bugun jinogologumda randevum vardi.2 tane kese gördü ama daha erken oldugunu cok Kücük olduklarini söyledi ama net 2 kese vardi dr bunun artabilecegini 2 tane daha gördügünü ama onlar kesemi degilmi anlayamadim dedi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi daha net belirgin olacagini söyledi suan görünen ikizlerim geliyor kizlar rabbim kucagima almayida nasip eder insallah..

Oyyyyy oyyy çok tatlı.....Rabbim inşallah böyle mutlu mutlu kucağına almayı da nasip etsin ...

Belki de dorduzler geliyordur:49:Hadi gozunaydin.

QUOTE=waltkrayburg;32108149]bugun jinogologumda randevum vardi.2 tane kese gördü ama daha erken oldugunu cok Kücük olduklarini söyledi ama net 2 kese vardi dr bunun artabilecegini 2 tane daha gördügünü ama onlar kesemi degilmi anlayamadim dedi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi daha net belirgin olacagini söyledi suan görünen ikizlerim geliyor kizlar rabbim kucagima almayida nasip eder insallah..[/QUOTE]

Aramiza hosgeldin, bende firdevs hnda yaptirdim Allaha sukur ilk denemede pozitif yapilan islem heryerde hemen hemen ayni ama firdevs hn gerek tedavi gerek tahlil yonunden daha titiz her ayrintiyi dusunuyor sanki. trees arkadasimizin dedigi gibi asistani ve o sanki herkesin anne olmasi icin canla basla calisiyor her aradigimda bana aninda geri donuyorlar cok canayakinlar.ben kendi kafama gore hic tahlil yaptirmadim onlar ne istediyse onu yaptirdim.sonucum negatif olsada yine 2.yi firdevs hanimda denerdim.sana yardimci olabildiysem sevinirim arkadasim formu geriye donuk okumani tavsiye ederim.orada cok guzel yasanmis deneyimler var bana formun cok faydasi oldu.son karari yine sen vericeksin Allah yardimcin olsun...

Çok teşekkür ediyorum.Forumu hergün okuyorum zaten.Firdevs hanımın asistanı İrem hanımla görüşmee başladık yapmam gereken testlerin listesini gönderdi sizlerin sayesinde karar verdim artık Firdevs hanıma gitmeye.Allah inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli evlatlara sahip olmamızı nasip eder.Ben de sizler gibi pozitif müjdesi veririm inşallah.Destekleriniz için sonsuz teşekkürler.

Sana tavsiyem canım iyi bir kadın doğumcu ile tüm tetkikleri yaptırıp inceletmen (Mesela Tüp bebek merkezinin Dr. demiştin o olabilir) bu tetkiklerle birlikte seçeceğin merkezle görüşüp karar vermeniz. Özellikle follop tüplerinin değerlendirilmesi önemli 1.ci kalitede emriyo transferi yapılsa bile tüplerde sıvı akıntısı veya enfeksiyon varsa tutunmayabilir. Benim hikayem çok uzun. Bu tüplerden neler çektim ben bir ben bir allah bilir. O yüzden sen canım benim düştüğüm hataya düşme. Her şey gönlünce olsun.

İlgin için teşekkürler follop tüplerime kesinlikle baktıracağım.Bu arada Firdevs Hanıma karar verdim.İrem hanım yaptımamız gereken testlerin listesini göndermiş.Başlıyoruz bakalım.Allah hayırlısını nasip eder inşallah.İnşallah bende pozitif müjdesi verebilirim.Donasyon yaptıracağımızı kimse bilmiyor.Eşim ve ben dışında.Bu forum olmasa çıldırırdım herhalde.İçimi döküp rahatlıyorum.Endişelerimi paylaşıyorum.İyiki varsınız.Teşekkürler.

ben senin hamileliğini kaçırmışım sanırım tebrikler sağlıklı hamilelik ve istediğin kadar bebeğin olsun inşallah...Eki Görüntüle 818408 Eki Görüntüle 818409 $212d99t.gifEki Görüntüle 818411 Eki Görüntüle 818412

yoksa ilk mi??
o ismi değiştirdi galiba
yanılıyor olabilir. isim değiştirmeler kafa karıştırıyor..

İlgin için teşekkürler follop tüplerime kesinlikle baktıracağım.Bu arada Firdevs Hanıma karar verdim.İrem hanım yaptımamız gereken testlerin listesini göndermiş.Başlıyoruz bakalım.Allah hayırlısını nasip eder inşallah.İnşallah bende pozitif müjdesi verebilirim.Donasyon yaptıracağımızı kimse bilmiyor.Eşim ve ben dışında.Bu forum olmasa çıldırırdım herhalde.İçimi döküp rahatlıyorum.Endişelerimi paylaşıyorum.İyiki varsınız.Teşekkürler.

tüp bebek uygulamasında tüplerin önemi yok diye biliyorum çünkü sperm tüpü geçip yumurta ile buluşmayacak ki.
zaten direk olması gereken yere gönderiliyor yanlış mı??

aldın mı bebişleri..
yoksun.......

heralde bebeklerle uğraşıyorsun...
meraktayım

bugun jinogologumda randevum vardi.2 tane kese gördü ama daha erken oldugunu cok Kücük olduklarini söyledi ama net 2 kese vardi dr bunun artabilecegini 2 tane daha gördügünü ama onlar kesemi degilmi anlayamadim dedi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi daha net belirgin olacagini söyledi suan görünen ikizlerim geliyor kizlar rabbim kucagima almayida nasip eder insallah..

cnm çok güzel hadi bakalım Rabbim devamını getirsin kucağına almayı nasip etsin çok sevindimmmmmmm:D:D

merhaba canım,
oh ohh ne güzel bir haber bu,
ikiz çok güzel olur, Allahın izni ile sıkıntısız bir hamileliğin olur ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder.

Son düzenleme:

merhaba canım,
oh ohh ne güzel bir haber bu,
ikiz çok güzel olur, Allahın izni ile sıkıntısız bir hamileliğin olur ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.

waltkrayburg keseleri gördün say artık . ikidir onlar iki aman daha fazla kese kurgulama böyle devam etsin. inşallah bir sonraki kontrolde içinde embriyoları göreceksin .. çok sevindim canım..

Karanfil sana da kooocaman tebrikler , sağlıklı ve rahat hamilelik dönemin olsun .

Polianna hadi bakalım pozitif haber verme sırası sende.. müjdeni bekliyoruz..

tüp bebek uygulamasında tüplerin önemi yok diye biliyorum çünkü sperm tüpü geçip yumurta ile buluşmayacak ki.
zaten direk olması gereken yere gönderiliyor yanlış mı??

Nasıl gidiyor.sen hala beklemedesin sanırım.ilk denemen olumsuz oldu.ama ikincide aynı olcak diye endişelerin var sanırım.ama ikinci denemede bir sürü başaranlar varlar canım.hadi bi cesaret artık biz sana dansöz oynatalımm.:))

Tüplerle ilgilide Bence tüplerinde gerek tüp bebekte gerek donasyondada önemi var.bazılarında dış gebelik oluyor.ve embriyo maalesf tüplere yerleşiyor diye biliyorum.

Kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum göğüslerim çok şişti taş gibi (zaten iriydi) yatakta üzerine yüzükoyun yatamıyorum çok canım yanıyor..aranızda bu sorunu yaşayan varmı...?

Sevgili arkadaşlarım; Lalita, tress06, ansu, bilgisina, waltkrayburg, bebek, ışık70, moony, haz29, 4ekim, zennann2, aykızım, rosedali, mormenekşe, pollyanna1
en acılı günümde, en zor anımda acımı paylaştınız az da olsa nefes almamı sağladınız, hepinize teker teker teşekkür ediyorum.
Çok zor bir süreç yaşadım. Dış gebelik yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Çünkü tüplerimle ilgili bir sorunum yoktu. Forumda da dış gebelik yaşayan birini hatırlamıyorum. Ama yaşadım. Histereskopi yaptırmıştım ve sol tüpümde biraz darlık olduğunu söyleyip orayı açmıştı dr. Sol tüpte işlem yaptığı için bebek oraya tutundu diye düşünüyorum. Histereskopi yaptırmasam beklide böyle bir şey yaşamayacaktım, bilemiyorum. Rahimde tutunan ikinci embriyo da bozulmuş. Neden bilmiyorum? Sanırım büyük bir şanssızlık yaşadım.
İlk günlerde ki karamsarlığım depresyonum artık geçti. Fiziksel olarak da iyileştim artık. Raporum bitti, bu gün işe gitmeye başladım. Ne yapalım demek ki kısmet değilmiş diyoruz. Tekrar dener miyim bilemiyorum… Arkadaşlar şimdilik sizin güzel haberlerinizle mutlu oluyorum. Her hamilelik haberi beni çok mutlu ediyor.
Lalita , waltkrayburg, ışık70, monny, karanfil sevgili arkadaşlarım sizleri tebrik ediyorum, (simlerini unuttuğum varsa af ola) mutluluğunuz daim olsun, Tanrım sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi ve dokuz ay boyunca bebeklerinizin sizinle kalmasını nasip etsin…
Foruma fırsat buldukça daha sık girmeye çalışacağım, mutlu haberlerinizi kaçırmak istemiyorum. ..
Sevgiyle hepinizi kucaklıyorum.

Son düzenleme:
Nasıl gidiyor.sen hala beklemedesin sanırım.ilk denemen olumsuz oldu.ama ikincide aynı olcak diye endişelerin var sanırım.ama ikinci denemede bir sürü başaranlar varlar canım.hadi bi cesaret artık biz sana dansöz oynatalımm.:))

Tüplerle ilgilide Bence tüplerinde gerek tüp bebekte gerek donasyondada önemi var.bazılarında dış gebelik oluyor.ve embriyo maalesf tüplere yerleşiyor diye biliyorum.

tresscim bilmiyorum inan cesaretim yok henüz. umudumda yeşermedi. bişiler yapmam lazım sanki gitmeden önce ama ne yapmalıyım bilmiyorum...
bakalım zaman ne getirecek ..
yada ben ne yapacağım nasıl hazırlanacağım bakalım ne çıkacak karşıma beklemedeyim.

Çok zor bir süreç yaşadım. Dış gebelik yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Çünkü tüplerimle ilgili bir sorunum yoktu. Forumda da dış gebelik yaşayan birini hatırlamıyorum. Ama yaşadım. Histereskopi yaptırmıştım ve sol tüpümde biraz darlık olduğunu söyleyip orayı açmıştı dr. Sol tüpte işlem yaptığı için bebek oraya tutundu diye düşünüyorum. Histereskopi yaptırmasam beklide böyle bir şey

Canım benim inan haberini okuyunca çok çok üzüldüm,elim varıp bir iki kelime yazamadım:( ben de geçen sene 8 haftalıkken bebeğimin kalp atımı durduğu için kürtaj olmuştum,önce kalp atımını duyup sonra kaybetmek çok büyük bir acıydı,Rabbime şükürler olsun bu defa hamileliğim devam ediyor,sen de sakın yılma,ruhen ve bedenen toplanıp tekrar yola çık ne olursun,biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın taktiri,eminim senin de kucağında olmayı bekleyen bir bebek var ve onu almak için biran önce kolları sıvamalısın,dualarım seninle güzel arkadaşım...

Back
X