kızlar hcg tekrarı yaptırdım pztesi 387 idi bugün 1.185 olmuş :)
ikiye katlasın derken üçe katlamış çok şükür. Doktorum iyi dedi.
progesteran 31 den 23 e düşmüş iğneyi günde 1di 2ye çıkarıyoruz. fitil şekline de devam
cuma günü ultrason randevum var şimdiden sabısrsılanıyorum

*4 ekim nasıl gidiyor anlatsana senin bir miydi ikimi? unutmuşum .

*fbli nasıl oldun .?. fena geçiyor olmalı ki pek görünmüyorsun..

Tress ultrasona girdinmi keseleri görmüşsündür şimdi.. hadi haber ver

ay canim, demek 3e katlandi degerin...............bunlar ikizden ziyade 3üz mü acaba...........ay ay ay.....hayirlisi artik...sana rabbim ikiz nasip etsin diyorum ben :)

kardelencim, DHEA'yi test gününe kadar kullandim, sanirim vitamin takviyesiydi amaci...
Bugün hemşireyi aradim. Kasilmalarin psikolojik olabileceğini ve ilaç kullanmayi gerektirmediğini söyledi.
Rahim filmi çektirmiştim (HSG) ama çok oldu. Pihtilasmam var, onu için coraspin kullanmistim ve kan sulandici iğne oluyordum.

hayırlısı olsun canım Allah ım bu kez yüzümüzü güldürsün Rabbim.hit le görüşemedin mi?peki ordaki doktorlarada bir sor bakalım muayene için gittiğinde sebepler neler olabilir diye.hangi testleri yaptıralım.birşey öğrenirsen bana da yaz canım.

işlerinden dolayı gitmekle gelmekle ilgili bi sürü üzüntü yaşamıştın...
şimdi eşin ne durumda çok merak ettim:)))))

uçuyor olmalı..:9::9:

bebeğim aynı fikirdeyim üç benim gözümü korkutuyor.. iki iyidir iyii :))

hayırlısı olsun canım Allah ım bu kez yüzümüzü güldürsün Rabbim.hit le görüşemedin mi?peki ordaki doktorlarada bir sor bakalım muayene için gittiğinde sebepler neler olabilir diye.hangi testleri yaptıralım.birşey öğrenirsen bana da yaz canım.

Aminnnn...
Hit'le görüşmedim. Meşguldür diye sadece hemşireyle görüşüyorum... Adet olunca arayacağım ne de olsa o zaman isterim belki. Gidince de sorarım zaten. Öğrendiklerimi yazarım canim...

dhea bu ilaç mı???
herkes kullandı mı bunu???

$biosteron_dhea_9851_1.webp

işlerinden dolayı gitmekle gelmekle ilgili bi sürü üzüntü yaşamıştın...
şimdi eşin ne durumda çok merak ettim:)))))

uçuyor olmalı..:9::9:

Açıkçası defalarca deneyebilecek kadar Anne olmayı istiyordum.fakat eşim Beni hem çok yoruyor hemde çok üzüyordu.buraya yansıyanlar sadece çok azıydı.transfer günü bile artık gelmesini istememiştim.kendim gittim.gece için biletalmış Ben lütfen gelme dedim.çünkü öyle daha rahattım.eşim Ankarada yattı beni havaalanında aldı sadece.şimdi çok mutlu.bilemiyorum.kendince fedakarlık yaptığını düşünüyor.

Biesteronu ben kullandım canım bi kutu kullandım çok kullanmadım ama pek işe yaramadı sanırım.yumurta kalitesini arttırmak için vermişti tüp bebekçi 2.de embrio 3. denemede hiç yumurta oluşmadı.

slm lalita gözüme çarpmışken yazayım dedim,bu biesteronu tam 1 yıl hiç aralıksız günde geceleri yatarken 3er tane içmiştim;ve tek faydası fshı belli bi değere düşürüyor,ama istenilen değere değil;;yumurtam olsada bi işe yaramadı..

slm lalita gözüme çarpmışken yazayım dedim,bu biesteronu tam 1 yıl hiç aralıksız günde geceleri yatarken 3er tane içmiştim;ve tek faydası fshı belli bi değere düşürüyor,ama istenilen değere değil;;yumurtam olsada bi işe yaramadı..

bu dhea ve bu tarz ilaçlar sadece yumurta kalitesini arttırmak için mi?yani donasyonda ne gibi faydası oluyor?

slmm kızlar nasılsınız;benim bu günler çok zor geçtiğinden nete pek giremedim...hala kusmalarım devam ediyor ve 2 ayda 6 kilo vermişim...bebişler doğuncaya kadar ben yok olmazsam iyidir:))) Allahım bu güzel anları duyguları herkese yaşatsın inşallah:16: öncelikle test sonucu pozitif çıkan TRESS NAZLIM VE BİLGİNİSA çoookk sevindim..Allahım tamamına erdirsin...tress üçüzler için proluton depota devam ediyormusun? KARDELENKARANFİL canım özeldende yazdım,çok üzüldüm ve hakkında hayırlı zamanda bebişler seninle olsun inşallahhh..formun ikizleri kız erkek gidiyor bakalım,inşallah darıı bana ve arkamdan gelen çoğul bebişcilere olsun:16::16::16:dostlar pek geriye dönük okuyamadım,kaçırdıgım bir şey varsa affola...forma pek giremeyince sayfalar ilerleyip gidiyor,tümünü okuyamıyorum,sormak istediğiniz bir şey olursa özelden cvplarım...

bebek canım seni göremedim,sen ve bebişler iyisiniz inşallah..bebek doğuma az kalınca iyce ağırlaşmışsındır,Allah kolaylık versin..canım uyurken sırt üstümü yatıyorsun...

tress özelden yazamadım,bende doktorumdan memnunum ama çok rahat:)) proluton depotuda evet canım hala kullanıyorum,haftada 1 kez vuruluyorum,bu Firdevs hoca ve kendi doktorumun kararı bebişler düşmesin diye..benim baştanda kahverengi akıntılarım olmuştu belki bu yüzden verdiler...

Kızlar bugün ultrasona girdim.veee tam üç tane kese gördük.doktorum biraz kızdı neden dört tane embriyo aldın diye.on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha net konuşuruz dedi.belki birini vücut atar dedi.şïmdilik böyle

Bilginisacım sanırım seninde üç tane gibi değerlerimiz birbirine çok yakın.

tresscim tebrikler üçüzler cidden çoğalıo hadi bakalım ahyırlısı olsun inşallah arkadaşım:D:D:D

Canım nerelerdeydin sen ya çok merak ettim seni ve bebişlerini.iyisin okuduklarıma göre tatlım. inşallah bebişlerinde çok iyilerdir.ayyyy bi kız bi oğlan demeeek:) bebek sen ve ben:)) Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri versin inşallah. canım bizi merakta bırakma buralarda.yeğenlerime selamlar:))

cnm nezamandır giremiodum uzun zamandır geldim:D:D:Dşükür cnm şimdilik bi aksilik gayet iyiyiz?sen nasılsın nasıl gidior yeğenler ne yapıor bakalım cnm:D:D:D

cnm ne güzel değerler baya katlanmış valla üçüzler gelio galiba çoğalıo forum üçüzleri:D:D.tebrikler arkadaşım hayırlısı olsun inşallah haberlerini beklioruz cnm:D:D:

bebeğim aynı fikirdeyim üç benim gözümü korkutuyor.. iki iyidir iyii :))

bebek canım seni göremedim,sen ve bebişler iyisiniz inşallah..bebek doğuma az kalınca iyce ağırlaşmışsındır,Allah kolaylık versin..canım uyurken sırt üstümü yatıyorsun...

selam canim, burdayim bende canim, evet hic sorma cok agirlastim artik......gercekten söyle 25. haftadan sonra kolay olmuyor. bazen öyle bir nefes darligi cekiyorumki, Allahim daha 8-10 hafta nasil dayancam diye soruyorum. ama sikayet yok diyorum, dayanacagim insallah.

hayir sirt üstü kesinlikle yatilmiyor ve rahim ve bebeklerin kan dolasimi icin iyide degil. en iyisi sol tarafina veya sag tarafina. bacagimiin arasina yastik koyuyorum, onun cok faydasi oluyor, rahatlatiyor biraz. ondan haric bak saat nerdeyse sabah 3 ve ben her gün iste uyaniyorum sabah 6, 7lerer kadar ayakdayim. ama napalim :)

senin hamilelik nasil gidiyor canim? cok migde bulantin varmi?

Back
X