Yarın senin günün !!!
Transferde mayıs kafilesinin 3. Elemanısın;))
Ardından theo geliyor!!
Kızlar atladığım yok değilmi??

Tüm yazdıklarımızı bilşyorsun. Rahat ol en iyi yapacağın şey.. Güven huzuru çağır kendineki embryolarda seni seçsin..
Bu veletler relax ve sakinlik istiyor ve negatif cümlelerden hiç hoşlanmıyorlar;))

Dualarımzı enerjimiz senle!!!

Soru:
bazan neredeyse kapsul yamulmuş (yani çok az erimiş) olarak geri geliyor.

birde idrarda hep beyaz parçacıklar var!!

Bu sizlerinde başına geliyormu???

efsunecim aynı şey bende de oluyordu , merak etme vücudun yinede gerekeni emiyor . ben kapsülü koyduktan sonra yaklaşık 1 saat kadarda yatıyordum ama yinede çıktığı oluyordu. bir süre çıkmıyordu sonra sanki içerde birikmiş gibi bütün olarak çıkanlar oluyordu , bazen su gibi akıntısı oluyordu ve idrarda dediğin gibi beyaz beyaz çıkabiliyor içi kremsi olduğu için kapsülün . Yani bu durum çok normal .

mrb efsunecim,
sorduğun soru evet benim de başıma gelmişti... yani her şey yolunda görünüyor...
bu arada hamilesin çok sevindim senin adına.. hayırlı bir hamilelik süreci dilerim..
eskilerden........

Soru:

mrb efsunecim,
sorduğun soru evet benim de başıma gelmişti... yani her şey yolunda görünüyor...
bu arada hamilesin çok sevindim senin adına.. hayırlı bir hamilelik süreci dilerim..
eskilerden........

Seni unuturmuyum karyacığım...
Dileklerin için sağol.. Bebeğin nasıl? Sen nasılsın? Annelik nasıl?
Doğru hatırlıyorum değilmi bir oğlun olmuştu?
Yoksa ilaçlardan beunim peltemi oldu??
Kendine çok dikkat et. Sevgiler

Tahlil sonucumu aldım. 10 gün bugün. 153 çıktı hcg. Inanamıyorum. Doktorum hamilesin dedi. Pazartesi tekrarlayacağım. Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Iyi ki varsınız

Tahlil sonucumu aldım. 10 gün bugün. 153 çıktı hcg. Inanamıyorum. Doktorum hamilesin dedi. Pazartesi tekrarlayacağım. Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Iyi ki varsınız

Kalp kalbe karşıymış. Hepimizden daha farklısn bu forumda.
son yumurtalarının peşinden gittn iyi ki denemişsin!!!
Hayırlı olacak ve değein yüksek 10 . Gün için;))
Kucağna almayı nasip etisin allah!!!

nette bir sorun olduğundan ne zamandır giremedim...ve büyük mutluluklarla bir çırpıda okudum sayfaları...öncelikle forumdaşlarım kaderdaaşlarım cumanız mübarek olsun...yüce rabbim gönlünüzdekileri gerçek eylesin....
EFSUNE FBLİ YUSUFDENİZ BEE83 HAMİLELİKLERİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN...RABBİM EVLERİNİZİ BEBEK KOKULARIYLA DONATSIN...
ATESSİN İNŞALLAH VAR BİR VAKTİ ZAMANI BEBİŞİN YOLA DEVAM...GÜZEL YÜREKLİ FORUMDAŞIM...
GÜLFEMAK ACIN ACIM OLDU...ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TOPARLAN VE TEKRAR YOLA ÇIKMAN DİLEĞİYLE...
WALKSBURG DURUGEN BAHARIM VE İSMİNİ ATLADIĞIM ARKADAŞLAR VARSA HEPİNİZİN TRANSFERİ HAYIRLI OLSUN...

BİLGİNNİSA DUAN KARŞISINDA GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM...DUANI EVİME ASICAM VE BEBEKLERİMİ BU DUAYLA BEKLEYECEĞİM...GÜZEL YÜREKLİ İNSAN SAĞOL HEPİMİZE TERCÜMAN OLDUN...

RÜZGARSELİNNNNN GÜZEL ANNNNECİK BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADIN SENLE BİRLİKTE BİZDE DOĞURDUK İNAN...SAĞLIKLA MUTLULUKLA HUZURLA BÜYÜT MELEĞİNİ UĞURUMUZ O BİZİM ...

BEBEKCİĞİM DARISI BAŞINA ...SAĞLICAKLA BİR DOĞUM YAPARSIN İNŞALLAH...

VE benim gibi sırasını bekleyenler ve uğraşan bütün forumdaşlarım tekk tek isminizi saymasamda tetk tek hepimiz allahında izniyle birgün hamile olucaz...ben kendi adıma bir sürü kardeş kazandım ve sayenizde teyze olduk...sevgiyle kalın...İYİ Kİ VARSINIZZZZ CANLARRR.......

Kalp kalbe karşıymış. Hepimizden daha farklısn bu forumda.
son yumurtalarının peşinden gittn iyi ki denemişsin!!!
Hayırlı olacak ve değein yüksek 10 . Gün için;))
Kucağna almayı nasip etisin allah!!![

SAĞOL CANIM. HALEN İNANAMIYORUM. MUCİZE SANIRIM. OLMAYACAK DİYE BEKLİYORDUM. ALLAHIN MUCİZESİ SANIRIM. EŞİM HALEN İNANAMIYOR.

çok doğru hatırlıyorsun efsunecim....bebeğim de bende çok iyiyiz...
Annelik müthiş bir duygu. bak inşallah sen de tadacaksın hayırlısıyla......
bu arada hamile olan diğer arkadaşları da kutlarım....
selamlar....

Seni unuturmuyum karyacığım...
Dileklerin için sağol.. Bebeğin nasıl? Sen nasılsın? Annelik nasıl?
Doğru hatırlıyorum değilmi bir oğlun olmuştu?
Yoksa ilaçlardan beunim peltemi oldu??
Kendine çok dikkat et. Sevgiler

ooo maşallahhh tebrik ederimmm allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına al canım..darısı tüm isteyenlerin başına olsun:)

:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Sevgili Arkadaslairm,

coooook mutluyuz - Allah hepinizi de böyle mutlu etsin insallah - AMIN

Bir oglumuz bir de kizimiz olucak insallah!!!!! :52::52::52::52::52:

Bebislerim iyi gelismis, büyüyorlar teyzeleri.......Allahim böyle güzel günleri hepimize daima göster........

:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

BEBEKCİM cnm çok sevindim analtamam ne güzel bir prens ve bir prenses gelio maşallah Rabbim kucağında oldukları günü görmeyi nasip etsin darısı kucağına almaya :D:D:D:D:D

Arkadaşlarım kızımız doğdu bugün. Ben iyiyim ama kızım doğum travması denen birşey yaşıyormuş. Sürekli uyuyor. Ağlamıyor, acıkmıyor. Yorgun doğdu diyorlar. O yüzden küvöze aldılar biraz oksijen veriyorlar. Dualarınıza ihtiyacı var.

RÜZGARSELİN cnm şüjkür atlattın gözün aydın darısı bizleri ne güzeldir şimdi prensesimiz maşallah:D:D:D:D:D:

inşallah dediğin gibi olur canım halen inanamıyorum bu kadar umutsuzken. yarın kan testi yaptıracağım. sen nasılsın ?

BEE cnm tebrikler hayırlı olsun:D:D:D:D:D

Soru:

EFSUNECİM cnm mrb bendede oluo ardında su gibi bişide gelio doktora sordum normal dedi

Aykızım ve 4ekim sizleri online görünce sorayım dedim....nasıl gidiyor hamişlik...inşallah hayırlısıyla tammalayın hamişliğinizi sevgiler....

hergün artık buraya girip güzel haberleri okymak bana çok iyi geldi. 2.denemem olacak görüşmelere başladım. eşim ilkinde çok hevesliydi şimdi istemiyor. ama engellemiyorda artık. bu konuda benle konuşmuyorda. ne gerekirse yaparım ama benden fazla birsey isteme diyor. biliyorsunuz bu konuyu kimseylede konusulmuyor. hiç kimseye söylemiyoruz donanosyonla hamile kalcagımı. artık bu denemede tek basımayım. yapabilecekmiyim bilemiyorum ama denemek istiyorum. b ir bebeğimin olmasını onu en iyi sartlarda yetiştirmek çok istiyorum.
bilmiyorsunuz ama artık tek desteğim burdaki arkadaşar oldu. bazen yazılanlara hem seviniyorum hemde ağlıyorum. (çok duygusal oldum)
allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin.

Back
X