şimdi bütün sayfaları bir çırpıda okudum. çok ama çok mutlu oldum. insan belli bir yaştan sonra hayatına yeni arkadaşlar sokamıyor en azından ben öyleyim. eski bir elin parmakları kadar bile olmayan birkaç arkadaşım var onlarlada 2 yıldır şehir değiştirdiğim için görüşemiyorum. bu konuyu zaten kimseyle paylaşmadığım için son bir yıldır sadece burada sizlerle konuşuyor ve paylaşıyorum.
ve bu süreçte farkettim ki meğer benim ne kadar çok arkadaşım varmış. inanın bunu hissettim çok teşekkür ederim herkese.
hele efsune ile istesek denk gelmez bu kadarı. okadar mutlu oldum ki bugün transfer için gittiğimizde girer girmez doktoru görmeden kendisini görmek istediğimi söyledim. henüz çıkmıştı transferden sımsıkı birleşti ellerimiz. şans diledik birbirimize. okadar iyi geldi ki bana canım yaa. allahım ol de ne olur. efsune anne olacak öyle hissediyorum.
bana gelince herşey mükemmeldi. çok rahattım hiç sıkmadım ilk kez kendimi. şevket bey çok babacan çok sıcak biri beni çok rahatlattı. can bey zaten harika. hem çok bilgili konusunda hemde çok samimi. allah razı olsun onlardan gerçekten çok sevdim onları. ellerinden geleni yaptılar.
can bey 13 embriyomuz vardı bunlardan 8 tanesi blast oldu dedi. hepsi çok iyi bana sorarsanız 2 tane transfer edilmesini öneririm dedi. diğerlerini de dondurmadık. bıcırıklardan 2 tanesi transfer edildi. hakkımızda hayırlısı bakalım. ilk günden beri can bey ne dediyse harfiyen yaptım artık allahım ol derse olacak. onlara çok teşekkür ederim.hele can bey dün gece dua ettiğini söyledi çok mutlu oldum allah ondan razı olsun ben binlerce kere razıyım....
arkadaşlarım tekrar çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız.