Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm yazdıklatını Okurken öyle bir ferahlama bir mutluluk bir kuvvet geldiki sevigili shanti..
İyiki varsın çok sağol..
Tüm yazdıklatını Okurken öyle bir ferahlama bir mutluluk bir kuvvet geldiki sevigili shanti..
İyiki varsın çok sağol..
Hatırlarsın mutlaka mimoza buradaki adı papatya 407nda kızı olmuştu bu hafta yaşgünü 1 yaşını doldurdu..
Çok mutlu buhafta yaşgünü kutlaması var)
Senin şimdi tamda bu zamanda burada forumda olmanın bize çok anlamı var. Aylardır süren vesveseleri kızların evhamlarını birinci elden yok ettin.
Çok duygulandığımı itiraf etmeliyim. ( galiba duygusallaşıyorum) şu anda istediğim desteği ihtiyacım olan ferahlığı verdiğin için çok minettarım sana ve tüm foruma .
Böyle bir kenetlenme benim için hayatımda yeni ve çok özel!!!
canım yaa hepimize dayanak oldun birçok arkadaşın kafasında benzer sorunlar var erteleyenler var en azından şimdi daha güçlü ve inançlı başlayabilirler.benimde olursa sperm donasyonu olucak eşim konusunda çok tedirginim acaba sıkıntı yaşar mı sahiplenme konusunda biliyorsunuz bayanlar daha kabullenici ben bunları anlatayım eşime oda biraz daha olumlu bakar o yüzden teşekkür ettim canım saol
Hatırlarsın mutlaka mimoza buradaki adı papatya 407nda kızı olmuştu bu hafta yaşgünü 1 yaşını doldurdu..
Çok mutlu buhafta yaşgünü kutlaması var)
Senin şimdi tamda bu zamanda burada forumda olmanın bize çok anlamı var. Aylardır süren vesveseleri kızların evhamlarını birinci elden yok ettin.
Çok duygulandığımı itiraf etmeliyim. ( galiba duygusallaşıyorum) şu anda istediğim desteği ihtiyacım olan ferahlığı verdiğin için çok minettarım sana ve tüm foruma .
Böyle bir kenetlenme benim için hayatımda yeni ve çok özel!!!
Atesciğim senin ve benim 1 er çocuğumuz var.... Benim çocuğum benim yumurtamla dünyaya gelmiş olmasına rağmen bana hiç benzemiyor..) Huyuna husuna gelince ; bazen kendimden izler buluyorum, bazıları güçlü izler... hepsi o.....
Donasyona karar verdikten sonra kendi çocuğumu daha fazla gözlemler oldum farkında olmadan... nesi bana benziyor diye...
Bazen kendi kendime diyorum ki, çocuk allahtan senin yumurtanla oldu donasyon olsaydı kimbilir diyecektim ki ' bu başka yumurta ile olduğundan bana benzemiyor, huyu şöyle suyu böyle .....'
Yani bizden olanlar da 7 kuşak geriden neler getiriyor.....
Ben donasyonla olanı da özlemle bekliyorum....
1969 doğumluyum,15 Ağustos.2 kez Bahçeci Fulyada denedim,başarısız oldu.Önerirmisiniz donasyonu?
selam nasılsınızzzzzz,
kizlar benim test günüm 13 de buda yarin oluyor normalde ama ben malesef en gec sali ögrenecegim cok üzgünüm bekle bekle birazdaha bekle oldu yani . Neden derseniz almanyada cumartesi pazar doktorlar kapalı , hastanede de yapmıyorlar bugün aradım sordum pazartesı sabah doktora gıdıp kan verıcem salı da sonucu alıcım . Cokkkkkk kötüüüüü yaaaa . Allahım ınşallah hayırlı sonuc almaya nasıl eder , allah hepımıze evlat kokusu nasıp etsın
Sevgili Fbli ,
Senindemi yavrun var bilmyiordum sevindim.Allahim bagislasin ,yollari acik olsun
benimkide aynen ,dogal hamile kalip dogurmama ragmen kizim beni andiriyor ama bambaska bir cocuk.Ben kumralim -bugday tenlyiim.Kizim yesil-mavi karisik gözler-cekik göz yapisi var ,saclari gür ve kumral sik sacli cok beyaz tenli bambaska bir coouk,
yani donasyon olsa ne derdim vallahi bilemem )))
bakalim donasyonla hamile kalirsam insallah kizimin bebeklik resmi ile dogacak bebegi burdan yayinlayacagim..insallah nasip ederse..
Sevgiler
selam yaşadıklarına üzüldüm batumu bende düşünüyorum hatta ocakta batuma gidecekken son anda kıbrsa gitmeye karar verdik. eşim artık kıbrıs istemiyor batum cazip geldi ama kliniğe giden senden başkasını duymadım nasıl bir merkez dr nasıl ilgi alaka nasıl ben bi hemşireyle görüşmüştüm rahatça herşeye cevap veriyor ve ilgiliydi sence başarı oranları nasıl gözlemlerini dülşüncelerini anlatırsan sevinirim çok soru sordum ama çok merak ediyorum cevaplarsan çok sevinirim inşallah bi daha ki denemende bebeklerine kavuşursun
merhaba canım
öbür klinikleri görmedim. fakat batumdan çok memnun kaldım. özellikle hemşire hanım melike hanım çok yardımcı. nakilden sonra bile hep yanımızdaydı. pazar günü kanamam olduğunda burdaki doktora ulaşamadım ama hemşire hanım gec bile tlf açık kalacak birsey olunca ara demişti. başarı oranı onların demesine göre %80 miş. inşallah sende bebeklerine kavuşursun.
kalp atışları duyuldu mu??
sağlıkla büyüsünler inşallah sen nasılsın?? ne gibi belirtiler var. neler yapıyorsun?? ilaçlara devam mı??? ne kadar zamandır olmamıştı?? neler hissediyorsun?? çevrendekilerle paylaştın mı???