beyi önermişti. şevket beye gititğimde ultrason takibi yapılmadan gitmiştik.yani para ödemeden. belki ilaçları yanlış zamanda almışımdır kuşkusu kaplamıştı hiç takip falan da olmayınca bir de menepoz olduğum için adetin başlangıcı tam hangi gün kestiremedim belki diye düşündüm olumsuz olunca .ikinci kere takibi ankara da yaptırayım dedim.benim ki tamamen o zamanki telaşım korkum bi de savaş beyle irtibatta oldukları için.bana demediler ki gerek yok diye.

efsune, ben pek anlayamadim. neden bu plattformda doktor adi vermeyelimki..bence cok dogal ve normal bisey doktor adi vermek. ki bu kadinlar kulübünde ekstra mesela belirli doktorlarda tedavi olan kizlarin gruplari bile var. bence bilinmesi gereken doktor isimleri var ise, hepimiz bu bilgiyi alsak daha iyi degilmi

Hukuki açıdan donasyon yasak ve yasak birşeyin türkiye ayağının, burada ortam yaratan yerin doktorun adının yazılması uygun değil. Bana güvenin..

Son düzenleme:
mimoza40, aymen, yosunnn, eylül08, schanthi, bahardalı, simayyy, zümrüt, turbice, nisan, iremelif, karbeyazı, saba55,nilya , gezgin, miraceldonation

kızlar hadiiii....

ve tüm biizim gibi kaderdaşımız olan kadınları bekliyoruz.. :)

Esimde bende saglikliyiz 1 yillik evliyiz erken ama olmuyor bebegimiz olmazsa bizde tup bebek deniycegiz ortalam ne kadar masraf cikiyor

Merhaba Bebek

Bizim ilk denememiz olacak,
Dogusa gtmek istiyoruz ama iki dr arasinda kararsiz kaldik
Senin olumlu sonuclandi sanirim
kacinci denemenizdi,
Birde Firdevs hanim icin ne soyleyebilirsin, tavsiye edermisin?

selam cibir
evet benim simdiye kadar Allaha sükür olumlu, ama daha cok erken gebelikdeyim (9. hafta), insallah hersey cok iyi gider.
bizim donasyondan ilk denememizdi. kendi yumurtalarimla tüp bebekde 7 kez denedik, 1 defa gebelik ama düsük olmustu. yasim 42.
Dr. Firdevs hanimi sana tavsiye edbilirim, cok nazik, cok seker bir bayan. bence isini cok iyi yapiyor. donör secimi konusunda ben özellikle bayan doktor olsun istedim. donörü cünkü kendi sectigini söyledi. bir bayan olarak insallah daha özen gösterir secimde diye düsünerek kendisine karar verdim . birde tabii kendisiyle konustuktan sonra ben ikna oldum. yani sicak davranisi olumlu bakisi olaylara beni etkiledi. assistani irem hanim desen cok ama cok sirin bir bayan. cok yardimci oluyor. email yazdigimda sorum oldugunda hemen cevap verirdi, en gec ertesi gün. normal sartlarda ayni gün hemen dönerdi bana. bu konundanda cok rahat ettim diyebilirim. sana bol sanslar diliyorum....

kaç gündür yazmak istiyorum atesn ve efsunenin uyarılarını üstüne bir kaç madde daha eklemek istedim.
BU FORUMDA HİÇ BİR KADERDAŞIMIZIN VE DOKTORUN ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEYİZ DEĞİL Mİ. BU KONUDA HEMFİKİRİZ SANIRIM.

1. Türkiyede donasyon yasak, kıbrısın tc vadandaşına yapması da yasak. tc vatandaşının herhangi bir ülkede yaptırmasıda yasak. A.B.D'de bile yaptırıp gelseniz burda cezası var (konuyu oldukça araştırdım eminim)

2.Türkiyede herhangi bir doktorun donasyona hazırlaması ve takip etmeside yasak ki suça ortak olmuş oluyor. bu sebepten trde sizi hazırlayan yönlendiren doktorun burda ismini yazarak o doktora kötülük yapmış oluyorsunuz.

3. burda kendinizin gerçek isminizi açıkta vermeniz sizi zor durumda bırakma ihtimali var. ayrıca meil adresinizi de açıklamanızda size zarar verebilir.

4. forumun diğer bölümlerinde kendi isimlerini doktorlarını açıklayabilirler çünkü yasal süreçteler. fakat biz burda yasal olmayan bir konuyu konuşuyoruz.

5. BU FORUMDA YAZDIKLARINIZI GERİ DÖNÜP SİLME İMKANIMIZ YOK. PİŞMAN OLACAĞIMIZ PAYLAŞIMLAR YAPMAMALIYIZ

özel mesaj gönderebilmek için forum üstünde 100 mesaj yazmak gerekiyor. ki üst üste burda yazarsanız sizden öncekinin yazdığı bir konu arkalarda kalır. FORUMUN BAZI TOPİKLERİNDE MESAJ DOLDURMA BÖLÜMLERİ VAR. ORDA PAYLAŞIMLAR YAPABİLİRSİNİZ.

Kızlar sonuç itibariyle burda kimse kaderdaşının zarar görmesini istemez. bizi TR de hazırlayan doktorlarında zarar görmesini istemeyiz. bu sebepten paylaşımlarımıza dikkat etmek zorundayız.

Türkiyede donasyon yaptırdığını bahseden arkadaş doktorun ismini burdan açıklamamalı.
ayrıca bu forumda öylesine bilgi birikimi var ki . bu platformada zarar gelmesini kapanmasını istemeyiz. burdaki bilgi paylaşımından herbirimiz faydalanıyoruz değil mi..

ukalalık ettiğimi düşünmeyin geleceğin anne adaylarının zarar görmesini asla istemem :)
sevgilerimle..

Hayat artı ve eksileri iyi ve kötüleriyle bir arada. Yani bütünsel bakmak zorundayız..

Yaşamlarımız hep iyi tarafta kalarak gitmiyor. Yani hergün mutlu değiliz değilmi??? İnişlerimiz ve çıkışlarımız var..
Onun için bu forumda farklı sesler ve görüşler çok önemli.
Eleştride olabilir destlemekte olabilir.
Ama burası bizim gibi feleğin çemberinden geçenler için yaratılmış kurtarılmış bölge değil.
Bakış açısı verilir, psikoterapik analiz yapılır, deneyim paylaşılır, duygular masaya yatırılır ve koşulsuz kabul ederiz birbirimizi.
BirbirimiZden beklentilerimizi minimize edelim.
Ve varlıklarımıza şüküredelim..
Sevgiyle kalın...

mrb cnm nasılsın?msj doldurm yerini sölemişsin yazdım baya ama ilerlemedi msj hakkım:(anlamadım....ben sana verda hanımı sorcaktım cnm da doldurup atayım dedim olmadı:(

kaç gündür yazmak istiyorum atesn ve efsunenin uyarılarını üstüne bir kaç madde daha eklemek istedim.
BU FORUMDA HİÇ BİR KADERDAŞIMIZIN VE DOKTORUN ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEYİZ DEĞİL Mİ. BU KONUDA HEMFİKİRİZ SANIRIM.

1. Türkiyede donasyon yasak, kıbrısın tc vadandaşına yapması da yasak. tc vatandaşının herhangi bir ülkede yaptırmasıda yasak. A.B.D'de bile yaptırıp gelseniz burda cezası var (konuyu oldukça araştırdım eminim)

2.Türkiyede herhangi bir doktorun donasyona hazırlaması ve takip etmeside yasak ki suça ortak olmuş oluyor. bu sebepten trde sizi hazırlayan yönlendiren doktorun burda ismini yazarak o doktora kötülük yapmış oluyorsunuz.

3. burda kendinizin gerçek isminizi açıkta vermeniz sizi zor durumda bırakma ihtimali var. ayrıca meil adresinizi de açıklamanızda size zarar verebilir.

4. forumun diğer bölümlerinde kendi isimlerini doktorlarını açıklayabilirler çünkü yasal süreçteler. fakat biz burda yasal olmayan bir konuyu konuşuyoruz.

5. BU FORUMDA YAZDIKLARINIZI GERİ DÖNÜP SİLME İMKANIMIZ YOK. PİŞMAN OLACAĞIMIZ PAYLAŞIMLAR YAPMAMALIYIZ

özel mesaj gönderebilmek için forum üstünde 100 mesaj yazmak gerekiyor. ki üst üste burda yazarsanız sizden öncekinin yazdığı bir konu arkalarda kalır. FORUMUN BAZI TOPİKLERİNDE MESAJ DOLDURMA BÖLÜMLERİ VAR. ORDA PAYLAŞIMLAR YAPABİLİRSİNİZ.

Kızlar sonuç itibariyle burda kimse kaderdaşının zarar görmesini istemez. bizi TR de hazırlayan doktorlarında zarar görmesini istemeyiz. bu sebepten paylaşımlarımıza dikkat etmek zorundayız.

Türkiyede donasyon yaptırdığını bahseden arkadaş doktorun ismini burdan açıklamamalı.
ayrıca bu forumda öylesine bilgi birikimi var ki . bu platformada zarar gelmesini kapanmasını istemeyiz. burdaki bilgi paylaşımından herbirimiz faydalanıyoruz değil mi..

ukalalık ettiğimi düşünmeyin geleceğin anne adaylarının zarar görmesini asla istemem :)
sevgilerimle..

Ellerine sağlık çok güzel bir özet olmuş::::)))

mrb cnm nasılsın?msj doldurm yerini sölemişsin yazdım baya ama ilerlemedi msj hakkım:(anlamadım....ben sana verda hanımı sorcaktım cnm da doldurup atayım dedim olmadı:(

bu mesajlaşamama konusu da ayrı sıkıntı gerçekten.:)
verda hanımla ilgili ney öğrenmek istiyosun canım. sen burdan sor. özeldende cevap atabilirim.

bu mesajlaşamama konusu da ayrı sıkıntı gerçekten.:)
verda hanımla ilgili ney öğrenmek istiyosun canım. sen burdan sor. özeldende cevap atabilirim.

evet cnm ya sorma keşkem bu msj dolma olmasada hemen yazsak msj dolmasını bekleyene kadar biz stersle dolcaz valla yazamıoruz edemioruz:D:D:D:D:Dcnm sen demiştin ya daha fazla test yapabilirdi falan die onu merak ettim nasıl ilgilenmesi falan rahat ulaşabiliomusun ben ya o yada berk beye gitcem doktor seçicek ama sonra pişman olmayım die burda böle sormak istiyorum şimdiden bana bilgi verirsen sevinirim cnm

Back
X