hergün artık buraya girip güzel haberleri okymak bana çok iyi geldi. 2.denemem olacak görüşmelere başladım. eşim ilkinde çok hevesliydi şimdi istemiyor. ama engellemiyorda artık. bu konuda benle konuşmuyorda. ne gerekirse yaparım ama benden fazla birsey isteme diyor. biliyorsunuz bu konuyu kimseylede konusulmuyor. hiç kimseye söylemiyoruz donanosyonla hamile kalcagımı. artık bu denemede tek basımayım. yapabilecekmiyim bilemiyorum ama denemek istiyorum. b ir bebeğimin olmasını onu en iyi sartlarda yetiştirmek çok istiyorum.
bilmiyorsunuz ama artık tek desteğim burdaki arkadaşar oldu. bazen yazılanlara hem seviniyorum hemde ağlıyorum. (çok duygusal oldum)
allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin.
cnm inşalahha seninde burda güzel haberlerini alıcaz şimdiden sana bol şans.eşinde ilk denemden sonra umutsuzluğa kapılmış olabilir cnm eminim oda istiodur.sen üzme canını olumlu haberi aldıktan sonra bak herşey nasıl değişcek inşallah.eşinle konuş gene bunun seni üzdüğünü anlat belki üzüldüğü için kanuşmak istemeiodur bi aç konuş konuyu eminimki oda ılımlı konuşcaktır.