ANISHA Canim benim gözün aydin, Allah anali babali büyütmek nasip etsin - ne güzel bir haber....Larax in dedigi gibi teknolojiye bak - dogumdan cik bizlere haber ver :) sagol canim!!!! insallah sen ve bebek iyisinizdir..kacinci haftaydi simid, normal dogummu vs. (ayni Larax in sordugu gibi bende cok merak ettim canim). Allah anali babali büyütmek nasip etsin canim!!!!! darisi tüm anne adaylarina, tüm anne olmak isteyenlere!!!!!
FBLI ne güzel anlatmissin öyle....cok sevindim senin bebegin degerleri normal ciktigi icin. o almanyada yapilan testi bende duydum, dana gecen sene kasim falan di cikti, cok fazla yaptiran henüz yok, asiri derece pahaliymis yaklasik 1000 Euro birde cok fazla deneyim henüz yokmus diye duydum. ama sende zaten gerek yok. gözün aydin canim!!!!
Tunanehir canim - evet ben Oscar otelinde kaldigimda yzamistim o iki kusla yasadigimizi :) bak ya iyi aklinda kalmis..ama gercekten bazen hala esimle konusuyoruz o iki minik kusu :)) ama senin yasadiginda müthis canim benim...cok seviniyorum senin adina!!! insallah saglikli bi sekilde yavrularina kavuscan canim benim!!!
Larax - senin yasadiginda Oscer otelde kedilerle müthis - cok tuhaf oldum okurken, hep gözümde canlandi yaa...zaten orda cok tatli kediler vardi sürekli..insallah sende yakinda yine böyle mutlulugu yasiycaksin canim!!!
Tress - canim nasilsin, nasil hissediyorsun kendini? sana özelden den mesaj yollamistim. almadinimi?