Herşeyden önce çok geçmiş olsun.
allah korumuş ki şimdi hayatta..
Bir ara vaktin olursa olay öncesi eşinin ruh hali, senin ruh halin, transfer için hayaller, ne konuştunuz?
O olaya nasıl bakıyordu?
Çünkü tam bu denemeye yakın olan olayın bilinçaltında bir anlamı olmalı?
Seni özlüyor ve bir an önce eşinin iyileşmesini diliyorum çünkü senin hayatını zorlaştıran bir durum söz konusu şimdi;((

Canım eşim iyi hastanedeyiz şu an esim bebek hep çok istenmiştir bilinçaltımda olmayacak korkusu hep bendesine çünkü hastaliklar olumsuz denemeler hep benim ümidimi kırmıştır ama iki senedir bu üçüncü olacak biliyorsunuz çok umutluyum sizlerinde hayalleriyle ve tedavide iyi gidiyordu ben çok güçsüzümdür bünye olarakta kararlılık yönünden de ama sizin güçlülüğünüzden ders almıştım örnek olmuştunuz esim rahattır Kıbrıs'tan önce Fethiye'ye uçmaya gidecekti beni Ankara da bırakacaktı dönüp alacak Kıbrıs a uçacaktım zevklerinden taviz vermez uçma tutkunu ama abartınca böyle oldu ters rüzgar iniş anında 1-2 metreyle kıyıya atmış onu Tv'ler hepsi istisnasız ana haber bültenlerinde iki gün gösterdi ucuz kurtuldu geçen senede motosiklet kazası ve bel fıtığı ameliyatı oldu üstelik iyileşir iyileşmez kayak yapmaya gitmişti bütün kış gittik KAYSERİ ERZURUM falan böyle bir koca bebeği yaparız DER hep hayırlısı artık

slm cnm ,
bende su an beklemedeyim uymurta donation yapyiorum.Dr.Firdevs hanimda
Hidirillez her yil kendi capimda yapardim.Bende adanada okudugum icin yörelerin geleneksel olarak yapyiordum.dilegini ciz gül agacina as denirdi.yada gül agicagina as denirdi.
Bende bebek istedigim zaman terasidmaki gül agacina besik yapar icine oyuncak minik bebek koyardim.yaptim 2000 yilinda oldu sükür..
simdi yine yapacagim tamda zamanina denk geldi. hem bebek resmi yapip asacagim -hemde gül agacina besik ve icinde bebekler ( BEBEKLER ) koyacagim kismetse..
tüm dilekelrimiz olmasi dilegiyle
sevgiler cnm
süper bir fikir laraxcığım inşallah benim de olur.

Theo cuğum nasılsın arkadaşım özledim seni yaaa...
Yaa bırak şimdi patronu matronu... Transferini yaptır sen önce bir ... zaten o bebekleri aldıktan sonra patronu filan sallamazsın emin ol..
Bütün aklın bebeklerinde olur... Adam zaten anlattığına göre denyonun teki...:35: dünyada tek patron o mu kaldı... Sen şimdi tedavini düşün..
Şehir dışında çok yakiiin bir akraban ameliyat falan geçirmiş olsa...sen de oraya gitsen..hatta bu akraban Kıbrısta da yaşıyor olabilir... nasıl yalan? uymaz mı? Patron yalanı yutar yutar... Yutmazsa keyfi bilir :52::52::52:
Bu da sana:54::54::54:
Fb liı

:-))) Di mi yerse , ayrıca yemezse yemesin..O kadar mutlu ve sayenizde o kadar umut doldum ki :-)))) 9 ay ın sonunda doğum patlaması yaşanacak inşallah ve bizlerden sonra gelenlerede yol gösterecek burası :-)))

fB Lİ biliyordum zaten senden böyle bir sonuç geleceğini içime doğmuştu:-)

Bu arada benden gerçekten özledim:-)) Sana ses etmedim , çünkü o bekleme süreci ne sinirdir bilirim.. Özelden mesajini aldım sana ger dönüş yapacaktım ama özel mesaj kutumla ilgili sorunum var ve telim de senin teşhis ettiğin gibi arızalı:-((

Bulabildiğim en kısa süre içersinde geri dönüş yapacağım

GÜzel dostlar içim umut ve neşe dolu :-)

Canım eşim iyi hastanedeyiz şu an esim bebek hep çok istenmiştir bilinçaltımda olmayacak korkusu hep bendesine çünkü hastaliklar olumsuz denemeler hep benim ümidimi kırmıştır ama iki senedir bu üçüncü olacak biliyorsunuz çok umutluyum sizlerinde hayalleriyle ve tedavide iyi gidiyordu ben çok güçsüzümdür bünye olarakta kararlılık yönünden de ama sizin güçlülüğünüzden ders almıştım örnek olmuştunuz esim rahattır Kıbrıs'tan önce Fethiye'ye uçmaya gidecekti beni Ankara da bırakacaktı dönüp alacak Kıbrıs a uçacaktım zevklerinden taviz vermez uçma tutkunu ama abartınca böyle oldu ters rüzgar iniş anında 1-2 metreyle kıyıya atmış onu Tv'ler hepsi istisnasız ana haber bültenlerinde iki gün gösterdi ucuz kurtuldu geçen senede motosiklet kazası ve bel fıtığı ameliyatı oldu üstelik iyileşir iyileşmez kayak yapmaya gitmişti bütün kış gittik KAYSERİ ERZURUM falan böyle bir koca bebeği yaparız DER hep hayırlısı artık

Dost acı söyler!! Ama sen anne olma yolunda asıl engelin ne olduğunu anlayasın diye bu çaba!!! Şimdi kızarsan bana bir yumruk at hayalinde bana;))

Eşin öyle koca bebek gibi davranıyorki bu seferde ona dört dörtlük bakarsan gelecek seferde başak bir kazaya karışacaktır.

Adrenalin bağılmlılığı ciddi bir ruhsal rahatsızlıktır. Adrenalin ne kadar çok salgılanırsa o kadar kendini var hisseder.

Dışarıdan ayy spora çok düşkün , ordan atlar burdan uçar şurdan kayar diye tariflenen bir durum..

Hiçte iç açıcı olmayan tür bağımlılığın ifadesidir.

Sana önerim bu sefer koca bebeğe çok iyi bakma. Annesi olmadığını nhissettir. Artık sorumluluklarını bilmeli ve yaşam şeklini değiştirmeli.

Düşünkü sen 4 ayylık hamilesin ve o yine bencilce kendi bağımlılığı için uçmaya gidecek ve kaza geçirecek..

Acaba bir çocuğun sorumluluğunu alaya hazır olmadığı içinmi böyle bir yaşamı seçiyor!!!

Unutma hiç bir yaptığımız boşunadeğil!!!
Neye hizmet ediyor bu tür yaşam şekli.

İyikii denememişsiniz.. Daha zamanı değil!! Eşin zaten istemiyor bakma diliyle söylediklerine. Önemli olan ne yaptığı..

Kafasına baba olmanın ne demek oldıuğu daha fank etmemiş... Sana büyükmgörev düşüyor..

Bİliyorum şuanda çok sevimli bir kedi gibi sana sığındı ve sen verici halinle ona yine budurmdan çıkması için yardım edecek ve sırtlayacaksın onu.. Belkide sen evdeki koca bebek nedeniyle bir başka bebek şstemiyorsun bilinçaltında..

Herşeyiyle hazır olduğunda denemelisin ki sonucun pozitif olsun

Son düzenleme:
Dualarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım. Nst ye bağlıyken bile hemen doğuma alırlarsa kızların adını unutmayayım diye düşünüyordum. Bir de şimdi kızlara yazsam mı diye. Ama hemşire bırakmadı naklen aktaramadım :) inşallah kolayca gelir kızımız. İnşallah hepinize nasip olur bu heyecanlar. Forumun hareketliliğinden o kAdar mutlu oluyorum ki anlatamam. Her pozitif sonuçta , kendi pozitifime sevindiğim gibi seviniyorum. Eşime bahsediyorum, yerimde duramıyorum. Negatifte kendi yaşadığım hayal kırıklığı nasılsa aynısını yaşıyorum. Biz çoook büyük bir aile olduk. Ve bu ailemin her üyesi benim yaşadığım mutluluğu yaşasın inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.

rüzgarselinciğim bende istiyorum senden dua ben iki dua istiyorum anne olmam için ve Allahın eşime akıl fikir vermesi için özel yazma hakkım olsaydı yazardım sana adımı ama inşallah sen doğurana kadar özel yazma hakkı elde derim.

alpilknurcuğum geçmiş olsun.

Kızlar bugün başbakan bir işçiye tek çocuğu olduğu için bas gaza dedi:)Forumda gaza bastı benim eşimse frene bastı o ayrı sıkıntı:(

rüzgarselinciğim bende istiyorum senden dua ben iki dua istiyorum anne olmam için ve Allahın eşime akıl fikir vermesi için özel yazma hakkım olsaydı yazardım sana adımı ama inşallah sen doğurana kadar özel yazma hakkı elde derim.

canım mail adresimi gönderdim özelden.
dilersen oradan yazabilirsin :))

Şimdi idrar testi yaptımve transferden sonraki 8. Gündü bugün ve 5. Gün blastosu olan embryodan hiç ses seda yok.

Çizgi görünmedi.durgunlaştım.
Ama kan testi gerçeği gösterecek. Bu çok erken bir denemeydi;((

Son düzenleme:
Sevgili gönül dostları, arkadaşlarımız bugün gerçekten güzel bir gündü.Çünkü mavinin yeşille buluştuğu, insanların akın akın hafta sonu kendilerini attığı bir güzel mekanda iki forum dostu Durugenle Theo sanki yıllardır birbirlerini tanıyorlarmış gibi sımsıcak kucaklaştı. İlk görüşteki şaşkınlıkları birbirlerine olan fiziksel benzerliklerindendi belki ama daha sonra bu benzerliğin sadece dış görünüş olmayıp burç, iş, aynı üniversite alanında eğitim vb daha pek çok alanda olduğunu gördüler. İyi ki birbirimizi tanıdık Theo ve hani bazı dostluklar vardır ya insanın gönlüne mutluluk verir, ruhunu besler, zihnini rahatlatır ve konuşmalar ağızda tatlı bir lezzet bırakır. Teşekkür ederim Efsune arkadaşım bu form sayesinde iki rumuz bugün ete kemiğe büründü dostluğa ve güzel yarınlara yelken açtı. :)))

Şimdi idrar testi yaptımve transferden sonraki 8. Gündü bugün ve 5. Gün blastosu olan embryodan hiç ses seda yok.

sanırım yarın dışarı çıkacaktın. yarın kanda baktır istersen efsune.
dedim ya idrara beta hcg çıkması için daha çoook erken. hele ki akşam.
pozitifini göreceğiz. ben inanıyorum :))

simdi normalde iki gün sonra bir kan testi daha yaptirsan daha iyi tabii, bhcg ikiye katlanmasi gerek en az, tamam bazi durumlarda tam ikiye katlanmasa bile saglikli gebelik olusabiliyor tabii
bakarsin seninki 3e katlanir :))

sonrada 2 hafta dayanman gerekicek sanirim, o zaman ilk utrasonda döl kesesi gözükmesi gerek. icinde embyro henüz olmayabilir, endise de etme o zaman yani

Selam camım , sen burda cok güzel yazmışın progesteronu ölçtürmek ıyı dır dıye , bu testın adı Almanca nedır aceba bende doktora sorayım ? BIrde sen Almanya'da progesteron mu kullanıyorsun yanı adı aynımı 100 lükmü , 200 lükmü ? Bana progesteron yerıne utrogestı verdıler ve sadece 100 lük ??? Bu anlıcan ıkıtane almam gerekıyor oda. Sahmetlı çünkü cok küçük kapsüller . :50:

canım üzülme senin de dediğin gibi erken bir denemeydi.inşallah kan testinde pozitifi görürüz,hemen moralini bozma sakın

Lucrin Depot 3.75 İğne ,Ovitrelle İğne ,Prednol 16mg ilaçları yumurta donasyonunda hangi amaçla kullanılıyor bilen ya da kullanan var mı?

kızlar bugün testim tekrarı vardı..sabah kan verdim..2 saaat sonra çıkmış...750 lerde değer...progesteronda 10 larda..çok iyi katlanmış dediler..seevindik evimize geldik..akşama doğru kasık ağrısı ve kanama başladı..bebeğimi kaybettim sanırım..pıhtı geldi..
firdevs hanımı aradık..istrahat et,bekleyeceğiz dedi...
çok kötüyüm...akşamdan beri evimize bebeğimle gelen tüm neşe gitti...ağlamaktan gözlerim şişti...
şimdi uyuyamadım...bu saatte ayaktayım..

Üzülme neolur bekle bıraz ınşallah bebegın sana sımsıkı tutunmustur. Posıtıv düşün

mrb,cok kritik bir zamanda yapmissin , üzülme herkeste farklidir.yarin degilde ertesi gün sabah erken tekrar dene istersen belki o zaman belli olur..
yada kan tahlili yaptir derim.
not . cizgi görünmedi derken zaten o kadar belirsiz görünüyorki sanki yokmus gibi ..belkdie göremedin )) yada belirgin bir cizgimi bekledin acaba ??? erken oldugu icin belirgin olmaz pek ..

iyi aksamlar

Son düzenleme:
Şifa dilekleriniz için çok teşekkürler esimin teld yeni geldi eskisi denizaltından bozulmuş hala Hastanesi'yi yarın eve dönecegız esim kayalıklara çarptı sol kaval kemığınde 4kırık var 2ay yuruyemeyecek platin çivilendi waltkrayburg baharım1980 ve durugenle konuştum ço sagolun bu forumun beni yalnız bırakmayacağını bir kere daha anladım bu dönem gidemesemde gideceğiz sanırım EYLÜL gibi bebiş haberlerinizi dört gözle takip ediyor olacağım .s.s

cook gecmis olsun cnm.esin iyilessinde insallah o günlerde gelecek cnm.
gec olsun güc olmasin ,her seyde hayir vardir .allahim beterinden saklasin diyorum.

tekrar görüsmek üzere.
iyi aksamlar.

Back
X