Kızlar ben bugün doğum yaptım. Sabah kontrolüm vardı tansiyonum baya yüksekti suyumda azalmış doktorum hiç riske atmayalım hemen almamız lazım dedi ve öğleden sonra aldı. Şuanda bebeğimde bende gayet iyiyiz . Daha sonra tekrar yazarım :)

canım benim gözün aydınn:) çok güzel bi haber verdin bugün bizlere..bi gül daha açtı sayfamızda:) Allah bağışlasın,analı babalı büyütsün tatlımm.adını ne koydunuz canım?

Kızlar ben bugün doğum yaptım. Sabah kontrolüm vardı tansiyonum baya yüksekti suyumda azalmış doktorum hiç riske atmayalım hemen almamız lazım dedi ve öğleden sonra aldı. Şuanda bebeğimde bende gayet iyiyiz . Daha sonra tekrar yazarım :)

Tebrikler anisa güle güle büyüt darisi bize insallah du et

Son düzenleme:
yarını beklese acele etmese 7. o7 olacaktı doğumgünü...
ama bekleyememiş...
olsun yengeç erkeği .....çok iyi bir eş olur gelinin şanslı olacak:52:

Teknolojinin gözünü seveyim vallahi,harikasin jaaa .doguma gittin hemen ceptenmi yazdin ellerine sgalik.bebeginide anali babali büyüt cnm .mis kokulu süt kokan bebegini öperiz cook uzakalrdan.
sen iyiymissin sevindik cnm.Dogumunu dogalmi yaptin? kac kg bebegin? nasil oldu vaktin olursa yaz cnm.Bebegin kime benziyor? meme veriyormusun? tam pasa geldi desene evinize..
sevgiyle kal cnm.

kızlarrrrrr formu okuyamıyorum ne oldu ne bitti bilmiyorum yemekte misafir var bilginisa aradı şimdi interneti bozuk

İKİZLER GELİYORRRRRR:))))))))

yazamıyorum milleti sofrada bıraktım öptüm hepinizi allahım tamamına erdirsin hepimize göstersin:))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ANISHA Canim benim gözün aydin, Allah anali babali büyütmek nasip etsin - ne güzel bir haber....Larax in dedigi gibi teknolojiye bak - dogumdan cik bizlere haber ver :) sagol canim!!!! insallah sen ve bebek iyisinizdir..kacinci haftaydi simid, normal dogummu vs. (ayni Larax in sordugu gibi bende cok merak ettim canim). Allah anali babali büyütmek nasip etsin canim!!!!! darisi tüm anne adaylarina, tüm anne olmak isteyenlere!!!!!

FBLI ne güzel anlatmissin öyle....cok sevindim senin bebegin degerleri normal ciktigi icin. o almanyada yapilan testi bende duydum, dana gecen sene kasim falan di cikti, cok fazla yaptiran henüz yok, asiri derece pahaliymis yaklasik 1000 Euro birde cok fazla deneyim henüz yokmus diye duydum. ama sende zaten gerek yok. gözün aydin canim!!!!

Tunanehir canim - evet ben Oscar otelinde kaldigimda yzamistim o iki kusla yasadigimizi :) bak ya iyi aklinda kalmis..ama gercekten bazen hala esimle konusuyoruz o iki minik kusu :)) ama senin yasadiginda müthis canim benim...cok seviniyorum senin adina!!! insallah saglikli bi sekilde yavrularina kavuscan canim benim!!!

Larax - senin yasadiginda Oscer otelde kedilerle müthis - cok tuhaf oldum okurken, hep gözümde canlandi yaa...zaten orda cok tatli kediler vardi sürekli..insallah sende yakinda yine böyle mutlulugu yasiycaksin canim!!!

Tress - canim nasilsin, nasil hissediyorsun kendini? sana özelden den mesaj yollamistim. almadinimi?

Ayyy ne sevindim demek ikiz oylemi??? :))) gozun aydin canim benim anlatsana nasildi nasil hissettin kendini o an? :))))

Kizlar bir surprizde benden. Bugun lekelenme geldi apar topar doktora gittik ultrasona girince ceee aaaa iki kese de gayet net gorunuyordu. Doktor herseyin normal ildugunu soyledi. Kesenin biri daha buyuk ve icinde embriyo belli oluyor digeri kucuktu. Hakkimizda hayirlisi olsun. Kizlar dedginiz gibi surpriz yapti ikinci kesemiz :))))

Kizlar bir surprizde benden. Bugun lekelenme geldi apar topar doktora gittik ultrasona girince ceee aaaa iki kese de gayet net gorunuyordu. Doktor herseyin normal ildugunu soyledi. Kesenin biri daha buyuk ve icinde embriyo belli oluyor digeri kucuktu. Hakkimizda hayirlisi olsun. Kizlar dedginiz gibi surpriz yapti ikinci kesemiz :))))

gözün aydın canım hadi hayırlısıyla gelirler inşallah

çok sevindim canım bak demiştim sürpriz olabilir diye. Rabbim sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin canım

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün,hayırlı bir evlat olsun.maşalllah canımmm yaaa neler hissettin.ççok güzel bir duygu olsa gerek....Rabbim bizlere de nasip etsin bizlerde burdan paylaşalım.sevgiler canımmmm

Canım seninde üçüzlerden dolayı redüksiyon yapılmıştı.bana detaylarını yazabilir misin.redüksiyondan sonra herhangi bir rix yaşadın mı.kaç gün dinlendin.cevabını bekliyorummm

Canım bu ne güzel bir süpriiz.güle güle büyüt bizim yerimizede mis gibi kokla kuzucuğunu.

Son düzenleme:
eşimle "biz biliyorduk zatenn " diyeceğimiz geldi doktora:)
ikinci kese küçük umarım oda gelişir sağlıklı şekilde

tress umarım senin sağlığını tehdit etmeyecek şekilde gelişir mevzular.. valla hiç bir şey diyemiyorum .. elbette üçüz zor ama doğuranlarrda var.. dur bakalım ilerleyen günler neler gösterecek

Canım Ben senden böyle bir süpriz bekliyordum.çokda mutlu oldum.sağlıklıca büyüsünler.tebrikler bilginisacımmm

canım yaa inşallah ikisinede kavuşursun sağlıcakla.çok mutlu oldum inanki:)) Verda hanımın ellerine sağlık:))

Back
X