tebrikler kremcigim, aykızım bebeğini almana az kalmış yüce rabbim hepinizi korusun.

Benim bugun transferin 4. günü ancak işe başladım. Ağır bir işim yok sürekli masada oturuyorum. Ancak yemeğe giderken yürüyorum. Bunun dışında sürekli oturuyorum. Dün hafif batma vardı hafif ateş gibi ve sırtımda sanki soğuk almış gibi bir ağrı vardı ama bugün yok biraz tedirginim tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz neler yaptınız.

teşekkür ederim arkadaşım.ben sana söyleyim hamilesin:) bende 4 günü bu belirtiler vardı.8 günü test yaptım değer 200.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.transfere gidecek olan arkadaşlarım.başarılı transferler dilerim.

Benden haberler esim bugun sperm verdi bende birazdan ucuyorum kibrisa bugun rahim kalinligini olctdurdum 8.3 estrofem 2 altdan 4 agizdan olmak uzere 6 ya cikti.hayirlisi allahtan internet bulursam kibristan yazarim hepinizi opuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin .

Hayirli yolculuklar cnm,her seyin gönlünce olmasi dilegiyle.bebeklerinle dönmek nasip etsin insallah.
sevgiler güzel kalpli kardesim.

Eylülde gidecek olanlar,hazirlik icindekilere,tedavide olanlarin yolu acik olsun,her sey gönlünüzce olsun.
Güzel nasiplerle dönmek nasip etsin insallah.
sevgiler

Benden haberler esim bugun sperm verdi bende birazdan ucuyorum kibrisa bugun rahim kalinligini olctdurdum 8.3 estrofem 2 altdan 4 agizdan olmak uzere 6 ya cikti.hayirlisi allahtan internet bulursam kibristan yazarim hepinizi opuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin .

hadi hayırlısı olsun canım:) hep kendini tatile çıktım ve orada hamile kaldım diye hayal et,bu sefer bu iş bitecek,güzel habeletini bekliyoruz dualarımız seninle güzel arkadaşım:)

Senin için dua ediyor tüm arkadaşlarımız burda ve bu sefer İnşallah olacak.Hayallerin gerçek olur inşallah

arkadaşım senden epeydir haber alamadım..gözden mi kaçırdım bilemedim..en son kıbrısa gidiyorum demiştin....nasılsın umarım herşey yolundadır....

sevgili veled,kıbrıstasın...herşey gönlünce olsun inşallah...güzel haberlerinle bekliyoruz ...bizleri habersiz bırakma olurmu....:16:

Canım çok geçmiş olsun.kanama çoğu arkadaşımızda oldu.önemli olan bir bebeğinin kalbinin atıyor olması..tabiki hepimiz istiyoruz ikiz olsun üçüz olsun.ama önce bizim sağlığımız güzel haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tutt..

merhaba arkadaşım,
çok teşekkür ederim.Dilerim Allah tan hepimize, bebeklerimizi 9 ay boyunca taşıma gücü versin, sağlıklı bir şekilde elleri ayakları tam,düzgün fikren bedenen mükkemmel evlatlarımız olsun, hamileliğimiz sıkıntılı bir şekilde geçmesin,

merhaba waltkrayburg,
hayırlı yolculuklar dilerim,
hayırlı transferin olsun, bir gidip 3 gel, Allahım gönlüne göre versin,
önce göbeğin, sonra da kucağın,bebeklerle dolsun,

Canım çok geçmiş olsun.Zaman zaman sıkıntılı olsa da Allah sonunu güzel edecek diye düşünmeni istiyorum.İyi düşüncelerle gününü geçirmeye çalış olur mu?

merhaba ansu,
güzel ve içten dileklerin için çok teşekkür ederim.
evet hamilelik kolay değil miş, özellikle bizim durumda olanlar için, herşey den tırsar oldum,
sonumuz güzel olur inşallah,
evlatlarımızı sapa sağlam kucağımıza almayı nasip etsin,

arkadaşım senden epeydir haber alamadım..gözden mi kaçırdım bilemedim..en son kıbrısa gidiyorum demiştin....nasılsın umarım herşey yolundadır....

Merhaba Canım, 5 Eylülde trn.yapıldı. 9 tane yumurta oluştu. 7 tanesi çok iyi kalitede. Bu sefer 2 tane trn. edildi. 5 tanesi donduruldu. Bugün E2 ve progesteron testi yaptırdım. Akşam sonuçlarını alıp, kliniğe bildireceğim. Kullandığım ilaçlara ilave olarak karından yapılan iğnelerden verdiler bu sefer. Ayrıca progesteronu da 200 mg.a çıkarttılar. Vajinadan 8 saatte bir 2 tane olarak kullanıyorum. 17 Eylül test günüm. İnşallah hayırlısı olur. Belirti olarak da düne kadar kasıklarımda ağrı oluyordu, bugün hiçbir ağrım yok iyi mi kötü mü bilemiyorum. Bekleme süresi çok yıpratıcı hakkımızda hayırlısı bakalım. Sen ne yaptın?

Merhaba Canım, 5 Eylülde trn.yapıldı. 9 tane yumurta oluştu. 7 tanesi çok iyi kalitede. Bu sefer 2 tane trn. edildi. 5 tanesi donduruldu. Bugün E2 ve progesteron testi yaptırdım. Akşam sonuçlarını alıp, kliniğe bildireceğim. Kullandığım ilaçlara ilave olarak karından yapılan iğnelerden verdiler bu sefer. Ayrıca progesteronu da 200 mg.a çıkarttılar. Vajinadan 8 saatte bir 2 tane olarak kullanıyorum. 17 Eylül test günüm. İnşallah hayırlısı olur. Belirti olarak da düne kadar kasıklarımda ağrı oluyordu, bugün hiçbir ağrım yok iyi mi kötü mü bilemiyorum. Bekleme süresi çok yıpratıcı hakkımızda hayırlısı bakalım. Sen ne yaptın?

bugün 12 günüm değer 918.

eylül ayı yolcuları dualarım sizinle bol bol pozitifler duyarız inşallah .
krem tebrik ederim.
benden haberler nurtopu gibi bir kistim var bugün doktora gittim adetim gecikmişti umut işte belki bir yaramaz bebiş oradan bana el sallar diye ummuştum ama kısmet işte benim donmuş embriyocuklarım 2 ay kadar bekliyecek annelerini:)

Back
X