Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok sabirsizlanmissin :) normal ama... Belirti hic arama bence... Her vucut cok farkli canim...
Test gunune gelince dollendikten en az 12 gun sonra testini yaptir, yani kan testini, daha erken degil... Ne zaman oluyor senin dollendikten arti 12. gun?
hamile arkadaşlar bu estrofemi hamileliğin kaçıncı haftası bıraktınız,hapı gördükçe midem bulanıyor,ne zaman bırakılıyor...cvp verirseniz sevinirim...
hamile arkadaşlar bu estrofemi hamileliğin kaçıncı haftası bıraktınız,hapı gördükçe midem bulanıyor,ne zaman bırakılıyor...cvp verirseniz sevinirim...
yaz ayları geldi...
kendimizi doğaya dışarılara attık. sanal ortamlar yerine gerçek mekanlardayız daha çok...
kışın olduğu kadar kapalı yerlerde durmuyoruz veeeee bazı arkadaşlarımızın süreçlerine ortak olamıyoruz... arada girdiğimizde mutlu haberler almayı umut ediyoruz hepimiz. ....
herkese bol şanslar hayırlı güzel gelişmeler diliyorummm..
nillll35????? nasılsın
theo nasılsın?????
larax aklımız sende???? nasılsın...
rüzgar selin nasılsın????
somtik nasılsın???
breezeee nasılsın????
Yusufzilan????
bildiğim ama isimlerini şimdi hatırlayamadığım arkadaşlar herkese iyilikler diliyorummm
Selam millet,
Ne zamandır giremiyorum okuyamıyorum , kimler ne yapıyor meraktayım ama çok yoğun ve yorgunum. O yüzden giremiyorum. Belki birkaç ay sonra daha çok vakit ayırırım ama şimdilik bana yazmak isteyen olursa özelden yazsın ki maille mesaj uyarısı gelsin. Sormak istediklerinizi yine seve seve cevaplarım.
Bizden haberler, ela mız çok iyi. Ama çok gazlı bir bebek oldu. O yüzden biraz sıkıntısı var. 3 aydan sonra bağırsakları alışacakmış. O zamana kadar yaygaraya devam edecekmiş :)) artık uykuyu pek sevmiyor ve kucakta durmaya da bayılıyor. Yatırınca sitemkar :) ağlıyor. O yüzden de biraz yorucu. Ama çok güzel, çok tatlı. Çok büyük bir aşk.
Daha sık girmeye çalışacağım. Aslında yazmak istediğim, anlatmak istediğim çok şey var. Zamanla paylaşaca
ğım. Geçmişi okumaya fırsatım yok umarım herkes iyidir.
Bilginisa, tunanehir, kardelen, mormenekşe, tress, fbli, breeze, efsune, atessn ve tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyoruz.
Canım niye gelmedi anlamadım.telefondan giriyorum sanırım o yüzden gelmedi.canım sen bi yazında transferden sonra belirtim olmadı diye yazmışsın.hangisinde Yani ilk denemende mi yoksa ikincide mi belirtin olmadı.bende sonucu bekliyorum ve hiç bir belirtim yok Buda Beni tedirgin ediyor.bebişinden yani elamızdan vakit ayırıp biraz bahsedersen çok sevinirim.elamızı öpüyorum
Tress belirti arama derim . şuan bende de belirti yok sadece belim ağrıyor.. belki de böyle rahat rrahat geçireceğiz oh ne ala bence :)
Minasare Girnenin tadı çıkar gez dolaş turist misali ne güzel işte. transfer ne gün olacak?
Anisha ne güzel ya doğuma az kaldı.. tam olarak ne zaman bekleniyor oğlumuz normal doğum mu sezeryan mi?
Rüzgarselin kaşla göz arasında Ela da büyüyor gün geçtikçe tatlılaşır sevimli olur ohh kokla benim için.
Ben ise evdeyim öyle istirahat halinde.. eşim bir hafta daha izinli o yemekleri yapıyor ben yiyorum ne ala memleket :)[/QUOT
bi aksılık olmazsa perşembe yapıcak transferi cnm. girne müthiş bi yer. çok sevdim.serdar ortaçı gördük bugün. güzel geçiyo şimdilik zaman. senin test sonucun ne zaman?
yaz ayları geldi...
kendimizi doğaya dışarılara attık. sanal ortamlar yerine gerçek mekanlardayız daha çok...
kışın olduğu kadar kapalı yerlerde durmuyoruz veeeee bazı arkadaşlarımızın süreçlerine ortak olamıyoruz... arada girdiğimizde mutlu haberler almayı umut ediyoruz hepimiz. ....
herkese bol şanslar hayırlı güzel gelişmeler diliyorummm..
nillll35????? nasılsın
theo nasılsın?????
larax aklımız sende???? nasılsın...
rüzgar selin nasılsın????
somtik nasılsın???
breezeee nasılsın????
Yusufzilan????
bildiğim ama isimlerini şimdi hatırlayamadığım arkadaşlar herkese iyilikler diliyorummm
Kızlar günaydın hepinize,
Sabahın 4 ünde uyanmış ve hala ayakta olan, miğde yanmasını karpuz ve peynirle bastırmış sorunlu bir gebe kadın olan ben, sorunumdan azıcık uzaklaşınca hemen çöktüm laptop a....
Yeni transfere gideceklere bolşans,
Transfer yaptıranlara da sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum...
Arkadaşlar bazen serzenişler oluyor; transfere gittim soran olmadı, transferden geldim soran olmadı diye... Bu forum hepimizi kucaklıyor, alınganlığa lüzum yok... O kadar çoğuz ve kalabalığız ki artık, bazen tek tek isimle hitabedilemeyebiliyor veya bir süre girememişsen foruma atlayabiliniyor... Önemli olan iyi niyet.... Eğer merak ediliyorsak varlığımızı kendimiz hissettirelim.... Ben de sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum mesela; foruma girmediğim sürece kimse merak edip nasılsın diye sormadı (özelden tanıştığım arkadaşlar hariç).. Alınmıyorum, gücenmiyorum..... Benim açımdan bu forumun en önemli amacı paylaşım platformu olması...
Bir başka değinmek istediğim konu da şu 'nazar değer' meselesi: BU FORUM NAZARIN UĞRAMAYACAĞI KÖR NOKTADIR!!!!!
Bu fikirde olanlar bu forumda yer almamalı, çünkü foruma girip özelden-genelden paylaşımda bulunup, işi bitip, hamile kalıp kaçıyorsa burdaki herkese saygısızlık ediyor ve burdaki herkesi kullanıyor demektir..
Ya da transfere kadar her şey çok güzel paylaşılıyor, sonra gebe kalmışsa sırra kadem basıyor... Neden? Bu iki yüzlülük niye? Endişeni, korkunu,çaresizliğini,bilmediklerini-öğrenmek istediklerini ve hatta kimse ile paylaşamadıklarını burda bizimle paylaş,ama herkesle paylaşacağın güzel haberini burayla paylaşma!!! Nasıl bir kişilik meselesidir bu???
Fbli de sabahın körü desdur çekmiş diyeceksiniz ama bu hepimiz adına rahatsızlık duyduğum bir konu bir süredir, ama yazamadım bir türlü... Aslında yazmayacaktım ama transfere hazırlanan veya yeni katılacak forumdaşlar belki okur da burda bir koyun sürüsü olmadığını,paylaşımda bulunduğu insanların hassasiyetini anlar, eskilerden de payına düşenler mesajını alır umarım...
Hepinize sevgiler...