Arkadaşlar ben ilk defa şükürler olsun 8.haftayı geçtim:)) 3 tane 8 haftalık kürtajım var ve bu defa olacak bu iş inşallah allahımın izniyle diyorum:)
Hamileliğim biraz kötü geçiyor ama şükür ediyorum,6.haftadan sonra kusmalarım başladı ve her geçen gün daha da artıyor,6 kilo verdim

hayatım boyunca rejim yapan ben ilk defa kilo veriyorum diye kahroluyorum,şükür bebeğimin gelişimi gayet iyi ama tiroidim olmamasına rağmen tiroid hormonlarım tavan yapmış,kusmalar ona bağlıymış,yarından itibaren kusmalar aynı şiddetle devam ederse seruma başlayacağız çünkü bu aşamadan sonrası bebek için zararlı olabilirmiş

çok da narin kendimi dinleyen bir insan değilimdir ama neden böyle oldu anlayamadım,yemek dendiğinde kusar hale geldim

yarım yamalak çalışıp sürekli yatar haldeyim,size de bir şeyler yazamıyorum ama cepten hergün takip ediyorum,allahım hepimizi yolunu açık etsin,hamile arkadaşlarıma taşıma kolaylığı,sağsalim doğumlar nasip etsin,yola çıkan arkadaşlarıma da hamile kalmayı nasip etsin,iyiki varsınız.......