Selam kızlar konuşmaları görünce yazmadan edemedim. Sizlere en büyük tavsiyem lütfen gidin merkezi, doktoru görün. Telefon görüşmeleriyle maillerle sınırlı kalmayın. Çünkü kızlar Kıbrısta Türkiyedeki gibi denetim yok, doğru düzgün kontrol falan yok. Gidin bizzat araştırın derim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

Merhaba canım. senin doktorun kim? şuanda tedavin ne aşamada? bende merkez araştırıyorumda sürekli okuyorum zaten forumlar, internet siteleri falan

Merhaba canım. senin doktorun kim? şuanda tedavin ne aşamada? bende merkez araştırıyorumda sürekli okuyorum zaten forumlar, internet siteleri falan

benim negatif donasyonum var canım önceden kötü şeyler geldi başıma. bikaç ay oldu kendmi anca topladım zaten. Yeniden tedaviye başlıcaz çok araştırdık eşimle bu kez Halil ibrahim tekinde tedavi görcem inşallah. bizzat gidip tanıştık uzun uzun konuştuk. zaten çok başarılı bi doktormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun

Selam kızlar konuşmaları görünce yazmadan edemedim. Sizlere en büyük tavsiyem lütfen gidin merkezi, doktoru görün. Telefon görüşmeleriyle maillerle sınırlı kalmayın. Çünkü kızlar Kıbrısta Türkiyedeki gibi denetim yok, doğru düzgün kontrol falan yok. Gidin bizzat araştırın derim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

sen çok nadir foruma gelip bi çamur atıp gidiyorsun bu hiç doğru bir davranış değil. açık açık yazmıyorsun karalayıp asıl resmi göstermeden yok oluyorsun. bence ne demek istediğini açık açık yaz yada sus derim. bu forum bilgi dolu. iyi yada kötü olan herşeyi yazıyor herkes oysa sen sadece kötü şeyler yaşadım dikkat edin den öteye gitmeyen şeyler yazıyorsun.
şimdi iyi dediğin h.i.t sana donöre yapılan test sonuçlarını verecek mi?? bunu verecekse orada ismi cismi herşeyi yazacak öyle değil mi?? yazmayacaksa isim olmayan test ne ifade eder ki ??? kimbilir kime ait.?????

bu gizlilik içinde yapılan bir işlem bu gizliliği hepimiz istiyor ve kabul ediyoruz zaten. güvenmekten başka çare yok.
o kadar belgeli isteniyorsa bu iş amerikaya gidilebilir orada adı sanı gelmişi geçmişi herşeyi söyleniyor iki tarafa da ama yıllar sonra biri çıkıp bu benim yumurta yada sperm kim olmuş ben bi bakayım diye gelebilir. onlarda 18 yaşında söyleme zorunluluğu var bildiğim kadarıyla çocuğa.

yani lütfen ya açıkça yaz herkesi bilgilendir. yada geçmişi kendine sakla mide bulandırma derim ben. gelecek için faydalı bilgiler bulabilirsin burada. herkes paylaşıyor yaşadığı tüm deneyimleri....

Haklisin canim. Bizde biraz baktik simdi alirsak istanbul- kibtris iki kisi gidis gelis 150 euro falan.Ama tarihi tam olarak ayarlamak cok zor.
Dun Irem Hanimla konustum. Oda simdiden almayin diyor.
cnm ben şubat 23te adet oldu mart 11 de transfer gerçekleşti benim 5.gündü tabi 3.gün olsaydı 9unda olcaktı....aslında tarihi kestirebilsen cnm erken almak avantajlı ama olmuo mesela ben 4 gün falan erken gittim yumurtalar iyi gelişmiş toplanması gerektiği için..

sen çok nadir foruma gelip bi çamur atıp gidiyorsun bu hiç doğru bir davranış değil. açık açık yazmıyorsun karalayıp asıl resmi göstermeden yok oluyorsun. bence ne demek istediğini açık açık yaz yada sus derim. bu forum bilgi dolu. iyi yada kötü olan herşeyi yazıyor herkes oysa sen sadece kötü şeyler yaşadım dikkat edin den öteye gitmeyen şeyler yazıyorsun.
şimdi iyi dediğin h.i.t sana donöre yapılan test sonuçlarını verecek mi?? bunu verecekse orada ismi cismi herşeyi yazacak öyle değil mi?? yazmayacaksa isim olmayan test ne ifade eder ki ??? kimbilir kime ait.?????

bu gizlilik içinde yapılan bir işlem bu gizliliği hepimiz istiyor ve kabul ediyoruz zaten. güvenmekten başka çare yok.
o kadar belgeli isteniyorsa bu iş amerikaya gidilebilir orada adı sanı gelmişi geçmişi herşeyi söyleniyor iki tarafa da ama yıllar sonra biri çıkıp bu benim yumurta yada sperm kim olmuş ben bi bakayım diye gelebilir. onlarda 18 yaşında söyleme zorunluluğu var bildiğim kadarıyla çocuğa.

yani lütfen ya açıkça yaz herkesi bilgilendir. yada geçmişi kendine sakla mide bulandırma derim ben. gelecek için faydalı bilgiler bulabilirsin burada. herkes paylaşıyor yaşadığı tüm deneyimleri....

Selam canım öncelikle sanırım yanlış anlaşıldım. Ben forumları okurum ama gerekli duymayınca yada bişeyi merak etmeyince pek yazmam. Hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. ben muhtemelen sizden daha bile fazlasını yaşadım, ölümden döndüm. Ama neticede acımız ortak. Ben doktoruma dava açtım. Şuan doktorumla olan yasal sürecim devam ettiği için merkez veya doktor adı veremiyorum. Avukatım bana bu konuda hiçbir yere yazmamam konusunda sıkı sıkıya tembih etti. Ben HİT.le görüşmeye gittiğimde testleri sorduğumda anında çıkarıp donör dosyasını gösterdiler. Ama o an senin dediğini düşünemedim sende haklısın ama bunun sonu yokki. Anında çıkarıp göstermeleri senin dediğin ihtimali düşünmemi engelledi açıkcası.

Benim elimden gelen bu başkaları benim yaşadıklarımı yaşamasın diye yazıyorum. Allahım kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın.

Hepimiz için kabullenmesi sindirmesi zor olan bir donasyon konusu var.
Yaşamayanın anlayamayacağı ve bu yolda ilerleyenlerind ehepsi ayrı merhaledeler.

Zaten zor olan bir süreci zorlaştırmak yada korkulara bürümel bize yardımcı olmaz.

Denetim, zaman ayırmış ayırmamış, yok denemeden sonra ulaşılmamış, maile hemen cevap gelmiş gelmemiş bunlar hep beklentilerimiz..

Beklentinin gerçekleşmediği yerde tepki agresyona ve karalamaya dönüşüyor!!!!

Herkes te recihlerinden sorumlu. Kıbrıs fiyatı kapasitesi ve hizmet kalitesi anlamında belli..bu konuda yeterince deneyim bu forumda mevcut. Daha önceden görüşmeye gidip hamile kalamayan gitmeyip hamile kalan var..

Genellemeler hep zarar verir..
Unutmayalım ve bu yolda hepimize sabır diliyorum..

eşim için harnup alıcam da siz tozunu mu kullandınız bende alıcamda bildiğin iyi bir marka varmı?biz şuan omega e vitamini ve kora ginsengi kullanıyoruz harnup dışında başka bişi var mı canım bildiğn saol canım ya düşünüp yazmışsın

Canım çok haklısın.. Harnup yazdım da ne olduğunu yazmadım. Harnup pekmezi en ideali.. Bütün marketlerde var, Koska alıyoruz biz...
Sabah akşam 1 tatlı kaşığı en az. Seviyorsa daha fazla tüketebilir...

Sevgili bozz deneyimlerin çok önemli.. Böyle bir tehlike varsa aslında ad ve yer vermeden yaşadığın tehlikeden bahsedebilrisin..
Ngatif te olsa deneyim bizler için yol gösterici..
Sessiz katılımcı olaraak rengini belli etmeni ben çok önemsiyorum..
Ne kadar çok ses ve renk o kadar verimli bir ortam olur. Ama atessn de bir konuda haklı !! zaten zor ilerlediğimiz bir yolda muallakta bir bilginin vereceği zararın altını çiziyor.
Yoktur bir farkımız bu forumda;))

Selam canım öncelikle sanırım yanlış anlaşıldım. Ben forumları okurum ama gerekli duymayınca yada bişeyi merak etmeyince pek yazmam. Hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. ben muhtemelen sizden daha bile fazlasını yaşadım, ölümden döndüm. Ama neticede acımız ortak. Ben doktoruma dava açtım. Şuan doktorumla olan yasal sürecim devam ettiği için merkez veya doktor adı veremiyorum. Avukatım bana bu konuda hiçbir yere yazmamam konusunda sıkı sıkıya tembih etti. Ben HİT.le görüşmeye gittiğimde testleri sorduğumda anında çıkarıp donör dosyasını gösterdiler. Ama o an senin dediğini düşünemedim sende haklısın ama bunun sonu yokki. Anında çıkarıp göstermeleri senin dediğin ihtimali düşünmemi engelledi açıkcası.

Benim elimden gelen bu başkaları benim yaşadıklarımı yaşamasın diye yazıyorum. Allahım kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın.

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş yaa. Eğer anlatmak istersen sebebini dinlerim yani dinleriz. Ben merkez araştırıyoum ve artık daha dikkatli olmam gerek :( Halil ibrahim beyi çok duydum mümkünse bende bizzat gidip tanışmak istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba lütfen lütfen açıkca yaz klinik adını ve dr. adını en büyük iyiliği yapmış olursun insanlık görevi bunu gerektirir.

sizden açıklama bekliyorum. tekrar geçmiş olsun teşekür ederim bye. zubeydeustuner@hotmail.com beni ekleyin özel anlatın .

Son düzenleme:
Senin nicknamein bizim düştüğümüz konumu anlatan en iyi kelime.
Seni kutluyorum;))
Bence en yakın argomçevirisi : aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık .
Diğer açıklama ise: Ne yapacağımı bilmiyorum ikilemdeyim..

canım öncelikle geçmiş olsun.. bende Halil ibrahim tekinde tedavi görcem inşallah. ben gidip görmedim ama o güveni telefonda da olsa aldım hatta bikaç kez konuştuk biz. çünkü öncesinde gidip görme imkanım yok ama onlara güveniyorum başarılarını okuyorum, takip ediyorum buda bana şuan için yetiyor açıkçası

selam bozz geçtiğimiz günlerde çok yakın bi zamanda eşim ve kıbrısa gittik. Gitmeden önce insan ne kadar telefonda bilgi alsada gidip görmek tabiki farklı. Biz Halil ibrahim tekinle görüştük çok memnun kaldık gayet olumluydu herşey. Nisan ayında Allah izin verirse tedaviye başlıyoruz. Herkes güzel güzel sonuçlar alır inşallah.. Sanada geçmiş olsun canım ve hepimizin yolu açık olsun...

şimdi yasal süreç yüzünden yazmıyorum diyorsun daha önce karalamak kötü reklam yasakmış forumda demiştin daha öncede aynen şöyle yazmıştın:

Kıbrısı aradığınız zaman zaten hasta çekmek adına her soruya cevap veriyolar.Sonrasında gelip havaalanından almalar, otele götürmeler, baya bi yapılan otel indirimleri vs vs uzayıp gider..bunların çoğu göz boyama.. ben ölümden döndüm canım. isim vermicem, ama başka ilaç kullanırken bana transfer yapıldı meğer o ilaç kullanılırken kesinlikle yapılmaması gerekiyomuş. gözümü açtığımda aradan 15 gün geçmişti yoğun bakıma alınmışım ve ailem ölcek diye bekliyolarmış. ama çok şükür onlarında duasıyla toparlandım ayağa kalktım. Kendime gelmem nerdeyse 6 ayı buldu. eşimle tekrardan donasyon için karar verdik ama aileler karşı çıktı çünkü ölümden dönmüştüm. Bu kez daha sağlam daha iyi araştırmalarla yola çıktık.Halil ibrahim beyle tanışma fırsatımız oldu.Merkezi gittik, gördük gerçek bi hastane orası.böyle bi yerde tedavi görmek varken o barakaya kendimi nasıl emanet ettim çok pişmanım.Halil İbrahim bey sağolsun epey konuştuk başımdan geçenleri anlattım ona ve çok güzel konuştuk.tedavi süresindeki aksaklıkların ne olduğunu bana açıkladı.Bize tekrardan cesaret verdi ve Allahın izniyle nisanda tekrar gitcez.maddi olarak toparlanmak da kolay olmadı bizim için. hayırlısı ne ise o olsun.burdaki herkese tavsiyem sakın ama sakın gidip görmeden araştırma yapmadan kendinizi emanet etmeyin. Telefon görüşmeleriyle sınırlı kalmayın...

bu klinikler ilgilense göz boyama diyoruz
ilgilenmese bu ne umursamazlık onca para verdik diyoruz.
gerçekten haksızlık etmeyelim.

benim anladığım sen spesifik bişey yaşamışsın. ilaç kullanırken transfer yapılmış sana. artık o ilacı kullandığını söylemedin mi??
geç mi söyledin?? yada nedir bilmiyorum ama kıbrısdaki doktorlar gerçekten bu alanda hepsi çok iyi ve çok cesurlar. almanyada ki arkadaşlarımız anlatıyorlar oradaki doktorların ne kadar çekimser davrandığını. kıbrısdaki doktorlar belkide dünyada en fazla bu işi yapanlar yani çok deneyimliler. o ilacı kullandığını bile bile böyle bir hata yaparlar mı bilmiyorum. dediğim gibi bu senin kötü şansın olmuş burdan yola çıkıp hepsini karalama. sonrasında da donör hastamı testler yapıldımı araşatırın dedin gerçi???????? ilaçtan mı donörden mi ????

• dediğim gibi ortaya bir cümle atıp yok olma lütfen
  • bak herkes lütfen yaz diye bilmek ve önlem almak için sana yalvarıyor burada nerdeyse
  • ya gerçeği yaz
  • yada yarım yamalak yazıp çıkma lütfen olur mu??
BU DEFA BOL ŞANS DİLİYORUM İNŞALLAH SORUNSUZ KAVUŞURSUN BEBEĞİNE.

Senin nicknamein bizim düştüğümüz konumu anlatan en iyi kelime.
Seni kutluyorum;))
Bence en yakın argomçevirisi : aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık .
Diğer açıklama ise: Ne yapacağımı bilmiyorum ikilemdeyim..

Efsune ablacım,
msn de vs yerlerde nickim hep bu olmuştur... ben doğuştan hipogonad olduğum için ben asla kendi çocuğuma sahip olamayacağımı bildiğim için... bu nicki severim evet ikilem demek...
DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR mış napalım!

AYKIZIM çok sevindim...inşallah herşey yolunda gider...
ANSU geçmiş olsun...enkısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...allah yardımcın olsun...
TUNANEHİR inşallah herşey yolunda gider bebek ve ya bebeklerine sağlıkla kavuşursun....

NİSAN AYINDA DONASYONA GİDECEK ARKADAŞLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...MUTLU HABERLERİNİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR OLACAĞIM...

canım bizim için neyin iyi neyin kötü olduğunu bazen bilemeyiz.
dur bakalım, bazen aksilik diye nitelendirdiğimiz şeyler bizim için daha güzeline vesile oluyor.
en yakın örnek Aykızım ın yaşadıkları.

inşallah senin adetinin erken gelmesi de güzel şeylere vesile olur.

canim ben bugun dra gittim ultraschalten cekildi normal adetmisim ara kanama degilmis lucrin depotuda bugun olacaktim gidis tarihim 18 nisandi ama henüz dönorumda hazir degilmis igneyide vuramadigimiz icin birdahaki adet zamanina ertelendi ucak biletleri yandi herseyde bir hayir vardir diyelim ....

canim ben bugun dra gittim ultraschalten cekildi normal adetmisim ara kanama degilmis lucrin depotuda bugun olacaktim gidis tarihim 18 nisandi ama henüz dönorumda hazir degilmis igneyide vuramadigimiz icin birdahaki adet zamanina ertelendi ucak biletleri yandi herseyde bir hayir vardir diyelim ....

Ah canım ya bu ne şimdi?
Vücudun ilaca neden böyle bir cevap verdi??
Aslında alınan ilaç regl olma tarihini kontrol etmek için değil mi??
Neyse bilet işi içinde o para gidecekmiş bahanesi bu olmuş:(((
Üzülme yeterki değiştiremediğimiz şeyleri kabullenme sabrı diliyorum sana;))

neden yanıyor biletler daha 20 günden çok var açık bilete çevirirler belki bi konuşsan olmaz mı öyle?? yazık yaa çok da pahalı almıştın biletleri.

birde bu senin tedaviden sonraki ikinci adetin mi oluyor şimdi?? sanırım tedavi sürecinde kullandığın ilaçlar dengeyi bozdu.
benim bile bozuldu düzenim düşükle beraber ilaç kullanmadığım halde. sanırım bu yüzden
ama ilaçla kontrol ettiklerini söylüyorlar bu işede hiç aklım ermiyor valla. tatilde hasta olmayayım havuza denize rahatça gireyim diye primalut diye bir ilaç kullanırdım eskiden o zaman bile zamanlamayı beceremezdim bi türlü. o ilaçların mantığını çözemedim hem kanama için hem hem kanama dindirmek için aynı ilaç nasıl iş bu okuyorum okuyorum anlamıyorum.:(

canım öncelikle geçmiş olsun.. bende Halil ibrahim tekinde tedavi görcem inşallah. ben gidip görmedim ama o güveni telefonda da olsa aldım hatta bikaç kez konuştuk biz. çünkü öncesinde gidip görme imkanım yok ama onlara güveniyorum başarılarını okuyorum, takip ediyorum buda bana şuan için yetiyor açıkçası

ben de Halil ibrahim Tekinde yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum.Nevin hemşireyle görüştüm rahim filmi çektirip gönderin dedi.benim de ön görüşme için gitmem çok zor acaba dr la ben de görüşebilir miyim.dr un telefonuna nerden ulaştınız hastanemi görüştürdü sizi?

Back
X