sanırım bikaç ay toparlanıcam çok uzun süren kanamam oldu. biraz iyileşmek için bekleyeceğim. daha doğrusu akışa bırakıyorum kendimi iç sesime göre ne gelirse onu yapıcam ama şu an beklemedeyimmm... hakkıma hayırlısı diye dua etmekten başka bişey yapmıyorum şu ara. aslında hayata dönmek istiyorum ama onuda yapamıyorum. bu konuyu takmaya başladığımdan beri bir buçuk senedir yani sanki herşeyim eksik....
nasıl bir duygudur bu bilmem yıllarca bununla yaşayan yıllarca uğraşan kişiler var onlarda aynı mı acaba???
ben nasıl anlatsam hislerimi.????
allaha şükürler olsun ki çok sevdiğim bir işim var.
allaha çok şükürler olsun ki çok sevdiğim bir eşim var....
allaha çok şükürler olsun ki 21 yaşında çok iyi bir ünv de okuyan harika bir kızım var...
ailem mükemmel...
eşimin ailesi mükemmel...
eşim benim şansım herşeyim mükemmel bir eş...
amaaaa ikimizin bir çocuğu yok... ve ben bunu istediğimden beri ne kitap okuyorum ne sinemaya gidiyorum ne arkadaşlarımla görüşüyorum ne işimle ilgili yeni bişiler yapıyorum ne başka hedefler koyuyorum kısaca herşey beklesin modundayım sadece heran bu foruma gireyim neler oluyor öğreneyim yeni bişey varsa onu araştırayım insanların hikayelerini dinleyeyim. yani varsa yoksa kim hamile kim negatif kim pozitif kim nereye gitmiş kim ne yapmış kimin bebeği ne kadar olmuş sadece bunların içinde olmak istiyorum. biliyorum sağlıksız

ama beni mutlu eden tek şey bu haa birde alışveriş yapmak (arada bir bebek alışverişi bile yapıyorum. ) sadece böyle mutluyum şu ara.
bir yanım zaten çok geç git hadi diyor diğer yanım bekle zamanı var az kaldı diyor... akışa bıraktım elbet su yolunu bulur modundayım ama sakinim mutluyum düşüğe rağmen tüp bebek sonuçları gibi savrulmadım. duruldum ama yorulmadım. ve en önemlisi çok umutluyum.. işte böyle saldım çayıra mevlam kayıraaaaa.....