Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ilaçlar deyince gonal-f ya da puregon yani 12 gün boyunca kullanılacak ilaçlar 1000-1500 tutan .benim 970 tl tutmuştu.kişiye ve yaşa göre (fsh,lh,progesteronhormonları) firdevs hnm ayarlıyor dozu.transfer dönemindeki 4 iğnem ve 3 hapım 30 tl tutmuştu ,o çok tutmuyor.asıl parayı hazırlayıcı iğneler tutuyor,yanlış anlaşılmasın.tedaviye karar verince irem hanım çok güzel bir tablo hazırlayıp maiil atmıştı (puregon ,orgalutran-ovitrelle)transfer sonrası iğneler ve haplar ucuz,pahalı olanlar yumoş hazırlama aşamasında tutanlar.
Testini ne zaman yapacaksın ?güzel haberle gel inşallah.senin için dua ediyorum hep.amin.
bugün güzel haberler gelsin inşallah.
ekimcim demekki tedaviye göre ilaç fiyatı değişiyor.benimkide transferden önce ve sonra kullancagım şeyler oldugundan çok tutmaycak:))sagol canım kalbim ferahladıı:)))
baharım senin yumoş hazırlama olmaycak mı?
canım benimki yumurta donasyonu,zaten ona 5100 yuro ücret vercem.ben birde ayrıca kendi transferden sonra kullanacagım ilaçlara 1000tl gibi bişey ödiycem sanıyodumm:)))
transfer sonrası türkiyeden aldım ilaçları,30 tl ödedim.şu an yine ilaç ödemedi yapıyorum ama küçük paralar(10-15 tl)senin de öyle olur sanırım.
inşallah güzel haber olsun da ...neler neler ödedik,10-20 tl yıkmaz bizi:))
hem de çok keyif bile alıyorum ilaç parası öderken,evde bekleyen evlatlarıma süt,et,ekmek alıyormuş gibi hissediyorum eczanede ödeme yaparken:)))
günaydın canım nasılsın,seni görünce bebişini sorayım dedim,saglıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallah:))
bende bi kızımın olmasını çok istiyorum:)))
Kızlar ben firdevs hnımın bulduğu donöre ben ve eşim evet dedikkk!!!!!yehuuuuuuuu
Kuş gibi hafifledim.
Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok kaderde kısmette ne varsa o .
Testler yeni yapılmış. İstediğim özelliklerde..
17-18 nisan transfere gözüküyor....
![]()
baharım merhaba :)
ben iyiyim. bebiş de iyi. inşallah sağlıkla dünyaya gelecek.
facebook da bir ilim sahibi şöyle yazmış dün;
pencereni açarken 'açtım ama içeriye temiz hava dolar mı acaba?' diye tereddüt ediyor musun? Etmiyorsun değil mi?... Peki dua ederken niye tereddütlüsün?!...
Bilseydin duanın da pencere açmak olduğunu!
AH bilseydin
bu yazıdan çok etkilendim. duan kabul olsun, sağlıklı,hayırlı bir kızın olsun.Amin.
baharım merhaba :)
ben iyiyim. bebiş de iyi. inşallah sağlıkla dünyaya gelecek.
facebook da bir ilim sahibi şöyle yazmış dün;
pencereni açarken 'açtım ama içeriye temiz hava dolar mı acaba?' diye tereddüt ediyor musun? Etmiyorsun değil mi?... Peki dua ederken niye tereddütlüsün?!...
Bilseydin duanın da pencere açmak olduğunu!
AH bilseydin
bu yazıdan çok etkilendim. duan kabul olsun, sağlıklı,hayırlı bir kızın olsun.Amin.
evet gıcık olduğum,üzüldüğüm ,eksik hissettiğim birçok şey var benimde paylaşmak istedim. ..en çok takıldığım facebook ta bebeklerini gözümüze gözümüze sokan arkadaşlar ,her hareketini ,her kıyafetini resmedenler ,bebekbezi ,maması sitelerine üye olduklarını gözümüze sokanlar,televizyondaki aptal reklamlar( hele şu auris reklamı),çocuklara şarkı söyletilen,yetenek yarıştıran programlar ,şarkılar ( o demetakalının aptal şarkısı-)nefret ediyorum bu tiplerden. bir de çocuklarını kocaman olsalar bile bizim yanımızda mıcık mıcık kucağından indirmeyen yakın akraba,eş dost hatta kardeş.ayıp günah değil mi yapılanlar.
can dost bir iki arkadaşım var onlarla paylaşmıştım bu çocukları aşırı sevgi gösterisini,"onlar belki alındığını farketmiyor",seninde o çocukları sevdiğin için zaten ,bilerek yapmıyor diyor. kötülük ben de mi . insanları boşuna mı suçluyorum ama onların yerinde olsam yapmazdım diyorum
çok güzel bir yazı,beni de çok etkiledi.senin de az kalmış,ağrı,sızı,sancı var mı?neler hissediyorsun ?
bizimle paylaşırmısın ?
sağlıklı doğum ,sağlıklı kızımız inşallah .amiiin.
Potakal bugün bende firdevs hn ile tandem denemeyi yazıştım.
Şansı artıracak bir konundeğil, ama olmadığında donasyon yumurtalarından olan embryo ile devam edilir dedi.
Kafam karışık.
Sana bir şey soracağım narkozdan nasıl uyandın. Ameliyathane sana göre donanımlı mı??
Sakın üzülme o seni üzmemek için gitti. Doğal seleksiyon sağlıksızlar annelerinin iyiliği için gidiyorlar.[/QUOTE
efsune sen ameliyathane diyince aklıma birşey geldi. önemli mi bilmiyorum.
savaş beyin merkezinde yumurtam toplandığında, anesteziden uyandığımda bayağı bir kan lekesi görmüştüm.üzerimde kurumuş.her tarafıma bulaşmış. hatta ilk olduğundan kötü birşey oldu zannedip korkmuştum.
ama firdevs hanım topladığında hiç kanamam olmamış.olduysa da sildiler demek ki. çok daha profesyoneldi herşey.
inşallah herşey güzel olacak. detayları mümkün olduğunca boşver arkadaşım.
teslim et kendini bu güzel heyecana.
dualarımdasın.
Evet efsuneciğim çok dikkatlisin ilgin için teşekkür ederim Dün biraz canım sıkıldıBebişlerimden küçük olanı bizimle devam etmeme kararı almış Ayrılma kararı alan bebişim büyük olasılıkla benim yumurtamdı Başından beri küçüktü demek kalitesizmiş Ona inanmıştım ama son günlerde onun adına endişeleniyordum Galiba hissettim Bugün düşününce iyiki donasyon kararı almışım diyorum Bugün daha iyiyim tek bebişim gayet sağlıklı ve olması gereken büyüklükte Klinik konusuna gelince sana katılıyorum
kızlar ilaçlar deyince gonal-f ya da puregon yani 12 gün boyunca kullanılacak ilaçlar 1000-1500 tutan .benim 970 tl tutmuştu.kişiye ve yaşa göre (fsh,lh,progesteronhormonları) firdevs hnm ayarlıyor dozu.transfer dönemindeki 4 iğnem ve 3 hapım 30 tl tutmuştu ,o çok tutmuyor.asıl parayı hazırlayıcı iğneler tutuyor,yanlış anlaşılmasın.tedaviye karar verince irem hanım çok güzel bir tablo hazırlayıp maiil atmıştı (puregon ,orgalutran-ovitrelle)transfer sonrası iğneler ve haplar ucuz,pahalı olanlar yumoş hazırlama aşamasında tutanlar.
Kızlar sperm değeri düşükse eşinize aralıksız harnup pekmezi(keçi boynuzu) ve E vitamini verin... Benim eşimin 2 sene önceki sperm morfolojisi %3 sayı 24 milyondu geçenlerde yeniden spermiogram yaptırdık ve sonuç morfoloji % 24 sayı 160 milyon.... Şaşırıp kaldım hiç beklemiyordum. Firdevsin burdaki doktoruna muayeneye giderken eski ve yeni sonucu götürdüm, o da çok iyi dedi veee stresin sperm üzerinde çok etkili olduğunu söyledi.........
Hiç ara vermeden sabah akşam 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi ve günde 1 tane E vitamini plus kullandı eşim.. Zaman zaman çinko ve multıvitamin de aldı. Zaten evde aşırı yağlı, kolesterollü yiyecek, kızartma v.s olmaz..yani beslenmeye de dikkat ediyorum.. Bir de stresli ve zor bir dönem geçirdik, şu daha sakin yaşıyoruz. Zira stres sperm ve yumurtanın en büyük düşmanı..
Geçen yıl 2. denememde HIT eşime ve bana DHEA vermişti,ayrıca eşime melatonin vermişti. Bunların kesin kanıtlanmış sonuçları olmamakla birlikte olumlu sonucu etkilediği biliniyor demişti. Ve gerçekten eşimin o tedavide sayı 80 milyondu-elimize transfer sonrası verilen evrakta yazıyordu ayrıca embriolog söylemişti- Zaten o tedavide de hamile kalmıştım...ama sanıyorum ki yumurtam iyi görünmekle beraber yaşlı idi...
Firdevse görüşmeye gittiğim zaman o da aynı şeyi önerdi eşim için, transfere kadar eşiniz harnup yesin ve E plus kullansın morfoloji fazla değişmeyebilir ama sayı artar demişti ki eşim zaten kullanıyordu...
Deneyin ne kaybedersiniz....