merhaba kızlar,
doktor seçimi çok önemli,
ben doktorumu değiştirdim, iyiki de değiştirmişim,
daha önce bana söylenen bir kese de kalp atımı var , diğer kese boş ve bebek gelişimi var ama kalp atımı olmamasıydı,
cuma günü hastanede kanamam olduğundan yatmış biri olarak, pazartesi kontrolde kanaman var mı yok mu? diye sorulup
kanaman yoksa muayene etmeyeyim diyen doktor, sonra hadi gelmişsin bir bakayım deyip sadece bir kese ye bakıp, sorun yok normal gebelik olsa, bir sakınca yok git rutin işlemini yap diyecektim, ama kıymetli bir gebelik sana bir hafta rapor vereyim der ve 2 gün sonra çarşamba akşamı tekrar kanama az da olsa kanama olur, neden kaynaklandığını göremedi,
korkudan öldüm kızlar, perşembe hiç kımıldamadım, cuma günü başka bir doktora gittik, riskli gebelik eğitimi almış bir doktor seçtik, muayeneye girdim, 3 tane embriyo transferi ve tüp bebek dedim, yasak değil mi Türkiye de dedi, ben ama 3 kere tüp denedik amh düşük dedim o yüzden, neyse şok, şok, şok, bana iki kesede de kalp atımı olduğunu, normal olduklarını söyledi, ben ve eşim içeride, hayır yaşamıyor, bir kese nin bize boş bile olduğunu söylediler, olamaz dedim, hatta kalp atımı yoktu, doktorla biraz tartıştık, yok yaşamıyor, yaşıyor, sonra bana eşime tek tek gösterdi, hatta sizi inandırmak için renkli ultrasyon dan da bakalım dedi.
2 kese yanyana sayılır minik kalpleri tık tık tık atıyor, yalnız kese düşünün boş, bir karartı, minik keselerin üstünde bir pıhtıymış, kanaman ondan kaynaklanıyormuş, miniklerimden büyük, buna riskli gebelik diyorlarmış, pruloton depot verdi, progestan yerine crinone jel verdi, ve 1 hafta rapor daha verildi, o pıhtı zamanla ya da bir anda akabilir miş, akarken keseleri aşağıya çekip düşük yaptırabilirmiş, miniklerim o pıhtıdan büyük oldukları zaman,o zamana kadar Allah tan bir şey olmaz ise miniklerim o pıhtıyı kendileri yok edecekmiş, şuanda sadece evde uzanıyorum, o yüzden biraz uzak kalacağım, inşallah döndüğümde pozitif haberlerinizi okurum, ve bende riskin azaldığını yazarım,