Evet canim Ben pıhtılaşma testini yaptırmıştım.Firdevs hanım baktı ve claxene Verdi dozajı çok düşükk.

Hayirli olsun transferin ins burdanbize hamileyim haberini vereceksin.
Canim pıhtılaşma testinde ne vardiki acaba verdi benim pihtilasmada bitane homozigot cikmis merak ettim.

Kizlar ankara havaalanindan kıbrıs a gidenlriniz oldumu arabayla gidince hava alaninda nereye bırakınız otogar ucreti falan baya varmis ta.
Birde kibrista merkez disinda diger yerlerde tl mi euro mu kullandınız

Canım bende iki faktördede heterizigot çıkmıştı.bende ankaradan gittim kıbrısaa.eşim gelmemişti.gidiş günün belli oldu mu canım.ha birde Ben klinik dışında her yerde tl kullaandım yani kullanılıyor canım

Son düzenleme:
Bende Kibrista 6 kez Donor- Yumurta bagisi ile tedavi oldum, sonuc negatif, tutmadi.
Simdi Halil Ibrahim Tekin iyi diyorlar kibrista, bana neler önerirsiniz ??
6. kez tutmama nedenleri neler olabilir, Dr. Halil bey ( HIT) iyimi, bilgisi olanlar varmi ?
Tesekkürler

bende iki kez gittim malesef sonuc husran oldu yarin histeroskopi cektircem birsey olup olmadigina bakacaklar ben halil beye hic gitmedim hakkinda bilgim yok cnm benim drum firdevs hnm ve memnunum sonuc negatif ama dr umun bir hatasi oldugunu dusunmuyorum tekrar ona gidicem...

Histereskopi yaptiracaksin okudum cnm.gecmis olsun ,acil sifalar dilerim

sag salim evine dönmek nasip etsin ,korkma desemde insani heyecan sariyor.güzel bir op. olacak cnm.
görüsmek üzere
sevgiler

sagol canim tskr edrim benim güzel yürekli arkadasim insallah tez zamanda seninde kibris haberlerini okuyacagiz...

Transferden sonra hep yattınız mı arkadaşlar.Yaa kendimi robot gibi hissediyorum.
Birde claxene iğneyi kendiniz mi yaptınız.

canim benim hayirli olsun sanirim hep yatmak iyi degil diye okumustum burada arada kann dolasimi olsun diye ufak adimlarla dolasmak gerekiyormus evde insallah bebislerin seninle kalacak ve sendende tez zamanda bir pozitif haberini okuyacagiz sevgiyle kal canim...

Transferden sonra hep yattınız mı arkadaşlar.Yaa kendimi robot gibi hissediyorum.

selam canim, hadi gözün aydin transferin hayirli sekilde gecmis.
hayir sürekli yatma derim, ara sira güzelce temiz havada yürüyüs yap, kan dolasimi icin cok önemli.

Ben 5 kez kibrisa gittim Donasyon tedavi oldum tutmadi, kimse nedenini bilmiyor, sizce ne yapmam lazim,
Dr. Halil ibrahim Tekin iyi diyorlar, tutma problemi olanlara yardimci olurmus, dogrumu.??
Dr. Halil Tekin de Yumurta bagisi ile hamile kalan varmi ( yani önceden tutmayipta ona giden varmi??) ne kadar ödeme yaptiniz ??

Hosgeldin mavis.........5 kez mi donasyon yaptirdin simdiye kadar? cok zor olmus olmasi gerek, sasirdim gercekten, genelde en gec 3. kez tutuyor.......biraz detayli bilgi hakkinda verebilirmisin - yasin kac, simdiye kadar normal tüp bebek denedinmi, kac kez denedin, doktorlar ne diyor, hangi testleri yaptirdin?

guatir degerlin nasil - bu cok önemli gebe kalmak icin. kan pihtilasmasi testleri yaptirdinmi, genetik tarim, histeroskopie, rahim filmi vs vs. bunlarin hepsini yaptirmadan tekrar deneme derim.......

kızlar transferden gelenler; transfer sonrası günlerde mide bulantınız oluyormuydu? İlaçlardan olabilir mi acaba, yada bebişlerden midir ki? test günüm salı ama ben yarını baktırmadan nasıl atlatırım diye düşünüyorum. cumartesi günü 12.40 tı, inşallah artmıştır. dua edin kızlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım bende iki faktördede heterizigot çıkmıştı.bende ankaradan gittim kıbrısaa.eşim gelmemişti.gidiş günün belli oldu mu canım.ha birde Ben klinik dışında her yerde tl kullaandım yani kullanılıyor canım

Tsk canım daha tam gun belli değilde cyclo kullaniyorum yarin lucrin yapacam adet le tedaviye baslicaz temmuz basina denk geliyor allah izin verirse.

kızlar transferden gelenler; transfer sonrası günlerde mide bulantınız oluyormuydu? İlaçlardan olabilir mi acaba, yada bebişlerden midir ki? test günüm salı ama ben yarını baktırmadan nasıl atlatırım diye düşünüyorum. cumartesi günü 12.40 tı, inşallah artmıştır. dua edin kızlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

beta hcg yalnız gebelikte artar canım seninki de negatife göre yüksek bence bebişler tutundu ve deüer yükselmeye başladı inşallah canım:16:bugün baktırsan bence belli olur .forumda anisha diye bir arkadaş var onun değeri normal gününde 40 çıkmıştı ve sağlıklı ilerledi şuan doğmak üzeredir muhtemelen sağlıklı bir oğlu olacak:16:inşallah iyi haberlerini alırız hadi bakalım

kızlar nasılsınız 2 gündür başımı yastıktan kaldıramıyorum,sabahdan mide bulantım bi başlıyor akşama kadar,hiçbirşey yiyemiyorum,su içsem çıkarıyorum...çok zor geçiyo bu günler ama hamdolsun bu günlerime:16:kızlar geriye dönük okuyamadım,inşallah güzel gelişmeler vardır,arkadaşlar doktor bana zofer diye bi hap önerdi,içsemmi bilemyorum,netde kullanan var ama tehlikeli diyende..doktor tehlikesi yok dedi ama korkuyorum bebeklere zararı olurmu diye..yemeği geçtim su içmemekten kasıklarım ağrıyor...bu haptan kullanan varmı kızlarr???

kızlar nasılsınız 2 gündür başımı yastıktan kaldıramıyorum,sabahdan mide bulantım bi başlıyor akşama kadar,hiçbirşey yiyemiyorum,su içsem çıkarıyorum...çok zor geçiyo bu günler ama hamdolsun bu günlerime:16:kızlar geriye dönük okuyamadım,inşallah güzel gelişmeler vardır,arkadaşlar doktor bana zofer diye bi hap önerdi,içsemmi bilemyorum,netde kullanan var ama tehlikeli diyende..doktor tehlikesi yok dedi ama korkuyorum bebeklere zararı olurmu diye..yemeği geçtim su içmemekten kasıklarım ağrıyor...bu haptan kullanan varmı kızlarr???

Baharcim gecmis olsun tatli rahatsızlıklar bunlar. Sendeki pihtilasma sorunu da mi homozigottu igne kullaniyomusun

İlk 2 güm yattım sadece tuvalete ksltım yenek bile yatağa geldi
Sonraki günler çok yavaş yürüdüm ama hep dinlendim. Esneme gerinme bir yere uzanmaya çalışmak yok..

Youtubedan hep bebek vidyoları izleyiy gül ve fıkra oku anlat anlattır. Bol su iç..

Hayırlı olsun arkadaşım!!!

iğne acıtıyor mu.kendimiz vurabilir muyuz.özellikle dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir.yapanlar anlatabilirmisiniz

bana eşim yaptı claxene iğneyi ilk günler çok morardı. sonra yapmadan önce bir iki dakika buz koyduk sonra yaptı hiç acımadı ve morarmadı trescim

Bebekciğim bu bahsettiğin omeprazol ü ne zaman kullanmaya başladın? İlk aylarda sakıncalı mı acaba doktoruma sorayım ben de.. Miğde yanmasından öleceğim, tokken de aynı şey oluyor. Bulantıysa cabası... Sen de sabret az kaldı, bebeklerin iyi olsunda... Ben fazla giremiyorum, şu an telden yazıyorum o da zor oluyor. Bilgisayar ekranı miğdemi bulandırıyor...
Hepiniz öpüldünüz...

Back
X