Selam ya,
ne güzel senden haber almak geçenlerde merak ediyordum nasıl acaba diye??
Oğlunun sağlığına, az kilo almana ve moralişn yerinde olmasına çok sevindim..
Herşey yerinde ve kararında gidiyor ne güzel.
Haberlerini bekliyoruz.. Doğumdan sonrada girip deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu oluruz..
Sevgiyle kal

Hatırlatma bebek mobilyasındAki boya ve vernik kokusunu solumayın. Mümkünse odanın penceresi günlerce açık dursun.
Bu kuaförde de saço boyananların yanında boyayı solumayın..
Hertürlü kimyasaldan uzak olun..

Sevgili rüzgarselin,
Hamileliğin boyunca onca problemine rağmen forumu takip edip, desteğini esirgemediğin için kutlarım seni.... Forum sana, sen foruma destek verdin.. Eminim bu paylaşımın gücünü taa derinde hissetmişsindir... Görünüp kaybolan arkadaşlarımızdan olmadın...
İnşallah göz açıp kapamayla geçecek, yumuşacık bir doğumla kavuş kızına..
Sana ve Selin e :) sevgilerimi gönderiyorum güzel anne...

fbli ben donasyonu bu forumda duydum, buradan öğrendim. nerede yapılır? nasıl gidilir? nerede kalınır? hangi telefonla konuşulur? vs vs. bu forumu keşfetmeden önce böyle bir dünyadan bihaberdim.
üye olduğumdan beri öyle büyük destek ve umut oldu ki bu forum bana! ilk denememde heyecanımı paylaştı herkes. negatifi alınca hayal kırıklığımı. efsune nin analizleri, papatya nın rahatlatıcılığı bana çoook iyi geldi. 2. denemede pozitifi alınca benimle sevindiniz.
sonra birsürü aksilik yaşadım, hep yanımdaydınız. umut verdiniz, destek oldunuz. burada inanılmaz bir enerji var. yaşadıklarımızın sanal değil, tam da gerçeği burada yazılanlar.hepimizin yüreğinden gelenler. bu paylaşımın gücünü hissetmemek mümkün değil.
(duygulandım yazarken :) ağlamadan nokta koymam lazım :))
biz de sana sevgilerimizi gönderiyoruz :) yakında senin için burada bayram havası estirmeyi diliyoruz.

slm kızlar nasılsınız
runyadan ses yok merak ediyorum,inşallah sonucu güzel olur...
doğumu yaklaşan anneler Allahım (sezeryan normal farketmez:)) bebişinize sağlıkla kavuştursun:))
nisanda gitcek gün sayan arkadaşlar...bol sanslar..
kızlar benden haberler,cyclo prognavayı 2 yıldır dosdoğru kullanan ben,hapları bu dönem kullanırken yalnışlık yapmışım..ama Firdevs hanım bi sorun olmaz dedi daha erken adet olurmuşum:)) ve lucrini yarın sabah çok erken saatde vurulmam gerekecekmiş...
heyecanlıyım kızlar...inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur...

Kızlar bugün orgalutran ilk iğnesini göbekten vurdum . Sperm verildiği günde son yani 5. Olgalutranı vuracağım,

Rüzgarselin yazdıkların ne güzel. Forumun etkileri yapabilecekleri ve derinliğini çok güzel özetlemişsin.

Hiçbirşey sanal değil bizler gerçeğiz . Yaşadıklarımız az değil..
Gözleri dolan tek sen değilsin hisler karşılıklı;))

herkes iydir inşallah. kutlu doğum haftanız mübarek olsun. nisan yolcularının hepsini pozitif ve hayırlı sonuçlarla bekliyoruz.rüzgarselinciğim doğuma az kaldı ayyyyy mis kokulu bebiş geliyo pek yakında inşAllah. bende bu perşembe günü gidiyorum kalp atışlarını duymaya inşAllah. normalde yarın gitcektik ama iş yerinde bi kaç arkadaş izinli bende izin alırsam sorun olucaktı. Dua edin kızlar bebişimizin tık tık kalp atışını duyalım.mercimeğim benim yaa...şu an hala hayal aleminde gibiyiz eşimle. riskli dönem geçene kadar korkumuz geçmeyecek ama orada bize ait bi miniğin kalp atışlarının olduğunu bilmek bile bizi çook mutlu ediyor.herkese mutlu mesut günler,aylar,yıllar diliyorumm...

Sevgili arkadaslarim

bende söz verdigim gibi size haberleri yazayim - doktor randevumuz vardi bugün. bebislerim büyümüs masallah 12 cm gibi olmuslar. ikiside üst üste yatiyorlardi. biri yine haraketliydi bayagi :) cinsiyete gelince, bizde merakla bekliyoruz cünkü yavas yavas bir kac alisveris yapmak istiyorum...ama yine tam olarak belli olmadi - doktor bir tanesi büyük ihtimal erkek dedi - digeri ise yine hic istifini bozmadi yavrum :)

haberler böyle...doktorda öyle sedyede yatip ultrason yaparken, yüce tanrim dedim, eskiden televizyonda olsun, internetde olsun böyle ultrasona bebek bakma sahneleri gördükce, hep aglardim, icim kan aglardi..sanki hic ben öyle sey yasamiycakmis gibi, erisilmiycekmis gibi gelirdi..ve bugün ben kendim yasadim ve insallah Allah tamamini erdircek......demek istedigim UMUTLARINIZI HIC MI HIC KABEYETMEYIN ...insallah herkes burda böyle bunlari yasiycak.......

zaten rüzgarselin in dedigi gibi, bende burda donasyon olayini tam olarak ögrendim, nerde nasil yapilir, hangi doktorlar diye..yani bu forum ve forum arkadaslarimiz inanin hep cok destek oldu.......iyiki varsiniz arkadaslar ve hepde birbrimize destek olalim derim...

Hazırlık aşamasında olanlar,
Deneyenler, deneyip negatif alanlar, denemek için gün sayanlar,
İlaç kullananlar,
Testi pozitif olanlar,
Kalp atışını duyanlar duymayanalar,
Doğuma gün sayanlar,
İkiz üçüz bekleyenler,
Cinsiyetini öğrenmek için heyecan duyanlar
Taşıyı anne ile umuda kavuşma yolunda ilerleyenler,
Bebeklerinin doğum gününü kutlayanlar,
Çocuklarını büyütenler,

Forumdaki bereketliliğe ve canlılığa bakınca çok mutlu oluyorum.

gerçekten doğa kadar renkli.
herşey var burada hayatın ta kendisi işte.
bu sadece bir konuda ki renklerimiz kim bilir daha neler neler yaşanıyor aynı anda.

kimbilir hayat kime ne hazırladı. düşünsene belki de gelecek ay şu günlerde kalp atışları için heyecan duyacağız.
hayat bize ne hazırlarsa bizi de ona hazırlasın inşallah......:16:

ne kadar güzel anlatmışsın hislerini. insanın içi ısınıyor sen yavrum derken , yavrularından söz ederken. Ne şanslı çocuklar olacak bizim çocuklarımız..... bu kadar beklenen bu kadar istenen bu kadar özlenen çocuklar. :emir_bebek:

ne kadar güçlü bir istek anne olmak isteği
ALLAH KİMSEYİ YOKSUN BIRAKMASIN BU DUYGUDAN İNŞALLAH...

bebekçim o kibar sakin olan kız diğeri de erkek
gelecek ay maç yapmaya başlarlar içerde sen tekmelerden anlarsın maçı inşallah. sağlıkla doğumlarını da konuşuruz burada
bak gülce 1 yaşında olmuş shantinin kızı 3 allah herkese göstersin inşallah sırasıyla bu güzel anları..

bugün kan testlerim çıktı , şekerim yüksek çıktı yarın diyetisyene gidicem şeker ve tatlı yasaklandı :((( bu aksilikler ne zaman peşimi bırakacak acaba :(

Arkadaşlar bugün test yaptırdım. Ve ultrasona girdim. Fsh kendiliğinden 8,00 e düşmü,. Ultasonda 6 folikül vardı. Ahm 0,80 doktor bu şansı kaçırma dedi. Bende ilk ve son kez tüp bebek denemesine başladım. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama kafam çok karışık. Benim donasyon temmuz yada ağustosa sarkacak. Tüp olmazsa 2 ya da 3 ay bekleri. Yeter mi sizce?

arkadaşlar şuan durumunuz nedir bileemiyorum ama .sizleri çok merak ediyoruzçrunyacım senin sonucunu almış olman lazımdı canım.olumlu olumsuz bizede bir ses verirsen çok seviniriz...
dilemmacım seninde transferin oldumu rahim kalınlığın kaç oldu bizleride bilgilendir canım.umarım ikiniz içinde herşey yolundadır sevgiyle kalın şansınız bol olsun kızlarrr

Arkadaşlar bugün test yaptırdım. Ve ultrasona girdim. Fsh kendiliğinden 8,00 e düşmü,. Ultasonda 6 folikül vardı. Ahm 0,80 doktor bu şansı kaçırma dedi. Bende ilk ve son kez tüp bebek denemesine başladım. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama kafam çok karışık. Benim donasyon temmuz yada ağustosa sarkacak. Tüp olmazsa 2 ya da 3 ay bekleri. Yeter mi sizce?

canım 6 folokül çok iyi fakat amh değerinide dikkate almak gerek..bence tüp bebek denemelisin.sonuçta olmazsa en fazla 3,4 ay gibi bir zaman kaybın olur..tabii hamile kalma şansınıda göz ardı etmemek lazımm.hakkında hayırlısı olsun

Canim benim cok sevindim, bebeklerini gormussun. Biri erkek belki digeri de kiz olur. Allah gonlune gore versin..
Sevgili arkadaslarim

bende söz verdigim gibi size haberleri yazayim - doktor randevumuz vardi bugün. bebislerim büyümüs masallah 12 cm gibi olmuslar. ikiside üst üste yatiyorlardi. biri yine haraketliydi bayagi :) cinsiyete gelince, bizde merakla bekliyoruz cünkü yavas yavas bir kac alisveris yapmak istiyorum...ama yine tam olarak belli olmadi - doktor bir tanesi büyük ihtimal erkek dedi - digeri ise yine hic istifini bozmadi yavrum :)

haberler böyle...doktorda öyle sedyede yatip ultrason yaparken, yüce tanrim dedim, eskiden televizyonda olsun, internetde olsun böyle ultrasona bebek bakma sahneleri gördükce, hep aglardim, icim kan aglardi..sanki hic ben öyle sey yasamiycakmis gibi, erisilmiycekmis gibi gelirdi..ve bugün ben kendim yasadim ve insallah Allah tamamini erdircek......demek istedigim UMUTLARINIZI HIC MI HIC KABEYETMEYIN ...insallah herkes burda böyle bunlari yasiycak.......

zaten rüzgarselin in dedigi gibi, bende burda donasyon olayini tam olarak ögrendim, nerde nasil yapilir, hangi doktorlar diye..yani bu forum ve forum arkadaslarimiz inanin hep cok destek oldu.......iyiki varsiniz arkadaslar ve hepde birbrimize destek olalim derim...

Canim benim cok sevindim, bebeklerini gormussun. Biri erkek belki digeri de kiz olur. Allah gonlune gore versin..

gözün aydın sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde dünyaya gelsinler en önemli olan bu canım.kız erkek her ikisinede razıyız.yeterki sağlıklı gelsinler.tabii insan merakta etmiyor deyıl hani..

Selam tweety7883
Bu aralar forumu okuduğunu gözlemledim.
Hamilemisin ?
Eğer öyleyse çok sevindim adına.
Sürecini bizle paylaşırsan memnun oluruz?!
Sevgiyle kal

tam altı aydır vajende hassasiyet .tuvaletten sonra yanma ,acıma ve hassasiyet sorunu yaşıyorum.idrar tahlili temiz smear sonucu temiz..dünya kadar antibiyotik bana mısın demiyor.artık çok sıkıldım.bu gidişle donasyon denemek riks gibime geliyor .iki tane ayrı doktora gittim bir sorun yok diyorlar ya çıldırıcam niye acı çekiyorum ben o zaman...neyse yarın bir kez daha doktor yolu gözüktü bana ...

Selam tweety7883
Bu aralar forumu okuduğunu gözlemledim.
Hamilemisin ?
Eğer öyleyse çok sevindim adına.
Sürecini bizle paylaşırsan memnun oluruz?!
Sevgiyle kal

merhaba,
evet hamileyim 27 haftalık :nazar: ekim ayında aşılama yaptırdım ilk aşılamada pozitifi gördüm çok şükür
diğer topicten bir arkadaşın msjlarını okuyordumda ismi "kampa" tabi sadece onun değil hepinizin yazılarını
verdiği mücadeleleri tek tek okumuş, göz atmış oldum.. Her birinizi sabrınızdan dolayı tebrik ederim..
Rabbim bu yolda maddi manevi sıkıntı çeken mücadele veren herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese
tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
Sevgiler :16:

Son düzenleme:
tam altı aydır vajende hassasiyet .tuvaletten sonra yanma ,acıma ve hassasiyet sorunu yaşıyorum.idrar tahlili temiz smear sonucu temiz..dünya kadar antibiyotik bana mısın demiyor.artık çok sıkıldım.bu gidişle donasyon denemek riks gibime geliyor .iki tane ayrı doktora gittim bir sorun yok diyorlar ya çıldırıcam niye acı çekiyorum ben o zaman...neyse yarın bir kez daha doktor yolu gözüktü bana ...

tress selam
Sistit olduğumuzda olan yanma ve hassasiyet gibiyse şöyle.
Onca antibşyortik iyi bakterileride öldürmüştür.
Oysa bir miktarda iyi bakteride lazım.

Günde 12-15 büyük bardak papatya çayı iç.
Sarı ortası beyaz yaprakları değil.
Arifoğlunun almany-a için ihraç ürettiği papatya çayı gibi.
Banyoda ise papatya çaylı ılık aıcak arası suda otur yarım saat.

Çok sık su içmelisin bence orayı sık tuvalete çıkmalısın.

Back
X