ay ay masallah.........bu 1083 döllendikten kacinci günü cikti, yani senin döllenme tarihi ne zamandi? merak ediyorum bchg listeye bakicam da :))

rabbim insallah gönlünde ne varsa onu versin canim. basta saglikli bir hamilelik........ne güzel masallah!!!

canim benimde lalitayla ayni gün yani 09 09 2013 esim sperm Verdi 14 09 Dada Transfer oldu insallah böyle devam eder canim irem hnm p,tesi dr a gidebilirsin dedi simdi 4 gözle p.tesini bekliyorum

minasare sagol canim aminn insallah ..bugun test günümdü degerim 1083 cikti rabbime sukurler olsun irem hnm p.tesi dra gidip keseleri görebilirsiniz dedi allahim ne heyecanli bir sürec simdi kac kese görecegiz onun meraki icindeyim irem hnm ücüz gibi görünüyor ama keseleri görmeden Garantie konusmuyorum dedi cok güzel bir duygu rabbim transfere giden gidecek olan transferden dönüp sonuc bekleyen herkese nasip etsin insallah..

merhaba canım,
benim test günü değerim 600 civarıydı sonuç iki kese,
sen ne yapmışsın öyle değerin 1083 Allahım hayırlısını nasip etsin ben 600 lerde iki kese gördüysem sen bu değerle 3-4 garanti,
Allahım kalbine göre versin, dilerim sıkıntısız bir hamileliğin geçer, elleri ayakları düzgün, bedenen fikiren tam evlatların olur,

kızlar bugün eşim örnek verdi.işimiz erken bitti.merkez o kadar kalabalık ki anlatamam..firdevs hanımı birkaç dakika görebildik...şevket beyin hastası da oldukça fazla...türkiyenin her yerinden insanlar...umut kapısı...
hemen otele geçmeyelim dedik..girnede geziyoruz...güneşleniyoruz...tatil modundayım..
internet kafe görünce hemen girelim istedim..sizlerle gelişmeleri,heyecanımı,umudumu paylaşmak için...inşallah herşey yolunda gider...dua edin kızlar...

Merhaba canım,
hayırlı transferin olsun, Allahım gönlüne göre versin,
çabalarının karşlılığını alasın,
inşallah pozitif haberlerini alırırz.
kendine dikkat et,

Merhaba Arkadaşlar,
Size birşey danışacağım. Yarın ilk muayenem var ve keseleri inşallah göreceğiz. Ben İstanbulda yaşıyorum. Güvendiğim ve tavsiye edilen bir doktordan randevu aldım. Ancak size birşey soracağım. Muayene olduğunuz doktora tüp bebek mi dediniz yoksa durumunuzu açık açık anlattınız mı? Bu beni çok geriyor. Söylesem mi söylemesem mi? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

bence sadece tup bebek de. hiç uğraşma canım. son adet tarihi, transfer tarihi bilgilerini biliyorsun. başka da bir şeye gerek olmuyor zaten.

Gunaydin arkadaslar.carsamba gunu donduk evimize.. Bugun proluton ignenin sonuncusunu yaptirdim.
Yarin yaptirmam gerekiyordu ama cumartesine denk geldigi icin Irem Hanim bugun yaptirabilecegimi soyledi.Kan verdim ve ise geldim.Ogleden sonra alicam sonucu..
Ama ben sabah hastaneye gitmeden dayanamayip test yaptim evde. Iki cizgi de cok belirgindi.
Yine de kan testi sonucunu beklemek istiyorum hayal kirikligina ugramamak icin...

Bugün nihayet kontrolümüze gittik. şükür ki bebeğim iyi, gelişimide gayet yerinde. tahlil sonuçlarımda iyi çıktı.
ben cimcime kız beklerken oğlumuz olacağını öğrendik:)
eşim oğlan istiyordu çok sevindi. sağlıkla kavuşmak nasip olsun usta şirinimize..

daha önce bulantılardan yiyemediğimden 1.5 kilo vermiştim. son bir ayda yarım kilo alabildim. doktor bunu beğenmedi.
ayda 1-1.5 kilo almam gerektiğini yoksa bebeğin gelişiminin geri kalabileceğini söylüyor.
midem çok almasada daha iyi beslenmeye özen göstericem bakalım..

Merhaba canım,
Allahım tamamına erdirsin, hakkımızda hayırlısı olsun, kız erkek farketmez ama erkekler nedense erkek çocuğu çok istiyorlar, soylarının devamı içinmiş, vs.
inşallah herşey güzel olur, sağlıklı bir hamileliğin olur, inşallah sağlıklı evladın olur,
yemek olayında düzelir sıkma kendini,

Gunaydin arkadaslar.carsamba gunu donduk evimize.. Bugun proluton ignenin sonuncusunu yaptirdim.
Yarin yaptirmam gerekiyordu ama cumartesine denk geldigi icin Irem Hanim bugun yaptirabilecegimi soyledi.Kan verdim ve ise geldim.Ogleden sonra alicam sonucu..
Ama ben sabah hastaneye gitmeden dayanamayip test yaptim evde. Iki cizgi de cok belirgindi.
Yine de kan testi sonucunu beklemek istiyorum hayal kirikligina ugramamak icin...

canım merhaba,
gözün aydın, çok güzel bir haber bu,
Allahım hayırlı hamilelik nasip etsin,
elli ayağı düzgün ruhen ve bedenen her yönüyle mükkemmel evlat-evlatların olsun,,,,

Merhaba Arkadaşlar,
Size birşey danışacağım. Yarın ilk muayenem var ve keseleri inşallah göreceğiz. Ben İstanbulda yaşıyorum. Güvendiğim ve tavsiye edilen bir doktordan randevu aldım. Ancak size birşey soracağım. Muayene olduğunuz doktora tüp bebek mi dediniz yoksa durumunuzu açık açık anlattınız mı? Bu beni çok geriyor. Söylesem mi söylemesem mi? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba ben de istanbul da yaşıyorum,
doktor seçimi çok önemli ben ilk dokturuma doğruyu söylemiştim bana hıv li gibi davrandı, testler falan tekrar yapıldı, şükür temiz çıktı ama kendimi çok kötü hissetmiştim, düşük riskim vardı kanamam oldu ve kanamanın nerden kaynaklandığını göremedi, iki kese inşallah tek olur dedi, iki istemiyorum dedi, bir kese boş gelişmemiş dedi,
sonra doktor değiştirince tüp bebek dedim daha bir ilgili davranıldı öyle şüpheci davranılmadı,iki kese de dolu ve kalpları pıtır pıtır atıyor,
şuan herşey yolunda gibi gözüküyor,
tüp bebek de bence, tabi testler için doğru söylemek gerekiyormuş ama şuan için erken bence,

Canim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.
Insallah, kan testi ogleden sonra belli olucak. Heyecanla bekliyorum..
canım merhaba,
gözün aydın, çok güzel bir haber bu,
Allahım hayırlı hamilelik nasip etsin,
elli ayağı düzgün ruhen ve bedenen her yönüyle mükkemmel evlat-evlatların olsun,,,,

cnm gözün aydın çok güzel öğleden sonreada güzel haberi alacaksın inşallah Rabbim tamamını getirsin inşallah cnm:D:D

Merhaba Arkadaşlar,

Sevgili Işık ben de Hit in eski hastasıyım. Bu konuda Hit in kendisinden doktor önerisi al. Çünkü Hit yıllarca İstanbulda tüp bebek doktorluğu yaptı. Önerebileceği birçok doktor olacaktır. Yaşın kaç? Eğer yaşın biraz ileri ise seçeceğin doktor sadece tüp bebek dediğinde 2 li 3 lü veya 4 lü testlerinde risk faktörünü yüksek bulacaktır. Ama gerçek durumunu paylaşabileceğin bir doktor hem testlerini yorumlamada hem de diğer konularda yardımcı olur... Umarım sana ve bu konuda kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olabildim... Sevgiler

Canim nasil gidiyor hamileligin - biraz bahsetsene? ne güzel sende hep buralarda oluyorsun, yazilarini okudukca seviniyorum vallahi :)
hazirliklarin ne durumda, senin yemen-icmen nasil gidiyor, kac kilo aldin simdiye kadar.

ben bildigin gibi ikizlerle ugrasiyorum. sabah 4 kalktim bak hala ayakdayim, yatmak yok, birazdan cünkü mama saatleri gelicek :) su aralar 3 saatte bir acikiyorlar yavrular, altlarini önce temizle, sonra mamalarini yap derken vaktimiz iste öyle geciyor. bazen pes pese yediriyorum, bazen de ayni anda iciryorum sütlerini. benim sütüm desen artik tüm gitti maalesef. bebekler eve geleli cok cok azalmisti, tekrar da cogalmadi, cünkü uykusuzluktan, yemeden icmeden ben kesilince süt de gitti.napalim kismet iste, yine bi 6 hafta sütümü aldilar, buna sükür diyorum

Beni düşünmüşsün çok mutlu oldum.benim pek iştahım yok.herşeyi zoraki yiyorum.oysa hamileyken doyasıya yemekti hayalim.iki kilo aldım.forumda olmak çok hoşuma gidiyor.hepimizin umutları burada yeşerdi.şimdide çiçek açacaklar inşallah.burası ve sizler hayatımın bir parçsı oldunuz.
Bebekcim süt olayınada üzülme artık olan olmuş.mamalarda gayer iyi ..uykusuzlukta Anne olmanın en zor yönü sanırım.zamanla uyukularıda düzene giricektir annelerii .valla bebekcim ikiz olmalarına hem çok seviniyorum hemde biraz zorlanırmıyım diye endişeleniyorum.eşime kalırsa o çok mutlu şimdiden ikizlere Tekrar kardeş yaparız hayalleri kuruyor..kendine iyi bak canımm tabii yumoşlarınada

Sevgili Işık ben de Hit in eski hastasıyım. Bu konuda Hit in kendisinden doktor önerisi al. Çünkü Hit yıllarca İstanbulda tüp bebek doktorluğu yaptı. Önerebileceği birçok doktor olacaktır. Yaşın kaç? Eğer yaşın biraz ileri ise seçeceğin doktor sadece tüp bebek dediğinde 2 li 3 lü veya 4 lü testlerinde risk faktörünü yüksek bulacaktır. Ama gerçek durumunu paylaşabileceğin bir doktor hem testlerini yorumlamada hem de diğer konularda yardımcı olur... Umarım sana ve bu konuda kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olabildim... Sevgiler

Sordum onlara ve bir doktor önerdiler. Ben o doktora daha önce gitmiştim o bana bu yolu önermişti ama ayağım oraya gitmek istemiyor. Çünkü o kötü haberi ilk o dr.dan almıştım. Bana normal yolla asla hamile kalamayacağımı söylemişti. O yüzden ilk etapta başka bir dr. ayarladım. Yaşım 40. Benimle aynı yaşta olan bir arkadaşımın dr.u gerçi onun normal doğumdu ama. Çok ılımlı biri olduğunu söyledi bakalım yarın anlayacağız. Olmazsa önerilen o dr.a gideceğim artık. Teşekkür ederim.

merhaba ben de istanbul da yaşıyorum,
doktor seçimi çok önemli ben ilk dokturuma doğruyu söylemiştim bana hıv li gibi davrandı, testler falan tekrar yapıldı, şükür temiz çıktı ama kendimi çok kötü hissetmiştim, düşük riskim vardı kanamam oldu ve kanamanın nerden kaynaklandığını göremedi, iki kese inşallah tek olur dedi, iki istemiyorum dedi, bir kese boş gelişmemiş dedi,
sonra doktor değiştirince tüp bebek dedim daha bir ilgili davranıldı öyle şüpheci davranılmadı,iki kese de dolu ve kalpları pıtır pıtır atıyor,
şuan herşey yolunda gibi gözüküyor,
tüp bebek de bence, tabi testler için doğru söylemek gerekiyormuş ama şuan için erken bence,

Teşekkür ederim canım. Arkadaşımın dr.u o da yeni doğum yaptı benimle aynı yaşta. Ben 40 yaşındayım. O çok içten biri olduğunu söylüyor bakalım artık yarın göreceğim. Duruma göre değerlendireceğim artık.

merhaba canım,
benim test günü değerim 600 civarıydı sonuç iki kese,
sen ne yapmışsın öyle değerin 1083 Allahım hayırlısını nasip etsin ben 600 lerde iki kese gördüysem sen bu değerle 3-4 garanti,
Allahım kalbine göre versin, dilerim sıkıntısız bir hamileliğin geçer, elleri ayakları düzgün, bedenen fikiren tam evlatların olur,

selam canim insallah 4 degildir canim cünkü üc olursa hepsini dogurmayi düsünüyorum ama 4 sanirim mumkun olmaz ve can almayada cok karsiyim heleki bu Kadar ugrastiktan sonra rabbim yardimcimiz olsun insallah aminn canim cumlemize rabbim saglikli evlatlar nasip etsin

canim gözün aydin Allah tamamina erdirsin

Arkadaşlar ben testi erken yaptırdığım için en son 10.günü beta hcgye baktırmıştım bugün yine baktırdım 13.gün 1420 çıktı progestan düşüktü çok az yükselmiş ama irem hn sorun değil iğnelerle artar dedi.bugün bende dayanamadım belki keseler görünür dedim druma gittim dr çok net olmasada 2 kese görünüyor dedi...10 gün sonraya çağırdı....

Karanfil,canım çok tebrik ederim idrar testi pek yanılmıyor....Allah tamamına erdirsin....

Arkadaşlar bu Firdevs hanım ne uğurlu bi insan yahu son günlerde 4te 4.... krem,waltkrayburg,ben,karanfil sıra polyannada inşallah...

Back
X