hergün artık buraya girip güzel haberleri okymak bana çok iyi geldi. 2.denemem olacak görüşmelere başladım. eşim ilkinde çok hevesliydi şimdi istemiyor. ama engellemiyorda artık. bu konuda benle konuşmuyorda. ne gerekirse yaparım ama benden fazla birsey isteme diyor. biliyorsunuz bu konuyu kimseylede konusulmuyor. hiç kimseye söylemiyoruz donanosyonla hamile kalcagımı. artık bu denemede tek basımayım. yapabilecekmiyim bilemiyorum ama denemek istiyorum. b ir bebeğimin olmasını onu en iyi sartlarda yetiştirmek çok istiyorum.
bilmiyorsunuz ama artık tek desteğim burdaki arkadaşar oldu. bazen yazılanlara hem seviniyorum hemde ağlıyorum. (çok duygusal oldum)
allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin.

cnm inşalahha seninde burda güzel haberlerini alıcaz şimdiden sana bol şans.eşinde ilk denemden sonra umutsuzluğa kapılmış olabilir cnm eminim oda istiodur.sen üzme canını olumlu haberi aldıktan sonra bak herşey nasıl değişcek inşallah.eşinle konuş gene bunun seni üzdüğünü anlat belki üzüldüğü için kanuşmak istemeiodur bi aç konuş konuyu eminimki oda ılımlı konuşcaktır.

kızlar ben gebe değilim diye benim halimi hatrımı hiç soran yok:(( üzülüyorum:(((

'ben gebe değilim ' bu düşünceyi artık kafandan silmeni istiyorum.

önemli olan bebeği karnında taşımak değildir biliyorsun derler hep onu kediler köpekler bile yapabiliyor yani bilinci olmayan sadece güdülerle yaşayan canlılar.

önemli olan beyninle yüreğinle bilinçli bir şekilde hamileliği yaşmak , o bebeği(bebekleri) sahiplenmek üstelik seninkisi senin kanından canından.

senin yaşadığımn süper bir olay bir mucize gibi...sakın kendini farklı hissetme...
biz donasyonla farklı hissetmiyoruz ki sen kendi bebişlerinle bizden daha şanslısın.

bu arada sen nASILSIN YA:)) İYİSİNDİR UMARIM. İYİSİN İYİSİN. KEYFİNİ ÇIKAR .
MUTLULUĞUNA SAKIN GÖLGE GETİRME OLDU MU FISTIK.
ÖPÜLDÜN.

bebklerimi ben hiç bi an aklımdan atamıyorum ama gebeliği yaşayamadığım için üzülüyorum.onlar için yemek yemek su içmek isterdim.şimdi o bayan ne yiyo ne içiyo düşüncesi yiyo beynimi.sanki ben anne olmayacakmışım gibi etrafımda ki bu konuyu bilen kişilerden bazıları sen ne anlarsın tarzında konuşmalar yapıyo ya çok üzülüyorum ozaman.bende insanım ama yaa:,,,((

bebklerimi ben hiç bi an aklımdan atamıyorum ama gebeliği yaşayamadığım için üzülüyorum.onlar için yemek yemek su içmek isterdim.şimdi o bayan ne yiyo ne içiyo düşüncesi yiyo beynimi.sanki ben anne olmayacakmışım gibi etrafımda ki bu konuyu bilen kişilerden bazıları sen ne anlarsın tarzında konuşmalar yapıyo ya çok üzülüyorum ozaman.bende insanım ama yaa:,,,((

Üzülmek yerinee hayallerine tutunman daha iyi olur.
T. Anneyi arasıra ziyaret et. Yiyecek götür suyunu al felan..
Üzülmek boş iş ve bence artık senin hiç boş vaktin yok!!!

Son düzenleme:
hergün artık buraya girip güzel haberleri okymak bana çok iyi geldi. 2.denemem olacak görüşmelere başladım. eşim ilkinde çok hevesliydi şimdi istemiyor. ama engellemiyorda artık. bu konuda benle konuşmuyorda. ne gerekirse yaparım ama benden fazla birsey isteme diyor. biliyorsunuz bu konuyu kimseylede konusulmuyor. hiç kimseye söylemiyoruz donanosyonla hamile kalcagımı. artık bu denemede tek basımayım. yapabilecekmiyim bilemiyorum ama denemek istiyorum. b ir bebeğimin olmasını onu en iyi sartlarda yetiştirmek çok istiyorum.
bilmiyorsunuz ama artık tek desteğim burdaki arkadaşar oldu. bazen yazılanlara hem seviniyorum hemde ağlıyorum. (çok duygusal oldum)
allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin.

ilk negatiften sonra bende bu forum sayesinde çabuk toparlandım..herkese sonsuz teşekkürler ederim..
Görüyorum ki buradaki arkadaşlar çabalarının ve sabırlarının meyvalarını alıyorlar...İnşallah herkes alır..ALlahım bu yolda olan herkese yardım etsin..

kızlar ben gebe değilim diye benim halimi hatrımı hiç soran yok:(( üzülüyorum:(((

Canım niye böyle düşünüyorsun? sen böyle yazınca ben de üzüldüm şimdi.forumdaki biri sevinse sevinir biri üzülse üzülür olduk hemen yüzümüze yansır oldu.bence unutulmadın ama herkes rüyasını arıyor o yüzden zaman zaman birbirimizi ihmal ediyor olabiliriz ama burda kimse unutulmaz diye düşünüyorum.bu arada hoşgeldin canım yalnız bırakma buraları :)

Benim güzel ve yanakları al al anneciklerim sizlerden gelecek güzel haberlere kilitlendik kaldık buralarda.herşeyi unutun,gözlerinizi kapayın ve seneye bu zamanları hayal edin.inanın hepinizin kucağında bebeği olduğu bir an aklınıza gelecektir.bu mutluluğu kendinize de bize de yaşatın olur mu canlarım :)

cnm sen gerçekten özel bir annesin üzülmene gerek yok hiç sen şimdiden bebişlerinin hayalini kur neler yapavcağının hayalini kur...milletede bakma boşver kimseler bizleri anlamaz elbet bozuo tabi moralimizi ama kulağını tıka boşver bak ne güzel bebişler gelicek hayırşlısı ile...nasıllar bebişler iyilermi nedir durumlar cnm

ben merak ediyorumda bişeyler sorucam sen test gününden ne kadar zaman sonra kalp atışalarını duydun
ben transferin 7.günü kan testi yaptım
bana 14 mayısta gel dediler acaba bu tarihte kalp atışı duyabilirmiyiz.
bana yazarmısın merak ediyorum.
heyecandan duramıyorum.

sevgili ANSU seni tekrar forumda gördüğüme sevindim...

AYKIZIM teşekkürler...kıbrısla görüşmelerim devam ediyor..bu ara tayinde olduğu için ayarlama yapmaya çalışıyorum...engeç 1 ve ya2 ay içinde yumi donasyonu düşünüyorum...siz hamişlerden bol bol dua bekliyoruz...kendine iyi bak....

TUNANEHİR en cesur ve en güzel anne hiç unuturmuyuz seni...sen bu formun nazar boncuğusun...bence senle aynı kaderi paylaşan birçok insanın idolüsün bence...dış seslere kulaklarını tıka ve geleceğe bak...boş kafalardan boş sesler çıkar...HER İNSAN DOĞURABİLİR AMA ANALIK YAPMAK ANA OLMAK HER İNSANA BAHŞELDİLMEZ...ÖYLE OLSAYDI YURTLARIMIZ TERKEDİLMİŞ ÇOCUKLARIMIZLA DOLMAZDI....HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE....

cnm sen gerçekten özel bir annesin üzülmene gerek yok hiç sen şimdiden bebişlerinin hayalini kur neler yapavcağının hayalini kur...milletede bakma boşver kimseler bizleri anlamaz elbet bozuo tabi moralimizi ama kulağını tıka boşver bak ne güzel bebişler gelicek hayırşlısı ile...nasıllar bebişler iyilermi nedir durumlar cnm

şu anda gayet iyi görünüyo herşey.hiç bi sıkıntı yaratmamışlar bayanada anneleri sevsin güllerini.ne bi mide bulantısı ne bi yorgunluk hiç bi sıkıntısı yok.sadece göğüslerinde hafif sızı varmış. benim tüp bebek iğnelerini kullanırken ve o çatlatma iğnesinden sonra aşırı bulantı ve hassasiyetim olmuştu. şu an herşey çok güzel görünüyor. kalp atışları olsun gelişimleri olsun iyi herşey. inşallah böyle devam ederde sağlıkla doğarlar canım. sen nasılsın bu arada kaç haftalık oldunuz?hamilelik takvimi yapta ordantakip edelim senide:) bizim doktor 4. aya kadar 15 günde bir göreceğim seni demiş.4. aydan sonra ayda 1kez. bide bişey merak ediyorum.ikiz gebeliklerde tarama testleri yapılmıyormuş galiba sadece ayrıntılı ultrason yapılıyormuş.çünkü taramada elde edilen sonucun hangi bebeğe ait olduğu kesin değilmiş.sizin u konuda bilginiz varmı??

Aslında ikinizde forumda çocuklarına genetik aktarım sağlayabilme şansını yakaladınız.
Bu çok özel
Özellikle tuna nehir senin yumi senin sperm sadece karnında değil.oysa başka bir yöne yani elindekilere konsantre olmalısın!! İkizler yoldaaaa!!!
Bee yide kutluyorum soon bir kere deneyerek şansını yakalayabilecek cesareti gösterdiği için;))

Aslında ikinizde forumda çocuklarına genetik aktarım sağlayabilme şansını yakaladınız.
Bu çok özel
Özellikle tuna nehir senin yumi senin sperm sadece karnında değil.oysa başka bir yöne yani elindekilere konsantre olmalısın!! İkizler yoldaaaa!!!
Bee yide kutluyorum soon bir kere deneyerek şansını yakalayabilecek cesareti gösterdiği için;))[/QSAĞOL CANIM. ÖNEMLİ OLAN ANNE OLABİLMEK. İSTER TÜPLE, ,İSTER DONASYONLA İSTER TAŞIYICI ANNE İLE. ONLAR BİZİM. VE EN GÜZELİ DE BU

Bu çok özel
Bee yide kutluyorum soon bir kere deneyerek şansını yakalayabilecek cesareti gösterdiği için;))

aslında çok mutluyum canım gerçekten,aylar önce ne kadar üzgün olduğumu sizler daha iyi biliyorsunuz.kaç kere yüzüstü bırakıldım.ama işte bu hevesimi bile kursağımda bırakıyor bazıları.hele can arkadaşım dediğim kişi olunca bu daha da çok koyuyor.nekadar zor yollardan geçtiğimi bildiği halde böyle yapmasıda cabası...neyse yaaa kızlar ben herşeye rağmen çook mutluyum dünyanın en iyi en ilgili adamıyla evliyim:)) ee bebişlerimizde yoldaaaa.amaaaaan satmışım anasını böyle arkadaşların:)) bana sizler yetersiniz. eee bebişlerim bi doğsunlar en yakın kankilerim olucak:))))))darısı tüm formdaşlarımın başına:))

aslında çok mutluyum canım gerçekten,aylar önce ne kadar üzgün olduğumu sizler daha iyi biliyorsunuz.kaç kere yüzüstü bırakıldım.ama işte bu hevesimi bile kursağımda bırakıyor bazıları.hele can arkadaşım dediğim kişi olunca bu daha da çok koyuyor.nekadar zor yollardan geçtiğimi bildiği halde böyle yapmasıda cabası...neyse yaaa kızlar ben herşeye rağmen çook mutluyum dünyanın en iyi en ilgili adamıyla evliyim:)) ee bebişlerimizde yoldaaaa.amaaaaan satmışım anasını böyle arkadaşların:)) bana sizler yetersiniz. eee bebişlerim bi doğsunlar en yakın kankilerim olucak:))))))darısı tüm formdaşlarımın başına:))

milleti boşver sen... eşinle birlikte bebeklerini sağlıkla kucağına alacağın günü düşün..onlar senin bebeklerin sana aitler...nasıl heyecanla bekliyorsun.. işte anne adayı böyle olur..

Back
X