bugum yine ultrasyona girdim yine altdan bakti sukurler olsun ikizlerim duruyor kalp atislarini haftaya duyariz dedi dr haftaya p.tesi yine gidicem . breeze cim tuzu kestim ama mide bulantilarim devam ediyor ama dedigin gibi troíd davan yapmis ilaci 200 mg cikartdi dr umarim duser troidim hala 4 lerde geziyor 100 den 150 ye cikarmistim ama yetmemis cok forma giremiyorum ekrana bakarken midem bulaniyor sanki yazilar kayiyor gibi :(

canım seni çok iyi anlıyorum,benim de tam anlamıyla kesilmedi ama geçen haftaya göre oldukça iyiyim şükür,dr bhcg nin 3 ay tavan yaptığını sonra bir süre aynı kalıp yavaş yavaş düşeceğini söyledi,tavan yaptığında bulantı kusmada tavan yapıyormuş benim sanırım duraklama dönemine girmeye başladı,ya da bünyem bulantıya alıştı:)tuzsuz yiyemiyorsa kaya tuzu var onu da kullanabilirsin,ben de baştan hep acı ve ekşi arıyordum şimdi ise tatlı içimi bastırıyor,inşallah hepsi geçecek,sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşacağız

bugün kontrolümüz vardı. çok şükür oğlum gayet iyi. her geçen gün kilosu boyu artıyor. daha bir seçilip gözlenir halde.
bugün secdeye varmış halde görünce çok duygulandım:)
iki gündür kasıklarıma kramp giriyor kasılıyordu korktum ama endişe edecek bir durum yokmuş. kaslara ve çevre dokulara bağlı olabileceğini söyledi doktorumuz. tiroid hormonları, kalsiyum, kan değerleri gibi bir çok şeyin tahlili yapıldı sonuçlar iyi. dörtlü testin sonucunu bekliyoruz inşallah oda temiz çıkacak.
kiloda almaya başladım karnımda epeyce belirgin .
20. haftadayız halen inanamıyorum hamileyim oğlum olacak bir mucize gibi içimde bebeğimi hissetmek. bekleyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin .
Arkadaş çevrem şimdiden hediyeler getirmeye başladı kocaman bir koli eşyamız oldu bile. şanslı velet olacak ya :)
ben oğlan olacağını öğrenince sadece don aldım. bizde adettir kız ve bebek çeyizine önce don alınır eşyası donansın diye:))

canım merhaba,
duygularını ne güzel anlatmışsın, dilerim rahat bir doğumun olur,
eli ayağı düzgün, bedenen ve ruhen her yönüyle mükemmel bir evladın olur,
donu öğrenmem iyi oldu, bizim de içimiz kıpır kıpır, sadece bebek eşyalarına kıyafetlerine bakabiliyoruz, uğursuzluk olur diye birşey alamıyorduk, don alabilir mişim, ama cinsiyetini bayramdan sonra gösterirse,

:nazar:Allahım hepimize anneliği nasip etsin..

45 YAŞ VE ÜSTÜ ;

ANNELERİMİZ;
PAPATYA40 (45) FRDV......KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
SHANTİ (47) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ

HAMİLELERİMİZ;
BREEZE (46) BRK…düşük
.....................FRDV ...HAMİLE

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR;
ATESSN (45) FRDVS (-)
BCEMRE3 (45) araştırıyor
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)

HELUN (46 ) FRDV (-)
...............H.İ.T…dış gebelik
UUMUDUM (45)1.BATUM ..düşük
......................2.BATM ....düşük

VELED (46) H.İ.T sonuç alamadık?!

40-44 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ

HAMİLELERİMİZ;
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZ
FB.Lİ (43) FRDV......ERKEK
IŞIK70 (40) haziran..(-)
………………..temmuz..düşük
………………..H.i.T…..HAMİLE

LALİTA (42) FRDV ...İKİZ
MOONY (40) ŞVKT....HAMİLE
POLLYANNA (42) FRDVS (-)
……………………….FRDVS….İKİZ

ACMİLA (43) araştırıyor
ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)
........................FRDV e gidecek(kasım yolcusu)
BEBEKİSTİYORUZBİZ (40 )
HOPE73 (40 ) ÇK.CMHRT düşünüyor
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
..................4.ATN (-)
................ .5.ŞEVKT (-)
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
TUTKU34 (44 ) FRDVS ekim yolcusu
ZENAM2 (40) 1.SVŞ (-)
…………………….2.SVŞ yolcusu

35-39 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ

BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ

HAMİLELERİMİZ;
BİLGİNİSA (35) VRD…düşük
..........................VRD... KIZ
MİNASERA (37) .....İKİZ
POTAKAL (37) ŞVK….HAMİLE
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)
.........................FRDV (+)...İKİZ

EYLÜL_BEGÜM (35) FRDVS yolcusu

30-34 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)
..................3.H.İ.T ...OĞLAN
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZ
RÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ

HAMİLELERİMİZ;
KARANFİL1 (34) FRDVS....HAMİLE
ROSADALİ (32 ) FRDVS...İKİZ
TRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....İKİZ KIZ

YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE

ANSU (31) FRDV ekim yolcusu
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek
KREM16 (33 ) FRDV yolculuk başladı
UMUDUMVARR (34)…….düşük
.........................H.İ.T e gidecek
SENYOKSUNYA (30) ŞVKT (-)
………………………………..ŞVKT kasım yolcusu

25 VE 29 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;
AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)

DELİKEDİ (28) 1.2.ŞVKT (-)
.....................3.BATM (-)
………………….kasım yolcusu
MORMENEKŞE (27)…Kasım yolcusu

YAŞLARINI BİLEMEDİĞİMİZ;

ANNELERİMİZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN
PARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZ
SOMTİK( )...OĞLAN
YAVRUM34 ( ) H.İ.T…KIZI var
………………………2.için gidecek

HAMİLELERİMİZ
ARYADİCLE ( ) ŞVKT…..HAMİLE
BAHARIM1980 ( ).......HAMİLE(İKİZ)
BİZİMKULUP ( )....KIZ
KREM16 ( ) FRDVS.…HAMİLE
NAZLIM78.....HAMİLE

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR
ELVİNNUR ( ) 1.H.İ.T (-)
……………………..2.H.İ.T (-)
……………………..3.SONUÇ ?!

ESLEMSENA ( ) FRDVS (-)
GÜLFEMAK1977 ( ) FİRDEVS…..sonuç bekleniyor
HAPLESS ( ) 2 ay sonra başlayacak
HAZANUMUT ( )
HAZİRAN29 ( ) araştırıyor
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
KMEHTAPSU ( )
MELİSSA78 ( ) ....(-)
TUANA808080 ( )
UMUDUN SESİ( )
UMUTTURYAŞAM ( )
ŞENAY09 ( ) ŞVKT (-)

canım iyisinizdir inşallah beişlerinle. maşallah büyüyorlar minnoşların annesi. bizim minişler de 13 veya 14 kasımda geliyorlar inşallah bi terslik olmazsa. gün sayıyorum:) 36. haftaya girince alırız dedi doktor. kıyafetlarimiz hazır. beşiklerimiz de bayramdan sonra gelicek. heyecanla kavuşmayı bekliyoruz yani:) ultrason fotolarına baktıkça içim eriyor ki gerçeğinde nasıl olur bilemem:) öptüm sizi canımm...

Tunanehir nasıl olacak dogum ayarladınız mı benim nüfus cüzdanımı kullanacak demiştin. Valla senin Allah yardımcın olsun. Her evresi daha bir zor .. Emzirme süresi nasıl olacak. Kadınla bağınız nasıl? Dogunda bebekler tamamen kesmek mı lazım acaba bağı.... Ailen dısında kimse bilmiyordu sanırım değil mı? Biraz anlatmana bize ben bile heyecanlarım düşündükte?

Ellerine saglik canim hasta hasta ugrasmissin liste iyi olmus. listede hamilelerin arasinda gormek beni mutlu etti. karismak gibi olmasin ama krem16 hamile o bizden once gitmisti.. ;-)

Geçen hafta bugün transfer olmuştu.bugün 8. Gün yani.kan testi yaptım 6,45 çıktı.doktor enaz 20 üzeri olmalıydı dedi.bu defada olmadı kızlar..çok kötüyüm..o kadar ilaç aldım vücuduma,o kadar para verdik,o kadar umutlandık...

Geçen hafta bugün transfer olmuştu.bugün 8. Gün yani.kan testi yaptım 6,45 çıktı.doktor enaz 20 üzeri olmalıydı dedi.bu defada olmadı kızlar..çok kötüyüm..o kadar ilaç aldım vücuduma,o kadar para verdik,o kadar umutlandık...

canım herşeyin hayırlısı inşallah bir sonraki denemeye....maddi ve manevi olarak bizi çok yıpratıyor ama elden birşey gelmiyor malesef...ama umudunu yitirme...kafanı topla biraz...ondan sonra ne yapacağına karar verirsin...

canim benim, bence hemen olmadi deme...neden diyceksin...döllendikten sonra 8. gündeysen, daha kanda bhcg en az 20 degil canim, ortalama 2 civarlarda hatta oluyor, 9. günü 5,30 civari. ki bunlar sadece ortalama deger. yani illaki bu sayilar gibi olmasi gerek degil...en önemlisi o degerin genelde ikiye katlanmasidir...

bak bu tabelle den görebilirsin
http://www.google.de/url?sa=t&rct=j...=2JnO0Vc3qVYgqAxeiIjS1A&bvm=bv.53537100,d.bGE

senin tam olarak döllenmeden sonra kacinci günü o deger cikti??

Çektiğin acıları emin ol bu forumdaki herkes okadar iyi anlıyordurki bizler ne söylesek senin şu anda içinde yaşadığın acıyı değiştiremeyiz.ama lütfen şunu unutma bizler anneliğe zaten en başından çok meşakkatli bir yoldan ulaşmaya çalışan emektar bayanlarız.onun için pes etmek yok mücadeleye devam et.evet gerçekten çekilen acının alınan ilaçların ve harcanan paranın hedefimize ulaşana kadar bence sonu yok taki bebeğimize kavuştuğumuz zaman artık rahat bir nefes alabiliriz.mücadele etmekten başka ne yapabilirizki Allah bizlerede böyle bir kader vermiş bazen naparsak yapalım kaderin önüne geçemiyoruz.Allah hepimize sağlık ve güç versinki bu uğurda mücadele edip evlatlarımıza kavuşabilelim.bu noktalara kadar gelen bizler mücadeleci insanlarız sadece arada dinlenme yeniden güç toplama molaları vererek yine kaldığımız yerden yeni bir başlangıca yol alırız.umudunu kaybetme

Canim gercekten cok uzuldum. Ama bu kadar erken umitsizlige dusme. Belki cok erkendir daha..

canım tahlili çok erken yapmışsın bence. 12.gün tekrarlamanı öneririm. en az 10 olması gerekiyor diye biliyorum.
ben 9. günde idrar testi yapmıştım ikinci çizgi oldukça silikti. 12. günü beklemiştim kan için.
hakkında hayırlı olan neyse rabbim onu çıkarsın karşına.. dualarım seninle..

Tunanehircim atessn gibi bende seni çok merak ediyorum biraz anlatırmısın nasıl olacak. herşey rast gider umarım kıymetli annemiz.

Aykızım sanırım forumda bebeklerine kavuşacak olan en yakın üç annemiz sen , tunanehir ve 4 ekim..
nasıl gidiyor , az kaldı doğuma, eşyalarını aldınızmı prensle prensesin..

4Ekim epeydir yoksun hadi bir ses ver ne durumdasın

Kızlar aklım gidip geliyor acaba 2. deneme için Firdevs Hanıma mı gitsem yaaa? Uufffff Allahım yardım et....

canim hemen ümitsizlige düsme daha test gününe 4 gün var bende 9. gün yapmistim kann testini ama benim ikiz oldugu icin sanirim yüksek cikti belki tektir 4 günde katlar lutfen test günün gelmeden yikilma bak benim bir arkadasimin 12. gün testi 30 cikti ayni anda gitmistik simdi hamile degeri yükselmis

Kızlar aklım gidip geliyor acaba 2. deneme için Firdevs Hanıma mı gitsem yaaa? Uufffff Allahım yardım et....

canim kalbini dinle ben 1 kez Sefket beye gittim bir daha icimden gelmedi ikinciye firdevs hnma gittim yine negatif oldu ama ücüncüye de nedense baska dr a gitmek istemedim yine firdevs hnma gittim ve allaha binlerce sukur hamileyim

bugum yine ultrasyona girdim yine altdan bakti sukurler olsun ikizlerim duruyor kalp atislarini haftaya duyariz dedi dr haftaya p.tesi yine gidicem . breeze cim tuzu kestim ama mide bulantilarim devam ediyor ama dedigin gibi troíd davan yapmis ilaci 200 mg cikartdi dr umarim duser troidim hala 4 lerde geziyor 100 den 150 ye cikarmistim ama yetmemis cok forma giremiyorum ekrana bakarken midem bulaniyor sanki yazilar kayiyor gibi :(

canım seni çok iyi anlıyorum,benim de tam anlamıyla kesilmedi ama geçen haftaya göre oldukça iyiyim şükür,dr bhcg nin 3 ay tavan yaptığını sonra bir süre aynı kalıp yavaş yavaş düşeceğini söyledi,tavan yaptığında bulantı kusmada tavan yapıyormuş benim sanırım duraklama dönemine girmeye başladı,ya da bünyem bulantıya alıştı:)tuzsuz yiyemiyorsa kaya tuzu var onu da kullanabilirsin,ben de baştan hep acı ve ekşi arıyordum şimdi ise tatlı içimi bastırıyor,inşallah hepsi geçecek,sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşacağız

insallah canim senin suan kac haftalik oldu yada kac aylik ? be dün dr a gittim 6. haftan dedi ilaclari biraktinmi canim irem hnm 10. haftadan sonra yavas yavas birakacagiz demisti benim daha 1 ay var ama olsun rabbim bebeklerimize saglik ömür versinde iceriz

bugün kontrolümüz vardı. çok şükür oğlum gayet iyi. her geçen gün kilosu boyu artıyor. daha bir seçilip gözlenir halde.
bugün secdeye varmış halde görünce çok duygulandım:)
iki gündür kasıklarıma kramp giriyor kasılıyordu korktum ama endişe edecek bir durum yokmuş. kaslara ve çevre dokulara bağlı olabileceğini söyledi doktorumuz. tiroid hormonları, kalsiyum, kan değerleri gibi bir çok şeyin tahlili yapıldı sonuçlar iyi. dörtlü testin sonucunu bekliyoruz inşallah oda temiz çıkacak.
kiloda almaya başladım karnımda epeyce belirgin .
20. haftadayız halen inanamıyorum hamileyim oğlum olacak bir mucize gibi içimde bebeğimi hissetmek. bekleyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin .
Arkadaş çevrem şimdiden hediyeler getirmeye başladı kocaman bir koli eşyamız oldu bile. şanslı velet olacak ya :)
ben oğlan olacağını öğrenince sadece don aldım. bizde adettir kız ve bebek çeyizine önce don alınır eşyası donansın diye:))

canim ne guzel anlatmissin rabbim herkese nasip etsin .insallah kucaginada alacaksin ayy yerim yaa bebek esyalarina bakmaya doyamiyorum bende yattigim yerden tulum hirka patik örmeye basladim bile cok güzel bir duygu tek duam Allah isteyen herkesi anne yapsin insallahhhhhhhhhhhhhhh

canim kalbini dinle ben 1 kez Sefket beye gittim bir daha icimden gelmedi ikinciye firdevs hnma gittim yine negatif oldu ama ücüncüye de nedense baska dr a gitmek istemedim yine firdevs hnma gittim ve allaha binlerce sukur hamileyim

Canim nasilsin bulantilarin devam ediyormu? bende hic bulanti falan yok acaba gecmi olacak sadece göğuslerim cok aciyor ve sisti rahat yatamiyorum uzerine yatamiyorum normalde yuzukoyun yatarim o yuzden cok sik uyaniyorum.bide arasira ates basmasi ve usume oluyor..ama yinede Allaha sukur iyi geciyor...

Canim nasilsin bulantilarin devam ediyormu? bende hic bulanti falan yok acaba gecmi olacak sadece göğuslerim cok aciyor ve sisti rahat yatamiyorum uzerine yatamiyorum normalde yuzukoyun yatarim o yuzden cok sik uyaniyorum.bide arasira ates basmasi ve usume oluyor..ama yinede Allaha sukur iyi geciyor...

yok canim gecmedi cok fena basim dönüyor özellikle sabahlari bugun kizimi okula gönderirken nerdeyse düsüyordum gügüslerimde haassaslik benimde cok var canim allahtan ben yüzükoyun hic yatmam o yuzden zorluk cekmiyorum bazi insanlarda hic olmazmis bulanti falan belki seninde olmayacaktir cnm

Back
X