Fblı a katılıyorum!!!Arkadaşlar,özelden tek tek yazışmak yerine burdan yazmayı yeğledim ki hepinizle paylaşabilmek adına,
* Donör konusuna lütfen takılmayın artık ve her şeyi oluruna bırakın.... Biri bi şey söylüyor, öteki başka bi şey;kulaktan kulağa, özelden özele aktarım derken bu donör konusu şehir efsanesine döndü..... Sizlere nacizane tavsiyem özelden de birbirinize donör konusunda vesvese yapmayın.... Bu işe ya karar verilmiştir ya da verilememiştir....... DOKTORUNUZA GÜVENİN...
*Kan grubu konusunda eğer rahatsız oluyorsanız kendi kan grubunuzda ısrar edin... Rh faktör farklılığında doktorunuzu uyarın önlem alacaktır.....DOKTORUNUZA GÜVENİN.......
Donörün kan grubu farklı olduğu için vücut embrioyu kabul etmeyecekse, eşimizin kan grubu farklı olduğu için de vücut embrioyu kabul etmezdi (bilimsel sitelerden araştırın)...........
*Bu konuda hizmet veren doktorların hepsinin de bilgisi ve becerisinin aynı olduğu kanaatindeyim. Belki biraz ilgi farklılığı olabilir.. Bu yüzden kalbiniz nereyi istiyorsa oraya gidin.....ben öyle yapıyorum...ve... DOKTORUNUZA GÜVENİN... Negatif sonuç da pozitif kadar ihtimal dahilindedir unutmayalım..Ve bunun için eğer çok geçerli bir neden yoksa lütfen doktorumuzu suçlamayalım... Bana %70 dedi,80 dedi falan filan... Bunlar teferruat.. Eğer %1 ihtimal pozitifse bile ve bu bize lutfedilmişse pozitif olur... Sorun bizim mekanizmamızdan ya da kaderimizden de ileri geliyor olamaz mı?
*Panik,stres ve telaş yapmayın........ KENDİNİZE GÜVENİN VE İNANIN....
*Hazırlık aşamasında eşinize, ailenize ve yakınlarınıza negatif enerji yüklemeyin......Yaşadığımız eşimizin, ailemizin ya da başka insanların bize yüklediği bir eksiklik ya da kusur değil! Bunun için kimseyi suçlamayın..
Evet biliyorum duygusallaşıyoruz, ilaçlar hormonlar bizi farklılaştırıyor ama bilhassa eşlerimizle barışık olarak transfere hazırlanmak çok önemli.... Çünkü gerginliğimizi karşı tarafa aktardığımızda aynı gerginlik 2 kat olarak bize geri yansır....
*Kendimize acımayalım.... Herkes doğuruyor, etrafım gebe dolu, filanca bunu söyledi şöyle dedi....v.s.... Bardağın boş değil dolu tarafına bakalım.... O doğurabilen herkeslerin de başka eksikleri vardır muhakkak.... Hayat böyle...
*Yediğinize içtiğinize dikkat edin.... Coladan uzak durun. Tam bugday ürünleri tüketin mutlaka, beyaz undan uzak durun.. Nar ekstreleri veya gerçeğini kullanın. Mutlaka hergün sebze meyve yeşillik bol bol tüketin. Tarçın ve harnup tozu tüketin. Yalnız eşleriniz için harnup tozu değil pekmezi olsun... Arı sütü, polen, ginseng ve tabii ki spiriluna karışımı çok değerli..
*Spor yapmayı ihmal etmeyin..En azından düzenli yürüyüş yapın..
*KENDİNİZLE BARIŞIK OLUN VE KENDİNİZİ SEVİN... Gerisi gelecektir... Hepiniz sevgiyle ve mutlu kalın...
Şu an hatırlayamadığım konu olursa yazacağım...
forumun dahada zenginleşmesi ve faydalı olması için soruları, korkuları ve bilgileri genelde paylaşmanın daha iyi olacağı görüşündeyim.