Canim, demek iki tane minik kiziniz olucak - ne güzel canim benim, hadi hayirlisi!! Allah tamamini erdirsin saglikli sekilde dünyaya gelsinler ve büyüsünler güzelce..............nasil hissediyorsun kendini, hamilelik nasil geciyor canim?

Seni gördüğüme çok sevindim.valla şimdilerde daha iyiyim.halsizlik bulantı azaldı.hedef senin gibi bebişlerimi sağlıcakla dünyaya getirmek.sen nasılsın bebeklerle düzeninizi biraz sağladınızmı canım.ohh nasılda güzel kokuyordur onlar şimdi.bizim yerimizede kokla canım pamuklarını sevgilerr

Sağol iyi dileklerin için cnm inş 26 eylül günü bende pozitifimi gorurum transferim güzel geçti 4 tane a plastkoyuyoruz dedi firdevs hnm a b. kalite 6 yada 8 hücreli duymustumda aplast ne oluyor arkadaşlar?bu arada lalitayla arka arkaya transfere girdik inş 2 kocaman pozitif alırız rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin

Merhaba waltkrayburg,
hayırlı olsun transferin,dilerim sana sımsıkı tutunsunlar, sıkıntısız ve hayırlı hamileliğin olsun,
Allah ım emeklerini boşa çıkarmasın,

Lalita yla arka arkaya transfere girdik yani c.tesi trabsferi oldu forumu telden okuduğunu ama cevap yazamadigini söyledi yanılmıyorsam yarın dönecek.

merhaba lalita cım senin de transferin hayırlı olsun,
ne güzel iki transfer arka arkaya olmuş,
dilerim Allah ım gönüllerinize göre verir,
kucaklarınız bebekler ile dolsun,
evinizin neşeleri sizinle olsun,

Seni gördüğüme çok sevindim.valla şimdilerde daha iyiyim.halsizlik bulantı azaldı.hedef senin gibi bebişlerimi sağlıcakla dünyaya getirmek.sen nasılsın bebeklerle düzeninizi biraz sağladınızmı canım.ohh nasılda güzel kokuyordur onlar şimdi.bizim yerimizede kokla canım pamuklarını sevgilerr

amin canim insallah sende saglikli sekilde getircen dünyaya bebislerini.......ne kadar dayanabilirsen o kadar iyi bebeklerin icin. ben cok zorluk cektim o hamile zehirlenmesinden - protein cikmisti idrarda, tansiyon da cikmisti, iste ozaman kritik olabiliyor. insallah sen öyle bi sey yasamazsin canim. birde lütfen cok agirlastiktan sonra sakin fazla is falan görme, fazla gezme, yorma kendini, hep daha cok dinlen ve uzan derim. o yüzdende hazirliklarini zamaninda yavas yavas yap derim

evet biraz olsun düzene girdik canim. sana tavsiyem günlük hayatinda kolaylastircak ne gerekiyorsa al koy evine. gercekten bazen öyle bir akkord da bebeklerin bakimini yapiyoruz, mamasini yediriyoruz derken insan cok ter de döküyor :) cok güzel kokuyorlar teyzesi, mis gibi. sende öyle kokluycaksin canim..ve hala bazen inanmiycaksin o bebislerin senin oldugunu :) cok güzel bir duygu, ben öyle asigim ki bebeklerime, sürekli özlüyorum!! Allahim bu tadi herkese yasatsin!!!

merhaba kızlar,
doktor seçimi çok önemli,
ben doktorumu değiştirdim, iyiki de değiştirmişim,
daha önce bana söylenen bir kese de kalp atımı var , diğer kese boş ve bebek gelişimi var ama kalp atımı olmamasıydı,
cuma günü hastanede kanamam olduğundan yatmış biri olarak, pazartesi kontrolde kanaman var mı yok mu? diye sorulup
kanaman yoksa muayene etmeyeyim diyen doktor, sonra hadi gelmişsin bir bakayım deyip sadece bir kese ye bakıp, sorun yok normal gebelik olsa, bir sakınca yok git rutin işlemini yap diyecektim, ama kıymetli bir gebelik sana bir hafta rapor vereyim der ve 2 gün sonra çarşamba akşamı tekrar kanama az da olsa kanama olur, neden kaynaklandığını göremedi,
korkudan öldüm kızlar, perşembe hiç kımıldamadım, cuma günü başka bir doktora gittik, riskli gebelik eğitimi almış bir doktor seçtik, muayeneye girdim, 3 tane embriyo transferi ve tüp bebek dedim, yasak değil mi Türkiye de dedi, ben ama 3 kere tüp denedik amh düşük dedim o yüzden, neyse şok, şok, şok, bana iki kesede de kalp atımı olduğunu, normal olduklarını söyledi, ben ve eşim içeride, hayır yaşamıyor, bir kese nin bize boş bile olduğunu söylediler, olamaz dedim, hatta kalp atımı yoktu, doktorla biraz tartıştık, yok yaşamıyor, yaşıyor, sonra bana eşime tek tek gösterdi, hatta sizi inandırmak için renkli ultrasyon dan da bakalım dedi.
2 kese yanyana sayılır minik kalpleri tık tık tık atıyor, yalnız kese düşünün boş, bir karartı, minik keselerin üstünde bir pıhtıymış, kanaman ondan kaynaklanıyormuş, miniklerimden büyük, buna riskli gebelik diyorlarmış, pruloton depot verdi, progestan yerine crinone jel verdi, ve 1 hafta rapor daha verildi, o pıhtı zamanla ya da bir anda akabilir miş, akarken keseleri aşağıya çekip düşük yaptırabilirmiş, miniklerim o pıhtıdan büyük oldukları zaman,o zamana kadar Allah tan bir şey olmaz ise miniklerim o pıhtıyı kendileri yok edecekmiş, şuanda sadece evde uzanıyorum, o yüzden biraz uzak kalacağım, inşallah döndüğümde pozitif haberlerinizi okurum, ve bende riskin azaldığını yazarım,

merhaba kızlar,
daha önce bana söylenen bir kese de kalp atımı var , diğer kese boş ve bebek gelişimi var ama kalp atımı olmamasıydı,
cuma günü hastanede kanamam olduğundan yatmış biri olarak, pazartesi kontrolde kanaman var mı yok mu? diye sorulup
kanaman yoksa muayene etmeyeyim diyen doktor, sonra hadi gelmişsin bir bakayım deyip sadece bir kese ye bakıp, sorun yok normal gebelik olsa, bir sakınca yok git rutin işlemini yap diyecektim, ama kıymetli bir gebelik sana bir hafta rapor vereyim der ve 2 gün sonra çarşamba akşamı tekrar kanama az da olsa kanama olur, neden kaynaklandığını göremedi,
korkudan öldüm kızlar, perşembe hiç kımıldamadım, cuma günü başka bir doktora gittik, riskli gebelik eğitimi almış bir doktor seçtik, muayeneye girdim, 3 tane embriyo transferi ve tüp bebek dedim, yasak değil mi Türkiye de dedi, ben ama 3 kere tüp denedik amh düşük dedim o yüzden, neyse şok, şok, şok, bana iki kesede de kalp atımı olduğunu, normal olduklarını söyledi, ben ve eşim içeride, hayır yaşamıyor, bir kese nin bize boş bile olduğunu söylediler, olamaz dedim, hatta kalp atımı yoktu, doktorla biraz tartıştık, yok yaşamıyor, yaşıyor, sonra bana eşime tek tek gösterdi, hatta sizi inandırmak için renkli ultrasyon dan da bakalım dedi.
2 kese yanyana sayılır minik kalpleri tık tık tık atıyor, yalnız kese düşünün boş, bir karartı, minik keselerin üstünde bir pıhtıymış, kanaman ondan kaynaklanıyormuş, miniklerimden büyük, buna riskli gebelik diyorlarmış, pruloton depot verdi, progestan yerine crinone jel verdi, ve 1 hafta rapor daha verildi, o pıhtı zamanla ya da bir anda akabilir miş, akarken keseleri aşağıya çekip düşük yaptırabilirmiş, miniklerim o pıhtıdan büyük oldukları zaman,o zamana kadar Allah tan bir şey olmaz ise miniklerim o pıhtıyı kendileri yok edecekmiş, şuanda sadece evde uzanıyorum, o yüzden biraz uzak kalacağım, inşallah döndüğümde pozitif haberlerinizi okurum, ve bende riskin azaldığını yazarım,

Doktorunun iki tane kalp atımını fark edememesi çok tuhaf.neyseki doktorunu değiştirmişsin.bol bol dinlen canım inan çok faydası oluyor.pruluton depotta çok etkili bir iğne dualarımız seninle ikiz olmalarınada ayrıca sevindim canımm

tress çok sevindim cnm demek 2 tane cimcime geliyor.bilginisa güzel yürekli arkadaşım inşallah sende tez zamanda öğrenirsin cinsiyetlerini negatif alan arkadaşım çok üzüldüm rabbim yeniden deneme güçü versin :(polyanna seni bekliyoruz gel artık.ve benden haberler yarın öğlenden sonra saat 2 de otelden alacaklar sanırım 3 gibi bebeklerimi verecekler saat 1 oldu uyuyamiyorum.rabbim hepimizin kucaklarini doldursun hepinizi öpüyorum kızlar sevgiyle kalın.

Arkadaşlar yorucu bir yolculuktan sonra nihayet dün kıbrısa gelebildik. Waltkrayburg, lalita transferleriniz hayırlı uğurlu olsun, bebişleriniz sımsıkı tutunsunlar ins.
Waltkrayburgcum siz hangi otelde kalıyorsunuz? Biz Onar vıllage dayız...

Sağol canım inşallah şimdi 4gozle 26 eylülü bekliyorum.suan birşey hissetmiyorum bu akşam yemeğe indiğimde sağ tarafımdan hafif bir kramp girdi ama bugün epey yattım ondan olabilir diye düşündüm .bebislerin nasıl canım ikisi aynı andami uyanıyor veya acikiyor epey zorlu hamilelik gecirdin ama ödülü güzel oldu rabbim hepimize nasip etsin inş.

insallah canim hayirlisiyla 26 eylül de gelicek...ay cok heyecanliyim, insallah iyi olucak budefa canim benim ya.......

bebislerim iyi canim..bazen ayni anda uyaniyorlar, bir ciglik atiyorlar :) bazen de yarim saat arayla, o zaman daha kolay oluyor bakimlari...dedigin gibi ödülü cok ama cok güzel oldu canim...allahim sana da nasip etsin canim benim.........ne zaman dönüyorsun kibrsidan?

Arkadaşlar yorucu bir yolculuktan sonra nihayet dün kıbrısa gelebildik. Waltkrayburg, lalita transferleriniz hayırlı uğurlu olsun, bebişleriniz sımsıkı tutunsunlar ins.

canim hadi hayirlisi...ne zaman transferin belli oldumu canim? herseyin hayirlisini diliyorum sana!!!

canim hadi hayirlisi...ne zaman transferin belli oldumu canim? herseyin hayirlisini diliyorum sana!!!

Seni burda görmek ne güzel canım, inanki aklımdaydın... Yarın eşim sperm vercek artık ne zaman derse Firdevs hm, daha henüz görüşmedik yarın belli olucak canım. Bebişlerini benim içinde öp olurmu ?

canm önce sana tşk ederm ..inş seninde herşey yolunda gider..ben kıbrısta yaşıyorum.. yaşam hastanesi kıbrıs ta yaptırdım canm..geçen aydada denedk olmadı maaalesef..kader kısmet ne diyelim işte şimdi testim 17 eylül tekar beklemedeym canm ..
hayırlı olsun canım transferin, ins bu defa pozitifi alırsın...Bir ay ara ikinci transfer için kısa değilmi? en az üç ay geçmesi gerektiğini duymuştum...

merhaba kızlar,

O minicik kalpler ak saçlı tonton nine veya dede olana kadar tık tık tık diye atarlar inş :)))

hayırlı olsun canım transferin, ins bu defa pozitifi alırsın...Bir ay ara ikinci transfer için kısa değilmi? en az üç ay geçmesi gerektiğini duymuştum...

çok teşkkür ederm canm..valla ne diyeyim dr unbileceği bişey negatif aldım adetmin gelmesiyle tekrar başladık yaptık yani..

ark size bi sorum olacak.pozitif alan ark.e2 ve progesteron testi nasıl çıktı sizde çok merak ediyorm.ark. benm salı günü kan testim.. bir umuttur sonuçları değerlendireyim

ark size bi sorum olacak.pozitif alan ark.e2 ve progesteron testi nasıl çıktı sizde çok merak ediyorm.ark. benm salı günü kan testim.. bir umuttur sonuçları değerlendireyim

Canım bende aynı oteldeyim istersen ozele adını veya oda numaranı yazarsan seni bulurum

insallah canim hayirlisiyla 26 eylül de gelicek...ay cok heyecanliyim, insallah iyi olucak budefa canim benim ya.......

bebislerim iyi canim..bazen ayni anda uyaniyorlar, bir ciglik atiyorlar :) bazen de yarim saat arayla, o zaman daha kolay oluyor bakimlari...dedigin gibi ödülü cok ama cok güzel oldu canim...allahim sana da nasip etsin canim benim.........ne zaman dönüyorsun kibrsidan?

Ay yerim ben onları rabbim sana bebislerinle uzun sağlıklı bir ömür versin cnm ben bu yols çıkarken hep idolum sendin senin azmin sabrın bilgin hep hayran oldum ve inan her negatif aldigimda artık tamam derken senin yazdıklarıni gördükçe bir kez daha pes etmek yok dedim .canım ben bu sefer dönmek için acele etmedim çarşamba günü döneceğim.hep erken döndüm ondanmi negatif oldu diye düşündüm i yüzden bu sefer ağırdan aldım nasip kısmet artık

Back
X