bu dhea ve bu tarz ilaçlar sadece yumurta kalitesini arttırmak için mi?yani donasyonda ne gibi faydası oluyor?

canim, dhea donasyonda ne faydasi olucakki, cünkü yumurtalar zaten kaliteli yumurtalar seciliyor. üstelik dhea kullanirken dikkat de edilmesi gerekiyor hangi dozda ne kadar zaman alinmasi gerek iyi arastirman lazim. donasyon yaptirdigin icin bosuna alma derim. onun yerine folik asit ve b vitaminlerini al kafi...

bilginisaciım değerin çok güzel katlanmış bebeğin dediği gibi üçüzler mi geliyor ne:))) hakkında hayırlısı olsun arkadaşım:)
trescim senin içinde hayırlısını diliyorum tatlım.inşallah seni üzecek kararlar verdirmez Rabbim.kontrollerini ihmal etme sen canım:)

Kızlar bugün ultrasona girdim.veee tam üç tane kese gördük.doktorum biraz kızdı neden dört tane embriyo aldın diye.on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha net konuşuruz dedi.belki birini vücut atar dedi.şïmdilik böyle

Bilginisacım sanırım seninde üç tane gibi değerlerimiz birbirine çok yakın.

tress bebislerin hayirli ugurlu olsun. Allah saglikli güzel bir hamilelik ve problemsiz bir dogumu da nasip eylesin. insanilmaz zor gözükmesine ragmen harika bir duygu olsa gerek. Allahim insallah tüm isteyenlere ve bana bu güzel duyguyu nasip eyler. benim koca ne de olsa benim yumurtalardan vazgecti donasyon artik kacinilmaz. kendi yumilerinle denesen de nasilsa bir sey olmaz diyor. bende üzgün gözlerle bakinca bana basarisiz 3 tüp denememizi hatirlatiyor. o da cok üzülüyor ve sanirim da hakli. ne olacak ki 40 yasin yumilerinden. allahtan hayirlisi artik. bu tip güzel donasyon haberleri de bana umut oluyor icimi sevincle dolduruyor. Allah en kisa sürede tüm isteyenleri bu güzelliklerle taclandirsin insallah.

selam canim, burdayim bende canim, evet hic sorma cok agirlastim artik......gercekten söyle 25. haftadan sonra kolay olmuyor. bazen öyle bir nefes darligi cekiyorumki, Allahim daha 8-10 hafta nasil dayancam diye soruyorum. ama sikayet yok diyorum, dayanacagim insallah.

hayir sirt üstü kesinlikle yatilmiyor ve rahim ve bebeklerin kan dolasimi icin iyide degil. en iyisi sol tarafina veya sag tarafina. bacagimiin arasina yastik koyuyorum, onun cok faydasi oluyor, rahatlatiyor biraz. ondan haric bak saat nerdeyse sabah 3 ve ben her gün iste uyaniyorum sabah 6, 7lerer kadar ayakdayim. ama napalim :)

senin hamilelik nasil gidiyor canim? cok migde bulantin varmi?

bebek canım Allah kolaylık versin,uykusuz kalmak yatamamk en kötü şey,son 1 haftadır bende öyleyim,gece 3 lerde kalkıp sabah ezanına kadar oturuyorum,aklımdan bi sürü şey geçiyor..nefes alamıyorum,zaten biraz uyuduktan sonra başımı yastıktan kaldırmamla mide bulantım başlıyor,su içemiyorum,içim yanıyor ama su içeemiyorum...doktorun verdiği hapıda pek kullanmak istemiyorum..bakalım hayırlısı 1 ay sonra bu şikayetlerim kalmıycak inşallah..kendimi öyle teselli ediyorum:))

Kızlar bugün ultrasona girdim.veee tam üç tane kese gördük.doktorum biraz kızdı neden dört tane embriyo aldın diye.on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha net konuşuruz dedi.belki birini vücut atar dedi.şïmdilik böyle

Bilginisacım sanırım seninde üç tane gibi değerlerimiz birbirine çok yakın.

tres çok sevindim. Allah kucağınıda almayı nasip eder inşallah,
canım peki kalp atışlarını yaklaşık ne kadar zaman sonra duyacaksın.?
çok tebrik ederim.

ay canim, tebrik ederim keseler gözükmüs...ama acikcasi sana insallah 2 tanesi nasip olur diyorum nedense...evet doktorlar 4 tane transfer edildigi zaman kiziyorlar, haklilarda acikcasi. ben tekrar yaptirsam, kesinlikle 4 tane geri almam, hatta diyorum 2 tane blasto yeter ve kafi......

ne yapmayi düsünüyosun 3üde devam ederse?

merhaba,
evet çok zor bir durum,bunu sitede daha önce yaşamıştık,ama şimdi bunları düşünmek için erken değilmi?
herşeyin hayırlısı diyelim.üçüz sağlıklı hamilelik geçirip,kucağına da alan aileler var, ya da tek e kendiliğinden düşen hamilelikler de var,
kızlar kötü düşünmeyelim,zaman zaman zaman diyorum.
herşeyin hayıslısı olsun.
Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
tres çok sevindim. Allah kucağınıda almayı nasip eder inşallah,
canım peki kalp atışlarını yaklaşık ne kadar zaman sonra duyacaksın.?
çok tebrik ederim.

Canım çok saol valla doktor on gün sonraya randevu verdi.o zaman daha net konuşuruz dedi.O zaman duyulurmu bilemiyorum.

Arkadaşlar Ben deheayı 6 ay kullandım.doktor bana bunu yumurta kalitesini artırmak için vermişti.şimdi bu ilaç donasyondada ne alaka onu anlayamadım.Sanırım bu ilacı sadece hit kullanıyor.donasyon. yaptıranlar zaten kendi yumurtalarını kullanmıyor kii.Acaba başka bir faydası mı var.hite gidenler bunu sorabilir.En azından ne amaçlı kullanıldığını öğreniriz

harika bir haber canım yaaa aykızım ve efsuneden sonra sende üçüz haberini verdin :nazar::nazar::nazar:kalp atışı ne zaman ALLAH IM gebeliğini sağlıkla devam ettisin inşallah güzel haberlerinin devamını bekliyoruz:16:

Canım tahlil sonuçlarını aldın mı.umarım herşey yolunda gider.tab I'm hepimizin yüzünü güldürsün.hayırla sonuçlandırsın

merhaba,
evet çok zor bir durum,bunu sitede daha önce yaşamıştık,ama şimdi bunları düşünmek için erken değilmi?
herşeyin hayırlısı diyelim.üçüz sağlıklı hamilelik geçirip,kucağına da alan aileler var, ya da tek e kendiliğinden düşen hamilelikler de var,
kızlar kötü düşünmeyelim,zaman zaman zaman diyorum.
herşeyin hayıslısı olsun.
Allah yardımcımız olsun.

aynen, Allah yardimcimiz olsun..elbette 3üz ikiye düsebiliyor, veya tek bebege düsebiliyor. elbette 4üz hatta 5iz de doguranlar var. mutlaka. ama benim fikrim bu olaylarda degisti, eskiden 3üz de kolaylikla dogar diyordum, ama gördümki ikizde bile riskler o kadar cok, gözüm korktu sanirim. her gün Allaha dua ediyorum bebekelrim 37. haftadan önce gelmesin diye, cünkü daha ozaman tam gelismemis oluyorlar, beyninde eksiklikler oluyor, kendileri nefes alamiyorlar, vücut sicakligini tutamiyorlar, yani bebeklerde cok fazla risk oluyor cnaim. insan hamile kaldiginda bunlar iste hep her gün göz önünde oluyor.

o yüzden bunlari düsünmek bence erken degil, güzel konular degil ama her zaman aklimizda olmasi gerek. diyorumya, bana sorsan, tekrar kibrisa gitsem, 2 tane blasto alirim, fazla degil acikcasi. simdi anliyorum, bazi ülkeler de sadece single-embyro transferi yapiyorlar, yani tek bir tane embyro.

hepimiz icin hayirlisi diyorum.

Son düzenleme:
maşallah ne güzel haberler okudum arada uğrar bakardım herkes ne durumda diye..güzel haberler bana da umuut oluyor....ben 2. denememi yapmak için bekliyorum..ama doktorumm son muayenede taşıyıcı anne önerdi...o gün bugündür 2 yıl oldu arada uğruyorumm dua ediyorum hepiniz hepimiz için....ikiz üçüz bekleyenler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah....bizlere de Rabbim katından ikiz üçüz hayırlı sağlıklı meleklerimizin müjdesini bir an önce göndersin inşaallah kızlar:16::16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16:

canımm senin de değerin 3 e katlanmış hadi hayırlısı:nazar::nazar::nazar: yarın ultrasona mı giriyorsun?ALLAH IM SANA VE BEBKLERİNE SAĞLIK VERSİN CANIM.güzel haberlerini bekliyoruz .

yaaa tablomuz olsa gözlerimiz yaşarırdı valla heryer nazar boncuğu olurdu şimdi:nazar:hemen hemen herkes gebe ya çok azınlıkta kaldı artık gebe olmayanlar:25:darısı bizim başımıza gebelerimizden bol dua istiyoruz yaaa bizi unutmayın sakın:16::16:

Canım tahlil sonuçlarını aldın mı.umarım herşey yolunda gider.tab I'm hepimizin yüzünü güldürsün.hayırla sonuçlandırsın

cnm çok saol herhangi bi sıkıntı yok dedi dün doktordaydık içim içimi yiyiodu risk konusunda endişe etme sıkıntı yok dedi doktor rahatlattı bakalım kalp taraması oluomuş cnm 5 ayda ona göndercek 2 hafta sonra falan herşey yolunda herhani bişi yok dedi cnm....aminnn cnm Rabbim bu yolculukta herkese yardım etsin hayırlısını versin

maşallah ne güzel haberler okudum arada uğrar bakardım herkes ne durumda diye..güzel haberler bana da umuut oluyor....ben 2. denememi yapmak için bekliyorum..ama doktorumm son muayenede taşıyıcı anne önerdi...o gün bugündür 2 yıl oldu arada uğruyorumm dua ediyorum hepiniz hepimiz için....ikiz üçüz bekleyenler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah....bizlere de Rabbim katından ikiz üçüz hayırlı sağlıklı meleklerimizin müjdesini bir an önce göndersin inşaallah kızlar:16::16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16:

Ikramayacım donasyonu iki kez denedin ve olmadı.peki sebeb neydi canım.yani doktorun neden sana taşıyı Anne önerdi..bize biraz nerede denedin.kaçıncı gun transferiydi embriyo kalitelerindemi rahimdemiydi sorun bahsedermisin.burada faydalana bileceğin yaşanmış çok deneyim var.belki sende yaşadıklarınla burada bize deneyim olur ışık tutarsın

selam canim, nasil hissediyorsun kendini?

belirtiler basladi mi yoksa bize nazaran rahat bir gebelik mi gecircen (insallah). biliyosun, herkesde illaki migde bulanti falan olmasina gerek yok.

tekrar ne zaman doktorda randevunuz var?

selam canim, nasil hissediyorsun kendini?

belirtiler basladi mi yoksa bize nazaran rahat bir gebelik mi gecircen (insallah). biliyosun, herkesde illaki migde bulanti falan olmasina gerek yok.

tekrar ne zaman doktorda randevunuz var?

Canım valla çok az göğüslerde ağrı bieazda kasıkta arasıra yani çok rahatsız edici belirtilerim yok.valla bebekcim doktor on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha netleşir herşey dedi.Valla sabırsızlıkla kalp atışlarını duycağım günü bekliyorum.

Canım valla çok az göğüslerde ağrı bieazda kasıkta arasıra yani çok rahatsız edici belirtilerim yok.valla bebekcim doktor on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha netleşir herşey dedi.Valla sabırsızlıkla kalp atışlarını duycağım günü bekliyorum.

insallah canim. kalp atisini da görücen, duyucan..ilk bebegin seklinide ultrasonda, kafasini, ellerini, minik ayaklarini, ellerini salladigini, su ictigini .....vs vs.......yani gördügünde her zaman bu mucizeye saskinlikla bakican - inanamiycaksin gördüklerine, sevincten ucakcasin, sevincden gözyaslari dökeceksin.................ayyy insallah canim yaaa...darisi tüm herkese, anne olmak isteyenlere..Allahim hepimizin kucagina saglikli bebek nasip etsin....

sen sürekli erken gelmelerinden korkuyorsun. bak gelecekler!!!!

sana tavsiyem bu düşünce aklına gelince hemen aklından silmeye ve yerine tam zamanında gelecekler düşüncesini koymaya çalış.....:16:

Back
X