Merhaba bebek ,
Benim hamileliğim 35. Haftaya girdi ve havaların ısınmasıyla biraz zorlanmaya başladım . Birkaç gündür benimde ayaklarım şişmeye başladı ama biraz ayaklarımı yukarda tutup dinlenince geçiyor Allah'tan . İnanılmaz terliyorum özelliklede uyurken evde bütün camları açıyorum gündüz . Doktorum ısrarla yürü diyor ama karnımı o kadar ağır hissediyorum ki özelliklede yürürken karnımı sanki biri aşağıya çekiyor gibi oluyor halbuki çok kiloda almadım şuanda 10-11 kilo kadar aldım şeker yüksek çıkınca 2,5 aydır diyet yapıyorum ama bu son ay diyette baya zorlanıyorum canım tatlı istiyor dondurma istiyor pasta börek makarna filan istiyor ama hepsi yasak :(
Bakalım benim ufaklık 1 ay daha duracak mı çünkü çok hareketli ve aşağıya doğru ciddi baskı yapıyor ve canımı çok acıtıyor . Hepimiz için hayırlısı olsun ...

Sevgili anisha masallah sen sonuna gelmissin ne kaldi surda... Bakalim bebegin ne zaman gelmek istiycek senin dunyana... Ne heyecanli olucak canim yaa.. Allah kolaylik versin sana... Diyet olayi cok kotu :( ama yinede cokk canin cekerse azda olsa tatli yiyorsundur umarim cunku aci cekmen de iyi degildir? Doktorun ne diyo?

Sen normal dogum mu yapican yoksa sezeryanmi canim?

Merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin.
arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum .
istersen öncelikle forum sayfalarını baştan itibaren dolaş bolca bilgi sahibi olur, başarı hikayelerine tanık olursun.
benim hiç tüp denememe gerek kalmadı , donasyon ilk çıktığından beri yaptırmayı planlıyordum. kasım ayında ilk denememdi. 8 haftalık iken kalbi durdu. şimdi ikinci kez transferim oldu tahlil günümü bekliyorum.
yumurta hiç benden değilmiş gibi düşünmedim.
sanki hap yuttum hamile kaldım.
benim karnımda benim canımla kanımla beslenecek ben doğuracağım emzireceğim ve büyüteceğim.
zaten donorü kadın özeliklerine göre seçiyorlar. doğum yapan arkadaşlarda da endişeye rastlamadım.
sende araştır incele ve kararını ona göre ver herşeyden önce içine sinmesi önemli.

senin için bildiğim merkezlerin listesi

Kıbrıs:
Lefkoşa; doğuş tüp bebek merkezi: Şevket Alptürk (klik şefi), Verda Tunçbilek(benim doktorum) Firdevs Uğuz,
Lefkoşa: kıbrıs tüp bebek merkezi, Savaş özyiğit
Girne; dünya tüp bebek, Berk Angün
Mağusa, mağusa yaşam hastanesi, Halil ibrahim tekin (kısaca H.İ.T)

BATUM
Batum ivf

Cok sagol isimler icin. Iste birkac da benden

Kiz: defne, pelin, su, sudenaz, naz, tuana
Erkek: kaan, enes, levin, tufan, eren

Tunanehir hadi sende bulduklarini yaz :)

Cok sagol isimler icin. Iste birkac da benden

Kiz: defne, pelin, su, sudenaz, naz, tuana
Erkek: kaan, enes, levin, tufan, eren

Tunanehir hadi sende bulduklarini yaz :)

fazla bişey yok şuan aklımda ama kız= zeynep duru, nehir,ipek,rüya
erkek= yağız efe, tuna,selim,mete,arda,eren
ama eşimle favorimiz zeynep duru ve yağız efe. bilemiyorum sonrasında neler olur :)))
önerilerinizi bekliyorum canlarım.hepinize binlerce kez teşekkür ediyorum. bu foruma ilk girdiğim günleri düşünüyorumda nekadar üzgündüm ilk başlarda.ama şu anda bi mucize yaşıyoruz eşimle.Allah herkese nasip eder evlat kokusunu inşallahhh...

oyy oyy ikinizde ne şanslısınız maşallah
Tunacım çok sevindim .. Allah tamamına erdirsin canım kucağında kokularıyla sağlıcakla sevmek kısmet olsun..

bebekçim canımmm çok saol,senin tecrübelerine ihtiyacım olucak:)) senin doğumun yakıncık şurda:) bize dah 19-20 hafta var:)
bilginisacım canım çok teşekkürederim senin sonucunu da heyecanla bekliyoruz.ne zaman test yaptırıcaksın canım benim:)

kızlar malesefffff bebeğim beni bıraktı,daha fazla direnemedi kuzummmmm

Canım değerin mi düştü yoksa adetmi oldun.Biliyorum simdi biz ne söylesek boş.Elbette üzüleceksin.maalesef zamanın bize be getireceğini hiç birimiz bilmiyoruz.acının aynısını yaşamış biri olarak seni anlıyorum.en azından hamile kalabiliyisun canım.herşeyi gözden geçir acını yaşa yola devam.

Kardelenkaranfil ,allah sabirlar versin arkadasim.uzulme diyemem bende yasadim .ben bugun test yaptim sonucum pozitif.596 cikti.insallah en kisa zamanda sen ve isteyen herkese nasip etsin.

kızlar malesefffff bebeğim beni bıraktı,daha fazla direnemedi kuzummmmm

canim en son negatif alanlardan biri benim ve ne hisettigin inan cok ama cok iyi anliyorum gecmis olsun canim cok zor Allah birdaha deneme gucu versin ve insallah son denemen olsun BILGINISA sanirim 25 hazirandi test gunun sabirsizlikla pozotof haberini bekliyoruz neden bilmiyorum pozitif Hemde ikiz olacakmis gibi icime doguyor..TUNANEHIR canim prens ve prensesin hayirli olsun ne Kadar guzel insallah kucaginada alacaksin benimde aklima gelen isimler selin eda ece ayda meryem güzide begüm belinay erkek icin Yagiz yigit berk erdem eren Tezcan bugra yilmaz deniz toprak aklima gelen suan bu Kadar sevgiler canlarim

2 hafta önce histeroskopi yaptirdim hala cok olmasada gunde 5 10 damla kanamam oluyo bu normalmidir ? yaptiranlar sizdede oldumu ? pazartesi dr a gidicem ayy korktum yoksa rahim zararmi gordu diye ...

Kardelenkaranfil ,allah sabirlar versin arkadasim.uzulme diyemem bende yasadim .ben bugun test yaptim sonucum pozitif.596 cikti.insallah en kisa zamanda sen ve isteyen herkese nasip etsin.

Canım çok sevindim.değerin çok iyi maaşallahh...bugünmüydü test günün yani erken mi yaptın.

2 hafta önce histeroskopi yaptirdim hala cok olmasada gunde 5 10 damla kanamam oluyo bu normalmidir ? yaptiranlar sizdede oldumu ? pazartesi dr a gidicem ayy korktum yoksa rahim zararmi gordu diye ...

Canım bende histereskopi olmuştum.beş gün falan bendede az az lekelenmelet oldu. Seninkisi biraz uzun sürmüş.Ama her bünye farklı yoğun deyilse sanmıyorum ki bir sorun olsun.doktora gidincede muayene olursun için rahat eder.waltrayburg pıhtılaşma testlerini yaptırmışmıydın.onlarıda yaptır canım

bence 2 haftadır kanama normal değil en çok iki gün olsun.
ama tabii bildiğim bir konu değil okuduklarıma göre böyle düşündüm waltkrayburg adet kanaması değildir bu dimi???

eda tebrik ederim bugün oynamasın dansözler zaten sende hüzünlü söyledin hamile olduğunu... kardelenin acısı hafiflesin neşeyle oynatalım olur mu??*

kardelen şu an kim ne dese boş senin için. bulupta kaybetmek daha da acıtıyor olmalı... allah sabır ve kabul etme gücü versin. yeniden denemek için umut ve inanç versin en kısa zamanda canım...

Back
X