Merhaba bebek ,
Benim hamileliğim 35. Haftaya girdi ve havaların ısınmasıyla biraz zorlanmaya başladım . Birkaç gündür benimde ayaklarım şişmeye başladı ama biraz ayaklarımı yukarda tutup dinlenince geçiyor Allah'tan . İnanılmaz terliyorum özelliklede uyurken evde bütün camları açıyorum gündüz . Doktorum ısrarla yürü diyor ama karnımı o kadar ağır hissediyorum ki özelliklede yürürken karnımı sanki biri aşağıya çekiyor gibi oluyor halbuki çok kiloda almadım şuanda 10-11 kilo kadar aldım şeker yüksek çıkınca 2,5 aydır diyet yapıyorum ama bu son ay diyette baya zorlanıyorum canım tatlı istiyor dondurma istiyor pasta börek makarna filan istiyor ama hepsi yasak
Bakalım benim ufaklık 1 ay daha duracak mı çünkü çok hareketli ve aşağıya doğru ciddi baskı yapıyor ve canımı çok acıtıyor . Hepimiz için hayırlısı olsun ...
Sevgili anisha masallah sen sonuna gelmissin ne kaldi surda... Bakalim bebegin ne zaman gelmek istiycek senin dunyana... Ne heyecanli olucak canim yaa.. Allah kolaylik versin sana... Diyet olayi cok kotu

Sen normal dogum mu yapican yoksa sezeryanmi canim?