breeze bir şey sormak istiyorum cevaplar san inan çok sevinirim.

bende rahim inceliği konusunda sıkıntı yaşıyorum en son 8 de transfer oluyor ve hiç bir tedavimde estrofem verilmedi 3. tadavimde transfer sonrası günde 1 adet kendim aldım ve şimdi son kez kışın deneme yapacağım sorum şu estrofem vajinadan olan hangisi içilen tablet ayrıca vajina dan da uygulanabiliniyormu?

canım sen tüp bebek mi donsyn mu yaptırıyorsun? bildgim kadarıyla estrofem donsyn tedavisinde hepimizin tedavi protokolünde olan olmazsa olmaz ilaçlarımızdan biri,rutinde tüm merkezler aynı tedaviyi uyguluyorlar,vaginadan da ağızdanda kullanılan aynı tablet farklı değil

Gözün aydın çok sevindim sende benim gibi dayanamayıp test yapanlardansın sanırım...değerin çok iyi Allah tamamına erdirsinn...

Sagol cnm tskr ederim insallah cnm sende estrofemi cok aliyormusun peki mide agrisi varmi sende? Bende mide agrisi degil ama estrofem midemi cok yakiyor neden bilmiyorum

canım bende mide yanması değil de mide bulantısı çok var,bugün dr a gittik,çok şükür bebeğimin kalp atımını duyduk,dr a estrofem fazla mı dedim dünya literatüründe aslında genelde en fazla 5 adet kullandırdıklarını ama dr un verdiği protokolü değiştirmenin doğru olmadığını söyledi,irem hanımı aradım günde 9 tane kullananın bile olduğunu,10.haftadan sonra yavaş yavaş azaltarak bırakacağımızı,mide bulantısıda yapmadığını söyledi,yani tedavi aynen devammm:44:

canlarımm hamileyim değer 200 8 günüm.allahım sizlerede tattırsın bu duyguyu.

canımmmm hadi gözün aydın,allahım tamamına erdirsin,değerin bu kadar erken zamanda çok çok güzel,çok sevindim arkadaşım ,darısı diğer arkadaşlarımızın başına,harikasın:))

canım bende mide yanması değil de mide bulantısı çok var,bugün dr a gittik,çok şükür bebeğimin kalp atımını duyduk,dr a estrofem fazla mı dedim dünya literatüründe aslında genelde en fazla 5 adet kullandırdıklarını ama dr un verdiği protokolü değiştirmenin doğru olmadığını söyledi,irem hanımı aradım günde 9 tane kullananın bile olduğunu,10.haftadan sonra yavaş yavaş azaltarak bırakacağımızı,mide bulantısıda yapmadığını söyledi,yani tedavi aynen devammm:44:

benim bugün lekelenmem geldi ve doktoru aradım oda git test yaptır dedi.ve iğneni yaptır dedi.yoksa salı günü test yaptırcaktım.çogul gebelik dedi bakalım hayırlsı.

benim bugün lekelenmem geldi ve doktoru aradım oda git test yaptır dedi.ve iğneni yaptır dedi.yoksa salı günü test yaptırcaktım.çogul gebelik dedi bakalım hayırlsı.

benimde aynen 8.gün lekelenme olup o gün test yaptırmıştım,demek 12. günü beklemeye gerek yokmuş:))))

canım sen tüp bebek mi donsyn mu yaptırıyorsun? bildgim kadarıyla estrofem donsyn tedavisinde hepimizin tedavi protokolünde olan olmazsa olmaz ilaçlarımızdan biri,rutinde tüm merkezler aynı tedaviyi uyguluyorlar,vaginadan da ağızdanda kullanılan aynı tablet farklı değil

donasyon değil canım rezervem çok iç açıcı değil eşimde de sayı sıkıntısı var son kez 4. deneyeceğiz ama her ihtimali düşünüp zaman zaman da sizleri takip ediyorum... cevabın için çok teşekkürederim bu benim için inan çok önemliydi.

Forumu uzun süredir takip ediyorum.Sanırım donasyonda başarı şansı çok yüksek ve sağlıklı.
Bu beni ümitlendirdi.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
İrem hanım % 80 başarı diyor.Bu durumda 2-3 tane almak lazım en fazla diye düşünüyorum.
Onlar 4 tane garanti olsun diyorlar ama.İkiz bile olsa bizim yaşımız için uygun değil,riskli olduğunu söyledi doktorum.

Sevgilerrr...

süpersin. hem de dğerin bayağı iyi. ikiz olur inşallah. sağlıkla sıhhatle kucağında görmeyi nasip etsin yüce Rabbim inşallah.
darısı tüm bekleyen dua eden anne adaylarımıza . kendineç ok dikkat et ltf.
kolay gelsin şimdiden:)

süpersin. hem de dğerin bayağı iyi. ikiz olur inşallah. sağlıkla sıhhatle kucağında görmeyi nasip etsin yüce Rabbim inşallah.
darısı tüm bekleyen dua eden anne adaylarımıza . kendineç ok dikkat et ltf.
kolay gelsin şimdiden:)

çok saol cnm.inşallah herkes hamile kalır.

Krem cok tebrikler canim degerin cok guzel rabbim 9 ay seninle kalmalarini nasip etsin.bugun yanilmiyorsam veled gidiyordu iyi yolculuklar diliyorum rabbim bebeklerle donmeyi nasip etsin.

Back
X