Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar öğleden beri sonucumu bekliyorum,bi ağladım,bi haykırdım,az önce eşim aradı hamileymişimmm
hepinizi öpüyorummm![]()
kızlar öğleden beri sonucumu bekliyorum,bi ağladım,bi haykırdım,az önce eşim aradı hamileymişimmm
hepinizi öpüyorummm![]()
hepinizi öpüyorummm![]()
Arkadaslar,
son günlerdir bazen karnimdaki yavrular sanki o kadar asagiya dogru bastiriyorlarki, zor adim atiyorum ve korkuyorum, rahim agzi acilir falan diye............öyle hisler normalmi?? yani sürekli öyle olmuyor, ama ara sira...resmen korkuyorum....tabii bebekler büyüyor iyice, karnimda öyle, basinc fazlalasiyor ama yinede sanki resmen rahime dogru basinc var gibi......
lütfen rahatlatin beni veya aydinlatin beni![]()
fazla isde görmüyorum evde zaten, en gereken seylerle ugrasiyorum. isimi de biraktim simdilik, yani bol bol dinleniyorum da artik. ne yapabilirim baska?
sagolun arkadaslarim!!!
hamilleigimde , ikiz gibi karnim vardi 4200 kg idi kizim.sanki ikiz . ..evet büyüklüge bagli .arada oluyordu cnm.Mutlaka doktoruna söyle paylas .. kontrolünde söyle ..
#sana bir tevsiyem var.Almanyadasin ,kadin dogum doktorunda yada gooledan arastir cnm (Hebamme ) ebe ler var bu isleri yapyiorlar.istedigin zaman evine geliyor yada sen praxisine yani evine yada bürosuna 7/24 gidiyorsun ilac-igne-bakim -takip isini kontrol ederler.hastalik kasan sigortan karsilyior kurus dahi ödemyiorsun.
bilgin olsun.bulundugum sehirde benden yasca büyük bir hanimla tnistigimda ondan cok bilgiler aldim edindim.halada kontaktayim..
Hatta bebeginin kalp atisini lap top gibi koyup evine gelip takiyor dinliyor..
burda anneler sunulmus bir servis..
#sana dip not cnm. (gencleri secme orta yasta tecrübleileri secersen iyi olur.) yabanci olsun örnegin rus-polonyali gibi.almanlarin bilgi bazen az oluyor makinaya dayali hareket ediyorlar yaratici degiller ..(Cok defa rastladm gördüm-yasadim ) kendi düsüncem iyiside var tabiki ..ben rastlamadim..(istisnalar kaideyi bozmaz tabiki )
isine cok yarar cnm.bebegin oldugunda da geliyor -süt vermede-bebege bakmada-göbek bagina bakimda vs. cok yardimcilar.yani elin kolun olurlar.
tavsiye ederim.simdiden ara görüs ve yardima cagir cnm..bizide haberdar et cnm
sevgiler.
bugun sonucu aldim negatig degerim 2 nin altinda cikti nasip Kismet diyelim sevgiyle kalin
hepinizi öpüyorummm![]()
Waltkrayburg olumsuz sonucunu paylaşarak değilde yanlızlığı seçerek katlanmaya çalışacakmış..
Durugen alacağnı aldı artık sonucunu bie bildirmedi!!!
Baharım heyecanlı ama yanlız sonuç almak istemiyor
Tress doktora güvennnnnnnn yoksada değiştir. Didikleme tek menepozdaki hasta srn değilsin!!
Beee83 üzülmek. Yerine sevinebile kapasiteni artırman lazım..
İbeloka34 listede adın kalıyor çünkü önemli olan anne olman!!!! kimin yumurtasıymış biz iplemiyoruz.
Diğer arkadaşlar okuyun lütfen :))))) emeksiz hişbirşey olmuyor!!!
Bilginisa ve larazx ise ilaç günü sayıyorlar!!
Ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum. Sizleri takip edemiyorum.((
Bir huzursuzluk ve miğde bulantısı bulutu içindeyim.
Limon portakal ekşi erik canım bunları istiyor habire. Yemek yiyemiyorum herşey kokuyor. Kamyon çarpmış gibi halsiz ve bitkinim!!
Perinatolog:)
birtanesinde kalp atışı göremedi muhtemelen devam etmez dedi.
Üzerimden birmilyonlarla ifade edilen tonlarca bir yük kalktı.
Sadece birinde embryo kesesini büyük pek beğenmedi ama konuşmak için 8. Haftayı bekleyelim dedi..
İkisininde kalbi atıyor. 3,94 ve 3,54 mm ler)))
Yaşım gereği ikiz bile tercih etmedğini söyledi.
8. Haftadan sonra sağlıklı olup olmadıklarını söyleyebiliriz dedi.
Yine beklemedeyiz!!!!!
Baharım günaydın. Biz iyiyiz teşekkür ederiz. Ela da iyi. Bugün acıbadem eve gelip muayene edecek kızımızı. Onları bekliyoruz. Her kontrolde tuhaf bir heyecan. Sanki sınava girecekmişim gibi :)) geçen gün işitme testi yapıldı. Odyolog testten geçti diyince karnesinin hepsi 5 olan çocuklar gibi sevindim :)
Bugün senin pozitifinle bir kez daha bahar gelsin. Bu tuhaf hallere hepiniz bürünün.
Elacık sizi mis mis öpüyor...
İbrahim bildiricinin sayfasından alıntıdır. Sizlere yol göstersin dye!!
bunu ansu için yayınladım))
Perinatolog Kimleri Görür?
Çeşitli risk faktörleri bulunan ve gebelik düşünen hanımlar ile gebeliklerinde çeşitli riskler tespit edilen, komplikasyon gelişen ya da çeşitli nedenlerle gebeliği hakkında endişeleri olan gebeleri görür.
Gebeler aşağıdaki gibi tanısal veya tedavi edici işlemler için bir perinatoloğa başvururlar;
Detaylı Ultrasonografi
Fetal EKO
Koryon Villus Örneklemesi
Genetik Amniyosentez
Kordosentez
Fetal Cerrahi veya Tedavi
Medikal veya cerrahi sorunları olan gebeler;
Kalp Hastalığı
Yüksek tansiyon
Preeklampsi(Toksemi)
Şeker,hipo-hipertiroidi gibi endokrin hastalıklar
Böbrek,Barsak Hastalığı
İnfeksiyon Hastalıkları
Kendileri sağlıklı olmakla birlikte gebeliklerinde çeşitli nedenlerle risk artışı olanlar;
Anormal ikili,üçlü,dörtlü test,Yüksek αFP
İkizler,Üçüzler ve diğer çoğul gebelikler
Erken Doğum öyküsü
Erken Membran Rüptürü
Tekrarlayan gebelik kaybı
Anne karnında büyüme geriliği