Herşeyden önce çok geçmiş olsun.
allah korumuş ki şimdi hayatta..
Bir ara vaktin olursa olay öncesi eşinin ruh hali, senin ruh halin, transfer için hayaller, ne konuştunuz?
O olaya nasıl bakıyordu?
Çünkü tam bu denemeye yakın olan olayın bilinçaltında bir anlamı olmalı?
Seni özlüyor ve bir an önce eşinin iyileşmesini diliyorum çünkü senin hayatını zorlaştıran bir durum söz konusu şimdi;((
Canım eşim iyi hastanedeyiz şu an esim bebek hep çok istenmiştir bilinçaltımda olmayacak korkusu hep bendesine çünkü hastaliklar olumsuz denemeler hep benim ümidimi kırmıştır ama iki senedir bu üçüncü olacak biliyorsunuz çok umutluyum sizlerinde hayalleriyle ve tedavide iyi gidiyordu ben çok güçsüzümdür bünye olarakta kararlılık yönünden de ama sizin güçlülüğünüzden ders almıştım örnek olmuştunuz esim rahattır Kıbrıs'tan önce Fethiye'ye uçmaya gidecekti beni Ankara da bırakacaktı dönüp alacak Kıbrıs a uçacaktım zevklerinden taviz vermez uçma tutkunu ama abartınca böyle oldu ters rüzgar iniş anında 1-2 metreyle kıyıya atmış onu Tv'ler hepsi istisnasız ana haber bültenlerinde iki gün gösterdi ucuz kurtuldu geçen senede motosiklet kazası ve bel fıtığı ameliyatı oldu üstelik iyileşir iyileşmez kayak yapmaya gitmişti bütün kış gittik KAYSERİ ERZURUM falan böyle bir koca bebeği yaparız DER hep hayırlısı artık