merhaba wallahi çok güzel kendini anlattın artı benii anlattın bir çok kişiyi anlattın duygularımıza tercüman oldun .
kızını Allah sana bağişlasın ewt su akar yolunu bulur diyorum bende aynen sen gibi .

ewt 46 yaşındayım yıllarca tüp bebek yaptım kendi foliküllerimle 2 defa da donor yumurta ile denedim atina da ve sonuç negatif.
bikmadım yorulmadım tam 21 senedir hala devam ediyorum. ewt duygularımız aynı hissettiklerimiz ayni ortak yanımız. her şey gönlünce olsun dilerim.

Canım atinada denemelerinde neden olmadı.yani belli bir sebebi varmıydi.yada herşey iyi gitti ama tamamen şanssızlık mı oldu.umarım 3.cü denemende hayallerine kavuşursun..

Canım atinada denemelerinde neden olmadı.yani belli bir sebebi varmıydi.yada herşey iyi gitti ama tamamen şanssızlık mı oldu.umarım 3.cü denemende hayallerine kavuşursun..

merhaba gecenin bir vaktinde ewt her şey güzel oluyor ama tuutmuyor bir türlü şansızlık mı desem artık adını koymakta zorluk çekiyorm .

Sende gececisin galiba,fbli troid konusunda bende yazmak istedim,bende geçen hafta yaptırmıştım.fakat eşimin bilgisayarında sonuçlar.yarın bende troid Ile ilgili sonuçlarımı yazayım.seninde troid Ile ilgili rahatsızlığın var galiba..belki benim sonuçlarıma bakıp fikir verirsin..referans aralıklarına göre normal dedi eşim ama Ben yarın bilgiyardan bakıcam iyi geceler diliyorumm

Son düzenleme:
Canım firdevs hanımın hasta danışmanı irem hanımdır.sonra yanlış anlaşmalara mağruz kalma internetten firdevs uğuz kıbrıs tüp bebek diye gir sayfasında firdevs hanımın resmi var irem hanimin cep numarası var.

tress bizde netden baktık hatda can beyle görüşüncede firdevs hanm için evet doktorumuz dedi..şuan içim içimi yiyo.evde misafir var yoksa hemen arardım can beyi.ben firdevs hanıma gitmek istiyorum.aslında daha baştan can bey yalanmı söylemiş olsu şimdi.akılım karmakarışık oldu.bide burdaki doktora gidip özel muayenede 300 tl verdik.artık onlar kendi aralarında anlaşıp beni firdevse yönlendiririler heralde.

sanırım bikaç ay toparlanıcam çok uzun süren kanamam oldu. biraz iyileşmek için bekleyeceğim. daha doğrusu akışa bırakıyorum kendimi iç sesime göre ne gelirse onu yapıcam ama şu an beklemedeyimmm... hakkıma hayırlısı diye dua etmekten başka bişey yapmıyorum şu ara. aslında hayata dönmek istiyorum ama onuda yapamıyorum. bu konuyu takmaya başladığımdan beri bir buçuk senedir yani sanki herşeyim eksik....
nasıl bir duygudur bu bilmem yıllarca bununla yaşayan yıllarca uğraşan kişiler var onlarda aynı mı acaba???
ben nasıl anlatsam hislerimi.????
allaha şükürler olsun ki çok sevdiğim bir işim var.
allaha çok şükürler olsun ki çok sevdiğim bir eşim var....
allaha çok şükürler olsun ki 21 yaşında çok iyi bir ünv de okuyan harika bir kızım var...
ailem mükemmel...
eşimin ailesi mükemmel...
eşim benim şansım herşeyim mükemmel bir eş...

amaaaa ikimizin bir çocuğu yok... ve ben bunu istediğimden beri ne kitap okuyorum ne sinemaya gidiyorum ne arkadaşlarımla görüşüyorum ne işimle ilgili yeni bişiler yapıyorum ne başka hedefler koyuyorum kısaca herşey beklesin modundayım sadece heran bu foruma gireyim neler oluyor öğreneyim yeni bişey varsa onu araştırayım insanların hikayelerini dinleyeyim. yani varsa yoksa kim hamile kim negatif kim pozitif kim nereye gitmiş kim ne yapmış kimin bebeği ne kadar olmuş sadece bunların içinde olmak istiyorum. biliyorum sağlıksız :( ama beni mutlu eden tek şey bu haa birde alışveriş yapmak (arada bir bebek alışverişi bile yapıyorum. ) sadece böyle mutluyum şu ara.

bir yanım zaten çok geç git hadi diyor diğer yanım bekle zamanı var az kaldı diyor... akışa bıraktım elbet su yolunu bulur modundayım ama sakinim mutluyum düşüğe rağmen tüp bebek sonuçları gibi savrulmadım. duruldum ama yorulmadım. ve en önemlisi çok umutluyum.. işte böyle saldım çayıra mevlam kayıraaaaa.....:1:

atessn okurken sanki beni anlatıyormuşsun gibi geldi...sanırım şuanda çocuk sahibi olmak dışında bir planım yok..herşey ona endeksli...yanlış olduğunu bilyiorum..ama yüreğim,aklım,bedenim sadece bebek diyor..içimde çok büyük bir hasret var...boşluk var...evim bomboş geliyor...dinlediğim müzük,okuduğum kitap hepsi bebek diyor sanki..eşim çok kızıyor bana..bu kadar takılma diyor..hayatımız devam ediyor,beraberiz yeter diyor ama ben kendime söz geçiremiyorum..sanırım patolojik bir ruh halindeyim..eşimle beraber masraflarımızı minimalize ettik..çok çalışmak ve para biriktirmeye konsantre olmuş durumdayız...

ben yanılıyor olabilirim ama forumda pozitif sonucunu alan bazı arkadaşlar sanki eskisi kadar foruma girmiyor mu ne??yoksa nazarımızdan mı korkuyorsunuz??::)))
kızlar oysa bizim sizlere ihtiyacımız var..sizler bizim için umut kaynağı,yol gösterici,bilgilendiricilersiniz.yazdığınız her bilgi,tespit o kadar önemli ki..
mesela rüzgarselin,aysevi ve birçok arkadaşımız bizi hiç yalnız bırakmıyorlar..
Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..

tress bizde netden baktık hatda can beyle görüşüncede firdevs hanm için evet doktorumuz dedi..şuan içim içimi yiyo.evde misafir var yoksa hemen arardım can beyi.ben firdevs hanıma gitmek istiyorum.aslında daha baştan can bey yalanmı söylemiş olsu şimdi.akılım karmakarışık oldu.bide burdaki doktora gidip özel muayenede 300 tl verdik.artık onlar kendi aralarında anlaşıp beni firdevse yönlendiririler heralde.

Canım endişe etme can beyde firdevs hanımın çalıştığı klinikte.şimdi doğuş tüp bebekte üç doktor var fakat ayrı çalışiyorlar.can bey doğuş klikteki doktor şevket alptürkün hasta danışmanıdır.firdevs hanımın hasta danımanı irem hanımdır.yani ilk başta can beyle bağlantıya geçince bir arkadaşımızın da bu şekilde oldu.firdevs hanımı istemiş ama sanırım hep can beyle bağlantı kurmuş.transfer esnasında firdevs hanım transfrrini yapmamış.bu açıdan irem hanımla görüş ve sorun yaşama.sana özelden irem hanımın numarasını yazarım

Arkadaşım geçenlerde yine yazmıştık, bir daha söyleyelim. Tüm Kıbrısa gidecek arkadaşlar için söylüyorum, 'LÜTFEN KIBRIS DOKTORUNUZLA ARANIZA ARACI KOYMAYIN,KENDİNİZ DOĞRUDAN KIBRISTAKİ DOKTORUNUZU ARAYIN !!! Ne Türkiyeden doktor, ne de embriolog aracıya ne gerek var??? Bütün Kıbrıs doktorlarının direkt telefonu vaya yardımcılarının tel.i var internette. İstiyorsanız biz de yazalım telefonlarını.... Akıllı olalım artık yaaa.......

Durugencim, ne durumdasın? Son durumunla ilgili net bir bilgi varmedin arkadaşım bilmece gibisin yahu ..... Şimdi senin değerin düştü mü , yükseldi mi ? Öyle bir yazdın ki ne düştüğünü anladık ne yükseldiğini ........... Seninleyiz unutma!

ben yanılıyor olabilirim ama forumda pozitif sonucunu alan bazı arkadaşlar sanki eskisi kadar foruma girmiyor mu ne??yoksa nazarımızdan mı korkuyorsunuz??::)))
kızlar oysa bizim sizlere ihtiyacımız var..sizler bizim için umut kaynağı,yol gösterici,bilgilendiricilersiniz.yazdığınız her bilgi,tespit o kadar önemli ki..
mesela rüzgarselin,aysevi ve birçok arkadaşımız bizi hiç yalnız bırakmıyorlar..
Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Ah Gülfemcim senin serzenişin bu forumda sürekliliği olan çoğu arkadaşın ortak görüşü... Maalesef bu forum fire vererek ilerliyor; bazı arkadaşlar bir telaş bir açlıkla foruma kaydoluyor, işi bitince kayboluyor...... Halbuki bu forumun bir amacı var.... Foruma kaydolduğum günden bugüne ortalıktan kaybolmuş birçok arkadaşın adını ezbere yazabilirim burda........... Formül şu: ÖNCE KAYDOL SONRA KAYBOL !!! :))) Neyse gönülleri hoş olsun hepsinin....

Arkadaşım benim değerim düştü zaten yazmıştım. Sağolun desteğinizle ayaktayım. Yine özelden mesaj atan arkadaşlara da teşekkür ederim.Ama değer düşse de kimyasal gebelik mi dış gebelik mi olduğunu burada üniversite hastanesindeki dr um değer sıfırlanana kadar anlayamayız takip şart dedi. Kıbrıs ı aradım kimyasal gebelik deyip ilaçları bırakabileceğim söylendi. Durum bu. Ama tekrar düşünüyorum hayırlısı olsun. Ben yine isteğimi kaybetmiş değilim. Hani USA daki bir dr arkadaşımdan bahsetmiştim evlat edinen gece gündüz aradı Allah razı olsun!Hani arkadaş vardır uğruna çiğ tavuk yenilir bu da öylesi. Oradaki özel klinikte yaptırabileceğimi söyledi. Hem beraberce seçeriz donörü demesin mi zaten işi başından aşkın evlatlıkları bir de ben nasıl olur bilemiyorum orası da uzak. Hani Kıbrıs şurası uçakla da fazla değil derken. Birkaç gün düşüneceğim ama önemli olan nerede olursanız olun yanınızda sağlam dostlarınız olsun düşseniz bile ayağa kalkmanızdaha kolay oluyor. :)

Fbli sizin troid hormonları ile ilgili yazılarınızın arkasından bende geçmişten bugüne yaptırdığım tüm troid testlerine baktım ve değerlendirmeniz için yazmak istedim tabii kıbrıstaki doktorumada belirtmem gerekecek.fblicim seninde troidlerle ilgili sorununun var galiba bana fikir verirsen sevinirim.
Tsh 4.88 (normal değer, 0.57 -5.6 arası )
t4 1.23 (normal değer, 0.88 -1.72 arası )
t3 3.73 (normal değer ,2.3 -4.2 arası )

Durugencim, ne durumdasın? Son durumunla ilgili net bir bilgi varmedin arkadaşım bilmece gibisin yahu ..... Şimdi senin değerin düştü mü , yükseldi mi ? Öyle bir yazdın ki ne düştüğünü anladık ne yükseldiğini ........... Seninleyiz unutma!

Evet Duru ya :-( ..Korkarım bunalıma mı girdin ne yaptın:-(((

Arkadaşım benim değerim düştü zaten yazmıştım. Sağolun desteğinizle ayaktayım. Yine özelden mesaj atan arkadaşlara da teşekkür ederim.Ama değer düşse de kimyasal gebelik mi dış gebelik mi olduğunu burada üniversite hastanesindeki dr um değer sıfırlanana kadar anlayamayız takip şart dedi. Kıbrıs ı aradım kimyasal gebelik deyip ilaçları bırakabileceğim söylendi. Durum bu. Ama tekrar düşünüyorum hayırlısı olsun. Ben yine isteğimi kaybetmiş değilim. Hani USA daki bir dr arkadaşımdan bahsetmiştim evlat edinen gece gündüz aradı Allah razı olsun!Hani arkadaş vardır uğruna çiğ tavuk yenilir bu da öylesi. Oradaki özel klinikte yaptırabileceğimi söyledi. Hem beraberce seçeriz donörü demesin mi zaten işi başından aşkın evlatlıkları bir de ben nasıl olur bilemiyorum orası da uzak. Hani Kıbrıs şurası uçakla da fazla değil derken. Birkaç gün düşüneceğim ama önemli olan nerede olursanız olun yanınızda sağlam dostlarınız olsun düşseniz bile ayağa kalkmanızdaha kolay oluyor. :)

Arkadaşım, sonra gördüm yazdığını kusura bakma. Yazında kırıklık hissediyorum normal tabii.. DÜn yaşıtım bir arkadaşım doğurdu :-) Herşeyi normal oldu hamile kalışı hamileliği doğumu.. Hastaney ziyarete gittim. İçimde korkunç bir boşluk oluştu. Tarifi yok anlatamam. El kadar bebeyi görünce hıçkırıklarla odayı terk edesim geldi.:-)) Zor tuttum kendimi. Umarım kimse bişi anlamamıştır.

Başladım kaderimin içine küfür etmeye odur budur:-)) hala küfür edip temizlik yapıyorum. Fakat hala rahatlayamadım.

Ah Gülfemcim senin serzenişin bu forumda sürekliliği olan çoğu arkadaşın ortak görüşü... Maalesef bu forum fire vererek ilerliyor; bazı arkadaşlar bir telaş bir açlıkla foruma kaydoluyor, işi bitince kayboluyor...... Halbuki bu forumun bir amacı var.... Foruma kaydolduğum günden bugüne ortalıktan kaybolmuş birçok arkadaşın adını ezbere yazabilirim burda........... Formül şu: ÖNCE KAYDOL SONRA KAYBOL !!! :))) Neyse gönülleri hoş olsun hepsinin....

Arkadaşım bana KAYBOL muş muamelesi yapmıyon de mi?

Fbli sizin troid hormonları ile ilgili yazılarınızın arkasından bende geçmişten bugüne yaptırdığım tüm troid testlerine baktım ve değerlendirmeniz için yazmak istedim tabii kıbrıstaki doktorumada belirtmem gerekecek.fblicim seninde troidlerle ilgili sorununun var galiba bana fikir verirsen sevinirim.
Tsh 4.88 (normal değer, 0.57 -5.6 arası )
t4 1.23 (normal değer, 0.88 -1.72 arası )
t3 3.73 (normal değer ,2.3 -4.2 arası )

Canım öncelikle doktor gibi ahkam kesmeyeceğimi söyleyim.... Evet tiroid hastasıyım,tiroidim yok benim her gün ilaç alıyorum...
Bir arkadaşım daha sordu yanıtladım özelden ona da aynı şeyi söyledim. Her hastane ve kliniğin referans değeri farklı... Ancak ortak bilinen gebelikte TSH önemli ve normal değer 1 ila 1,5 arasında olmalı der tüm doktorlar.. Yani ideal değer... Bunun biraz altı ya da üstü olması da anormal değil... Zaten TSH ın yükselmesini ya da düşmesini FT4 belirliyor. Ters orantılı FT4 yükseldiğinde TSH düşüyor. FT4 düşükse TSH yükseliyor... TSH değerin her ne kadar referans değer içinde kalsa da yüksek görünüyor... Tabiki doktorunun bu konudaki görüşünü almalısın. İçine sinmiyorsa doktor değiştir. Ankaradasın değil mi? Ankaradaki tüm üniversite hastaneleri endokronoloji bölümleri gayet hassas... Hazırlık amaçlı hem endokronoloji hem de kadın doğum bölümleri ile irtibata geçebilirsin... Mutlu kall...

Son düzenleme:
Arkadaşlar tiroid değerleri gebelik için çok önemli biliyoruz ki... Doktorumuz bizi gebeliğe en güzel şekilde hazırlasa bile, lütfen gebe kaldıktan sonra yine tiroid hormon testlerini yenileyin çünkü gebelikle beraber tiroid değerleri değişiyor.. Bilhassa da TSH ı yüksek olanlar için... İlk 4 ay bebek annenin tiroid hormonunu kullanıyor kendi tiroidi oluşana kadar......... Mutlu kalınn...

Back
X