Seker kadinlar merhaba!
Ya siz ne yapmissiniz, bu ne hareket, bu ne bereket (masallah). Forumun gecmis 10-15 gununu elim yuregimde okudum, ne heyecan ne heyecan, sevindim, uzuldum, ben ki cok gozyasi dokmem, bir noktada agladim bile. Amma cok sey olmus, okumaktan gozlerim patlayacak neredeyse. Foruma seyrek girersen boyle olur iste! Duygularim karisti, 15 gunde olanlari 2 saatte okumak bunyemi sarsti valla, kime uzulsem kime sevinsem, dagildim. Yok ben daha sik girmeliyim bu foruma, kucuk dozlarda yavas yavas almaliyim bu heyecani.

Insallah atlamadan herkese iyi dileklerimi iletebilirim. Atladigim ya da karistirdigim varsa da, affola...

Efsune, Yusufdeniz, Fbli: Sizin son 15 gununuzu okurken kalbim yerinden cikacakti valla. Hile yapip ilk sayfadaki listeye de bakmadim sonucu ogrenmek icin, tadini cikara cikara okudum hikayenizi veee mutlu sonnn :) Cok tebrik ederim, insallah saglikla mutlulukla doguracaksiniz bebeklerinizi. Hepimize umutsunuz, demekki bu isin bir sonu var, herkesin oluyor benim neden olmasin, benim de olacak dememize firsat verdiniz yine.

Tunanehir, Bee83: Sizi de cok tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin. Anladigim kadariyla kendi yumurtalariniz ile hamile kaldiniz. Buna ozellikle cok sevindim, ben de umutla ve inatla altin yumurtami ariyorum da...

Bilginisa: Bilginisa'ya ne oldu, birara okudum hamile insallah oyledir, ama dusuk mu (degilse Allah korusun!), geriye dogru aradim ama bulamadim da...

Durugen, Walkdeburg: Transferiniz hayirli olsun! Bu ay bereket ayi, sizinkilerde tutacak, ben biliyorum. Bugun yeni ay, kuvetli bir enerji, baslangiclar zamani, dua edin, insallah olacak.

Ruzgarselin: Dogumun hayirli olsun arkadasim. Kimbilir ne muhtesem bir duygu. Esine ve sana bebeginizle, neseyle, saglikla, huzurla gelen bir omur olsun.

Gulfemak, Atessn: Gecmis olsun! Cok uzuldum, keske iyi haberler alsaydik. Ama biz biliyoruz zaten, bu isin belli bir yuzdesi negatif sonucu gosterebilir. O yuzden dagilmak, karamsarlik, saldim cayira mevlam kayira modu belli bir sure normal olsa da, toparlanip sakince tekrar yola devam etmek lazim. O gucu cabucak toplamizi dilerim. Bugun yeni ay, demismiydim? :)

Alpiknur: Sekerim, esine cok gecmis olsun, Allah korumus. Sende de ne koca varmis ama, adrenalin seviyesini yuksek tutmak icin, her koluna bir bebek verirsin insallah, o zaman koordinatlari sabitlenir.

Benden haber soran arkadaslarim: Efsune'cim iyiyim, Orta Avrupa baharinin tadini cikariyorum, bir gun gunesli, bir gun muson yagmurlari, heryer cicek, sehrin gobeginde leylak kokulari, az disari cikinca sari kanola tarlalari, guzel yani. Bakma, aslinda gozlerim deniz gormeyi ozledi cok. 2. ayda da folikuller bos cikti, bir ay ilacli, bir ay ilacsiz deniyorum. Ruzgarselin: bana 'deneme artik' demis, hakli olma ihtimali yuksek. Fakat doktorumun soyle bir ciklamasi var: endometrium cok ince ve yumurtalarin bos ciktigi sikluslerden sonra estrofem (1-1-1) ve utrogestan (2-2-2) kullanarak (10 gun), endometriumu takviye ediyor ve muhtemel bir donasyona da hazirliyor. Bazen 6 ay kadar alabilirmis. Mesela bugun olctu endometriumu, bu ilaclari kullanmistim ve reglin 24. gunu, yine de 5.1mm. Epey ince, yumurta olsaydi bile, bu sekilde transfer olamazdi. Moralimi bozmamaya calisiyorum, ama ne olacak onuda kestiremiyorum. Ben alip basimi (sevgiliyi de is seyahatine yollayip) tek basima Bodrum'a gidiyorum, kendimce bir detox yapacagim, ilac ve dusuncelerden arinip, ellerimi cimenlere, kumlara koyup, bol bol yuzup, yoga yapip, kitap okuyacagim. Budur benim halim :)

Hepiniz coooook optum.

ben merak ediyorumda bişeyler sorucam sen test gününden ne kadar zaman sonra kalp atışalarını duydun
ben transferin 7.günü kan testi yaptım
bana 14 mayısta gel dediler acaba bu tarihte kalp atışı duyabilirmiyiz.
bana yazarmısın merak ediyorum.
heyecandan duramıyorum.

cnm biz testen 2 hafta sonra duymuştuk yani 6 haftalıkken duymuştuk zaten 6 yada 7de duyuluyor cnm muhtemelen duyarsın sende hadi bakalım çok heycanlısındır şimdi güzel haberlerini beklioruz:D:D:D:D:Dşuam hamilellik iyi gidio cnm bkalım yrn doktora gidicez :Dsen nasılsın bakalım

Son düzenleme:
şu anda gayet iyi görünüyo herşey.hiç bi sıkıntı yaratmamışlar bayanada anneleri sevsin güllerini.ne bi mide bulantısı ne bi yorgunluk hiç bi sıkıntısı yok.sadece göğüslerinde hafif sızı varmış. benim tüp bebek iğnelerini kullanırken ve o çatlatma iğnesinden sonra aşırı bulantı ve hassasiyetim olmuştu. şu an herşey çok güzel görünüyor. kalp atışları olsun gelişimleri olsun iyi herşey. inşallah böyle devam ederde sağlıkla doğarlar canım. sen nasılsın bu arada kaç haftalık oldunuz?hamilelik takvimi yapta ordantakip edelim senide:) bizim doktor 4. aya kadar 15 günde bir göreceğim seni demiş.4. aydan sonra ayda 1kez. bide bişey merak ediyorum.ikiz gebeliklerde tarama testleri yapılmıyormuş galiba sadece ayrıntılı ultrason yapılıyormuş.çünkü taramada elde edilen sonucun hangi bebeğe ait olduğu kesin değilmiş.sizin u konuda bilginiz varmı??

aman cnm şükür bak ne güzel iyilermiş eminim bundan sonrada iyi olcaklar bebişlerin en önemliside bu gerisi yalan dimi:D:D:Dcnm ben 11 haftaya girdim hamilellik takvimini yapamadım bir türlü cnm ya:(çok denedim ama yapamadım nasıl oluyorO?evet cnm bende duymuştum okumuştum nette araştırdım aynen öle yazıo hangi bebeğe ait olduğu bilinemiyormuş bakalım yrn doktorumada sorayım cnm gene bilgilendiririm senide

aman cnm şükür bak ne güzel iyilermiş eminim bundan sonrada iyi olcaklar bebişlerin en önemliside bu gerisi yalan dimi:D:D:Dcnm ben 11 haftaya girdim hamilellik takvimini yapamadım bir türlü cnm ya:(çok denedim ama yapamadım nasıl oluyorO?evet cnm bende duymuştum okumuştum nette araştırdım aynen öle yazıo hangi bebeğe ait olduğu bilinemiyormuş bakalım yrn doktorumada sorayım cnm gene bilgilendiririm senide

canım sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli var oraya gir sonra sağda profil bilgilerini düzenleye gel. orda aşağlarda bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazıyo. oraya bebeklerinin doğacağı tarihi gün ay yıl olarak yaz. eğer bilmiyorsan tüp bebekte gebelik haftası hesapla yaz google ve orda jinekoloji.nette hesaplama tablosu var. embriyo transfer tarihine göreyi seç ve tarihleri gir. hesapla dersen çıkar doğacakları tarih canım. profilinde tarihi girdikten sonra değişiklikleri kaydet de.olucaktır. karnın belirginleşmeye başladımı canım.nede olsa üçüz:)) çıkmaya başlar artık:)) kendinize çok iyi bakın canım benim.öptümmm

canım sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli var oraya gir sonra sağda profil bilgilerini düzenleye gel. orda aşağlarda bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazıyo. oraya bebeklerinin doğacağı tarihi gün ay yıl olarak yaz. eğer bilmiyorsan tüp bebekte gebelik haftası hesapla yaz google ve orda jinekoloji.nette hesaplama tablosu var. embriyo transfer tarihine göreyi seç ve tarihleri gir. hesapla dersen çıkar doğacakları tarih canım. profilinde tarihi girdikten sonra değişiklikleri kaydet de.olucaktır. karnın belirginleşmeye başladımı canım.nede olsa üçüz:)) çıkmaya başlar artık:)) kendinize çok iyi bakın canım benim.öptümmm

tamam cnm bi deneyim:D:Dbirazcık çıktı cnm daha çok değil çok az belli oluo:D:Dsaol tatlım bende kocaman öpüyorum seni sizde kendinize çok iyi bakın:D

Son düzenleme:
saol cnm yaptımmm sonunda:D:D:D

canımcımmm eğer bi terslik olmazssa bebişlerimiz arka arkaya doğucak:)) ikizler genelde 36. haftada alınıyormuş.yani 11 aralık değilde 15kasım gibi olucak bizim doğum.seninki ne zaman olucak du bakalım:)inşallah sağlıklı bi gebelik süreci olur da sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz tatlımm...bu foruma ait kreş mi açsak napsak toplanıp:))

canımcımmm eğer bi terslik olmazssa bebişlerimiz arka arkaya doğucak:)) ikizler genelde 36. haftada alınıyormuş.yani 11 aralık değilde 15kasım gibi olucak bizim doğum.seninki ne zaman olucak du bakalım:)inşallah sağlıklı bi gebelik süreci olur da sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz tatlımm...bu foruma ait kreş mi açsak napsak toplanıp:))

evet cnm zaten gidişlerimizdede pek fark yoktu arka arkaya olcaklar inşallah:D:D:D:Devet cnm 34 yada 36 hafatlarda alınıolarmış ikizler Rabbim o günleride göstersin inşallah:D:Dcidden kreş açsak tam olur bayada yeğenlerimiz bebişlerimiz oluo inşallahda olmaya devam edicek :D:D:D

sevgili ANSU seni tekrar forumda gördüğüme sevindim...

AYKIZIM teşekkürler...kıbrısla görüşmelerim devam ediyor..bu ara tayinde olduğu için ayarlama yapmaya çalışıyorum...engeç 1 ve ya2 ay içinde yumi donasyonu düşünüyorum...siz hamişlerden bol bol dua bekliyoruz...kendine iyi bak....

TUNANEHİR en cesur ve en güzel anne hiç unuturmuyuz seni...sen bu formun nazar boncuğusun...bence senle aynı kaderi paylaşan birçok insanın idolüsün bence...dış seslere kulaklarını tıka ve geleceğe bak...boş kafalardan boş sesler çıkar...HER İNSAN DOĞURABİLİR AMA ANALIK YAPMAK ANA OLMAK HER İNSANA BAHŞELDİLMEZ...ÖYLE OLSAYDI YURTLARIMIZ TERKEDİLMİŞ ÇOCUKLARIMIZLA DOLMAZDI....HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE....

Minesarecim bu forumsuz yapmıyorum.bu forumda benim de bir yerim olması beni mutlu ediyor.sen de benim gibi tayin bekliyorsun.ben eşimin tayininin belli olmasını bekliyorum ondan sonra süreç başlayacak ama sanırım sen benden biraz daha önce başlayacaksın

Bee ne güzel haber!!! Tebrik ederim, allah tamamına erdirsin....
Umudun bittiği yerde yeniden yeşermesi ne büyük hikmet... Tadını çıkar... kendine ve bebeğine iyi bak..

maiumut canlı selam, neler yapıyorsun........

kampa sen bana, ben sana ulaşamadım.......... durumlarımız aynı,,,,,, şu endo durumunu bir krtik yapalım seninle..... özelden mesajlaşalım...... hsg, histereskopi vs vs...... niye kalınlaşmıyor...... bir karar vermelimiyiz, zaten yumiler de boş, ya dolu çıkarsa napacağız arkadaşım.....

inşallah canım sağol iyi dileklerin için. mucize sanırım. inanamıyorum halen:)

çook tebrik ederim ALLAH ım tamamına erdirsin inşallah :16::nazar:benim de böyle bir mucizeye ihtiyacım var inşallah bana da kısmet olur haziranda eşim ameliyat olacak ve sperm bulunursa tüp bebek olacak ilkinde bulunamadı bakalım inşallah bu sefer bende senin gibi mucizeyi yaşarım canım bize de dua et ve bol bol dinlen dikkat et bebişlerimize:nazar:

kimse yok sabah saatlerinde herkes yatıyor sanırım ben ise işimin başında:ssz:ve forum bağımlısı olarak tabiki burda takılıyorum :3:bişey düşündüm acaba bu forum olmasa şuan bu kadar gebe olur muydu ?bazı paylaşımlarımız altın kıymetinde gerçekten inanılmaz etkileri var psikolojik olarak verdiğiniz destek bile yeter herkese teşekkürler:16:

Efsune Fb li kendinize dikkat ediyorsunuz inşallah:-) Allahın izni ile kaçız olduğunu ne zaman öğreneceğiz:-)

Theocuğum slm arkadaşım... Nasıl geçti zaman ; sen de 2 gün sonra transferdesin inşallah! Ama sana tavsiyem transfer sonrası bir süre demir atman... Özellikle şu transferinden 2 gün sonraki seyahatin hiç hoşuma gitmedi,erteleme şansın yok mu? Biliyorsun blast transferinde tutunma ilk birkaç günde oluyor...... Aklını çelmek gibi olmasın ama iş gider ve gelir unutma... Ama şu anki emeğin bedeli ağır.. Bende de transfer öncesi işimle alakalı kafamda gitgeller yaşadım işimden uzak kalırsam nasıl olur öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye.. Transfer yaklaştıkça kararlılığım arttı ve transfer sonrası bebeklerim bana verilince zaten tamamiyle emin oldum ve işi bir kenara bıraktım bebeklerimi koruma altına aldım..halen de öyle yapıyorum... Bebğime sahip olduktan sonra bütün işler benim :52:

Kaçız oldukları sanırım ilk kontrolde belli olur. Bana Firdevs 2. testi yaptırdığım gün 10 gün sonra ultrason dedi... Ben de acele etmiyorum, günü ne zamansa o zaman... Benim isteğim tek olması yönünde, zaten bir evladım var... Ama ikiz olursa da seve seve bakarım elbette... Benim felsefem başından beri şu oldu: Tek olsun, sağlıklı olsun, benim olsun :16: Allah ikiz isteyenlere versin inşallah; ama sağlıkla elbette..

Gitmeden görüşeceğiz seninle :54::54::54:

Son düzenleme:
Baharım transferin hayırlı uğurlu olsun... Senin de tez zamanda pozitifini duymak dileğiyle...
Bebişlere kendine dikkat et...

arkadaslar onerecegınız doktor veya klınık varmıdır dogus ve dunya ıle gorustum fakat karar veremıyorum orda deneyen olumlu sonuc alan arkadaslar lütfen yardımcı olabılırlermı acaba bu arada bebegı olanların bebeklerıne allah uzun omurler versın ve tüm bebek bekleyen ısteyen annelerın kucagını bos bırakmasın allah

aslında çok mutluyum canım gerçekten,aylar önce ne kadar üzgün olduğumu sizler daha iyi biliyorsunuz.kaç kere yüzüstü bırakıldım.ama işte bu hevesimi bile kursağımda bırakıyor bazıları.hele can arkadaşım dediğim kişi olunca bu daha da çok koyuyor.nekadar zor yollardan geçtiğimi bildiği halde böyle yapmasıda cabası...neyse yaaa kızlar ben herşeye rağmen çook mutluyum dünyanın en iyi en ilgili adamıyla evliyim:)) ee bebişlerimizde yoldaaaa.amaaaaan satmışım anasını böyle arkadaşların:)) bana sizler yetersiniz. eee bebişlerim bi doğsunlar en yakın kankilerim olucak:))))))darısı tüm formdaşlarımın başına:))

Tunanehirciğim sana öyle yapıyorsa zaten o şahıs senin arkadaşın değil canım.Ayrıca sen olnarı boş ver anlayamazlar empati kuramazlar.Ne demişler helkime değil çekene sor diyer.Ben senin yerinde olmalmayı çok isterdim veya bea83 ün yerinde çünkü eşim donasyon istemiyor.Sen elindekileri değerlendir eşin sen ve çocukların önceliğin olsun.

Son düzenleme:
arkadaslar onerecegınız doktor veya klınık varmıdır dogus ve dunya ıle gorustum fakat karar veremıyorum orda deneyen olumlu sonuc alan arkadaslar lütfen yardımcı olabılırlermı acaba bu arada bebegı olanların bebeklerıne allah uzun omurler versın ve tüm bebek bekleyen ısteyen annelerın kucagını bos bırakmasın allah

İlk sayfadaki listeye bakarsan sana yardımcı olacak altın değerinde yaşanmış deneyimler var;))

Back
X