canım yaa ne güzel sağlıkla büyüsünler ne güzel bir şey. sen seçilmiş bir kadınsın bence. düşünsene ne kadar nadir bir şey yaşıyorsun sana ne güzel bir şans verdi Allah İNŞALLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNDE GELSİN. SAĞLIKLA MUTLU MESUT BÜYÜT BEBEKLERİNİ...

canım yaa ne güzel sağlıkla büyüsünler ne güzel bir şey. sen seçilmiş bir kadınsın bence. düşünsene ne kadar nadir bir şey yaşıyorsun sana ne güzel bir şans verdi Allah İNŞALLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNDE GELSİN. SAĞLIKLA MUTLU MESUT BÜYÜT BEBEKLERİNİ...

cnm çok teşekkür ederim bende hepiniz için bu dileklerini tekrarlıyorum ve dua ediyorum cnm...hiç sorma cnm ya biz bi tane tuturmı acaba endişesi yaşıoduk çokm deneyenleride gördükçe bazen umutsuzlanıoduk ama rabbim 1 değil 3 tane verdi...ama 3 aylık civarı birini aldırmak zorunda kalcaz cnm o biraz beni üzüo umarım hayırlısı olur bakalım zaman ne göstercek

eğer o sağlıklıysa sana tutunur değilse kendiliğinden düşer zaten.. inşallah bunun kararı sana kalmaz allah senin için en iyisini hazırlasın. felaket tellallığı yapmış olmak istemem ama çok yakında bu işlem yapılırken bir anne hayatını kaybetti. lütfen bu olayı çok ciddiye al. yapılması gerekiyorsa bence yine kıbrısda yaptır. orada çok yapıyorlar türkiyede pekde yapılan bir şey değil bu.allah seni ve bebeklerini korusun inşallah canım

en yeni hamişimiz .sağlıklı mutlu günler diliyorum sana canımcım bebişlerinle.
bir de 4 ekimimimz vardı .o nasıl acaba. merak ediyorum girmiyor uzun zamandır.umarım herşey yolundadır.
minasera bu arada sana huzurlu hamilikler diliyorum .keyfini çıkarın .
inşallah biz de yakında aranıza katılırız.mutlu mesut yaşar gideriz.

mrb arkadaşlar benden haberler bugün doktordan geldik şükür üçününde kalp atışını duyduk gerçekten çok faklı şimdilik herhangi sorun yok :D:Dinş.devamı gelir rabbim hayırlısını verir inşallah:D:D

arkadaşlar şimdiden size başarılar diliyorum efsune dilemma yusufdeniz gidio sanırım hatırlamadığım olabilir belkim:(tüm herkese bol şans diliyorum ve hepinize bol bol dua ediyorum inşallah güzel haberlerle dönceksiniz arkadaşlar:D:D

canım benim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizde çarşamba günü gideceğiz bakalım inşallah kalp atışını duyarız.çok heyecanlıyım...şu anda 5+3. çarşamba günü tam 6 haftalık olacak. duyarız dimi kalp atışını?

canım benim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizde çarşamba günü gideceğiz bakalım inşallah kalp atışını duyarız.çok heyecanlıyım...şu anda 5+3. çarşamba günü tam 6 haftalık olacak. duyarız dimi kalp atışını?

cnm çok saol.....%90 duyarsın cnm çünkü b enim biri geçen hafta duyuldu 6 haftalıktı diğerleri bu hafta duyduk gerçekten çok güzel bişi umarım en kısa zamnda bu hafta seizde duyarsınız Rabbim seninde sağsalim kucağına almayı nasip etsin cnm

Son düzenleme:
kızın nasıl? Başka sulara yelken açtım demişsin bir mesajında, merak ettim :)
canım ben cok ıyıyım kızımla ugrasıyorum ıste malum sende bılırsın.............ben sadece bunu kasteddım be canım baska bırsey yok....... Hayat aynen devam.......ama aklım hala buralarda......benım ıcın bıttı bu ıs dıyorum ama gırıp okuyuncada haydı leylak dıyorum ama oyle yada boyle bır kızımda var kudurma leylak daha fazla hayale kapılma dıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.hayırlısı akalım allah neyı kısmet etmısse yasayıp gorecegız.
Senınde mutlu olmana cok sevındım ...allah nazarlardan korusun senı aılenı ve bırıcık yavrunu....cok optum kendıne ıyı bak hoscakal.............................. $pasta-resimleri.webp:nazar:

Son düzenleme:
Selam,
Shanti ve ben seni merak ettik hangi sulara yelken açtın diye??
Birde listemize bakarsan aslında yaşı dert etmeden yola koyulmanın umudunu verecek örnekler var..
Bu foruma geliyorsan bence hala içinde bir istek var buna karşı gelme ve ne lursa olsun bu sefer rahatça deneyeceğim diyip yola çık derim..
Seni hissettiğimiz için bu dilekler..
Sevgiyle kal

Üçününde sesini duyman ne mutluluk.
Bu zorlu bir yolculuk süreç olacak hem senin hem bebekler için.
Üçüzde deneyimi olan bir doktor bul.
Sağlıklı olmalarını en içten dileklerimle diliyorum.
Sen kendine 3 kat dikkat et artık..
Herşeyin yolunda gitmesini ve umarım seçim yapmak zorunda kalmamamnı diliyorum

selam,
shanti ve ben seni merak ettik hangi sulara yelken açtın diye??
Birde listemize bakarsan aslında yaşı dert etmeden yola koyulmanın umudunu verecek örnekler var..
Bu foruma geliyorsan bence hala içinde bir istek var buna karşı gelme ve ne lursa olsun bu sefer rahatça deneyeceğim diyip yola çık derim..
Seni hissettiğimiz için bu dilekler..
Sevgiyle kal

canımmmmmmmm ıyı dıleklernız ıcın cok tesekkurler.........ama ben sızlerı okuyuca basarıarı duyuncada cok cok mutlu oluyrum ınankı kendıme olmus gıbı sevınıyorum.allah bu yolda kımseyı caresız bırakmasın ınsallah....cok zorrrrrrrr ama canım kızıma ben bu duyguyu tadıyorum ama bedenım ıstıyor ona engel olamıyorum ........
Bakalım kısmet ne dıyeyım........
ınsallah buradan senın hayırlı haberlerını duyacagım canım benım......
Kendıne ıyı bak cok optum......................$10-05-2012-234331.webp:119::119::119:

Üçününde sesini duyman ne mutluluk.
Bu zorlu bir yolculuk süreç olacak hem senin hem bebekler için.
Üçüzde deneyimi olan bir doktor bul.
Sağlıklı olmalarını en içten dileklerimle diliyorum.
Sen kendine 3 kat dikkat et artık..
Herşeyin yolunda gitmesini ve umarım seçim yapmak zorunda kalmamamnı diliyorum

çok saol cnm hala şaşkınız gerçekten:D:Devett haklısın zorlu olcak ama Rabbim inşalla hayırlara vesile eder bakalım nasıl bi süreç olcak:D

cnm çok teşekkür ederim bende hepiniz için bu dileklerini tekrarlıyorum ve dua ediyorum cnm...hiç sorma cnm ya biz bi tane tuturmı acaba endişesi yaşıoduk çokm deneyenleride gördükçe bazen umutsuzlanıoduk ama rabbim 1 değil 3 tane verdi...ama 3 aylık civarı birini aldırmak zorunda kalcaz cnm o biraz beni üzüo umarım hayırlısı olur bakalım zaman ne göstercek

Ne güzel! Hepsinin kalp atışını duyman bir lütuf unutma .... Henüz 28 yaşındasın,enerjin var... herhangi bir sağlık sorunun yoksa ve bebekerin de sağlıklı devam ederse redüksiyon yaptırma! Bu bir risk biliyorsun... Eğer doktorun risk görür alınsın derse o zaman düşün derim... Ehh bi çırpıda 3 bebek :))) Biraz zor olacak ama keyfi ve rengi de olacak...

Sağlıkla bebeklerine kavuşmanı diliyorum...

Son düzenleme:
Ne güzel! Hepsinin kalp atışını duyman bir lütuf unutma .... Henüz 28 yaşındasın,enerjin var... herhangi bir sağlık sorunun yoksa ve bebekerin de sağlıklı devam ederse redüksiyon yaptırma! Bu bir risk biliyorsun... Eğer doktorun risk görür alınsın derse o zaman düşün derim... Ehh bi çırpıda 3 bebek :))) Biraz zor olacak ama keyfi ve rengi de olacak...

Sağlıkla bebeklerine kavuşmanı diliyorum...

çok saol cnm...valla aklımız okadar karışıkki cnm bilmioruz herkese 2 tane dedik 3 nasıl olur bilmem ne deriz:D:Dşükürler olsun bir isterken üç tane...bakalım cnm 3 ayı bi dolduralım hyaklaşalım daha da netleşir herşey elbet.umarım hayırlısı olur inşallah..

sanaada bol şans diliyorum cnm hadi bebişlerini alda gel:D:D:D:D

çok saol cnm...valla aklımız okadar karışıkki cnm bilmioruz herkese 2 tane dedik 3 nasıl olur bilmem ne deriz:D:Dşükürler olsun bir isterken üç tane...bakalım cnm 3 ayı bi dolduralım hyaklaşalım daha da netleşir herşey elbet.umarım hayırlısı olur inşallah..

sanaada bol şans diliyorum cnm hadi bebişlerini alda gel:D:D:D:D

ay canim, demek ücünün de kalp atislarini gördünüz........ne güzel canim....insallah reduksiyon yaptirma mecburiyetinde falaln kalmazsiniz canim..Allah o 3ünce can verdiyse, sana yardimini da gücünüde vericektir......dedigin gibi 12. haftayi bir gecirin bakalim..nasil hissediyosun kendini, migde bulantin sanirim cok oluyordu?

Arkadaslarim,

insallah hersey istediginiz gibi gecer, cok güzel bir transfer yasarsiniz ve en yakin zamanda sizin positif haberlerinizi aliriz burda ve kutlariz!!! Allahim hepinizin yardimcisi olsun, hep umutlu bakmaya calisin, bazen zorda olsa..dualarimiz sizinle!!!!

Bol sanslar!!!!!

Bebek

Back
X