Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Kibrista 6 kez Donor- Yumurta bagisi ile tedavi oldum, sonuc negatif, tutmadi.
Simdi Halil Ibrahim Tekin iyi diyorlar kibrista, bana neler önerirsiniz ??
6. kez tutmama nedenleri neler olabilir, Dr. Halil bey ( HIT) iyimi, bilgisi olanlar varmi ?
Tesekkürler
Histereskopi yaptiracaksin okudum cnm.gecmis olsun ,acil sifalar dilerim
sag salim evine dönmek nasip etsin ,korkma desemde insani heyecan sariyor.güzel bir op. olacak cnm.
görüsmek üzere
sevgiler
Transferden sonra hep yattınız mı arkadaşlar.Yaa kendimi robot gibi hissediyorum.
Birde claxene iğneyi kendiniz mi yaptınız.
Transferden sonra hep yattınız mı arkadaşlar.Yaa kendimi robot gibi hissediyorum.
Ben 5 kez kibrisa gittim Donasyon tedavi oldum tutmadi, kimse nedenini bilmiyor, sizce ne yapmam lazim,
Dr. Halil ibrahim Tekin iyi diyorlar, tutma problemi olanlara yardimci olurmus, dogrumu.??
Dr. Halil Tekin de Yumurta bagisi ile hamile kalan varmi ( yani önceden tutmayipta ona giden varmi??) ne kadar ödeme yaptiniz ??
Canım bende iki faktördede heterizigot çıkmıştı.bende ankaradan gittim kıbrısaa.eşim gelmemişti.gidiş günün belli oldu mu canım.ha birde Ben klinik dışında her yerde tl kullaandım yani kullanılıyor canım
kızlar transferden gelenler; transfer sonrası günlerde mide bulantınız oluyormuydu? İlaçlardan olabilir mi acaba, yada bebişlerden midir ki? test günüm salı ama ben yarını baktırmadan nasıl atlatırım diye düşünüyorum. cumartesi günü 12.40 tı, inşallah artmıştır. dua edin kızlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar nasılsınız 2 gündür başımı yastıktan kaldıramıyorum,sabahdan mide bulantım bi başlıyor akşama kadar,hiçbirşey yiyemiyorum,su içsem çıkarıyorum...çok zor geçiyo bu günler ama hamdolsun bu günlerimekızlar geriye dönük okuyamadım,inşallah güzel gelişmeler vardır,arkadaşlar doktor bana zofer diye bi hap önerdi,içsemmi bilemyorum,netde kullanan var ama tehlikeli diyende..doktor tehlikesi yok dedi ama korkuyorum bebeklere zararı olurmu diye..yemeği geçtim su içmemekten kasıklarım ağrıyor...bu haptan kullanan varmı kızlarr???