Selam herkese,

atessn ve efsune coğu gitti azı kaldı sanırım.. ve ayrıca kırkların karışması olayını yaşayacaksınız gibi görünüyor :) haydi hayırlısı bakalım :) dualarımız sizinle :)

Yosuncuğum ne mutlu oldum anlatamam yeniden deneme kararı vermenize.... Hadi davran bakalım sıra sende..
Bizim sinerjimizle o bebeğin gelmemesi mümkün değil...
Mutlu kall..

fb'li senden de güzel haberler bekliyoruz. Ciddi ciddi bahar bereketi ile geldi :) haydi sıradan devam :)

buda transferi muhtemelen yapılmış olan efsune ve atessn için ve ayrıca test gününü bekleyen, pozitif alıp bebeklerini bekleyen arkadaşlarımıza gelsin benden

:16: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar: :nazar:

[video=youtube;sp2KkjPFSFY]http://www.youtube.com/watch?v=sp2KkjPFSFY[/video]

veee donasyon topiğinde yosunnn farkı :)
harikasın yosun :)) daha da keyiflendik.
bir yazımda efsune ye nisanda gidin yazmıştım. hakikaten nisan oldu.
seni de kendime benzetiyorum. o yüzden ağustos sonu diyorum.
ikinci denememde transferim 31 ağustostaydı.
harika bir yaz geçirmiştim. hatta öyle harikaydı ki donasyonu ertelesem mi diye bile düşünmüştüm.
ama sonra vazgeçip gittim. iyi ki gitmişim.
senin ikinci deneme de ağustos sonu olur belki ne dersin? muhteşem bir yazın ardından...

Son düzenleme:
Transfer adımıda hayırlısıyla gerçekleşti..

Firdevs hn bizi zatenn çok hazırlamıştı. Sperm morfolojisi dolayısıyla fazla embryo çıkmayacağına dair..

1 embryo a kalite bir tanesi a kalite olma yolunda bir tane daha olmak üzere 3 embryo transferi oldum.:46::52:

Çok rahattım idrar kesem bayağı doluydu ama kendimi sıkmadan çok relax gülerek duayla tarnsfer oldu.

2 saat dinlendik sonrada otele geldim yatıyorum;)))

Tüm forum sayenizde bugünlere geldim valla;))

Destek oldunuz dualarınızla enerjinizle yanımda oldunuz. Duygusalım foşurduyorum valla!!

Allah sizlere herşeyin güzelini ve iyisini kısmet etsin!!

Hepinizi kucaklıyorum sevgiyle kalın

heyecan dorukta yaaa neler yapıyorsunuz en kısa zamanda yazın olur mu?sizden güzel haberler bekliyouz inşallah embiriyolar a kalite blast olur ve hemen tutunurlar size ve hayata:))) bu arada forumdan baya kişi tanışmış oldune güzel yaa yazarken gözünüzün önüne gelir :))))

Trannsferden sonra dinlenirken atessn odama süpriz yaptı. Ziyarete geldi.
Çok mutlandırdı kenetlendik valla!!
Sadece biz giderken o yeni inmişti ben uğrayamadım yanına

Onun tarnsfer haberini bende heyecanla bekliyorum;)):16:

Firdevs hn bizi zatenn çok hazırlamıştı. Sperm morfolojisi dolayısıyla fazla embryo çıkmayacağına dair..

1 embryo a kalite bir tanesi a kalite olma yolunda bir tane daha olmak üzere 3 embryo transferi oldum.:46::52:

Çok rahattım idrar kesem bayağı doluydu ama kendimi sıkmadan çok relax gülerek duayla tarnsfer oldu.

Destek oldunuz dualarınızla enerjinizle yanımda oldunuz. Duygusalım foşurduyorum valla!!

Canim benim hayirli olsun!!! 3 embyro almissin bu cok iyi...zaten simdikten sonrasi sadece ve sadece yüce rabbime kalmis bisey...o isterse olucakdir canim..icini hep ferah tut......duygusal olman cok normal...bin bir türlü aklindan olaylar tabii geciyor...yeri geldiginde agliycaksin, yeri geldiginde güleceksin - ama insallah sen hep gülüceksin yakinda canim yaaaaaa......................

Kızlar nasılsınız? Bugün gündem yoğun biliyorum malum transferde olan arkadaşlar var :))

Ama benimde sizlere haberim var... Allah izin verirse 30 nisan salı günü sabah Kıbrısa uçuyoruz... eşim sperm vercek sabahtan sonrada transferi beklicez işte... Tabi bu arada Kıbrıs tatili... inanılmaz heyecanlıyız ikimizde ve kimsenin haberi yok. Annemler falan diyoki tatil için çok erken değil mi niye haziran temmuz değilde nisanda gidiyosunuz falan :))) çok güldük eşimle ama o bilmiyor torununu alıp gelcez inşallah yarabbim inşallahh...

Transferdeki arkadaşlarımız güzel haberlerle gelin inşallah...

Sevgili Gerdog, ne kalmis surda 30 nisana - haftaya :) hayirli olsun cani..hangi merkeze gidiyorsun? biraz bahsedersen seviniriz.

ohhhh sonunda, artık annemin rahmindeyim diyor bir tanesi :))
atessn e de 2 tanesi öyle diyecek birazdan :))

atessnle paylaşımınız çook özel. kadim dostluklardan olacak sizinkisi :)

şimdi huzurla bekleme zamanı. hani hep bize derdin ya; komedi filmleri izleyin, hayal edin, kendinizi hamile gibi hissedin, vizyonlayın.
nefes egzersizleri, belirli yoga hareketleri. bunları unutma olur mu?

sabahtan beri ziyaretçi üye sayısı 7 den aşağı düşmedi. üye 5 ten aşağı düşmüyor.
ziyaretçiler muhtemelen telden girenler.
ellerimiz kenetlendi. dualarımız kabul olsun...

Önclikle FB li sana sözümü tuttum , haberin olsun. :-) Yurt dışı seyahati yüzünden forumu okuyamamıştım. Enfes haberler okudum şimdi vee çook mutlu oldum

Tebrikler bizimklup bhcg testinin sonucu çok iyi çıkmış. Allah nazardan saklasın bir aksilik arama lütfen..

Efsune ve atessn bugünmüş trensferiniz Allah en hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallah,

Bebek, rahim ağrıları çok normal arkadaşım, dr gözükmüşsündür zaten,

Evet sanırım mayıs ın 2. haftası gideceğim gibi görünüyor. Berk bey hala bir zaman belirlemedi:-))) onun sayesinde bu bulduğum işten atılacam o olacak.

estorfemin 9. günü 5.9 mm çıktı endometrium.. Önce günde bir tane şimdi son 3 gündür günde 2 taneye çıktık. Kaç mm olması gerektiğini cidden bilmiyorum ama gidinceye kadar iyi bir mm gelir herhalde

Transferdekiler ve transfer yaptırmış olanlar :-) Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:-)

Kalbim sizlerle

Ço sevindim şekercim... Ayrıca benide foşurdattın oradan buraya bilesin.. inşallah foşurdamalarımız hep böyle güzel şeyler için olur bundan sonra :)

veee donasyon topiğinde yosunnn farkı :)
harikasın yosun :)) daha da keyiflendik.
bir yazımda efsune ye nisanda gidin yazmıştım. hakikaten nisan oldu.
seni de kendime benzetiyorum. o yüzden ağustos sonu diyorum.
ikinci denememde transferim 31 ağustostaydı.
harika bir yaz geçirmiştim. hatta öyle harikaydı ki donasyonu ertelesem mi diye bile düşünmüştüm.
ama sonra vazgeçip gittim. iyi ki gitmişim.
senin ikinci deneme de ağustos sonu olur belki ne dersin? muhteşem bir yazın ardından...

inşallah rüzgarselin.. ama işimiz turizm ve zaten sezon kısa.. ağustos olmasa da ekim kasım belki:) zaten karar aldım.. bu iş için hesap acıp ayrıca para biriktiricem.. diğer işlere harcanmasın diye :1: kaynayıp gitmesin diye:1:

sabahtan beri ziyaretçi üye sayısı 7 den aşağı düşmedi. üye 5 ten aşağı düşmüyor.
ziyaretçiler muhtemelen telden girenler.
ellerimiz kenetlendi. dualarımız kabul olsun...

benimde dikkatimi çekti :1: efsune ve atessn'in rating farkı işte :9:

Çok sevindim Efsune, Rabbim evlat özlemini sonlandıracak inşallah... Sen ve bu topikteki herkes bu mutluluğu fazlasıyla hak ediyosunuz bu topikteki sevgi, bağlılık, destek inan başka yerde yok. Ben çoğu zaman oturup sadece burayı okuyorum eşim kafayı yedin forumlarda diyo ama olsun :))))

Çünkü ben buradaki başarıları okudukça ümitleniyorum ve bigün benimde olcak diyorum. Bigün hepimizin olcak ben inanıyorum. Herkesi öpüyorum çok çok...

Önclikle FB li sana sözümü tuttum , haberin olsun. :-) Yurt dışı seyahati yüzünden forumu okuyamamıştım. Enfes haberler okudum şimdi vee çook mutlu oldum

Tebrikler bizimklup bhcg testinin sonucu çok iyi çıkmış. Allah nazardan saklasın bir aksilik arama lütfen..

Efsune ve atessn bugünmüş trensferiniz Allah en hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallah,

Bebek, rahim ağrıları çok normal arkadaşım, dr gözükmüşsündür zaten,

Evet sanırım mayıs ın 2. haftası gideceğim gibi görünüyor. Berk bey hala bir zaman belirlemedi:-))) onun sayesinde bu bulduğum işten atılacam o olacak.

estorfemin 9. günü 5.9 mm çıktı endometrium.. Önce günde bir tane şimdi son 3 gündür günde 2 taneye çıktık. Kaç mm olması gerektiğini cidden bilmiyorum ama gidinceye kadar iyi bir mm gelir herhalde

Transferdekiler ve transfer yaptırmış olanlar :-) Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:-)

Kalbim sizlerle
Hayırlısı theocuğum
Kalınlık ta 8 mm minimum max 16mm
Zaten sık kontrol ettir eğer ilk denemede kalınlık ile praoblemin olduysa eğer.
Ben söylebnen günden bir önce baktırdım hemen bir gün önce artırık ilaçları.,

Mayıs bahar ayı güzel bir dönem hayırlı olsun;!

haa birdee demiştim ya bebek kediler yolda diye.. geldiler 2 haftalık olacaklar neredeyse :1:

$DSC08721xx.webp$DSC08680xx.webp$DSC08711xx.webp

Sevgili Gerdog, ne kalmis surda 30 nisana - haftaya :) hayirli olsun cani..hangi merkeze gidiyorsun? biraz bahsedersen seviniriz.

tekrar selam canım.. aynen az kaldı ama sanki zaman geçmez oldu benim için.... Ben Kıbrıs tup bebek merkezine gidiyorum Halil ibrahim tekinin hastasıyım canım. şimdiye kadar bi sorun çıkmadı çok şükür. inşallah transfer olana kadarda bi aksilik çıkmaz bu ara saçma sapan şeyler düşünür oldum işte :((

CANIM geri sayım başladı desene.ayyyyyyyy inşallah tutunurlar annişlerine.test gününü iple çekiyoruz bizde canım.inşallah mutlu haberler vericeksin bize canım. dikkat edin kendinize. atassn ciğime de pozitif haberler diliyorum canım. hadi bakalım topik aynı anda iki mutlu haber alıcak İNNNŞŞŞŞALLLLAAAAHHHH....

Efsun çok şükür transferin gerçekleşti.. 3 embrio harika...çok sevindim....
İnşallah sağlıklı bir pozitif olacak...
Çok gezinme birkaç gün...

canım çok hayırlı olsun trtansferin sana hayırlı bir evlat getirsin inşallah seni relax gördüm ve olanı kabullanmiş stresini atmış gibi görünüyorsun canım ya bu pozitifliğinle inşallah herşey yolunda gidecektir tebrikler canım

Back
X