canım okan verme işni hiç duymadım ama bizim kan gruplarımız da farklı.Firdevs hanım prednolü daha uzun kullandırıyoruz dedi,yani bilmiyorum ki çözüm olur mu dediğin gibi prednol tehlikeli bir ilaç ne kadar süre kullanılır böyle durumlar da.eğer benim vücut hep böyle bebekleri geliştirmiyecekse boşuna bir daha gitmeyeyim.ooffff Allah ım ne kadar zormuş Rabbim hepimize yardım et bebeksiz anne kalmasın,hayırkı sağlıklı evlatlar nasip et.

canim prednolu transferden sonra kullanani hic duymadim bende 2 transferimdede 5 gun transferden önce kullandim ve hala saclarim dökülüyor her 2 drumda transferden sonra kesinlikle kullanmamami söylemislerdi her 2 transferimde olmadi ama tek bildigim prednolun tehlikeli bir ilac oldugu...

Arkadaşlar 5.gün transferinde prednolü beş günmü kullandınız.benim 3 gün transferi oldu.yani transferden sonra Ben beş gün daha kullanmışım.iremi aradım.firdevs hanım korkmasın bişey olmaz bazen daha fazla bile kullandırdığımız oluyor demiş.kendimi tebrik ediyorum.veee hap kullanma özürlüsü olarak olan ediyorum.umarım Ciddi bir yan etkisini görmem

Son düzenleme:
Canım transfer sonrası sende de hiç belirti yoktu sanırım.Yaa bende hiç belirti yok .ne zormuş beklemek.herkes yazmış kasık ağrısı ,batması.yani bu çok hissedilen bişey mi yoksa vücudumuzu çok dinlediğimiz için mi öyle geliyor.birde sende lekelenme ne zaman olmuştu.sevgiler canım
evet canım bende transfer sonrası hiç belirti olmadı,hiçbirşey hissetmedim,transferin 12.günü betahcg ölçüldü,14.günü kahverengi akıntım başlamıştı ama çok fazlaydı...

Kızlar transferden sonrada prednolu kullandınız mı.yani teste kadar mı kullanılıyor.bana klinikten bişey demediler.Ben hala kullanıyorum.bu gün 6.günüm.

transfer öncesi günde 1 tane 5 gün boyunca kullanmıştım,benimde ilaçları nasıl kullancagımı kutularının üstüne yazdırmıştım,çok unutkanım...canım keşke sende nasıl kullancagını not etdirseydin...

canım yaaa üzgünüm hem de çok ama niye böyle oldu diye de araştırıyorum,bir daha ki sefere ne yapılabilir,işte çaresizim.tabiki de Allah ım hayırlısı ne ise onu nasip etsin.ne bileyim işte psikolojim bozuldu iyice.iki gün sonra tekrar baktır tekrar baktır umut yok ama işte belki....

canım ne diycemi bilemiyorum,Allahın izniyle bir dahaki sefere inşallah..çok üzüldüm kardelen,bu bağışıklık sisttemini iyce bi araştırman gerekli....

slm kızlar.yarın uçuyorum kıbrısa hayırlısıyla. cumartesi eşim sperm verecek. dualarınızı benden eksik etmeyin. firdevs hanıma giden arkadaşlar ödemeyi tl mi yaptınız euromu? girne ve lofkoşede ziraat ve garanti bankası varmı? turkcel yeni hat aldım. tl yükleme oradan yapabiliyormuyuz. 1 haftalık seruvenimiz başlıyor haydi hayırlısı.:)))

minasere canım,biz ödemeyi Euro yaptık ama otelde konuştuğum 1 çift tl olarak ödemişti...orda banka vardı hatırladığım...turkcell hatda gelince bizde eşime kont almak istemiştik ama otelin çevresinde bikaç yere sorduk bulamadık..bizde sonradan aklımıza geldi,kredi kartıyla garantiden aldık..garantide hesap olduğu için...

Arkadaşlar 5.gün transferinde prednolü beş günmü kullandınız.benim 3 gün transferi oldu.yani transferden sonra Ben beş gün daha kullanmışım.iremi aradım.firdevs hanım korkmasın bişey olmaz bazen daha fazla bile kullandırdığımız oluyor demiş.kendimi tebrik ediyorum.veee hap kullanma özürlüsü olarak olan ediyorum.umarım Ciddi bir yan etkisini görmem

canım belki de böylesi daha hayırlıdır senin için baksana benim bebişler tutunmuş ama bağışıklık sistemi kabul atmemiş belki ben de yanlışlıkla kullansaydım belki de bebişler gelişirdi,gerçi Allah ın takdiri O yazmadıysa biz ne yaparsak yapalım olmaz da işte ben bir neden arıyorum yaaaa.senin nasıl gidiyor canım var mı belirti,hayırlısıyla inşallah bebişlerin olur.

canım belki de böylesi daha hayırlıdır senin için baksana benim bebişler tutunmuş ama bağışıklık sistemi kabul atmemiş belki ben de yanlışlıkla kullansaydım belki de bebişler gelişirdi,gerçi Allah ın takdiri O yazmadıysa biz ne yaparsak yapalım olmaz da işte ben bir neden arıyorum yaaaa.senin nasıl gidiyor canım var mı belirti,hayırlısıyla inşallah bebişlerin olur.

Canım valla tam dört tane fazladann içmişim yapacak bişey yok artık.bende hiç belirti yok valla kafayı yiycem.sende belirti olmuşmuydu canım.ya anlamıyorum bu kasıklarında ağrısı olanların ki acaba piskolojik mi.yoksa gerçekten ciddi batmalar mı oluyo acaba.off sanırım 8 günü Ben kanda baktırıcam.bu strese daha fazla dayanamıycam.canım sana yeniden güç ve sabır diliyorum.Allah hepimize yardım etsin...

canım valla tam dört tane fazladann içmişim yapacak bişey yok artık.bende hiç belirti yok valla kafayı yiycem.sende belirti olmuşmuydu canım.ya anlamıyorum bu kasıklarında ağrısı olanların ki acaba piskolojik mi.yoksa gerçekten ciddi batmalar mı oluyo acaba.off sanırım 8 günü ben kanda baktırıcam.bu strese daha fazla dayanamıycam.canım sana yeniden güç ve sabır diliyorum.allah hepimize yardım etsin...

ben de bugün hiç belirti yok..dayanamadım gittim kan verdim...6.gün kan weren ilk benimdir heralde

arkadaşlar benim hikayemi biliyorsunuz.geçen haftta Firdevs hanıma mesaj gönderdim irem hanım beni aradı konuştum ilk histeroskopi yada rahim filmi dedi.eşim ile konuştum nereye gidelim dedim bizim için çocuk konusu bitmiştir. dedi asla istemiyor benim daha önce kanser geçirdiğim için korkuyor (heralde) ama dr lara sordum tabiii dondurulmuş embriyolarım var dedim yaptır hiç sorun yok dediler irem hanım da sorun yok dedi ama eşim şiddetle karşı eeeeee ben şimdi ne yapacağım.

canım çok geçmiş olsun. inan senin kadar olmazsa da ben de çok üzüldüm.
lütfen toparlanmalısın, transferinde her şeyin hayırlısını dilemiştik.
kızma lütfen belki tutunan embriyolar sağlıksız olacaktı, belki sorunları olacaktı.
çok geçmiş olsun. Allahtan ümit kesilmez.
geçmiş olsun...

canım hayırlı yolculukların olsun.
Allah yardımcınız olsun. Bol şans diliyorum.
transferin çok çok güzel geçsin.
kafanda belli bir şey var mı? kaçıncı gün embriyosu istiyorsun.?
yoksa doktoruna mı bırakıyorsun?

Son düzenleme:
Bazan hayatta umduğumuza ulaşmak çok zaman alıyor!!
herdeneme bir deneyim bir mevcut sorunun aydınlanması.
enerjini üzülmek yerine olanı anlamak ve klinik çözümlerini bulmaya harca!
daha zamanı değil demekki. Yinede bu gebelik için alalhtan umut kesilmez . Sprizlerde var arasıra!
kendine dikkat et!!

Bu ne gerginlik uğraşacak bşrşey bul !!dizi izle, uyu, oku, arkadaşlarını çağır, yemek yap ama ruhunu rahat bırak!!

Olacaksa olacak kısmetse gelecek bunu bil! Sevgiyle kal

canım okan verme işni hiç duymadım ama bizim kan gruplarımız da farklı.Firdevs hanım prednolü daha uzun kullandırıyoruz dedi,yani bilmiyorum ki çözüm olur mu dediğin gibi prednol tehlikeli bir ilaç ne kadar süre kullanılır böyle durumlar da.eğer benim vücut hep böyle bebekleri geliştirmiyecekse boşuna bir daha gitmeyeyim.ooffff Allah ım ne kadar zormuş Rabbim hepimize yardım et bebeksiz anne kalmasın,hayırkı sağlıklı evlatlar nasip et.

canım ne diyeceğimi bilemedim değerin farklı burda herkes net bir sonuç aldı belli olmaz belki de olumlu olur ama sonuç ne olursa olsun üzülme canım Allah tan hayırlısı belki daha vakit vardır.ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN EN HAYIRLI ZAMANDA İNŞALLAH

Back
X