Canım endişe etme can beyde firdevs hanımın çalıştığı klinikte.şimdi doğuş tüp bebekte üç doktor var fakat ayrı çalışiyorlar.can bey doğuş klikteki doktor şevket alptürkün hasta danışmanıdır.firdevs hanımın hasta danımanı irem hanımdır.yani ilk başta can beyle bağlantıya geçince bir arkadaşımızın da bu şekilde oldu.firdevs hanımı istemiş ama sanırım hep can beyle bağlantı kurmuş.transfer esnasında firdevs hanım transfrrini yapmamış.bu açıdan irem hanımla görüş ve sorun yaşama.sana özelden irem hanımın numarasını yazarım

tress bugün can beyi aradım.ve firdevs hanımın hastası olmayı istediğimi söyledim tama ben buraya not aldım dedi.ama içime sinmedi açıkcası.bu formdan bi arkadaşınkide öyle olduysa benimkide kesin öyle olcaktır.zaten hayatımda 1 kez tüp denedim doktor tam transfer günü sabah gitdiğimde bu embriyo kaliteli değil sansın az vazgeçsekmi demişti ve eşim yanımda olmadığı için o büyük sorumluluğu bana bırakmıştı....bari bukez bu kıbrısta başıma bi aksilik gelsin istemiyorum ama ben kaçtıkça daha baştan sıkıntılar beni buluyo...yine eşim burda değil ve yine ben doktorlarla bağlantıdayım ve yine yalnış seçim olmasından çok korkuyorum....Allah senden ve bu formda bana yardımcı olan herkesten razı olsun...yarın ilk iş irem hanımı arıycam...

Arkadaşım geçenlerde yine yazmıştık, bir daha söyleyelim. Tüm Kıbrısa gidecek arkadaşlar için söylüyorum, 'LÜTFEN KIBRIS DOKTORUNUZLA ARANIZA ARACI KOYMAYIN,KENDİNİZ DOĞRUDAN KIBRISTAKİ DOKTORUNUZU ARAYIN !!! Ne Türkiyeden doktor, ne de embriolog aracıya ne gerek var??? Bütün Kıbrıs doktorlarının direkt telefonu vaya yardımcılarının tel.i var internette. İstiyorsanız biz de yazalım telefonlarını.... Akıllı olalım artık yaaa.......

fbli haklısın arkadaşım daha baştan yalnışlara düşmeden araya kimseyi koymadan yyarın ilk iş irem hanımı arayıp durumu anlatcam.zaten can beyde durumu biliyo.mayısa kadar herşeyi tam netleştirmiş olurum...çok sagoll.....

fbli haklsın tiroid hormonları çok önemli ben her 6 ayda bir baktırıyorum şükür ki sorun çıkmadı hiç.
bugün şeker yüklemesi yaptılar, gizli şekerde yokmuş . kolestorol, tansiyon vs.lerede dikkat edelim arkadaşlar.

Baharım, mayısa çok var sorun etme firdevsle anlaşırsın.
ben önce verdayı bulup konuşmuştum burdan yönlendirende şevketi aramıştı sonra verdayı arayıp doktorum sen ol devral şevketden demiştim. ayarlanmıştı. ayn klinikteler ayarlarsın ... stres yasak sanada ben tarafından :)

durugen, son durum nedir meraktayım..

zeytin, potakal 2. hcg tekrarlarınız nasıl arkadaşlar duamdasınız

bebeeeeeeek ses ver gıııı özledim :)

anisha canım, oğlumuzun iyi gelişimine çok sevindim . bilginisa teyzesinden selam söyle o hisseder:)

15 gündür sözleşmeyi imzalayıp ispanyadaki kliniğe göndereceğiz. Bir türlü akşam gelip konuyu açmıyor bizimki. En sonunda tamam bu akşam salı akşamı dedim ve belgeleri ona çıkarttırdım.
Tv önünde koltukta Metni okurken uyuya kaldı saat 21:20 horlamasını izledim siirlenmedim. Uyandırdım. Sonra dr ramona mail ayzalım soralım şunu bunu ne olacak derken ben harala gürele yazarken uyuya kaldı. 10 dak bekledim ve sonra uynadırıp ağızınla çocuk istiyorum demen benim için anlamsız sonuçta ne yaptığın önemli. Saat24 ten önce uyumayan adamın tamda bu işte uyuyakalması ilginç değilmi dedim.
Artık davranışları hakkında farkındlaığın olmalı bundan sıkıldım ve bende bu işe sensiz devam edebilirm dedim.
Çocuk istemeyen bir adam var karşımda zaten spermi olmayarak bunu bilinçaltından gerçekleştiriyor ama ağzından çıkanları dinelsen çoooooook çocuk istiyor ama davranışları kel alaka..
Sabırım tükeniyor.
Efsune'cim merhaba. Yazdiklarin eminim senin cok canini sikmistir, nacizane fikrimi yazacagim. Erkekler genelde cocuk gibiler ve de cok komikler, hesaplarina gelmeyen ya da basa cikamadiklari islerde hafizalari siliniyor falan... Hele bazisi ancak esini cileden cikarinca harekete geciyor -ki benimki bu cinsten. Bence senin esin gercekten cocuk istiyordur da bunun dusuncesi, sindirmesi, harekete gecmesi, o yolu katetmesi cok zor. Biz aslinda o kadar guclu kadinlariz ki, ayni yukun yuzde birini bir erkegin omuzuna yukleyince, bilincalti kaciyor, kendini uyutuyor. Benim esimin savsakladigi konular canima yettigi bir defasinda, is gorusmesi gibi randevu istemistim, masa basinda giris konusmasini kisa kesip aynen is kimligimle bir giris yapmisim ki sorma. artik biraz is konusalim dedimmi direk masa basina geciyor :) bir saat calistik, olay bitti. denesene bu taktigi. optum seni.

Arkadaşlar Donasyon veya tüp bebek denemesinden önce rahim duvarını çizdirenler; bu işlem nasıl yapılıyor.biraz bilgi verir misiniz.mesela donasyondan kaç gün önce yaptırmak gerekiyor.bu işlem histereskopi esnasındamı yapılıyor.
Tress, histeroskopi ile, ancak denemeden 1 ay once olmasini tavsiye etmisti Memorial Prof Semra Hn.

sanırım bikaç ay toparlanıcam çok uzun süren kanamam oldu. biraz iyileşmek için bekleyeceğim. daha doğrusu akışa bırakıyorum kendimi iç sesime göre ne gelirse onu yapıcam ama şu an beklemedeyimmm... hakkıma hayırlısı diye dua etmekten başka bişey yapmıyorum şu ara. aslında hayata dönmek istiyorum ama onuda yapamıyorum. bu konuyu takmaya başladığımdan beri bir buçuk senedir yani sanki herşeyim eksik....
nasıl bir duygudur bu bilmem yıllarca bununla yaşayan yıllarca uğraşan kişiler var onlarda aynı mı acaba???
ben nasıl anlatsam hislerimi.????
allaha şükürler olsun ki çok sevdiğim bir işim var.
allaha çok şükürler olsun ki çok sevdiğim bir eşim var....
allaha çok şükürler olsun ki 21 yaşında çok iyi bir ünv de okuyan harika bir kızım var...
ailem mükemmel...
eşimin ailesi mükemmel...
eşim benim şansım herşeyim mükemmel bir eş...

amaaaa ikimizin bir çocuğu yok... ve ben bunu istediğimden beri ne kitap okuyorum ne sinemaya gidiyorum ne arkadaşlarımla görüşüyorum ne işimle ilgili yeni bişiler yapıyorum ne başka hedefler koyuyorum kısaca herşey beklesin modundayım sadece heran bu foruma gireyim neler oluyor öğreneyim yeni bişey varsa onu araştırayım insanların hikayelerini dinleyeyim. yani varsa yoksa kim hamile kim negatif kim pozitif kim nereye gitmiş kim ne yapmış kimin bebeği ne kadar olmuş sadece bunların içinde olmak istiyorum. biliyorum sağlıksız :( ama beni mutlu eden tek şey bu haa birde alışveriş yapmak (arada bir bebek alışverişi bile yapıyorum. ) sadece böyle mutluyum şu ara.

bir yanım zaten çok geç git hadi diyor diğer yanım bekle zamanı var az kaldı diyor... akışa bıraktım elbet su yolunu bulur modundayım ama sakinim mutluyum düşüğe rağmen tüp bebek sonuçları gibi savrulmadım. duruldum ama yorulmadım. ve en önemlisi çok umutluyum.. işte böyle saldım çayıra mevlam kayıraaaaa.....:1:
Atessn hepimiz benzer durumdayiz herhalde. Bu konu o kadar fazla yer tutuyor ki kafamizda, aslinda enerjimizin cogunu alip goturuyor, normalde diger aktivitelere ayiracagin enerjide bitiyor. Ben mesela sevgilimi gec yasta 38'imde buldum, daha once ne evlenmek ne de cocuk yapmak istememistim, keyfim cok yerindeydi, ama bu guzel sevgiden bir de cocuk dunyaya gelmeli derken bir de gorduk ki o is o kadar kolay degilmis. Tedavilere baslamak bir sey degil, hadi negatif sonuclari da bir sekilde atlatiriz, ama bu gelgitlerin arasinda bir de hormon yuklemeleri ile psikolojiyi dogru tutmak bir kabiliyet. Once umutlu ol, iyi dusun ki vucudunu iyi etkile, olacak olacak derken, negatifi al, dibe cok, agla, uzul, surun, hoop tekrar ayaga kalk, yerlerde surunen ruhunu topla, temizle, umutla doldur, neden olmasin, bu sefer olur diye yukselt, ama bu sefer fazla yukseltme ki yere cakilman beter olmasin, daha onceki negatiflerini unutma, ama fazla da realist olma bu negatiflerin etkisinde kalma, pozitif hep pozitif ol falan derken insanin kafayi siyirmasi isten degil! Aslinda belki de bir cesit ruh terbiyesi bu bizim icin. Ben kendi adima, bu soylediklerim gibi ne dusuncelerden gectim, ciddi psikolojik egzersizler. Sonuc? Enerjimin cogu bilincaltinda bile olsa bu konuya ayrilmis durumda, dedigin cok dogru, duruldum, ama bu da degisik bir olgunluk. Cok mu ihtiyacimiz vardi boyle olgunlasmaya bilmem, ama herkesin payina bir hayat dusuyor iste. Eskiden yaptigim aktiviteler, nesem, enerjim yok, ama yine de degiserek yola devam. Eskiden cok insanla beraber olmayi, pek cok enteresan seyi deneyimlemeyi severdim, simdi neredeyse sakliyorum kendimi. Mesela eskiden kalabalik davetler, yeni yuzler, seyahatler, degisik aktiviteler... Simdi neredeyse kimseyi gormek istiyorum, bazen gercek dostlar, en sakin aktiviteler var hayatimda, zaten tatillerimiz ve paramiz tedaviye gidiyor. Ilk evlendigimde kendimizi 17-18 hissederdim, gecen sene 25'e cikmisti, bu sene sor 60 hissediyorum sanki. Rezalet! Bunu kirmak icin, inatla ugrasiyorum ama, mesela dans dersine basladim :) Bence sen de zorla biraz kendini, zevk aldigin bir seyden basla. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim, saglam psikolojiyle cikalim bu donemden. Sevgiler.

Canım yazdım sonucu maalesef düşük. Ama bugün iyiyim.Kasıklarım ağrıyor ama bunun nedeni sadece düşük değil gülmekten neden mi söyleyeyim de hep beraber gülelim. 2 gün önce ağlıyordum hani öyle uç noktalarda gezinen his dünyası iniş çıkışlı biri sanmayın beni belki de içinizden en çok benimdir en az soruyu doktora sorup transfere giren. Çünkü donör 28 yaşa kadar kullanıyoruz dediler ben oradayken 32 oldu yeni konuşmamızda da 35 dediler korkarım ben oraya tekrar gidene kadar 40 lıklar bana kalacak tabii işin şakası ama bu yaş aralığının elastikiyeti beni şaşırttı. Ama donasyon işi pozitif düşün pozitif olsun diyenlerinize de hak vermekle beraber bunu %100 kabul etmek için de kör sağır ve dilsiz olmak lazım diye düşünüyorum. Neden mi ses tonu vucut dili karşımızdakilere yansıttıklarımız nasıl önemliyse yıkıcı olmamalıysa aynı şekilde donasyona hazırlayan klinik ekibinin de hastaya yaklaşımı verdiği güven o klinikten girerken de çıkarken de hastaya pozitif yansımalı. Benim beynim bu kadar belirsizliği kabul etmemiş olacak ki vücudumla koordine olamadı ha bu da bir görüş. Ama çok pozitif olupta hayal kırıklığı yaşayanlarımız da olmadı mı sanki. Kimimiz acımızı içimize atarız kimimiz bağırır çağırırız kimimiz de tek başına bir neden ararız. Ama birşeyi daha mı yapsak acaba? o anda karşımızdan aldığımız vibrasyon bizi hangi düşünceye sevk ettiyse ettirene aynı anda kibarca düzeylice tedirginliğimizi paylaşsak? Kimyasal gebelik ve hatta dış gebelik tüp bebek sonrası yaygınmış maalesef yeni öğrendim. Beta hcg hormonu zaten transferden 3 gün sonra kana salgılanmaya başlıyormuş zaten embriyo halinde rahme konulduğundan tutunma veya tutunamama aşamasında bu hormon yayılıyor. Hiç tutunamadıysa da daha ilk testte negatif çıkıyor. Şimdi komik yani değerlerim düşerken dr uma en nihayet ulaştığımda endişenmeyin bir kere gebesiniz demesi 2 gün daha testleri yenilememi söylemesi oldu. Belki farkında değil ama sonucu biliyordum ama acımı hafifletti.Gerçi nedeni konusunda konuşup bir yol haritası belirlemek için 2 gün sonraki sonuçla karar verecektik ama sonuçla beraber bir sonraki deneme için hemşire hanımları arayıp bilgilendirmemi söyledi. Bazen konuşmalarımızı unutuyor mu diye düşünüyorum. :)Eşinizle konuşup arayın dedi.AAAAAAAAAaaa artık burada dayanamadım ben karar verdim ya şimdi size söylüyorum dedim. Sakın feminist olduğumu sanmayın ama ay orada gözlemlediğim transfer sonrası kocalara bilgi verildiği. Yani embriyolog da aynı şeyi yapmıştı ya. Herneyse tembelliği bırakıp azıcık uçak yolculuğuna ve benim çok ama bana göre çok tatlı feminist adlandırdığı arkadaşıma azıcık katlanabilse hiç düşünmez USA da alırdım soluğu.

Sevgili arkadaslarim, beni sormussunuz burdan - sagolun öncelikle :)

bir kac gündür yoktum evet, ama iyiyim Allah a sükür, bebeklerimde insallah iyilerdir.......

son hatalar öyle bir migdem bulaniyor anlatamam size, bilhassa aksamlari ayaga kalkacak gücüm kalmiyor...dogru dürüst - meyve ve salatalikdan haric - bisey yiyemiyorum..bir kac kasik aldiktan sonra yemekden yine migdem bulaniyor :( ama sikayet yok diyorum........yillardir bekledim bu günleri.....darisi insallah sizlere!!!

ikizlerime gelince..insallah iyilerdir...daha iki hafta bekliycem ultrasona...insan hep bir kusku icinde oluyor, acaba kalpleri devam atiyormu diye, acaba hersey yolundami diye......8 mart da yine kontrolüm var...bugün 10+2 olduk, yani 11. haftaya adim attik..

ben yanılıyor olabilirim ama forumda pozitif sonucunu alan bazı arkadaşlar sanki eskisi kadar foruma girmiyor mu ne??yoksa nazarımızdan mı korkuyorsunuz??::)))
kızlar oysa bizim sizlere ihtiyacımız var..sizler bizim için umut kaynağı,yol gösterici,bilgilendiricilersiniz.yazdığınız her bilgi,tespit o kadar önemli ki..
mesela rüzgarselin,aysevi ve birçok arkadaşımız bizi hiç yalnız bırakmıyorlar..
Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..

gülfemak canim, ben giriyorum foruma, sadece su bir kac gün girmedim...ay ne nazardan korkmasi..burda kimin kime nazari degecek..ben öyle seye inanmiyorum acikcasi..

ne gibi sorularin var ise sorabilirsin canim. ben dogus merkezde dr. firdevs hanima gitmistim, 4 tane blasto transferi oldu, ikisi tuttu. su an 11. hafta hamileyim, insallah hersey iyi gidicek. darisi tüm cocuk isteyenlere..

evet bebekcim sen yaptir demistin yaa yaptirdim banada L-thyrox HEKAL diye bir hap verdi 50 mg ama ilk 5 gun 25 mg aliyorum sonra 50 mg cikacak

evet iyi yapmissin.....ayni ilaci bende kullaniyorum, bende öyl e25likle basladim..yavas yavas vucuda hazirlaman gerek, ben 50 den ilk zaman 100e cikar dediler baktim kalp atislarim cok hizlandi, rahatsiz oldum, tekrar 50ye düsürdüm....4 haftada bir kontrol ettiriyorum simdi gebelikden dolayi degerleri..50lik su an bana yetiyor.

sakin o ilaclarini ihmal etme !!! cok önemli bunlar. sabah ac karnina kahvalatindan 30 dakika önce falan ic.

kan pihtilasmasi testini yaptirdinmi?

Seni burada sürekli görmeye alıştık .forma girmeyince meraklanıyoruz.bebekcim özeline mesaj atmıştım.cevabını bekliyorum canım

durugen hep yanında olmaya çalışan bu kadar arkadaşların varken inşallah her şey senin ve diğer arkadaşlar içinde çok güzel olacak bende dahil:34:
bebek canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini... bakalım cinsiyetleri ne olacak.... sağlıklı ve sıhhatli olsunlar inşallah gaz problemlerini çözmek içinde yazışırız...
portakal nasıl gidiyor merak ettim seni?
bugün hava biraz güzel diye dışarı çıktık eşimle dolaştık alış veriş yaptık . hep gözüme bebek kıyafetleri bebek eşyaları takıldı hep onlara bakıp onlardan bir iki bir şey almak istedim... inşallah bir gün rabbim almayı nasip eder bize...

Seni burada sürekli görmeye alıştık .forma girmeyince meraklanıyoruz.bebekcim özeline mesaj atmıştım.cevabını bekliyorum canım

ay sagolun canim ya...inanin bu forumdaki insanlar bambaska yaa.......sagolun canlarim :)

evet ben sana özelden simdi cevabi yazdim canim.......

durugen hep yanında olmaya çalışan bu kadar arkadaşların varken inşallah her şey senin ve diğer arkadaşlar içinde çok güzel olacak bende dahil:34:
bebek canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini... bakalım cinsiyetleri ne olacak.... sağlıklı ve sıhhatli olsunlar inşallah gaz problemlerini çözmek içinde yazışırız...
portakal nasıl gidiyor merak ettim seni?
bugün hava biraz güzel diye dışarı çıktık eşimle dolaştık alış veriş yaptık . hep gözüme bebek kıyafetleri bebek eşyaları takıldı hep onlara bakıp onlardan bir iki bir şey almak istedim... inşallah bir gün rabbim almayı nasip eder bize...

sagol canim, cok sagol...insallah........darisi sana, tüm cocuk isteyenlere....hamile kadinlarin dualari kabul oluyor diye hep duyardim........ben hep dualarimda sizler varsiniz.......insallah olucak sizde yasiycaksiniz bu duygulari........amin.

evet ben de bahçeciyi duydum. ama 3 tup bebekten sonra öğrendim burdaki en iyi merkez olduğunu. Eğer birazcık umudum olsaydı oraya giderdim heralde. ben artık yumurta donasyonu araştırmasına başladım.ayrıca bildiğim kadarıyla Alman hastanesinde değiller artık.Mustafa Bahçeci kendi ekibiyle birlikte fulyada merkez açmış artık ordalarmiş diye biliyorum. bi bak istersen.

Bahçeciyi kesinlikle tasiye etmiyorum. Gereksiz bir sürü tahlil ve diyet . Çok ilgisiz dr lar Herşey icarete dökülmüş

tress bizde netden baktık hatda can beyle görüşüncede firdevs hanm için evet doktorumuz dedi..şuan içim içimi yiyo.evde misafir var yoksa hemen arardım can beyi.ben firdevs hanıma gitmek istiyorum.aslında daha baştan can bey yalanmı söylemiş olsu şimdi.akılım karmakarışık oldu.bide burdaki doktora gidip özel muayenede 300 tl verdik.artık onlar kendi aralarında anlaşıp beni firdevse yönlendiririler heralde.

Arkadaşlar arkadaşlar kendinize gelin bem Firdevs e gitmeden önce kontolümü SSK da bir dr yapı. Ne yapıyorsunuz çok zenginseniz evet o drun da eve ekmek götürmesi lazım diyeceğim ama 300 lira Burada market işçisinin maaşının yarısı

evet iyi yapmissin.....ayni ilaci bende kullaniyorum, bende öyl e25likle basladim..yavas yavas vucuda hazirlaman gerek, ben 50 den ilk zaman 100e cikar dediler baktim kalp atislarim cok hizlandi, rahatsiz oldum, tekrar 50ye düsürdüm....4 haftada bir kontrol ettiriyorum simdi gebelikden dolayi degerleri..50lik su an bana yetiyor.

sakin o ilaclarini ihmal etme !!! cok önemli bunlar. sabah ac karnina kahvalatindan 30 dakika önce falan ic.

kan pihtilasmasi testini yaptirdinmi?

onu yaptirmadim bebekcim o hangi test di ? adini yazabilirmisin ? bu arada bebisler kac haftalik oldu canim.? nasil durumlari mide bulantin falan oluyormu ?

Bahçeciyi kesinlikle tasiye etmiyorum. Gereksiz bir sürü tahlil ve diyet . Çok ilgisiz dr lar Herşey icarete dökülmüş

Arkadaslar, bahceci merkezin adi gecmis..duramadim bende fikrimi yazayim dedim :)

ben almanyadaki merkezleri birakip 4 kez bahcecide kendi yumurtalarimla tüp bebek yaptirdim...benim görüsümce cok iyi detayli bir merkez. ben öyle temiz ve iyi calisan merkez görmedim. diyet konusunda haklisniz, o bölümü birakacaksiniz bahcecide. ama diger tüp bebek konusunda hem titiz hemde cok iy calisiyorlar. bir sürü gereksiz tahlil diyorsunuz, bence hic öyle degil. ilk defa merkez benden rahim filmi, histereskopie, vs yapildiki embyro tutmaya baska engel varmi diye. nitekim bahececi merkezinden kendi yumurtalarimla hamile kaldim - ama düsük oldu. düsügün sebebi ise yasimdan dolayi kromozom bozukluuklar cok oldugu icindi.

yani ben fulyadaki bahceci merkezi ve orda bir kac doktoru kesinlikle tavsiye ederim. simdi orda benim doktorum zaten bahceciden ayrilmis taksimde alman hastanesine gitmis.

onu yaptirmadim bebekcim o hangi test di ? adini yazabilirmisin ? bu arada bebisler kac haftalik oldu canim.? nasil durumlari mide bulantin falan oluyormu ?

canim, kan pihtilasma testini de mutlaka yaptir. cok önemli. Blutgerinnung. ona göre mesela pihtilasma var ise, ya coraspin, yani ASS100, veya bazilarinda clexane ignesi (thrombose) ignesi embyro transferinden sonra veriliyor. cogu düsükler sadece kromozom bozukluklar degil, kan pihtilasmasindan da oluyor. ben mesela, bende kan pihtilasmasi olmadigi halde, önlem olarak ASS 100 her gün - gebeligin 36. haftasina kadar - kullaniyourmki kan iyice sulansin ve tüm ince damarlardan rahimde kan aksin diye. embyronunun büyümesi icin cok önemliymis, doktor bana detayli anlatti. birde tabii bir kez düsük yaptigim icin önlem olarak ASS 100 veriyorlar.

yaptir muhakkak o testi canim!!! sosyal sigorta hepsini de ödüyor, cebinden ödeme

Bu ara bebeklerim 10+3, yani 11. haftadayiz canim :) migde bulantisi yine basladi, en kötüsü 9. haftaya kadardi, bir kac gün iyiydi ve yine aksamlari felakat oluyor. sadece mandalin, portakal ve tuzlu salatalik yedikce birazcik hafifliyor. ben son haftalarda o kadar meyve yedimki bulantima iyi geliyor diye :) insallah canim 8. marta doktorda bir kac test yapilcak bebeklerle - nackenfaltenmessung diyorlar, ense kalinligi ölcüyorlar, yani - Allah korusun -her hangi bir sakatlik risikosu varmi diye..insallah iyi gecer. sizlere haber veririm durumdan zaten...

Son düzenleme:
kızlar özelden msj yazma hakkım yok.bu kadar parayı bende vermeyi istemezdim ama can bey yönlendirdi bu doktora.aslında baştan hatamız can beyi aramak olmuş bunuda bugün düzeltip irem hanımla görüşcem inşallah.bide bu doktoruda can bey önerdi ve mayısa kadar kontrollerimi yapıp rahim kalınlığını ölcecekmiş.gitdik bi ultrasonda baktı ve ben istediğim tüm testlerimi söyleyip çok soru sorduğumda,burda doktor benim ve gerek yok dedi.psikolojini düzeltmek istiyosan yaptır dedi.kızlar doğruyu söylemek gerekirse baştan bi anlaşmazlık aldı gidiyo...bakalım hayırlısı....

Back
X