canim insallah hayirli haberleri sendende alicaz
canım arkadaşım seni elbette çok merak ediyorduk..her ne kadar yazmasakta aklımızda ve kalbimizdeydin.herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.şimdi heycanlı ve güzel bir bekleyiş zamanıııııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim insallah hayirli haberleri sendende alicaz
ne kadar özlemişim forumu ne güzel haberler okudum
ayyyy heycanlanıyorum bende kısmetse nisanda yollarda olucam.
lucrin bugün vuruldum.
Haydi hayırlısı bakalım.
ercan hava alanindan sevgilerkizlar beni merak eden olmamis bakiyorumda
benim 12 yumurtam toplandi. 6tanesi dollendi.2 tanesi birinci kalite 2tanesi orta kalitede 4tane embriyo transfer edildi.benim yumurta toplamadan sonra bayagi agrilarim oldu.ama simdi iyiyim.tasiyici annenin endometrium kalinligi 11.5ti.dr cok iyi dedi.ayy kizlar transfer aninda bende girdim ameliyathaneye.nasil duygulandim bebislerimi gorunce anlatamam.sanki onlari birakmisim gibi hissettim.cok uzuldumm.ama tek duam tutunurlarda kucagima alirim ve bidaha hicc birakmam.suan geri sayimbasladi.insallah mutlu haber veririm bende.AYKİZİM cok sevindim senin adinada.insallah cok guzel bi hamilelik gecirir ve bebisini veya bebislerini sagsalim alirsin kucagina.optum herkesiii
![]()
ne kadar özlemişim forumu ne güzel haberler okudum
ayyyy heycanlanıyorum bende kısmetse nisanda yollarda olucam.
lucrin bugün vuruldum.
Haydi hayırlısı bakalım.
canım bizde bir 10 gündür omega 3 ginseng ve e vitamini kullanıyoruz bakalım inşallah şifa olur eşim bunların sonuçları düşük olanlar için daha iyi sonuş verdiğini söylüyor çok niyetli de değildi ama ben biraz ısrar ettim kullanıyor şimdi.canım senin ne güzel bebeğinin doğum tarihi yaa:)istesenn olmaz :)))çok güzel bir haber sizin için bu evlilik yıl dönümü yeni bir milat olacak ve mutluğunuz katbekat artacak inşallah yeni yılınıza üç kişi gireceksiniz yani:)))mormenekşe fbli nin eşinin spermleri ne kadar artmış.
hazirana kadar eşine uygulayabilirsin bence.
arkadaşlar yine aksilikler yaşamamıza rahmen sonuç pozitif ::))) sabah devlet hastanesine gittik. demedilermi sonuç pazartesiye çıkar. koşturduk hemen özel hasteneye şükür ki arkadaşlar sonuç pozitif ve değerim 875 çıktı. şuan şaşkın ve mutluyuz umarım bundan sonrasıda iyi olur hepimiz için dua ediyorum herkes bebişlerini kuçağını alır. :)))))
ercan hava alanindan sevgilerkizlar beni merak eden olmamis bakiyorumda
benim 12 yumurtam toplandi. 6tanesi dollendi.2 tanesi birinci kalite 2tanesi orta kalitede 4tane embriyo transfer edildi.benim yumurta toplamadan sonra bayagi agrilarim oldu.ama simdi iyiyim.tasiyici annenin endometrium kalinligi 11.5ti.dr cok iyi dedi.ayy kizlar transfer aninda bende girdim ameliyathaneye.nasil duygulandim bebislerimi gorunce anlatamam.sanki onlari birakmisim gibi hissettim.cok uzuldumm.ama tek duam tutunurlarda kucagima alirim ve bidaha hicc birakmam.suan geri sayimbasladi.insallah mutlu haber veririm bende.AYKİZİM cok sevindim senin adinada.insallah cok guzel bi hamilelik gecirir ve bebisini veya bebislerini sagsalim alirsin kucagina.optum herkesiii
![]()
Arkadaslar size kucuk bir sorum var. Ben Kibris icin biletleri almak istiyorum da transfer islemi tam olarak adetin kacinci gunu yapiliyor acaba?
karanfilcim transfer adetten 12 gun sonra gittim 13 ncu gunu yapildi bana ve dün aksam yine ayni nisan 18 e biletlerimizi aldik yine ayni olacak sanirim cunku firdevs hanimi aradim birlikte hesapladik ayin 18nde gelin dedi ...
canım bizde bir 10 gündür omega 3 ginseng ve e vitamini kullanıyoruz bakalım inşallah şifa olur eşim bunların sonuçları düşük olanlar için daha iyi sonuş verdiğini söylüyor çok niyetli de değildi ama ben biraz ısrar ettim kullanıyor şimdi.canım senin ne güzel bebeğinin doğum tarihi yaa:)istesenn olmaz :)))çok güzel bir haber sizin için bu evlilik yıl dönümü yeni bir milat olacak ve mutluğunuz katbekat artacak inşallah yeni yılınıza üç kişi gireceksiniz yani:)))
Arkadaşım yazdığın takviyelere ilaveten HARNUP kullansın eşin... Spermde en yüksek verim harnup ile alınıyor.. Tüm arkadaşlarımın dikkatine... Sabah akşam 1 tatlı kaşığı ara vermeksizin kullanılmalı..... Arı sütünü de unutmamak lazım :))