adet olmam cok gecikti ve galibada uzun süre olmayacagim..
Donasyonda sorun olmazmis?? ne kadar dogru??
adet olmam sart dgeilmis ve trasnfer icinde olabilirmis??
yaptiran varsa biraz bilgi rica etsem..
okudum bir yerde ama cok bilgim yok..
acil paylasirmsiiniz?
sevgiler.

laraxcım bende Anisha diyecektim ki arkadaşlar demişler:)
aslında evet adet olmadan da transfere gidebilirsin.
fakat bildiğim kadarıyla şu var : transferden önce bir ay adet görürsen rahim kalınlaşması daha rahat sağlanıyor hem de transfer öncesi olası bir adeti engellemiş düzene sokmuş oluyorsun.. şu anda bedeninde hala kendi yumurtan vardır sanırım. onun harekete geçmesini de engellemeleri için lucrin vuracaklardır diye biliyorum..

cigloyla adet oolmaman gerçekten enteresan ben yıllardır onunla kanama sağlıyordum 21 adet kullanmadın mı?

MİNASARE.. canım ne güzel herşey yolunda gidiyor dğerin güzel keseyide görmüşsün.. dilerim gebeliğinin her aşaması iyi ilerler..

oh be ne güzel forum bu ara
hamileyim, hamilesin hamileeeee :)))

Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime

Unutamadım unutamadım

Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.

canım ben cyclo proginovaya başladım adetim gelince başlayacağım ama henüz dr kararı veremedim:( nedense bu konuda çok kasıldım,tüp bebek dr um mehmet emin kaptan ve berk en iyilerden diyor ama ben firdevs ile verdaya odaklanmıştım,adet gelene kadar noktayı koyarım herhalde:) 2. deneme ve yaş da 46 olunca insan bayağı bir düşünüyor:(

Breeze bu konuda kalbinin sesini dinle bence. Hangisini seçersen sonradan pişman olmazsın onu düşün.
Örneğin ilk denememde savaş beyin merkezindeydim. Negatif oldu ve merkezden memnun kalmadım ama pişman da olmadım çünkü iç sesim orayı seçmişti. başka bir merkezde deneyip negatif alsaydım o zaman pişman olurdum.
Ben senin pozitifi alacağına inanıyorum. O güzel yüreğine minik bir yürek daha eklensin. İnşallah.

Sevgili Helun, sagol canim. sende meyvesini alicaksin hic merak etme. cok eminim. 46 yas hic bisey. birde rahmin de bisey yokmus. o yüzden sanirim iste ilkinde sansin tutmadi. zaten ilk transferde illa yüzde yüz sans diye bisey yok. insallah bu defa yaptirdiginda saglikli hamilelik yasiycaksin.

Sevgili Larax, ilginc hala adet görmedigin. ama hamile olabilirmisin acaba? yani adetim gelmedi diyosun bir an öyle aklima geldi. ben maaelesef bu konuda yardimci olamiycam, ama benim duydugum adet olmayanlardada transfer yapiliyor. cünkü düsün menopause de olanlar. ama detaylarini bilemiycem canim.

canim nasilsin forma göz atayim demistim seni gördüm hala el ve ayaklarinda sisme varmi ne Kadar kaldi doguma ?

canim nasilsin forma göz atayim demistim seni gördüm hala el ve ayaklarinda sisme varmi ne Kadar kaldi doguma ?

Canim yeni gordum demin forum bombosdu. Evet var canim sislik daha gitmez de diyo doktor doguma kadar

Birde sol elim uyusuk cogu zaman bebekler bir sinire degiyormus ondan. Cogu kadinlarda olur us. Bebekler istedikleri gibi yaylaniyorlar baksana :))

Sen nasilsin canim?

yumurta donasyonu mu 5000 dolar.nasıl genel olarak memnun kaldın mı.vize gerekiyormuydu gitmek için?canım inşallah bu kez bebişlerin sana sımsıkı tutunur.

canım teşekkür ederim. vizeye gerek yok. kimlik kartınla giriş yapabiliyorsun.yumurta donasyonu yaptırdım. çok ilgililer. sonrasıda ilgi çok iyi. ordan seni yöneltiliyor. ne ilaç kullanılacak ne tahlil yapılacak zamanında arayıp söylüyorlar. benim kanamam olmuştu burdaki doktora ulaşamadım.özele gittiğim halde telefonları kapayı verdi. ama ordaki hemşire hanım pazar olmasına rağmen telefonum sabaha kadar açık herhangi kötü bir durumda ara demişti ve verdiği ilaçla kanamayı durdurmuştu. nasip değilmiş bebeğim onuncu hafta kalbi durdu. şimdi ikinciyi deneyeceğim. inşallah bu sefer olur. dualarınızı eksik etmeyin. bende herkeze dua ediyorum. sana ve burdakilere hatta tüm isteyenlere allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize...

Canım HİT teki doktorum bana da doğum kontrol hapı ve adetimin 18. günü kullanmam için lucrın depot verdi. Sanada yumurta ürettiğin için vermiştır değilmi.

Canım sen adetin kaçıncı günü kullandın Lucrini,

Sanıyorum senin 2. denemen, canım dualarımız seninle. İnşallah pozitifle dönersin .Allahım bu uğurda çaba harcayan hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

Bol şans canım...

helun canım sağol. ben ilaçla adet görüyorum. adetimin 15 günü iğne vuruldu.evet 2. denemem lütfen dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim. bende hepimize dua ediyorum. inşallah allah hepimizin yüzününü güldürürür bu yolda. allah seninde bu yolda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..

adet olmam cok gecikti ve galibada uzun süre olmayacagim..
Donasyonda sorun olmazmis?? ne kadar dogru??
adet olmam sart dgeilmis ve trasnfer icinde olabilirmis??
yaptiran varsa biraz bilgi rica etsem..
okudum bir yerde ama cok bilgim yok..
acil paylasirmsiiniz?
sevgiler.

Ben varım canım , adet olmam gereken zamanda olmadım üstelik ilaç kullanmama rağmen , doktorum da beklemeyip endometrium kalınlaştırıcı ilaca başlayıp transferimi yaptı ve çok şükür ki tuttu ve bu ayın 27 sinde inşallah kucağımıza alacağız oğlumuzu .

Biz 2. de 2500 euro ödedik.açıkçası memnun kaldım ama negatif olunca tekrar gitmek istemiyorum. beni hazırlayan doktorların hataları oldu.birde transfeer sonrası daha fazla ilgi beklerdim ama işleri bitince aramıyorlar bir daha

kızlar merhaba..tüm hamile arkadaşları kutlarım..Allah kucaklarına almayı nasip etsin.. Şu anda gitmek için gün sayanlar, transferi olacaklar ve olmuşlara da inşallah Allahım olumlu sonuçlar versin..
kendim ile ilgili bilgi vermek istiyorum...nisanda transferim olmuştu olumsuz sonuç almıştım..uzun bir ara vermeden ikinci kez denemeye karar verdim ve tedaviye başladım..temmuz ortaları gibi Kıbrıs da olucam..Hepinizin dualarını bekliyorum..Kendinize iyi bakın

Biz 2. de 2500 euro ödedik.açıkçası memnun kaldım ama negatif olunca tekrar gitmek istemiyorum. beni hazırlayan doktorların hataları oldu.birde transfeer sonrası daha fazla ilgi beklerdim ama işleri bitince aramıyorlar bir daha

delikedi birincide 4500 Euro mu ödemiştin?? yani 2000 Euro iskontomu oluyor ikinci işlemde????

canım merhaba..hangi merkezde yaptırdın merak ettim..birde seni onlarmı hazırladılar yoksa TR de başka doktormu hazırladı..nasıl bir hata yapıldı anlatabilirmisin

canım doğal düşüklerin sebebine hep kromozom anomalisi dendi,pıhtılaşmaya bağlamadılar bana savaş bey pıhtılaşma yüzünden dedi onun için bu ısrarım..rahim filmini 2 yıl önce tüp bebek tedavisi için çektimiştim sonra gerek duyulmadı,histeroskopiyede gerek duymadılar,bilmiyorum belki doğal hamilelik hikayesi nedeniyle olabilir,offf hakikaten karışık
inşallah bu sefer bizim de yüzümüz gülecek kardelencim,allahım hepimizin yardımcısı olsun canım

amin canım Rabbim bu kez elimizi boş çevirmesin.kromozom analizi yaptırdınız mı düşüklerden sonra?siz kime gitmiştiniz?şimdi kimi düşünüyorsunuz?

kızlar merhaba..tüm hamile arkadaşları kutlarım..Allah kucaklarına almayı nasip etsin.. Şu anda gitmek için gün sayanlar, transferi olacaklar ve olmuşlara da inşallah Allahım olumlu sonuçlar versin..
kendim ile ilgili bilgi vermek istiyorum...nisanda transferim olmuştu olumsuz sonuç almıştım..uzun bir ara vermeden ikinci kez denemeye karar verdim ve tedaviye başladım..temmuz ortaları gibi Kıbrıs da olucam..Hepinizin dualarını bekliyorum..Kendinize iyi bakın

merhaba arkadaşım,
Allahım yardımcın olsun.Ne güzel hemen tekrar denemen,dilerim bu sefer yüzün güler,nereye gidiyorsun?
güzel haberlerini verirsin?Allahım kucaklarını bebeklerle doldursun,
Hayırlısı hep seninle olsun.

merhaba canım,
nasılsın seni gördüm çok sevindim.
nasıl gidiyor?

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.merkez de karar veremedim ama 5-6 ay sonra ya da daha uzun bir süre sonra.kafamda niye böyle oldu,sebep ne olabilir dönüp duruyor.bazı tetkikleri falan yaptırıcam bakalım sonra ne olur. hayırlı olsun Rabbim bu kez yüzümü güldürsün sağlıklı bebişlerimi kucağıma alayım.sen nasılsın neler yapıyosun?

Back
X