canim bende nisan yolcusuyum 22 nisan transfer gunu olarak hesaplandi kismet.

Selam , sendinde az kalmış tedavıne hayırlısı olur ınşallah ,transferden sonra ılaclarını ıgne jel vs gıbı ordanmı aldın , yoksa Almanya'dan mı götürdün ? Ben maılımı de sordum bana transferden sonra ılacları yazın dıye gıderken götürüm dıye ama bu konuda cevap gelmedı ! Orada extralala karşılamak ıstemedıgımı yazdım ama .. Neyse gıtmeden önce ben bu konuyu ele almam gerekıyor ve tekrardan sormam lazım .

Canım heyecanını ve mutluluğunu paylaşıyoruz ve hayırlısıyla da sonrası da paylaşacağız inşallah. Bir naklen de senden bekleyebiliriz değil mi arkadaşım Efsuneden canlı yayın :))) Önden gittiğinden orada kaldığın veya önereceğin oteller konusunda da bilgi verirsen seviniriz. Lefkoşe yerine Girne'de kalsak da otelden servis alıyormuş ama merkeze çok uzak olmamasındada fayda var sanıyorum. Çünkü bazı özellikle büyük otellerde transfer sonrası Otel ve yemekhane aynı binada bile olmuyor onun için çok da yorulunmayacak bir yer seçilmeli bu da benim naçizane tavsiyem...

Yaşımız ve benzer deneyimlerimiz var. Aslında şöyle koluna girip benimle aynı zamanda Kıbrıs'a gelmeni isterdim. Tabii sonrası mutluluklarımızı da paylaşmak güzel olurdu arkadaşım :))

Arkadaşlar ya orda pişti olacaksak olalım yoksatransfer sonrası odada perdenin öte tarafında aynı siteden 2 arkadaş ama haberleri yoku oynamayalım.

Selam , sendinde az kalmış tedavıne hayırlısı olur ınşallah ,transferden sonra ılaclarını ıgne jel vs gıbı ordanmı aldın , yoksa Almanya'dan mı götürdün ? Ben maılımı de sordum bana transferden sonra ılacları yazın dıye gıderken götürüm dıye ama bu konuda cevap gelmedı ! Orada extralala karşılamak ıstemedıgımı yazdım ama .. Neyse gıtmeden önce ben bu konuyu ele almam gerekıyor ve tekrardan sormam lazım .

runyacim benim ilk denemeden bir igne haric tum ilaclarim var kibristan almistim cunku fiat olarak kibrista almanyadan daha ucuz bir igne var LUCRIN DEPOT onuda turkiyeden aldirdim cunku gitmeden bu ayin 26 sinda olmam gerekiyor almanyada o igneyi bulamadik

Bugün doktora gittik eşimle enfeksiyonum Halen varmış.bir ay daha bekliyelim dedi.tabii ilaç başladık.şu da varkii ertelenmesinin iyi tarafıda oldu.hazirandagidersek iki gece kalabilicez...geç olsun güç olmasın demi ama.Ben artık haziran yolcusuyum....hadi bakalım yaz mevsimi bana uğurlu gelsinn

runyacim benim ilk denemeden bir igne haric tum ilaclarim var kibristan almistim cunku fiat olarak kibrista almanyadan daha ucuz bir igne var LUCRIN DEPOT onuda turkiyeden aldirdim cunku gitmeden bu ayin 26 sinda olmam gerekiyor almanyada o igneyi bulamadik

Cok saol ıcımı rahatladırdın , bende belkı burdan götürürüm dıye düşünmüştüm madem orda daha ucuz :-) pekı sen nezaman kbrısda olacaksın ?

Son düzenleme:
Firdevs hn bize uygun bir donör bulduğunu bildirdi .
serolojik testleri tekrar edildikten sonra ve sorun çıkmaz ise diğer bilgilerini bizle paylaşacak..
Nisan ayında 13 veya 14 te eşim sperm vermeye gidecek. 5. Gün transferi olacak
Yani 18 veya 19unda transfer olacak.
Bkalım.
Bugün tüm kan testleri için doktora gittim. Eşimde testlerini verdi..

Canım sende benım gıbı 17 Mart'da ılaclara başladın pekı neden bukadar geç transfer olucak , yada benmı karıştırıyorum , kaç gün ılac kullanacaksın transfere kadar ?

Arkadaşlar pregesteron kullanmaya transferden önce mi sonra mı başlanılıyor.birde pregesteron vajinadan mı uygulanıyor yoksa oral mı alıyoruz.kafam karışık bu konuda ..bu gün doktorum transferden önce başlamak çok önemli dedi.ama benim ilk denememde transferden sonraki gün başlamıştık.
Shade nasıl olduu yazar mısınızz

Ben bu Progynova yı kullandım kullanalı sankı yumurtalıklarım üst tarafı açıımaya başladı sankı bacağımı cekıyorlar gıbı yanma hıssı var ! Sızce normalmı ? Sızdede böyle belırtıler oldumu ?

Arkadaşlar pregesteron kullanmaya transferden önce mi sonra mı başlanılıyor.birde pregesteron vajinadan mı uygulanıyor yoksa oral mı alıyoruz.kafam karışık bu konuda ..bu gün doktorum transferden önce başlamak çok önemli dedi.ama benim ilk denememde transferden sonraki gün başlamıştık.

Transferden önce başlanıyor. Vajinal olması daha faydalı..

Bugün doktora gittik eşimle enfeksiyonum Halen varmış.bir ay daha bekliyelim dedi.tabii ilaç başladık.şu da varkii ertelenmesinin iyi tarafıda oldu.hazirandagidersek iki gece kalabilicez...geç olsun güç olmasın demi ama.Ben artık haziran yolcusuyum....hadi bakalım yaz mevsimi bana uğurlu gelsinn

Canım ne enfeksiyonu bu? Mantar filan mı? O kadar ilaca rağmen geçmemesi başka bir soruna mı işaret ediyor ki?

Cok saol ıcımı rahatladırdın , bende belkı burdan götürürüm dıye düşünmüştüm madem orda daha ucuz :-) pekı sen nezaman kbrısda olacaksın ?

runyacim ben nisan 18 de kibrista olucam bilet bakmaya basladik.sen ne zaman gidiyorsun canim ? bu arada bir tafsiye transferden sonra bazi ilaclari 3 ay kullanmamiz gerekiyor burda epey pahali orada neredeyse yari fiyatina orada eczaciya gittiginde soylersen sana 3 ay ne kadar lazim oldigini hesaplayip veriyor hatta otele getiriyor benim ilaclar 1500 tl tutmustu

trescim bende transferden sonra vajinadan baslamistim bu sefer henuz adetimi bekliyorum firdevs hnm transfer oncesi basla diyecekmi bilmiyorum..

runyacim ben nisan 18 de kibrista olucam bilet bakmaya basladik.sen ne zaman gidiyorsun canim ? bu arada bir tafsiye transferden sonra bazi ilaclari 3 ay kullanmamiz gerekiyor burda epey pahali orada neredeyse yari fiyatina orada eczaciya gittiginde soylersen sana 3 ay ne kadar lazim oldigini hesaplayip veriyor hatta otele getiriyor benim ilaclar 1500 tl tutmustu

Pekı sen burda doktora yazdırsaydın sıgorta karsılamazmıydı aceba 1500 tl de bayaymıs , ben 26 sında ıstanbuldayım 28 ınde Kıbrıs uzun bır yolculuk beklıyor benı :-) Allah kısmet ederse !

Pekı sen burda doktora yazdırsaydın sıgorta karsılamazmıydı aceba 1500 tl de bayaymıs , ben 26 sında ıstanbuldayım 28 ınde Kıbrıs uzun bır yolculuk beklıyor benı :-) Allah kısmet ederse !

doktora yazdrdim zaten canim ama ssk karsilamiyor kadinlarda 40 yas erkeklerde 50 yas siniri var almanyada esim 53 yasinda ssk dan yararlanamiyoruz hepsi parayla yaptik evet bizide oyle 2 ucakla gidiyoruz burdan turkiye oradan kibris ALLAH yardimcimiz olsun...

*Canım arkadaşım gecenin bu vakti aklıma düştün geçende aklımdaydı yazmayı unutmuşum.
senden kocamannn bir pozitif haber bekliyorum.
Verda hanımla ben gebe kalabilmiştim. hadi sende kendi kahramanlık tarihini yaz..
dört gözle hakkında hayırlı olacak haber bekliyorum aykızım.

*TRES, prpgesterana bana üç gün öncesi başlatmışlardı, günde 3 kez vajinaldi. hatta onla birlikte prednol (kortizon olan) ve iki günde antibiyotik kullanmıştım. sana da verirler diye düşünüyorum.

*Efsune sürecin başladığınına çok sevindim. şans yanında olsun daima

Nisan, mayıs, hazıran, temmuz ve tüm mevsim yolcuları gönlüm duam sizinle.. hadi kapın gelin bebişleri bahar bayramı yapalım:)

Back
X