Canım Efsune. Fb li ve Shantiiii ve tüm diğer arkadaşlarım
Biraz uzak kaldım forumdan şu sıralar yoğunluğum başka alanlara kaydığından olabilir veya malum çocukların kış hastalıkları . Her neyse hakkımdaki olağanüstü güzel yorumlarınızdan dolayı neredeyse utandım ve mutlandım Şimdi bazı arkadaşların morale ihtiyacı var biliyorum Özellikle fb li ve EfsuneDüşünsenize Forum yöneticisi 2 yıldan sonra start aldı Çok heyecanlı Adrenalin top ) Ben onu bunu bilmem bu forumda rahat olan , pozitif olan ve Yaradandan dileğinden yüzde 80 emin olan arkadaşlar neredeyse ilk denemelerinde bebişlere kavuşuyorlar. Kaygılanmayı aklınızn ucundan bile geçirmeyin derim ben Birde hergün theme song sizi harekete geçirecek en sevdiğiniz şarkıları dinlemeyi dansetmeyi hiç olmazsa yürüyüş yapmayı Efsunenin dediği gibi bebeğinizle günlerinizi hayal etmeyi de unutmayın Şöyle yapın böyle yapın meslek yüzünden kusura bakmayın En iyisi Gülce bebekten bahsedeyim kaygılarınıza su serper Gülce bebek 1 yaşında . Kıbrısa gidişim dün gibi. Naz yapıyor cilve yapıyor utanmayı biliyor. Yabancı bir yerde kucağımdan inmiyor Bakıcıya bırakırken hergün arkamdan ağlıyor Hiç bana benzemiyor ne huy ne de tip olarak ama bu olay aklımın ucundan bile geçmiyor Size de böyle olacak anniii diye size doğru paytak paytak yürümeye kalkınca aklınızda hiçbir soru işareti kalmayacağından eminim Bu acaba kaygılarınız içindi. Diğer dr klinik vs kaygılarını da Yaratıcıya teslim olarak yenebilir insan ya da doğa da diyebilirsiniz. Dediğim gibi tıp herşeyi yapsa da bir sınır var ondan ötesinde neler olduğunu bilmediğimiz için kısmet diyeceğiz. Yani bu aşamada dr a teslim olup olayı fazla tırtıklamadan rahat ve realx bir şeklide o masada uzanmak yapılacak en iyi şey Tam o anda kasılmamanız için dua okuyabilirsiniz veya en sevdiğiniz tatil yerinde bebişinizle sizi hayal edebilirsiniz Ya da seneye bebişle bir Kıbrıs Böyle şeyler Ama eminim tüm olumlu arkadaşlarım başaracak .
Bu arada üçüz haberi alan arkadaşımı da tebrik ederim Ben bu yaşımda reduksiyon yaptırmazdım diyebiliyorum ama anne ve baba 28 yaşında Artık onlar karar verecek ama sanırım yaptıracak gibi. Hayırlısı olsun Yaş denilince bazen torununuz mu sorusuyla karşılaşınca hiç sıkılmadan ' insan böyle bir soruyu nasıl sorabilir akıldan geçse de sorulur mu ne kaba bir hareket ' diye fırçayı veriyorum en çok bu patavatsızlığa kızıyorum Öğrensinler zarif olmayı diyorum
Arkadaşlarım size başarılar yine görüşürüz
Papatyam,
Yine her zamanki gibi pozitif ve enerji dolusun.....
Foruma ilk kaydolduğumda donasyon düşünüyordum ama kafamdaki çelişkileri silmem ve kararlılığım senin sayende oldu...
Şu patavatsızlık konusuna gilince, aynen katılıyorum sana....
Tiroid hormon testini transfre kadar birkaç kez tekrarlamam gerekiyor.. Geçenlerde hemen yakınımda sağlık ocağı var,aile hekiminden istedim testi.. Doktor, bana ilk kez geliyorsunuz isterseniz başka testlerde yapalım dedi ve akdeniz anemisi var mı onun için de test yapabiliriz ama bu yaşta çocuk filan düşünmüyorsunuzdur herhalde o yüzden gerek yok demez mi!!! Ben de bir an durakladım sonra evet aynen çocuk düşünüyorum dondurulmuş embriolarım var dedim...
Bir başka örnekte cuma günü rahimkalınlığı ölçtürmem gerekiyordu. Burdaki doktorumdan randevu al, git gel uzun iş geldi bana.... Bana yakın özel bir tıp merkezinde ölçtüreyim dedim...Doktora tüp bebek yaptıracağımı, rahim kalınlığı ölçülecek dedim. Bana demesin mi sizce bu yaşta anne olmak doğru mu diye... Ben de, benim genç yaş yumurtalarımla dondurulmuş embriolarım var dedim. Ayrıca anneannem 45 yaşında son çocuğunu doğurmuş ailesel bir özellik geç doğurmak diye geyik yaptım :)))) Ee ne yapalım, donasyon yaptıracağım doktorcum sen kafana takma diyecek değildim ya

)))
Ben şu son 2-3 yıdır şunu anladım; tüp bebek doktorları dışında, doktorlar da dahil olmak üzere bir çok insan 40 yaş üstü çocuk doğurmayı normal göremiyor..
İşte bizler farklıyız; donasyon kararını alabilmek bir ayrıcalık..güç gerektiriyor .....Bir de 40 yaş sonrası doğaya hükmedip, her ne koşulda olursa olsun ben doğuracağım demek hayata fark atmak değil de nedir?
BİZLER FARKLIYIZ,BİZLER GÜÇLÜYÜZ !!!
Gülcemize bir ömür mutluluk,sağlık ve başarı diliyorum ailesi ile birlikte... Eminim senin gibi bir anneye sahip olmak onun için büyük şans.. Sen ne kadar benzetmesen de büyüdükçe senin gibi davranacak ; sen onun annesisin.. idolüsün.....
Desteğin ve tavsiyelerin için sonsuz teşekkürler.... Kendine yavrularına iyi bak... Mutlu kall...