vücudunun embriyoyu dışarı atmak için tepki verdiğini nasıl anladın,doktorun mu söyledi?bhcg nasıl geldi kanda?donasyon için kime gitmiştin?benim de bhcg değerim düşük seyretti ama pozitifti 2 kez güzel katlandı sonra düşüşe geçti.ben de sebeplerini araştırıyorum.sevgiler
hemen hemen hikayemiz aynı benimde değerler senin gibiydi düzensiz. bende kasılma olmadı ama transfer sonrası 5.ve 6. günlerde şiddetli baş ağrısı oldu ama ben hayatımda böyle baş ağrısı görmedim gece ve gündüz hiç geçmedi,daha sonra olmadı.ilaçlardan mı bilmiyorum özellikle progesteron iğneden şüpheleniyorum bulantım çok oldu,böyle bir halsizlik,sürekli uyuma isteği,elim ayağım titriyordu resmen.bende aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum canım.peki hangi tahlilleri yaptırmanı istedi ordaki doktorun sebep ne olabilir,çaresi nedir.hit ne dedi bu duruma.birde bir şey sorucam erken menopoz falansan kasılma kalsiyum eksikliğinden de olabilir mi?
Kandaki değerim, 12 gün sonra 13 oldu. En yüksek 2792'ye çikti. Sonra düsmeye basladi. O üzüntüyle, "olmadi iste" diye Nevin hemşireye sadece olmadi diye tel ettim. Hit'e hiç sormadım. DHEA, climara fort, estrofem kullandim ama onlar bagisiklik sistemiyle ilgili değil sanirim. ya da ben bilmiyorum... 28 günde bir adet oluyorum, menopoz değilim, kasilma onunla ilgili değil bence. ama yarin arayip bu durumu ayrica soracagim... Tress06, transferden önce embriyoyu vücut atmasın diye kullanilan ilaçlarin hangileri olduğunu biliyor musun? kullanip kullanmadigimi merak ettim...
Son düzenleme: