Tress dün verdiğim kan testi 286 çıktıı
yani transfer gününü de sayarsak 12.gün değeri bu
yarın gene verecem 14.gün testi
acaba tek mi ikiz mi yaa

Geriye dönük tek tek okuyamadim,okudukalrimdada cook daginik okudugum iicn tam snein konunu anlayamadim cnm
eger sabrin varsa yazabilirsen son durumundan bahsedermisin cnm?
Hamile oldugunu ve degerinin düstügünü yazmissin ))
Insallah iyi bir durumdasindir biraz bahsedermisin?
Allahim insallah iyi güzel sonuclar versin ,bebeginde siki tutunmustur insallah sorunsuz devam eder cnm.
sevgilerimle.

canım özelden msj attım aldın mı?

Slm cnm,nasilsin? uzun zamandir yzamadim tek tek

Benim tarihim belli dgeildi cnm ,ilac kullandim adet olmak icin,igne kullandim lucrin adet olmak icin ama hala adet olamadim.
Bekliyorum büyük bir heyecanla...
Ne zaman adet olursam estrofeme baslayip kismetse gidiyorum Kibrisa ama henüz günüde tarihide belli dgeil..
ne yzaikki yaza kaldim yine...ama elden bir sey gelmiyor..
Ay insallah bizde o berektten nasip alalim insallah diyorum.Gittigimde toplu dua isterim bende ,herkese tek tek dua ettim namaz kildim ona göre...
olsun cnm tedavin gec olsunda güc olamsin diyorum.vardir her seyde bir hayir ..))
sevgilerimle
güzel paylasimlar dilerim.
canım yolun açık olsunnnn.lucrin adeti biraz geciktiriyormuş merak etme gelir.lucrin seni geçici olarak menapoza sokuyor transfer de şansı artırmak için canım senin hormonları devre dışı bırakıyorlar.orgalutran diye bir iğne de var onu bana yaptırmadılar o iğne ne işe yarıyor bilen var mı,sana dediler mi orgalutran?

bizim durumumuzda olan bir arkadaş, burada konu dışı konuşmaların olduğunu ve aradığı bilgiyi bulamadığını yazmış bir topikte::)
hatta başka bir başlık açılmış:)

burası bir anlamda dostluk, kaderdaşlık ve aile paylaşımı haline geldiği için ben çok çok memnunum.
şu an reelde kimse transferim olduğunu bilmezken tüm heyecanımı, sıkıntımı, endişemi, sevincimi sizlerle rahat rahat paylaşabiliyor ve yanıtlarımı bulabiliyorum..
iyi ki varsınız canlarım , her birinizi seviyorum, sıkı sıkı sarılıyorum:)

umarım başta bahsi geçen arkadaş da umuduna ve aradığı bilgilere kavuşur. tez vakit de bebeğine kavuşmasını dilerim

sevgiyle, sağlıcakla...

Canım nasılsın.kaç günün var test için.yazdıklarına katılıyorum.benim bu formda sorularıma ,endişelerime.yanıt almadığım hiç olmadı.çok güzel bir dayanışma var.O kadar çok şey öğrendimki burdan anlatamam.ilk denememde o kadar bilgisiz boş gitmişim kıbrısa .

canım yolun açık olsunnnn.lucrin adeti biraz geciktiriyormuş merak etme gelir.lucrin seni geçici olarak menapoza sokuyor transfer de şansı artırmak için canım senin hormonları devre dışı bırakıyorlar.orgalutran diye bir iğne de var onu bana yaptırmadılar o iğne ne işe yarıyor bilen var mı,sana dediler mi orgalutran?

Canım orgalutrandan bana transferden bir gün önce yaptılar..Açıkcası ne için olduğunu bende bilmiyorum.belki bir tür baskılayıcıdır.belki sadece erken menepozda olanlara veriyorlardır.

acaba tek mi ikiz mi yaa

Valla bende meraktayım.bakalım hayırlısıyla ultrasona girelim belli olur.rabbim sağlıklı versin tekde çiftte razıyım.testi Tekrar ettirmeni doktor mi istedi nazlıcım

acaba tek mi ikiz mi yaa

Masallah degerin cok güzel ,ikyie katlanirsa kesin olacak ,allahim tamamina erdirsin cnm.

darisi emek veren annelerimize.
görüsmek üzere

slm kızlar. bugun tarnsferımden sonrakı 10. gun. cumartesı gunu test yaptıracağım.sabah aksam crınone jel kullanıyorum. dun sabah jelı çıkartırken bıraz pembe bıraz kahve koyu halde geldı. doktorumu aradım. progenx ıgneyle devam edelım dedı.dun ıgne oldum. fakat bıraz önce wc ye gırdıgımde yıne koyu renklı bişey gelmıstı.bu arada 2 gundur karnımda agrı gıbı bısey var . sızce adet mı olacağım ?

Insallah güzel bir sonucla karsilasirsin ,hiccc istemem olumsuz negatif bir sonuc gör ..devrimiz dönüyor vallahi..
doktorunla temasa gec kendinde bir sey gördügünde net cevap alabilirsin..
herkeste her tepki-hamilelik belirtisi farklidir cnm
Olumlu düsünelim insallah güzel olacak.
Seni fazla tanimiyorum .biraz kisa öz bahsedermisin?
hangi klinikte ypatirdin?
Kacinci denemen cnm?
Kac adet transfer edildi?
geriye dönük okuamadim. )) kusur abkama tekrar sordum diye.
allahim her seyi gönlüne göre versin.
sevgiler,

canım benim 12. gün önümüzdeki salı oluyor ama zor dayanıyorum:) cumartesi evde bi idrar testi yapsammı acaba :)
bugün 7. gün oldu..

Trescimm testi yapmamı merkez istedi
ikiye katlamasına bakıyolar heralde
bu arada ben de haftaya gidecem ultrasona
perşembeye randevu aldım

bilginisa ewde idrarda bak çok dayanamıyan biri olaraktan ben dayanamadım bilionuz
ama ben 5.gün yaptırdım halbuki 8. Günde hafif yükselmeye başlıo
idrarda hafif bile çıksa hamilesin
için rahat etmezse kanda da baktırabilirsin
ama sen ii dayanmışsın
gene dayanabilosan salıyı bekle derim
ama ben dayanamıom

Arkadaşlar bende tsh biraz yüksekti.doktor hap vermişti.dün test yaptırmıştım.TSH 3.20 çıkmış.hap kullanmama rağmen niye hala yüksek ki anlamadım.Napmalıyım .

Progesteron cok iyi!! 13 super, aramana gerek yok bence. Benimki 6lardaydi zamaninda.

Tsh ya gelince: kac gramlik hap kullaniyorsun? Birde ft3 ve ft4 de cok onemli. Aslinda en iyisi bi endokrinolog a gitsen..

canım benim 12. gün önümüzdeki salı oluyor ama zor dayanıyorum:) cumartesi evde bi idrar testi yapsammı acaba :)
bugün 7. gün oldu..

sevgili Bilginisa tebrikler ,
önceki yzadigimi kedilerim klavyeme oturdu hepsi silindi ,isten tekrar giremedim simdi yazyiorum .
Tebrikler cnm,allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.
Kalbin dayanacaksa,her seye hazirsan ,kendini tanyiorsan yaptir derim.ama daha 7 gün tamda rsikli bir gün ))) belki cikmazsa üzülürsün.Üzülme-kirilma-mahvolma derim bekle en azindan 8 . günü gecsin cnm 9. günde belkide cumartesi kan tahlili yaptirabilirsin.
hersey gönlünce olsun cnm.
güzel paylasimlar dilerim.
sevgilerimle

Progesteron cok iyi!! 13 super, aramana gerek yok bence. Benimki 6lardaydi zamaninda.

Tsh ya gelince: kac gramlik hap kullaniyorsun? Birde ft3 ve ft4 de cok onemli. Aslinda en iyisi bi endokrinolog a gitsen..

Beni rahatlattın saol. Ben tsh için eutroty 50ml yanlış yazmamışsam eğer .benim bulunduğum yerde endokrinolog yok sanırım.firdevs hanımda 75 ml al. Ama yinede endokrinoloğa git dedi.Ben annemdeyim ve burası küçük bir yer .Ankara burdan üç saat o kadar yoluda gitmek istemiyorum.artık 75ml alıp içerim.sen nasılsın kaç ayın kaldı canım..

bugün 7. gün oldu..

Canım cumartesi dokuz gün oluyor .idrarda çıkabilir.çıkkmazsada iki gün sonra kanda kesin çıkar.gelmemesi çok zor ama seninde az kalmış.

kendimi zor tutuyorum zaten test yapmamak için cumartesi belki bir cesaret idrarda yaparım kanda pazartesi yapayım beklemiyim salıyı diyorum :)

önceki gibi bir belirtim yok, son iki gece kasıklarıma ağrı girdi.. belkide sakin geçecek...

kendimi zor tutuyorum zaten test yapmamak için cumartesi belki bir cesaret idrarda yaparım kanda pazartesi yapayım beklemiyim salıyı diyorum :)

önceki gibi bir belirtim yok, son iki gece kasıklarıma ağrı girdi.. belkide sakin geçecek...

bence yap test :) nasil duruyorsun...ben blasto transferinden 6. günü yapmistim.........hem kan testine hazirlikli olurum diyede yaptirmistim........cumartesi döllendikten kacinci gün oluyor?

kasiklarina agri girdiyse bu cok iyiiiiii bence....................

Beni rahatlattın saol. Ben tsh için eutroty 50ml yanlış yazmamışsam eğer .benim bulunduğum yerde endokrinolog yok sanırım.firdevs hanımda 75 ml al. Ama yinede endokrinoloğa git dedi.Ben annemdeyim ve burası küçük bir yer .Ankara burdan üç saat o kadar yoluda gitmek istemiyorum.artık 75ml alıp içerim.sen nasılsın kaç ayın kaldı canım..

o zaman firdevs hanimda öyle dediyse 75lik al, mantikli geldi. yükselttikce tsh biraz düser zaten. ileride yine kanda baktirirsin, ben 4-6 hafta arasi baktiriyorum ama simdiye kadar dozumu hic degistirmedim, yani gerek kalmadi. 3 saatlik yol hic gitmene gerek yok bence....

ben vallahi nasil olayim..su uykusuzluk beni mahvediyo canim. saniirm birde demir eksikliginden geliyormus, daha yeni demir hapi kullanmaya basladim ve insallah bir kac güne kadar biraz daha iyilesirim. ayaklarim desen cok sisdi. birde yine burnum tikaniyor hep mecburen burun damlasi almaya basladim - cocuklarin burun damlasini aliyorum, onu alabilirsin dedi doktor.

benim kac haftammi kaldi.....acikcasi bilmiyorum bende :) su an 28. hafta icindeyim..yani bir 10 hafta daha sürecegini pek sanmiyorum canim, bence 6-8 hafta icerisinde olabilir.......cok agirlastim........inanamiyorum nerdeyse 2 ay var diye - yani düsün 2 ay sonra insallah saglikli bebeklerimi kucagima alicam ama bana bir HAYAL gibi geliyor gercekten........insallah Allahdan hersey iyi gider...

senin migde bulantin basladimi :))))

Back
X