Aykizim canim, ne güzel cok iyi ilerlemissiniz..hadi az kaldi surda, Allah sana kolaylik versin canim.......
ben iyiyim canim, bebislerim büyüyor, oglum 4 kg oldu, kizim 3.5 kg :) cook tatlilar Aykizim, Allah sanada diger tüm arkadaslarada böyle tatli bebekler versin........öyle bir tatlilarki, kim görse, cildiriyor resmen :)) ben ve babasi da tabii gururdan dört köse oluyoruz :))

bizi haberdar et durumundan cok merak ediyorum. iyiki sende proteinler artmadi canim. sismeler iste agri yapar ama okadar da olucak. bende cok felakat sismisti tüm vücudum, sadece en az 12 kg su toplanmisti, dogumdan sonra bir hafta icinde o sular cikti, ve hala ayaklarimda sislik var canim..yani

Merhaba bebek,Allah dünya tatlısı bebişlerinizi size bağışlasın,böyle güzel mutluluk kokan mesajları okudukça İnan içim birnebze olsun rahatlıyor.forumdan öğrendiğim birkaç merkeze mesaj attım ve Firdefs Hanım'dan geri dondüler ve bu konuda ilk görüşmemi yapmış oldum.benim açımdan bu bile bir ilerleme çünkü daha önceleri düşünmesi bile beni çok üzüyordu.duygularım sürekli gelgitler içinde ve bazen acaba bebek doğduktan sonra duygularım ne olur diye içimi korku kaplıyor.çocukları gerçekten çok seviyorum sadece sanki kabullenmekte zorlanıyorum umarım enkısa zamanda duygularım netleşin ve bende sizler gibi huzurlu bir anne olurum.duygularını içtenlikle paylaştığın için sağol,benim gibi yolun başında olanlar için sizlerin deneyimleri duyguları çok önemli.bebişlerini benim yerime öp lütfen..sevgiyle kal

Merhaba Bebek,Allah dünya tatlısı bebişlerinizi size bağışlasın,böyle güzel mutluluk kokan mesajları okudukça İnan içim birnebze olsun rahatlıyor.forumdan öğrendiğim birkaç merkeze mesaj attım ve Firdefs Hanım'dan geri dondüler ve bu konuda ilk görüşmemi yapmış oldum.benim açımdan bu bile bir ilerleme çünkü daha önceleri düşünmesi bile beni çok üzüyordu.duygularım sürekli gelgitler içinde ve bazen acaba bebek doğduktan sonra duygularım ne olur diye içimi korku kaplıyor.çocukları gerçekten çok seviyorum sadece sanki kabullenmekte zorlanıyorum umarım enkısa zamanda duygularım netleşin ve bende sizler gibi huzurlu bir anne olurum.duygularını içtenlikle paylaştığın için sağol,benim gibi yolun başında olanlar için sizlerin deneyimleri duyguları çok önemli.bebişlerini benim yerime öp lütfen..sevgiyle kal

Canim benim nasilsin nasil gidiyor??

Canım iyiyim saol.sen nasılsın..bebişlerin maaşallah kilo almışlar.artık zor olan herşeyi atlattınız çok şükür.yaza pamukların gezmelik olurlar artık...
Benden haberlere gelince bu aralar yazacak pek bişey yok okumakla yeti iyorum.bende bebişlerin organ gelişimleri için son kez ayrıntılı ultrasona girdim .herşey çok iyi çok şükür.hazırlıklara başlıycam yavaş yavaş canım..sevgiler

Bugün dra gittim ultrasona yukarıdan baktı (bende aşağıdan bakabilirmisiniz diyemedim) ikiz dedi kalp atımını duyamadı daha erken duyulmayabilir ama kavite iyi duyulur dedi.araya bayramda girince randevuyu 15 gün sonraya verdi bakalım nasıl sabredicem...

:nazar:Allahım hepimize anneliği nasip etsin..

45 YAŞ VE ÜSTÜ ;

ANNELERİMİZ;
PAPATYA40 (45) FRDV......KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
SHANTİ (47) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ

HAMİLELERİMİZ;
BREEZE (46) BRK…düşük
.....................FRDV ...HAMİLE

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR;
ATESSN (45) FRDVS (-)
BCEMRE3 (45) araştırıyor
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)

HELUN (46 ) FRDV (-)
...............H.İ.T…dış gebelik
UUMUDUM (45)1.BATUM ..düşük
......................2.BATM ....düşük

VELED (46) H.İ.T sonuç alamadık?!

40-44 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ

HAMİLELERİMİZ;
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZ
FB.Lİ (43) FRDV......ERKEK
IŞIK70 (40) haziran..(-)
………………..temmuz..düşük
………………..H.i.T…..HAMİLE

KARANFİL1 (42) FRDVS....HAMİLE
LALİTA (42) FRDV ...İKİZ
MOONY (40) ŞVKT....HAMİLE
POLLYANNA (42) FRDVS (-)
……………………….FRDVS….İKİZ

ACMİLA (43) araştırıyor
ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)
........................FRDV e gidecek(kasım yolcusu)
BEBEKİSTİYORUZBİZ (40 )
HOPE73 (40 ) ÇK.CMHRT düşünüyor
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
..................4.ATN (-)
................ .5.ŞEVKT (-)
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
TUTKU34 (44 ) FRDVS ekim yolcusu
ZENAM2 (40) 1.SVŞ (-)
…………………….2.SVŞ yolcusu

35-39 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ

BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ

HAMİLELERİMİZ;
BİLGİNİSA (35) VRD…düşük
..........................VRD... KIZ
MİNASERA (37) .....İKİZ
POTAKAL (37) ŞVK….HAMİLE
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)
.........................FRDV (+)...İKİZ

EYLÜL_BEGÜM (35) FRDVS yolcusu

30-34 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)
..................3.H.İ.T ...OĞLAN
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZ
RÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ

HAMİLELERİMİZ;
ROSADALİ (32 ) FRDVS...İKİZ
TRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....İKİZ KIZ
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE

ANSU (31) FRDV ekim yolcusu
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek
KREM16 (33 ) FRDV yolculuk başladı
UMUDUMVARR (34)…….düşük
.........................H.İ.T e gidecek
SENYOKSUNYA (30) ŞVKT (-)
………………………………..ŞVKT kasım yolcusu

25 VE 29 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;
AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)

DELİKEDİ (28) 1.2.ŞVKT (-)
.....................3.BATM (-)
………………….kasım yolcusu
MORMENEKŞE (27)…Kasım yolcusu

YAŞLARINI BİLEMEDİĞİMİZ;

ANNELERİMİZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN
PARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZ
SOMTİK( )...OĞLAN
YAVRUM34 ( ) H.İ.T…KIZI var
………………………2.için gidecek

HAMİLELERİMİZ
ARYADİCLE ( ) ŞVKT…..HAMİLE
BAHARIM1980 ( ).......HAMİLE(İKİZ)
BİZİMKULUP ( )....KIZ
KREM16 ( ) FRDVS.…HAMİLE
NAZLIM78.....HAMİLE

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR
ELVİNNUR ( ) 1.H.İ.T (-)
……………………..2.H.İ.T (-)
……………………..3.SONUÇ ?!

ESLEMSENA ( ) FRDVS (-)
GÜLFEMAK1977 ( ) FİRDEVS…..sonuç bekleniyor
HAPLESS ( ) 2 ay sonra başlayacak
HAZANUMUT ( )
HAZİRAN29 ( ) araştırıyor
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
KMEHTAPSU ( )
MELİSSA78 ( ) ....(-)
TUANA808080 ( )
UMUDUN SESİ( )
UMUTTURYAŞAM ( )
ŞENAY09 ( ) ŞVKT (-)

Ne kadarda çokmuşuz böyle,ellerine emeğine sağlık.benim gibi daha araştırma safhasında olanların karar vermesi için gerçekten müthiş bir tablo bu.çook ama çook teşekkürler.

canlarim nerdesiniz nasil gidiyor anlatin biraz :emir_bebek::emir_bebek:

transfer olan arkadaslarim - sizlere bol sanslar Allah elinizi bos cevirmesin!!!

tedavide olan arkadaslarim - Allah size güc ve sabir versin.........insallah en yakin zamanda sizlerde kavuscaksiniz bebislerinize............

canım iyisinizdir inşallah beişlerinle. maşallah büyüyorlar minnoşların annesi. bizim minişler de 13 veya 14 kasımda geliyorlar inşallah bi terslik olmazsa. gün sayıyorum:) 36. haftaya girince alırız dedi doktor. kıyafetlarimiz hazır. beşiklerimiz de bayramdan sonra gelicek. heyecanla kavuşmayı bekliyoruz yani:) ultrason fotolarına baktıkça içim eriyor ki gerçeğinde nasıl olur bilemem:) öptüm sizi canımm...

En sonunda kararımı verdim ve eğer Allah nasip ederse bende daha fazla beklemeden bebeğime kavuşmak istiyorum.hepinize binlerce teşekkür ediyorum sizler olmasaydınız ben bu kararı veremezdim şimdi gerçekten içim huzurla dolu bir şekilde kararımı verdim.Allahım sen hepimizin yardımcısı ol bu yolda emek veren herkesi sağlıkla evladına kavuştur.birtek doktor kaldı sanıyorum yakında oda netleşir.herkese sevgiler

45 YAŞ VE ÜSTÜ ;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;
BREEZE (46) BRK…düşük

ATESSN (45) FRDVS (-)
BCEMRE3 (45) araştırıyor
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)

HELUN (46 ) FRDV (-)

40-44 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;
IŞIK70 (40) haziran..(-)
………………..temmuz..düşük
………………..H.i.T…..HAMİLE

LALİTA (42) FRDV ...İKİZ
POLLYANNA (42) FRDVS (-)
……………………….FRDVS….İKİZ

ACMİLA (43) araştırıyor
ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
BEBEKİSTİYORUZBİZ (40 )
ZENAM2 (40) 1.SVŞ (-)
…………………….2.SVŞ yolcusu

35-39 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;
BİLGİNİSA (35) VRD…düşük
MİNASERA (37) .....İKİZ
POTAKAL (37) ŞVK….HAMİLE

30-34 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)

HAMİLELERİMİZ;
TRESS06 (33) BRK(-)
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)

DİLEMMA (31) SVŞ (-)
UMUDUMVARR (34)…….düşük

25 VE 29 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;

………………….kasım yolcusu

YAŞLARINI BİLEMEDİĞİMİZ;

ANNELERİMİZ
SOMTİK( )...OĞLAN
………………………2.için gidecek

HAMİLELERİMİZ
BİZİMKULUP ( )....KIZ
KREM16 ( ) FRDVS.…HAMİLE
NAZLIM78.....HAMİLE

ELVİNNUR ( ) 1.H.İ.T (-)
……………………..2.H.İ.T (-)
……………………..3.SONUÇ ?!

ESLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANUMUT ( )
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
KMEHTAPSU ( )
MELİSSA78 ( ) ....(-)
TUANA808080 ( )
UMUDUN SESİ( )
UMUTTURYAŞAM ( )
ŞENAY09 ( ) ŞVKT (-)

canim benim eline emegine saglik nasil sevindim listeyi görünce sükürler olsun artik bende listedeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

bugum yine ultrasyona girdim yine altdan bakti sukurler olsun ikizlerim duruyor kalp atislarini haftaya duyariz dedi dr haftaya p.tesi yine gidicem . breeze cim tuzu kestim ama mide bulantilarim devam ediyor ama dedigin gibi troíd davan yapmis ilaci 200 mg cikartdi dr umarim duser troidim hala 4 lerde geziyor 100 den 150 ye cikarmistim ama yetmemis cok forma giremiyorum ekrana bakarken midem bulaniyor sanki yazilar kayiyor gibi :( kizimin hamileliginde hic Boyle seyler olmamisti ve surekli aci canim istiyor tatlidan sogudum masada durmasina bile dayanamiyorum bebekcim masallah Allah sana ikizlerinin damat ve gelin olduklarinida gostersin insallah gülfemak sonuc bekliyordun test gunun ne Zaman canim ? insallah pozitifi görecegiz hamile arkadaslara Allah kolay bir hamilelik versin sonuc bekleyenler pozitifi gorsun ve isteyen herkess anne olsun insallahhhhhhhhhhhhh her Zaman giremesemde dualarim hep sizinle sevgiyle kalin

En sonunda kararımı verdim ve eğer Allah nasip ederse bende daha fazla beklemeden bebeğime kavuşmak istiyorum.hepinize binlerce teşekkür ediyorum sizler olmasaydınız ben bu kararı veremezdim şimdi gerçekten içim huzurla dolu bir şekilde kararımı verdim.Allahım sen hepimizin yardımcısı ol bu yolda emek veren herkesi sağlıkla evladına kavuştur.birtek doktor kaldı sanıyorum yakında oda netleşir.herkese sevgiler

Bcemre yaş kaç yazdıklarını takip ediyordum da, bende aynı ikilemlerdeyim :) okuyunca gerçekten beklemelerinde ne kadar anlamsız olduğunu anlıyorsun.benim eşimin razı edemedim yoksa en başta gideceklerdenim.bebekle ilgili kaygıların olması çok normal.insanlar normal yolla hamile kaldıklarında bile kaygı taşıyolar ama o 9 aylık süreç seni onlarla (Allah söyletti valla ikiz olcak sanırım) öyle bir bağlıyor ki, onlar büyürken seninde duyguların büyüyor :) :49: şu ikonun güzelliğine baksana sen . Allah yolumuzu açık etsin.

Iyi dileklerin için sağol,tamda eşimin dileği kalbinden geçmiş oda ikiz istiyor ama ben sadece bitanecik istiyorum inşallah Allah sağlıkla nasip eder.eşinin endişelerini ve istememe nedenini anlıyorum çünkü bizdede ben geç karar verdim eşim ilk andan itibaren istiyordu sadece kararı bana bıraktı ve bende ancak şimdi hazır olabildim.ben 45 yaşındayım o nedenle artık şapkayı önüme koyup biran önce karar vermem gerekiyordu tabiki çocuk özlemi ağır bastı ve olumlu yönde kararımı verdim.insan karar verene kadar belli aşamalardan geçiyor bir anda karar veremiyor.birşeylerin olgunlaşması ve taşların yerine oturması için sadece ihtiyaç duyulan şey zaman ve onuda iyi değerlendirmek gerekiyor.eğerki senin yaşın uygunsa eşine biraz zaman ver ve bence sitedeki görüşleri okumasını sağla karar vermesinde etkili olacaktır tıpkı bende olduğu gibi.önümüzde iki seçenek var ya herşeyi olduğu gibi kabul edip yaşamaya devam etmek yada eğerki çoçuk sahibi olmayı gerçekten çok istiyorsak elimizdeki tek ve son alternatif olan donasyonu kabul etmek.umarım sende eşini razı edip biranönce bebişlerinize kavuşursun.ikon gerçekten çok şirin..

Iyi dileklerin için sağol,tamda eşimin dileği kalbinden geçmiş oda ikiz istiyor ama ben sadece bitanecik istiyorum inşallah Allah sağlıkla nasip eder.eşinin endişelerini ve istememe nedenini anlıyorum çünkü bizdede ben geç karar verdim eşim ilk andan itibaren istiyordu sadece kararı bana bıraktı ve bende ancak şimdi hazır olabildim.ben 45 yaşındayım o nedenle artık şapkayı önüme koyup biran önce karar vermem gerekiyordu tabiki çocuk özlemi ağır bastı ve olumlu yönde kararımı verdim.insan karar verene kadar belli aşamalardan geçiyor bir anda karar veremiyor.birşeylerin olgunlaşması ve taşların yerine oturması için sadece ihtiyaç duyulan şey zaman ve onuda iyi değerlendirmek gerekiyor.eğerki senin yaşın uygunsa eşine biraz zaman ver ve bence sitedeki görüşleri okumasını sağla karar vermesinde etkili olacaktır tıpkı bende olduğu gibi.önümüzde iki seçenek var ya herşeyi olduğu gibi kabul edip yaşamaya devam etmek yada eğerki çoçuk sahibi olmayı gerçekten çok istiyorsak elimizdeki tek ve son alternatif olan donasyonu kabul etmek.umarım sende eşini razı edip biranönce bebişlerinize kavuşursun.ikon gerçekten çok şirin...

bugün kontrolümüz vardı. çok şükür oğlum gayet iyi. her geçen gün kilosu boyu artıyor. daha bir seçilip gözlenir halde.
bugün secdeye varmış halde görünce çok duygulandım:)
iki gündür kasıklarıma kramp giriyor kasılıyordu korktum ama endişe edecek bir durum yokmuş. kaslara ve çevre dokulara bağlı olabileceğini söyledi doktorumuz. tiroid hormonları, kalsiyum, kan değerleri gibi bir çok şeyin tahlili yapıldı sonuçlar iyi. dörtlü testin sonucunu bekliyoruz inşallah oda temiz çıkacak.
kiloda almaya başladım karnımda epeyce belirgin .
20. haftadayız halen inanamıyorum hamileyim oğlum olacak bir mucize gibi içimde bebeğimi hissetmek. bekleyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin .
Arkadaş çevrem şimdiden hediyeler getirmeye başladı kocaman bir koli eşyamız oldu bile. şanslı velet olacak ya :)
ben oğlan olacağını öğrenince sadece don aldım. bizde adettir kız ve bebek çeyizine önce don alınır eşyası donansın diye:))

bugün kontrolümüz vardı. çok şükür oğlum gayet iyi. her geçen gün kilosu boyu artıyor. daha bir seçilip gözlenir halde.
bugün secdeye varmış halde görünce çok duygulandım:)
iki gündür kasıklarıma kramp giriyor kasılıyordu korktum ama endişe edecek bir durum yokmuş. kaslara ve çevre dokulara bağlı olabileceğini söyledi doktorumuz. tiroid hormonları, kalsiyum, kan değerleri gibi bir çok şeyin tahlili yapıldı sonuçlar iyi. dörtlü testin sonucunu bekliyoruz inşallah oda temiz çıkacak.
kiloda almaya başladım karnımda epeyce belirgin .
20. haftadayız halen inanamıyorum hamileyim oğlum olacak bir mucize gibi içimde bebeğimi hissetmek. bekleyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin .
Arkadaş çevrem şimdiden hediyeler getirmeye başladı kocaman bir koli eşyamız oldu bile. şanslı velet olacak ya :)
ben oğlan olacağını öğrenince sadece don aldım. bizde adettir kız ve bebek çeyizine önce don alınır eşyası donansın diye:))

Canım yaaaa çok tatlı anlatmışsın :)) Rabbim sağlıkla donanmış oğlunu kucağına almayı nasip etsin :) Darısı da ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlarımın başına olsun....

Canim beni unutmussun:((
Eylul kafilesinden ben de hamileyim:))

45 YAŞ VE ÜSTÜ ;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;
BREEZE (46) BRK…düşük

ATESSN (45) FRDVS (-)
BCEMRE3 (45) araştırıyor
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)

HELUN (46 ) FRDV (-)

40-44 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;
IŞIK70 (40) haziran..(-)
………………..temmuz..düşük
………………..H.i.T…..HAMİLE

LALİTA (42) FRDV ...İKİZ
POLLYANNA (42) FRDVS (-)
……………………….FRDVS….İKİZ

ACMİLA (43) araştırıyor
ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
BEBEKİSTİYORUZBİZ (40 )
ZENAM2 (40) 1.SVŞ (-)
…………………….2.SVŞ yolcusu

35-39 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;
BİLGİNİSA (35) VRD…düşük
MİNASERA (37) .....İKİZ
POTAKAL (37) ŞVK….HAMİLE

30-34 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)

HAMİLELERİMİZ;
TRESS06 (33) BRK(-)
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)

DİLEMMA (31) SVŞ (-)
UMUDUMVARR (34)…….düşük

25 VE 29 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;

………………….kasım yolcusu

YAŞLARINI BİLEMEDİĞİMİZ;

ANNELERİMİZ
SOMTİK( )...OĞLAN
………………………2.için gidecek

HAMİLELERİMİZ
BİZİMKULUP ( )....KIZ
KREM16 ( ) FRDVS.…HAMİLE
NAZLIM78.....HAMİLE

ELVİNNUR ( ) 1.H.İ.T (-)
……………………..2.H.İ.T (-)
……………………..3.SONUÇ ?!

ESLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANUMUT ( )
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
KMEHTAPSU ( )
MELİSSA78 ( ) ....(-)
TUANA808080 ( )
UMUDUN SESİ( )
UMUTTURYAŞAM ( )
ŞENAY09 ( ) ŞVKT (-)

Canim beni unutmussun:((
Eylul kafilesinden ben de hamileyim:))

olur mu canım benim seni unuturmuyum? 40-44 yaş arası hamilelerin arasındasın,acaba yaşını mı yanlış geçmişim çünkü 42 olarak o gruba yazdım seni,eğer yaşın farklıysa hemen düzeltelim güzel annemiz:)

Back
X