Çok tebrik ederim canım Ne güzel baharın geldiğini anlamak için çiçeklere değil siteye bakmak yeterli Hep pozitif haberler alırız inşallah Buradaki her pozitif haber kararsız bir arkadaşımızın karar vermesini sağlıyor olabilir Ultrasonun 10 gün sonradır herhalde bizi bilgilendirmeyi unutma

cnm çokteşkkür ederim inş. hep böle gider hayırlısı ile..yarın doktora gidicem değerlerime bakıcak tekrar baktır demişti verda hanım b uradaki doktoruma baktırıcam bakalım umarım herşey yolunda gider cnm bilgilendiririm mutlaka:D:D

bir mucizeye daha şahit olduk. aykızım haberin MÜTHİŞ.. Allah tamamına erdirsin. nickin gibi güzel kızların olsun.:) ikiz kız :) BELKİ DE.
evet mutluyum .yine teyze olduk sayende . forum kardeşliğimiz ve azmin sayesinde yine bir zor olanı başardın.çok tebrik ediyorum.

nisan ayı maşallah bayağı bereketli çıktı inşallah böyle de devam edecek nisan mayıs haziran...TOMURCUKLARIMIZ PATLIYOR ,ÇİÇEKLERİMİZ KOLLARIMIZA DOLACAK.....

inanırmısnız 2 saatten fazladır forumdayım ama bütün sevinç mesajlarını sonuncuya kadar sabırla okudum ,tek tek sindire sindire.birkaç kere üstüste. kıprp kıpır olsa da içim ben de yazacağım desem de sonuncuyu okumadan yazmak istemedim sanki hepinizin mutlu olduğunu görmek gözlerimle hissetmek sonra paylaşmak istedim.
ALLAH BU GÜZELLİĞİ HEPİMİZE YAŞATSIN İNŞ.
BÜTÜN HAMİŞLER HADİ BEYİNGÜCÜNÜZLE BİRLEŞİN .BİZİ DUALARINIZDAN EKSİK ETMEYİN.:)

cnm çok teşekkür edrim çok saol hepiniz burada iiyiki varsınız herşey forum sayesinde birazda burası çok güzel:Dumarım bahar ayı hepimize yeni yeni tomurcuklar getirir hepiniz dualarımdasınız arkadaşlarım darısı herkesin başına:D:D:D

Atessn ellerine sağlık nediyeyim forumdaki tüm laf salatasını özetlemişsin. Haticeye değil neticeye bakanlar için olmuş..

Aykızım kutlamaları kaçırdım ama sonucuna çok sevindim...
İkiz kesin gibi ama üçüz de göz kırpıyor bence;))

cnm çok saol :D:D:Dvalla cnm bende çok merak ediyorum bir yandanda korkuyorum ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa falan die garip bişi valla umarım herşeyin hayırlısı olsunda bakalım kaç tane olduğunu en kısa zamanda hayırlı haberlerle öğrenirim inşllah:D:D

ercan hava alanindan sevgiler:-) kizlar beni merak eden olmamis bakiyorumda:-) benim 12 yumurtam toplandi. 6tanesi dollendi.2 tanesi birinci kalite 2tanesi orta kalitede 4tane embriyo transfer edildi.benim yumurta toplamadan sonra bayagi agrilarim oldu.ama simdi iyiyim.tasiyici annenin endometrium kalinligi 11.5ti.dr cok iyi dedi.ayy kizlar transfer aninda bende girdim ameliyathaneye.nasil duygulandim bebislerimi gorunce anlatamam.sanki onlari birakmisim gibi hissettim.cok uzuldumm.ama tek duam tutunurlarda kucagima alirim ve bidaha hicc birakmam.suan geri sayimbasladi.insallah mutlu haber veririm bende.AYKİZİM cok sevindim senin adinada.insallah cok guzel bi hamilelik gecirir ve bebisini veya bebislerini sagsalim alirsin kucagina.optum herkesiii:-)

Canim hayirli olsun, umarim senin de guzel haberlerini aliriz:))
ercan hava alanindan sevgiler:-) kizlar beni merak eden olmamis bakiyorumda:-) benim 12 yumurtam toplandi. 6tanesi dollendi.2 tanesi birinci kalite 2tanesi orta kalitede 4tane embriyo transfer edildi.benim yumurta toplamadan sonra bayagi agrilarim oldu.ama simdi iyiyim.tasiyici annenin endometrium kalinligi 11.5ti.dr cok iyi dedi.ayy kizlar transfer aninda bende girdim ameliyathaneye.nasil duygulandim bebislerimi gorunce anlatamam.sanki onlari birakmisim gibi hissettim.cok uzuldumm.ama tek duam tutunurlarda kucagima alirim ve bidaha hicc birakmam.suan geri sayimbasladi.insallah mutlu haber veririm bende.AYKİZİM cok sevindim senin adinada.insallah cok guzel bi hamilelik gecirir ve bebisini veya bebislerini sagsalim alirsin kucagina.optum herkesiii:-)

Son düzenleme:

cnm çok saol teşekkür ederim:D:Dohh şükür atlatmışsın cnm sağsalim darısı sonucu öğrenmeye inşallah seninde güzel haberlerini beklioruz cnm bilgilendir mutlaka bizide:D:D

Canim ben Hollandadayim.
Soyledigin gibi yaptik, burdaki dr um yazdi ama sigorta odemiyor, hepsini kendim odedim.
Merhaba , nerden katılıyorsun , ben Almanya ! Ilk kullanacağım ılacları 43 Euro ya aldım yanı Progynova yla başlanan ırem Hanım'a söyle senın kadın doktoruna maıl atsın sana ıhtıyacın olan testlerı ve ılacları yazsın ben öyle yaptım doktor onu bırsekılde yazıyor fıyatlar bıraz düşüyor yanı denemekte fayda var :-)

Senin yaşadığın çok daha değişik olmalı. Ve öyle çokta özel.
Bir tanesin yani:))
İlaçlar nedeniyle duygu gelgiti yaşayacaksın şimidi. Vücudun yumurtaları üretti ve şimdi embryolar başkasına emanet.
Ama bebeklerin doğana kadar hep senin aklında büyüyecekler..
Enerjini iyi kullan. Aklına güzel ve istediğin şeyleri getir ve hamileymişsin gibi şimdiden hayatını hayal et derim..
Hayırlısı... Forumun nazar boncuğusun !!

cok degisik hallerdeyim hakkaten,mutlumuyum degilmiyim bilemiyorum.cok endiseliyim.ayyy bide naptim biliyormusunuz catlatma ignesini yaptiktan bi gun sonra tahlil yaptim pozitif cikti:-)

evet caninm bunlar aslinda cok cok tatli sikayetler :) talcid i iyi dedin...zeytin dedin kafama takildi, ben öyle cok zeytin yiyorumki - kahvaltida en az 10 tane, bazen ara sira da ekmek peynir yedigimde zeytin eksik olmaz tabakda :(( demek onun tuzuda yaramadi bana...............

bende insallah isimden tüm ayrilirim da yakinda iyice istihrat ederim, zor geliyor artik calismak acikcasi, her gün sabah hemen hemen 1 saat arabayla yoldayim, aksam yine öyle, sabah 7 gibi cikiyorum aksam 6 evdeyim, öyle bir bitkin geliyorumki eve, hemen iki saat sonra uykuya yatiyorum, yoksa yamuluyorum ertesi gün :)

sende iyi bak bebegine ve kendine canim, öpüyorum:nazar:

canım o zaman sen tuzu azalt bak kesin faydasını göreceksin. zeytini 2 den fazla yeme ama zeytinyağı çok faydalı. onu salatalarda falan bolca kullanmayı ihmal etme.

hamileyken çalışmak kolay değil. ikiz olunca daha da enerji lazım. işten çıkabilsen gerçekten çok güzel olur.
bir de şu var. bu bebekler çok özel. bizim hamileliğimiz çok özel. her anın tadını çıkarmalıyız. tabii mümkünse.şartların uygunsa hemen çık bence :)
o kadar bekledik ki bugünleri. kaçırmamak lazım.

Sözsüz yorumun çok efektif ve etkili!!
Ameliyathane ve üzerindeki kan gerçekten hiç profesyonel olmamış. Ciddi personel hatası aslında. Damarını bulamadı yada anesteziyi verirken damardan kan geldi.

Birkerede benim başıma geleni söyleyeyim..
Ameliyattan 3 ay sonra bile boynumda öyle bir ağrı olduki anlatamam.
Oysa bende ne bel nede boyun fıtığı var. Büyük ihtimalle sedye değiştirirken çarptılar yada uyandırmak için ciddi hırpaladılar..

Zaten ben tandem denemeden vazgeçtim. Transferde nispeten diğerine göre kolay..

Muhtemel doğum tarihin neZamandı??

benim kanamam koldan değildi :(
vajinada hatta bacaklarıma kadar :(

seninki de kötüymüş. ve çok uzun sürmüş. ne hakları var ki bu sıkıntıyı yaşatmaya!
eşimi ameliyattan sonra uyandırmak için omuzundan (boyuna yakın bir yerden) bir damarı ya da kası çok fazla sıkmışlar.
o da çok uzun süre ağrı çekti.
yakın akrabada tıp öğrencisi çok var.

ve benim onlara sık sık söylediğim şey; ileriki yıllarda sağduyularını kaybetmemeleri.
ameliyat edilen organdan ibaret değiliz bizz!

Kızlar ben firdevs hnımın bulduğu donöre ben ve eşim evet dedikkk!!!!!yehuuuuuuuu
Kuş gibi hafifledim.
Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok kaderde kısmette ne varsa o .
Testler yeni yapılmış. İstediğim özelliklerde..
17-18 nisan transfere gözüküyor....
:16::10:

ALLAH izin verirse bizde nisan da firdevs hanımda olucaz
senin firdevs hanımı tercih etmen benide sevindirdi.
hayırlısı olur inşallah...

Teşekkür ederim canım Evet kalan bebişim sere serpe yatıyor şimdi keyfine diyecek yok Tek olmanın dayanılmaz hafifliği içinde Olaya iyi yanından bakmak gerek daha az yorulacağım ve bebişim yerini ve yediklerimi paylaşmak zorunda kalmayacak Umarım sende iyisindir doğuma az kaldı ne güzel çok yakında kucağında olacak

iyi olduğuna çok sevindim. 1.5 ayım kaldı. biz iyiyiz. inşallah sağlıkla büyüteceğiz teyzesi :))

ne kadar özlemişim forumu ne güzel haberler okudum
ayyyy heycanlanıyorum bende kısmetse nisanda yollarda olucam.
lucrin bugün vuruldum.
Haydi hayırlısı bakalım.

Sözsüz yorumun çok efektif ve etkili!!
Ameliyathane ve üzerindeki kan gerçekten hiç profesyonel olmamış. Ciddi personel hatası aslında. Damarını bulamadı yada anesteziyi verirken damardan kan geldi.

Birkerede benim başıma geleni söyleyeyim..
Ameliyattan 3 ay sonra bile boynumda öyle bir ağrı olduki anlatamam.
Oysa bende ne bel nede boyun fıtığı var. Büyük ihtimalle sedye değiştirirken çarptılar yada uyandırmak için ciddi hırpaladılar..

Zaten ben tandem denemeden vazgeçtim. Transferde nispeten diğerine göre kolay..

Muhtemel doğum tarihin neZamandı??

doktorumuz sezeryan tarihimizi belirledi. 10 mayıs :)
aynı zamanda evlilik yıldönümümüz. şafak sayıyorum artık teyzesiii :)

Hoşgeldin tekrar arkadaşım biz de merak ediyorduk. En son Dünya da denemiştin. Aynı mı yoksa farklı bir merkeze mi gidiyorsun?

canim insallah hayirli haberleri sendende alicaz

Back
X