Sagol canim tavsiyen icin, her fikire tavsiyye acig ben. Bir kap su daha denemedim. Evet birakmak istiyom berbat aliskanlik yapiyo. Tuzlu suyla yikiyom oda ama iyi geliyo ama yarim saat sonra yine kapaniyo ve nefes alamiyom ve panikden tansiyon cikiyo.

Insallah sende yarin hamile oldugunu ogrenceksin canim ve hayirli gebelik yasiycaksin.

aynı sorunu yaşadım, epey uykusuzluk çektim bu yüzden. yüksek yastık kullanarak biraz rahat etmiştim.

bebek için un uygunu sol yanına dönüp uyuman, bacaklarının arasına bir yastık yerleştirmen. göğüslerinde rahatsızlık hissedersen bir yastıkta kollarının arasına koyabilirsin.

hamilelikte tansiyon hems enin için hem bebek için hiç iyi değil, dikkat et.

canım benim inan çok üzüldüm ta içimde hissettim acını eminim bu forumdaki herkes yaşamıştır aynı duyguları o yüzden seni çok iyi anlıyoruz canım Allah kolaylık versin sabır versin canım inşallah en yakın zamanda toparlanacaksın dimdik ayakta duracaksın yazmasanda bizleri oku bence bu iyileşme sürecini hızlandırır .ben en son eşimde sperm bulunmadığı zaman öyle bir boşluktaydım ki düşün tekrar şansımız bile yoktu neyse ki bu forumda imkansızları aşan arkadaşları okudukça toparlandım canım.dileğim sende de böyle olması seni seviyoruz kendine iyi bak

Sagol canim tavsiyen icin, her fikire tavsiyye acig ben. Bir kap su daha denemedim. Evet birakmak istiyom berbat aliskanlik yapiyo. Tuzlu suyla yikiyom oda ama iyi geliyo ama yarim saat sonra yine kapaniyo ve nefes alamiyom ve panikden tansiyon cikiyo.

Insallah sende yarin hamile oldugunu ogrenceksin canim ve hayirli gebelik yasiycaksin.

canım hazırda satılan okyanus suları var onlardan kullansan hiç zararı olmaz bebeğe diğerleri steroid içerdiği için sakıncalı olur canım hem okyanus suyunu istediğin sıklıkta kullanabilirsin geçmiş olsun canım

Bebek merhaba, hamilelikte burun tıkanıklığını ben de yaşadım. Doktor istediğin kadar okyanus suyu sıkabilirsin dedi. Eczanelerde satılıyor. Bende okyanus suyu da işe yaramadı. Ben sorunu soğuk buhar cihazı ile çözdüm. Hemen açıyordu. Küçük, ucuz bir cihaz. Bebeklerin geldiğinde de çok işine yarayacak. Kışın odayı nemlendirmek için. Almanı tavsiye ederim canım.

Waltkrayburg sonucuna üzüldüm. Şuan yaşadıkların,hissettiklerin hepimizin yaşadığı, yakından tanıdığı duygular. Ama burası sadece sevinçleri değil üzüntüleri de doyasıya yaşadığımız bir yer olmaya devam etsin. Gel acını paylaşalım. Kabuğuna çekilmek iyileşme sürecini uzatır.

canım ya lütfen karamsar düşünme,iyi düşün iyi olsun derler, zor bir durum biliyorum,
Allah yardımcın olsun.lütfen pes etme...
bizim hastalığın ilacı,sabır ve azim unutma,

canım merhaba,
keşke sonuç iyi olsaydı,
ama bazen herşeyin hayırlısı diyoruz ya bunda da vardır bir hayır,
üzülme diyeceğim ama boş bir kelime olacak,
inan ben kendimi hep belki hayırsız olacaktı diye avuttum ya da avutuldum, (sakat olacaktı,belki hamilelik belli bir aydan sonra düşükle sonuçlanacaktı gibi vs.)
tabiki herşey insanlar için, önemli olan şuan sensin,
git gez dolaş temiz hava inan iyi gelecektir.bol yürüyüş yap deniz kenarı,orman hiç farketmez,
niçin olmadı deyip üzülme,olacak bir gün buna inan o gün güzel sonuçlara ağlayacaksın ,
o günün hayalini kur,
inan çok yakın günler,
önce manevi sonra maddi açıdan toparlanacaksın ama tekrar denemeni tavsiye ederim.
sevgiyle kal.

canım sen test sonucun ne zamandı alımış olman gerekiyor tabloda gördüm de merak ettim.bizimle paylaşırmısın canım sperm donasyonu pek yok en azından sürecin bir tecrübe olur

rahim kalınlığımı dün ölçtürdüm 10mm çıktı,normalde 24ünde sperm vercektik şimdi İrem hanımla görüştük 25 inde burda olacaksınız,donör nedeniyle dedi.acaba uçak biletleri nedeniyle mi böyle yaptılar şimdi.5.gün transferine yetişmez ise dedim yetişir dedi,canım sıkıldı biraz kızlar 5.güne yetişirmi rahmim biraz fazla kalınlaşmış Firdevs hanımımı arasam kafam karıştı şimdi:44::44:

yazdıklarından ne kadar tatlı ve uyumlu bir insan olduğun anlaşılıyor canım benim. hep destekçi hep çabalayan bir yapın var senin de. ( gerçi NAZAR DEĞMESİN bütün forum arkadaşlarım çiçek gibi:))
sizleri çok seviyorum. elimden birşey gelemese de hergün birşeyler karalamaya çalışıyorum.

senin test günü itibariyle güzel haberlerini almayı çok değerli buluyorum
zira aynı şeyleri iki kere yaşamış biri olarak ben ateşsn in ve waltkrayburg un üzüntülerini aklımdan çıkaramıyorum :( empati güdülerim tavan yapmış durumda şu sıralar. beynim de hep aynı korku ,hep aynı sorular.

ama inşallah sen yüzümüzü güldüreceksin ,hafifleyeceğiz bir nebze..

hadi elinden geldiğince olumlu ol, şu andan itibaren hepimiz gene olumlu düşünelim mi.
bütün foruma sesleniyorum.
şu andan itibaren olumlu düşünelim ve gene güçlerimizi birleştirelim. baharım için..

ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN.
AMİN

rahim kalınlığımı dün ölçtürdüm 10mm çıktı,normalde 24ünde sperm vercektik şimdi İrem hanımla görüştük 25 inde burda olacaksınız,donör nedeniyle dedi.acaba uçak biletleri nedeniyle mi böyle yaptılar şimdi.5.gün transferine yetişmez ise dedim yetişir dedi,canım sıkıldı biraz kızlar 5.güne yetişirmi rahmim biraz fazla kalınlaşmış Firdevs hanımımı arasam kafam karıştı şimdi:44::44:

arkadaşım kaçıncı gün bu rahim kalınlığının ölçümü 10 çıktı ..

walksburg çok geçmiş olsun..4 defa başarısız tüp bebek deneyimi olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.sözün bittiği yer bu olsa gerek..acını sabırla yoğurup herşeye rağmen devam dediğinde bizler buradayız...allah yardımncın olsun...

bee83 herşey yolunda olsun yanılalım istiyorum..bizleri haberdar et ..seni merak ettim.

baharım1980 hadi bkalım sıra sende...müjdeli haberlerini bekliyoruz...

estrofeme başlayalı 8.günü sence normal mi?25 de sperm verilecek eğer 5.gün olursa 30 unda transfer daha 9 gün var transfere bakalım hayırlısı

hiç bilmiyorum canım benimde bugün 7 .ci gün 4 mm çıktı :( moralim bozuldu aslında estroferm mi günde 3 tane alıyordum 6 ya cıkardılar cumartesi günü tekrar ölçtüreceğim ..benimde planlandığı gibi giderse herşey (işallah) 1 haziranda transfer olacak özel yazma hakkın varsa yaz bana bir birimizi haberdar edelim galiba arka arkaya oalacak bizim transferlerimiz

Arkadaşlar Merhaba,

Tüp bebek tedavisine istanbul'da başlamaya karar verdim sanırım haftaya istanbul' da olacağım.1 Günlüğüne gelip hem İstanbul tüp bebek merkezinde hemde şişli memorilda muayene olacağım.Bu yerler ile ilgili bilgisi olan arkadaş varmı Tşk, Sevgiler,

Back
X