aaa hani perşembe transfer olacaktı. sürpriz oldu şimdi :)
kaç embriyo aldın. hadi bakalım kendine ve bebişlerine dikkat et artık allahım sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin.
2 gün banyo yok sıcak su vucudu rahatlatıyor, bitki çaylarınıda yasaklamıştır dktorun sanırım.. serinde ol allaha emanet ol canım ..

Benim transferin 5. günü sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum.. pozitif sırası bende inşallah :)

Anishacım doğum sırası sende henüz bir ay kaldı sık dişini arkadaşım.. çok az kaldı oğluşuna sarılmaya :)

eeee yakında transferi olacak yok muu ?

kendine dikkat et canım bu kadar pozitif bir anneyi hangi bebiş istemez maşalllah canım:=)))))bebişlerin sana sımsıkı tutunsun,bir prenses bir de prens bekliyoruz canımmmm:16:

canım 40 iyi bir değer yani daha azla gebe kalanlar var.ultrasona girsen en belki vajinal muayene Ile doktor keseyi görebilir mi acaba.yada ne biliyim senin değerlerinde yerinde saymıyor geriyede bitmiyor bir şekilde yükseliyor.dış gebelik olduğunu sanmam o zaman değerlerin aşırı artmazmıydı

kaç embriyo aldın. hadi bakalım kendine ve bebişlerine dikkat et artık allahım sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin.
2 gün banyo yok sıcak su vucudu rahatlatıyor, bitki çaylarınıda yasaklamıştır dktorun sanırım.. serinde ol allaha emanet ol canım ..

Benim transferin 5. günü sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum.. pozitif sırası bende inşallah :)

Anishacım doğum sırası sende henüz bir ay kaldı sık dişini arkadaşım.. çok az kaldı oğluşuna sarılmaya :)

tşk bilginisa arkadaşım.transfer perşembe olacaktı ama dün gece ani bi kararla embriyoların gelişmesiyle alakalı doktorum bugünün transfere daha uygun olacağını söyledi. 5. güne blastotiste hepsi gider ama benim içimde büyümelerinin daha uygun olacağını söyledi. 1. kalite 4 adet embriyo transfer edildi. 8 e bölünmüşler. beni sabah muayene etti. rahimde uygun kalınlığa gelmiş. bana rahat ol anne olacaksın sen dedi, bende tamam dedim. yumişlerimle yorulmadan dinleniyorum şimdi. bana kalsada 5. gün istiyordum ama değişen bişi yok dedi, istersen 5 e gidelim ama bana güven dedi oldu transfer bugün. hakkımızda hayırlısı cnm ya. Kaderi değiştirme şansımız yok. biliyorum sıcak banyo ve bitki çayları yok.:)))) olcaksa işallah herşeye katlanmaya razıyım.

bebişlerin artık seninle,güzelce dinlen istirahat et canım Allah yardımcın olsun 12 gün sonra pozitifini kutlayalım canım.senin transfer perşembe dğilmiydi niye erkene alındı?kaçtane embriyo aldın?dualarımız seninle
canım

kardelenkaranfilciğim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. (AMİN) bebişlerim işallah benimle.Sıkı sıkı tututanacaklar bana.12 gün sonra mutlu haberi ilk burdan sizlere vericem. 4 adet 1. kalite embriyo transfer edildi. kıbrıs tatili yapmış olduk bu arada. bu işleri çok fazla sorgulamadık sadece herşeyi doktora bıraktım. onlara inandık güvendik. ekstra kötü bi gelişme olmadığını, rahmin hazır olduğunu, embriyolarında çok iyi durumda olduğundan kendi doğal ortamda büyüsün dediğinden tamam dedik. Allah'ım utandırmasın hepimizi. bu siteye giren tüm arkadaşların gün gelip anne olacaklarına yürekten inanıyorum. sende kan tahlil sonucunda gelişmeler var. bebişlerin bırakmıyo seni. iyi tut onları. gelişmelerden haberdar et cnm. sevgiyle kal.:))

Arkadaşlar donorlara genetik test yapıyorlar mı.yani bu extra bişeymi. Hani genetik rahatsızlığı olanlarda donasyon yaptırıyor ya, o zaman donorun genetik problemi olmadığı anllamına mı geliyor.biraz karışık mı sordum:(((((((

Son düzenleme:
Canım hadi gözün aydın.transferinin güzel geçmesine çok sevindim.benimde üçüncü gün transferi olmuştu.on iki günün Su gibi geçsin canım

Rüzgarselin, demek ne güzel yardimcilarin var simdi yazlikda. cok iyi..vallahi benim yardimcim olmuycak canim maalesef. bizim burda hic akrabam yakinda yok maalesef, belki sadece görümcen 2 haftaligina gelme ihtimali var yanima okadar. ikiz bebekle artik kendim basa cikicam..simdiden bazen korkmuyor degilim, yani nasil yetisecegim ikisine diye. Allah in gönlüne agir gitmesin, cok ama cok seviniyorum ama iste diyorum insallah sevgiden ilgiden mahrum kalmazlar diye, iki tane olduklari icin. ama diger yandan ise basaracagima cok inaniyorum, yani güclü bir kadin oldugumu düsünüyorum. birde hep diyorlar Allah o gücü, o sabri veriyorlar diye..bakalim artik :)

Efsune canim, demek senin hala kusmalarin devam ediyor :( insallah yakinda gecer canim..........beni sorarsan bir haftadan bu yana cok ama cok agirlastim. simdiye kadar 15kg almisim gebelikde, ayaklarim varya fillerin ayaklari gibi diyorum :) artik sislik gecmiyor, geceleri ayni uykusuzlukla geciyor. bebeklerim yaklasik 1000gr omuslar teyzesi :)) buna cok sevindim, sagliklari simdiye kadar Allah a sükür iyi gözüküyor. söyle bir 8-9 hafta daha bende kalsalar baska hic bir dilegim yok.....

canım 40 iyi bir değer yani daha azla gebe kalanlar var.ultrasona girsen en belki vajinal muayene Ile doktor keseyi görebilir mi acaba.yada ne biliyim senin değerlerinde yerinde saymıyor geriyede bitmiyor bir şekilde yükseliyor.dış gebelik olduğunu sanmam o zaman değerlerin aşırı artmazmıydı
canım bilmiyorum şaşırdım iyice normalde kan testinden 10 gün sonra falan vajinal ultrasonda görünüyor ama doktor 2000 altı görünmez diyor.dış gebelikte bhcg çok fazla mı artıyor?

öğle saatlerinde transferim yapıldı. istirahatteyim şimdi. güzel gönüllerinizle dualarınızı bekliyorum. Allah'ım sonu da güzel olsun işallah.

Nazlım değerlerine çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin. Sıra bilginisada kardelenkaranfilde bende ve diğer arkadaşlarda,

Atessın nasip olurda hamileliğim olursa bende isterem dansöz.:))

hayırlı olsun. güzel haberleri verme sırası sende...

Canım hadi gözün aydın.transferinin güzel geçmesine çok sevindim.benimde üçüncü gün transferi olmuştu.on iki günün Su gibi geçsin canım

Tşk cnm. 12 gün zor geçecek gibi ama zaman herşeye çare. sabır taşı olsa hepimizin yerine çatlardı, ama biz halen ayaktayız. ben seni 5. gün embriyosu biliyodum. internette çok araştırdım kanıtlanmış bi artısını göremedim 5. günün. mutlu haberi alırsam dünyam değişicek. aynı zaman hastalarıyız. hatrladığım kadarıyla ben, sen, bilginisa ve nazlım enerjilerimiz birbirimize umut olur pozitif olur işallah. laraxcığım senide bekliyoruz arkamızdan. Alla'ım ol derse olacak inanıyorum ben.

Canım arkadaşlarım
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma candan teşekkür ederim..
O kadar dandirik bi laptopta yazıyorum ki inanın bi giriş yapıyorsam saatlerce girişimi kabul etmiyor
en sonunda atacam balkondan..o kadar para gitti ki walla param olsa hemen yeni alacam...
Atessin dansözlere çooook teşekkür ederim gözüm gönlüm açıldı:)

kızlar rabbim herkese tattırsın hiçbirimizi mahrum etmesin
kardelen umudunu yitirme bebekler direniyo
sen de diren ananas yee

Tresscim Nazlıcım Allahım sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin:)
Kardelencim hiç bişey bitmiş değil,değerin artıyor,umudunu kırma ki tutunacaksa etkilenmesin minik bebeğimiz,dualarım seninle canım inşallah güzel sonucunu alıcaz:)
Minaseracım hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini alırız canım:)
Bebekcim ikiz diye dert etme sıkıntın iki sene,sonrada hayat senin için o kadar kolay olacak ki,onlar hep birbirine destek olacak,sen olsanda olmasanda oyalanacak,vayyyyy düşünemiyorum bile cümbür cemaat nekadar neşeli bir hayatınız olacak:) allahım hepimize göstersin inşallah....

Canım arkadaşlarım
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma candan teşekkür ederim..
O kadar dandirik bi laptopta yazıyorum ki inanın bi giriş yapıyorsam saatlerce girişimi kabul etmiyor
en sonunda atacam balkondan..o kadar para gitti ki walla param olsa hemen yeni alacam...
Atessin dansözlere çooook teşekkür ederim gözüm gönlüm açıldı:)

kızlar rabbim herkese tattırsın hiçbirimizi mahrum etmesin
kardelen umudunu yitirme bebekler direniyo
sen de diren ananas yee

nazlım canııım çok sevindim allah sağlıkla bir kız bir erkek olarak kucağına almayı nasip etsin.

arkadaşlar teessüf ederim o kadar rüya mı yazdım ama kimse yorumlamadı.
as

sevgili hazanumut, rüyanı okudum çok hoş idi tam da hepimizin hayali gibi..
ben biraz rüya yorumlarını araştıran biriyim ama eminim herkes benim gibi yanlış yorum getirmekten , büyüsünü bozmaktan çekinmiştir.

netde rüya yorumları siteleri var simgesel anlamlarından araştır derim.
umarım rüyaların hayallerin gerçeğe döner ...

Evet canım çok az kaldı oğlumu kucağıma almaya, artık iyice sabırsızlanıyoruz onun yüzünü görmek kokusunu duymak için. 5 hafta sonra inşallah kucağımızda olacak. 2 gündür birdenbire ayaklarım şişti sanırım havaların ısınmasının etkisi var , ayak bileklerim yok gibi sanki bacağım dümdüz aşağı iniyor.sürekli ayaklarım yukarıda yatıyorum bu kadar ani olması şaşırttı beni. 2 aydır hiç kilo almazken 3 haftada 2 kilo aldım sanırım şişlikten dolayı ama yinede iyi durumdayım 8 ayda 11 kilo .
İnşallah sen ve diğer arkadaşlarda bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız, güzel haberlerle dolu bir yaz olacak .

Tresscim Nazlıcım Allahım sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin:)
Kardelencim hiç bişey bitmiş değil,değerin artıyor,umudunu kırma ki tutunacaksa etkilenmesin minik bebeğimiz,dualarım seninle canım inşallah güzel sonucunu alıcaz:)
Minaseracım hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini alırız canım:)
Bebekcim ikiz diye dert etme sıkıntın iki sene,sonrada hayat senin için o kadar kolay olacak ki,onlar hep birbirine destek olacak,sen olsanda olmasanda oyalanacak,vayyyyy düşünemiyorum bile cümbür cemaat nekadar neşeli bir hayatınız olacak:) allahım hepimize göstersin inşallah....

tşk canım...hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle...

rüzgarselin canım senin mailini bekliyorum biraz toparladık ama ben kapatıyorum yoksa durum değişmedi valla Allah yüzüme baksın da inşallah bu sefer kurtulurum yoksa zor görünüyor ela ile ilk tatilnize çıktınız öyle mi kıyamam biraz daha büyük olsa beraber deniz keyfi yapardınız artık seneye inşallah:nazar:

kardelenkaranfil canım değerin yükseliyor inşallah sağlıkla devam eder dış gebelikte değer daha yüksek olmuyor mu?inşallah herşey yolundadır canım

bilginisa test günün ne zaman heyecanla bekliyorum inşallah bu sefer ikizlerini sağlıkla kucağına alırısn canım :49::49:

Back
X