Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz umarım sizlerinde olumlu sonuçlarınızı paylaştığınızı görürüz.
geriye dönük okuyabilirseniz beklediğinizden fazla bilgiyle karşılaşırınız.
burda kimse kolay kolay şu doktora git demez tavsiyede bulunuruz. doktora kendiniz karar verirseniz daha mantıklı olur düşüncesindeyim.

Kıbrısta genelde geçerli ücret 4500 euro. kimi merkezin paket programı var otel ulaşım ayarlıyorlar onlara artı ödersiniz. bazı doktorlarla pazarlık yapma şansınız var. sizi burdan yönlendiren doktor olursa oda kıbrısdan pay alabiliyor.
pgt isterseniz fiyat yükseliyor.

bildiğim merkez ve doktorları tekrar paylaşıyorum

Kıbrıs:
Lefkoşa; doğuş tüp bebek merkezi: Şevket Alptürk (klik şefi), verda Tunçbilek(benim doktorum) Firdevs Uğuz,
Lefkoşa: kıbrıs tüp bebek merkezi, Savaş özyiğit
Girne; dünya tüp bebek, Berk Angün
Mağusa, mağusa yaşam hastanesi, Halil ibrahim tekin (kısaca H.İ.T)

BATUM
Batum ivf

tskler bu bilgi bile cok yardimci oldu emin olabilirsin , simdi yeni arastirmaya giren biri olarak memnun kaldim .

selam canim, bizim sorunumuz azosperm, ve bu son senelerde benim yumurtlarimda tembellesdi yani zor olusuyor , o yüzden bu sene yazin kibris da embryo donasyonu düsünüyoruz 9 sene evliyiz. firdes hanim hangi tüp bebek merkezinden

Canim aramiza hoşgeldin..ilk defamı Donasyon deniyceksiniz...firdevs hanımda iki kez denedik yazmişsın Ben mi yanlış anladım.hakkimızda hayirlisi olsun

Canim aramiza hoşgeldin..ilk defamı Donasyon deniyceksiniz...firdevs hanımda iki kez denedik yazmişsın Ben mi yanlış anladım.hakkimızda hayirlisi olsun

hosbulduk
hayir biz azosperm konusunda iki kere amaliyat gecirdik , yani baska konu o ,
biz yeni bu konu ile ilgileniyoruz , tamamen embryo konusu yeni ,bizim icin .

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 1 hafta foruma giremedim, girdiğimde uyuz leptopum arıza verdi yazamadım. mesajlara da dönemedim özür.
aaa buarada görümce oldum .. :)

Potakal ve Zeytin tebrik ederim . Allahım kucağınızda görmeyi nasip etsin.

durugencim senin pozitifinide tebrik ediyorum ve anlayamadıklarım var
canım bu kimyasal gebelik dış gebelik düşünceleri nerden çıktı. anladığım kadarıyla kesin bir şey yok ortada sen niye kendini bu kadar üzdün anlamadım.

kimyasal gebelik ev gebeliklerindede oluşabiliyor. hatta bir çok kadın hamile kaldığını bilmeden düşürüyor bile. bu konuyu araştırmıştım biraz bilgim var.
doktorlar temkinli davranıp bu risklerden bahsediyorlar hatta benim doktorumda demişti ama ben pozitif düşünüp öyle bir şey olmayacak demiştim. Doktorun söylediği her risk başımıza gelecek diye bir şey yok. bunlar olasılık.
ilk hcg değeri kimi arkadaşlarımızda düşük çıkmıştı sonra yükselebiliyor. hatta anishanın değeri benden çok daha düşüktü biliyosun ki gebeliği devam ediyor.

seni çok panik halde gördüm. lütfen bu kadar telaşlı olma arkadaşım hep diyoruz ya iyi düşünelim iyi olsun diye. iyi taraflarını gör.
olumsuzluğu düşünürsen hayat sana olumsuzluk getirir.
hem orda tanıştığın kişilerin negatifliğini neden kendine taşıyorsun. senin üzülmemem gerekiyor. stres bizim düşmanımız. uzaklaş stersden.

anlıyorum bu sıra heyecanlı olmamak elde değil ama panik yaparsan kendine ve henüz oluşmaya çalışan bebeğe zarar verirsin .
sakin ol canım benim..

valla ozlemistik seni yoklugun belli oluyor burda...yeni katilan arkadaslar hos geldiniz...ben bilgi sahibi olanlara birsey sormak istiyorum..gecen hafta troid bezleri icin muayene oldum normal dendi ama kan tahlil sonucu bugun cikti ve gizli bir tembellik var dedi doktor kendini gizlemis dedi hap verdi..zamanla duzelirmi bilmiyorum bu tur sorun yasayan varmi aranizda ? buyuk ihtimal bebek bu yuzden tutmamistir dedi ..tabi biz tup bebek diye bahsettik yumurta nakli demedik..

Canım geçmiş olsun .endişe etme troidleri ilaç tedavisi Ile kontrol altına alıyorlar.kan tahlilinde troid için hangi değerlerine baktırdın.kandaki değerlerinden mi anladı doktorun.neyse en azından gebeliğinin neden oluşmadığını adım adım bulmaya başladın.

Eslemsema ve runya neden embryo transferi?
Çünkü bende kocayı bekleyeceğime embryo yolunumu seçsem diyorum.

efsune ne zamandır söylemek istiyorum ama tutuyorum kendimi.
kesinlikle yazdığına katılıyorum.bu işe eşin olmadan da devam edebilirsin.
senin zamanın geldi artık. hazırsın. bunu çok net hissedebiliyoruz.
efsunenin bebeğinin teyzesi olmak için sabırsızlanıyorumm.

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz:)bu forumdan alacağınız en önemli şey destek ve tecrübe inanın çok önemli biz daha hiç tüp bebek denemedik eşimde sperm bulunamadı ve yaza 2. kez deniycez bulunursa tüp bebek olacak çok az bir şans verdiler ama yine de deniycez eşim donasyona sıcak bakmıyor ve ben o derece bunalmıştım ki hayatım yerle bir olmuştu şansımız çok az bu seferde olmazsa hiç anne olamıycam diye diye yıprattım kendimi neyse ki çok geçmeden bu forumu buldum rüzgarselin ve diğer arkadaşlar sağolsun destek oldular şuan hiçbirşey değişmedi ama ben değiştim artık çok daha iyiyim:)o yüzden ne olursa olsun forumda paylaşın mutlaka iyi gelecektir.

canım sen zaten son derece iyi mantık yürüten birisin belki bize birşey söylemek düşmez ama bende rüzgarseline hak veriyorum hem eşinin spermleri zayıf ise bu donasyonnun başarısını da düşürebilir.bende eşimle aynı sorunu yaşıyorum hem çok istekli görünüyor hem hiç birşey yapmıyor gideceği doktoru bile benim belilememi istiyor.en son resti çektim sen bu kadar pasif davranırsan ben sana zorla hiç bir şey yaptırmam dedim.kendimi çok kötü hissediyordum ya sanki baskı yapıyorum zorla istiyorum neyse en son bir iki atak yaptı bakalım devamı gelecek mi:)o yüzden bence de resti çekmekle iyi yapmışsın

tekrar baktın mı değerine?? inşallah yükselmiştir. moralini yüksek tut ve tekrar tekrar hergün baktır.
inan benim bebek çok mücadele etti ama olmadı belki senin de öyledir.
benim ilk gün 583 dü ertesi gün 670 oldu sonra yine 570 oldu sonra yine 510 oldu bu arada bi tane claxene oldum ertesi gün yine 600 lü bişey oldu ama sonra yine 500 lere indi. o bir hafta hergün kan ver sonucu bekle kan ver sonucu bekle gerçekten yıpratıcı bir süreç...allah güç versin...sabır versin umutlarını kırmasın.....

hamile olmak için değil sağlıklı bebeğimizin doğması için dua edelim o hemsirelerden hamilesiniz pozitifi duymayı çok istemiştim hep... bir hafta hergün duydum bunu. hatta gün de iki kere duydum. çünkü laboratuara güvenmeyip özeldede yaptırdım hergün... farklı değerler çıkıyor biliyor musunuz.. ama benim için fark etmedi farklıda olsa düşmesi ve az çıkmasıydı benim için önemli olan neyse çıkadabilir durugen sabırla umutla bekle inşallah güzel gelişmeler olmuştur.

ama kürtaj olma bana sorarsan. ben üç kez oldum hayatımda bir doktor bir ağacın kabuğundan başlayıp gövdesinde bir yeri kazımak bu, tabiki ağacı yaralayan bir işlem demişti. vücut atıyor zaten henüz çok çok küçük .... kalp atışları sonradan dursa omurgası gelişse tamam o zaman gerekiyor ama şu an atıyor vücut dış gebelik olasılığı sıfır bunu kafana takma sakın...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz umarım sizlerinde olumlu sonuçlarınızı paylaştığınızı görürüz.
geriye dönük okuyabilirseniz beklediğinizden fazla bilgiyle karşılaşırınız.
burda kimse kolay kolay şu doktora git demez tavsiyede bulunuruz. doktora kendiniz karar verirseniz daha mantıklı olur düşüncesindeyim.

Kıbrısta genelde geçerli ücret 4500 euro. kimi merkezin paket programı var otel ulaşım ayarlıyorlar onlara artı ödersiniz. bazı doktorlarla pazarlık yapma şansınız var. sizi burdan yönlendiren doktor olursa oda kıbrısdan pay alabiliyor.
pgt isterseniz fiyat yükseliyor.

bildiğim merkez ve doktorları tekrar paylaşıyorum

Kıbrıs:
Lefkoşa; doğuş tüp bebek merkezi: Şevket Alptürk (klik şefi), verda Tunçbilek(benim doktorum) Firdevs Uğuz,
Lefkoşa: kıbrıs tüp bebek merkezi, Savaş özyiğit
Girne; dünya tüp bebek, Berk Angün
Mağusa, mağusa yaşam hastanesi, Halil ibrahim tekin (kısaca H.İ.T)

BATUM
Batum ivf

Canım merhaba,
Verdiğin bilgiler için çok çok tşk ederim.bende bi süredir araştırıyorum.Halil ibrahim tekini çok duydum. sanırım başarılı bi doktormuş herkes çok tavsiye ediyo.bakalım biraz daha araştırma yapıp ona göre karar vercez.yanlış bi karar vermekten çok korkuyorum.malum 3 başarısız tup bebek denemesinden sonra insanın gözü iyice korkuyo :(( yardımların için tekrardan çok teşekkür ediyorm...

valla ozlemistik seni yoklugun belli oluyor burda...yeni katilan arkadaslar hos geldiniz...ben bilgi sahibi olanlara birsey sormak istiyorum..gecen hafta troid bezleri icin muayene oldum normal dendi ama kan tahlil sonucu bugun cikti ve gizli bir tembellik var dedi doktor kendini gizlemis dedi hap verdi..zamanla duzelirmi bilmiyorum bu tur sorun yasayan varmi aranizda ? buyuk ihtimal bebek bu yuzden tutmamistir dedi ..tabi biz tup bebek diye bahsettik yumurta nakli demedik..

Canım gizli tembelliği nasıl açıkladı doktorun? Demek ki TSH ın biraz yüksek??? TSH, T4, T3 değerlerin ne? Ultrason yaptı mı? Tiroid ilacı kullanmak ciddi bir şey, çünkü iyi doz ayarlanmazsa çalışan tiroidin durabilir de... Dikkatli kontrol ile her şeyin normal hale getirilebilir tabii. Hafif tiroid yüksekliği veya alçaklığı tutunmaya çok etkili değil,ancak anlamlı farklılıklar olması gerekir. Tiroid değerlerini yazmamışsın.... Ben de tiroid hastasıyım,tiroidim alındı ve bu yüzden kitap yazacak kadar bilgiye sahibim :))

Arkadaşlar üzgünüm maalesef gebelik kimyasal hatta dış gebelik riski bile olabilir bunu da birkaç gün içinde söyleyebileceğim. Ama beni üzen bir başka konu ise dr um bana daha geri dönmedi bile. İlaçları kesip kesmeyeceğimi bile öğrenemedim. Yani olmazsa olmaz derseniz ama bu başka bir yakıyor insanın canını e bir de ilgisizlik daha da kötü hissettiriyor. Ama yaşacağım varmış. Zaten orda tanıdıklarımın ve tanıdıklarımın tanıştıkları hamilelik elde edememişler ama heralde benim kadar da üzülmemişlerdir. Çünkü daha içimden atamadım bile umarım hayatımı tehlikeye sokmaz. Bir de daha önce hamile kalmış bir bayan olarak çoğul riski olduğunu söylemişti dr um ve redüksiyondan bahsetmişti kaç kere bu bile sizin sonuçta hamile kalabileceğiniz yönünde kuvvetli bir izlenimdir diye düşündüm. Ama vardır bunda da bir hayır ne yapalım ama aramalarıma dönseydi daha mutlu olurdum doğrusu. Onu olmadı diye suçlayacak bir yanım yok ama ilaç kullanımları dikkat etmem gerekenler konusunda hassas olabilirdi diye düşünüyorum.

Uzun zamandır yoğunluktan giremdim buraya ancak şimdi hem iyi haberi hem kötü haberi aynı anda aldım.. Arkadaşım ne olur üzülme.:. Kalbim seninle.. Belkide değildir her ikiside olmaz mı..

tekrar baktın mı değerine?? inşallah yükselmiştir. moralini yüksek tut ve tekrar tekrar hergün baktır.
inan benim bebek çok mücadele etti ama olmadı belki senin de öyledir.
benim ilk gün 583 dü ertesi gün 670 oldu sonra yine 570 oldu sonra yine 510 oldu bu arada bi tane claxene oldum ertesi gün yine 600 lü bişey oldu ama sonra yine 500 lere indi. o bir hafta hergün kan ver sonucu bekle kan ver sonucu bekle gerçekten yıpratıcı bir süreç...allah güç versin...sabır versin umutlarını kırmasın.....

hamile olmak için değil sağlıklı bebeğimizin doğması için dua edelim o hemsirelerden hamilesiniz pozitifi duymayı çok istemiştim hep... bir hafta hergün duydum bunu. hatta gün de iki kere duydum. çünkü laboratuara güvenmeyip özeldede yaptırdım hergün... farklı değerler çıkıyor biliyor musunuz.. ama benim için fark etmedi farklıda olsa düşmesi ve az çıkmasıydı benim için önemli olan neyse çıkadabilir durugen sabırla umutla bekle inşallah güzel gelişmeler olmuştur.

ama kürtaj olma bana sorarsan. ben üç kez oldum hayatımda bir doktor bir ağacın kabuğundan başlayıp gövdesinde bir yeri kazımak bu, tabiki ağacı yaralayan bir işlem demişti. vücut atıyor zaten henüz çok çok küçük .... kalp atışları sonradan dursa omurgası gelişse tamam o zaman gerekiyor ama şu an atıyor vücut dış gebelik olasılığı sıfır bunu kafana takma sakın...

Atesnn :(( Yeni okudum.. Çok üzüldüm arkadaşım. Allah sabır versin.. Ben çok umutlanmıştım sende . Hani normal yoldan hamile kaldın ya. banada umut olmuştun.

umudunu yitirme.. bence olabilir bugün 40 yaş forumunda okudum 44 yada 45 yaşında bir bayan kendi yumurtası ile hamile olduğunu öğrendi...
bu iş gerçekten kısmet. hiçbirşeye olmaz yada olur demek mümkün değil bu iş allaha kalmış gerçekten.
  • inanan
  • olumlu düşünen
  • rahat olan
  • stress yapmayan

HAMİLE KALIYOR tek gerçek bu

Kizlar size bir sey danisayim. Onumuzdeki haftasonu Memorial Semra Hn. ile gorusup, bundan sonraki yol haritasina karar vermeye calisacagiz. Bu arada baska doktorlar da gorelim, mesela Memorial'in hos bakmadigi embriyo toplamayi falan konusalim istiyoruz. Hangi doktor olabilir? Soyle Semra Hanim'a denk biri? Ben daha once Amerikan Bulent Urman'a gitmistim, o iyiydi mesela. Ancak, dondun dolastin yine bana geldin dermi acaba diye cekindim birden. Bir de epey soguk bir adamdi. Baska kim olur?
Sevgiler.

ben daha önce mustaf bahçeci-bahçeci kliniği ne gitmiştim ama ben de fsh düşük ve yumurtlama olmadığı için tedavi yarım kesilmişti.kliniği alman hastanesi nin bünyesin de ve çok ünlü.

ayrıca birçok dr var bana diyet de yaptırmışlardı .et ve süt ürünleri tammaen yasaktı .2 ay da 11 kilo vermiştim ama fsh değ.sonuç alamadık. bence orayı deneyebilirsin.

bir de bir arkadaşım bülent baysal ı önerdi çok başarılı tüp bebek sonuçları varmış o da ilk denemesinde oldu .hangi hastanede bilmiyorum ama .

sana kolaylıklar diliyorum.
kendine iyi bak ltf

Canım geçmiş olsun .endişe etme troidleri ilaç tedavisi Ile kontrol altına alıyorlar.kan tahlilinde troid için hangi değerlerine baktırdın.kandaki değerlerinden mi anladı doktorun.neyse en azından gebeliğinin neden oluşmadığını adım adım bulmaya başladın.

valla simdi hangi degerlerdi hatirlamiyorum canim bebk yazmisti o zaman not almistim zaten dr muayene etti kan tahlili istedi sonra haus arzt tan aldik sonucu hap verdiler...evet canim dr bu sekilde hamile kalamazsin cunku engeller dedi

Aydın Arıcı Anadolu hospıtal Hopkıns hastanesi suadiyede Onun üstüne tüp bebek dr u tanımam haftanın 2 günü Yale de derse gidiyor dünyanın en iyi 10 jinekoloğundan biri seçildi.ama çok iyimser hiç olmayacak hastaya 3 kere denem yapıyor. Bir de oğlumun dr u Can kavuzlu Bu dr da çok realistikdir. 47 ye zaten tüp asla denemiyor ne gerek var diye.

Bence kıbrıs ya da hit olabilir Çünkü hormon ilaçlarını max derecede verip bebeği garantiye almayı istiyorlar. Normal bir tüp bebek dr u günde 3 estrofemle ya da bir hafta öncesinden 6 progestanla başlamıyor ama kıbrıs başlıyor. Kolay gelsin

Canım gizli tembelliği nasıl açıkladı doktorun? Demek ki TSH ın biraz yüksek??? TSH, T4, T3 değerlerin ne? Ultrason yaptı mı? Tiroid ilacı kullanmak ciddi bir şey, çünkü iyi doz ayarlanmazsa çalışan tiroidin durabilir de... Dikkatli kontrol ile her şeyin normal hale getirilebilir tabii. Hafif tiroid yüksekliği veya alçaklığı tutunmaya çok etkili değil,ancak anlamlı farklılıklar olması gerekir. Tiroid değerlerini yazmamışsın.... Ben de tiroid hastasıyım,tiroidim alındı ve bu yüzden kitap yazacak kadar bilgiye sahibim :))

canim degerleri soylemedi sadece gizli tembel belli olmuyo dedi ilk 5 gun 25 mg sonra 50 mg hap alcam 6 hafta sonra tekrar kontrle gidicem.gecen hafta ultrasyonla baktilar normal dei kanda boyle cikti bilemiyorum artik dr a guvenmekten baska carem yok hayirlisi

evet ben de bahçeciyi duydum. ama 3 tup bebekten sonra öğrendim burdaki en iyi merkez olduğunu. Eğer birazcık umudum olsaydı oraya giderdim heralde. ben artık yumurta donasyonu araştırmasına başladım.ayrıca bildiğim kadarıyla Alman hastanesinde değiller artık.Mustafa Bahçeci kendi ekibiyle birlikte fulyada merkez açmış artık ordalarmiş diye biliyorum. bi bak istersen.

Back
X